Baphomet έγραψε: |
ακριβώς! δεν έχω και είμαι αντικειμενικός... |
ultra-one έγραψε: |
αλλά να ξέρετε ότι τα αδέσποτα δεν επιτρέπονται στην Κύπρο.
|
DimiP έγραψε: |
συγνωμη κιολας αν κανω λαθος αλλα ο σκοπος του topic δεν ηταν να κρινουμε αν πρεπει να τρωγονται οι σκυλοι ή να θανατωνονται γιατι δεν εχουν ταυτοτητα αλλα να κατακριθει η βαρβαρη συμπεριφορα του να ΚΑΕΙ ΖΩΝΤΑΝΟ (=ΒΑΣΑΝΙΣΤΕΙ) ενα σκυλι.
οσα σκυλια και να ειναι αδεσποτα, οποιοι νομοι κιαν εχουν ψηφιστει περι αδεσποτων σε οποια χωρα με την οποια κουλτουρα (βλεπε τρωω σκυλους) κιαν ζει ενα σκυλι το γεγονος παραμενει ΚΑΤΑΚΡΙΤΕΟ και ΑΠΕΧΘΕΣ. ειναι ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ το να καις ζωντανο ενα πλασμα. και το λεω εγω που δεν εχω και ιδιαιτερες σχεσεις με τα συμπαθη τετραποδα ! |
shiba έγραψε: | ||
(πραγματικα αν διαγραφει αυτο το topic θα σασ ημουνα υποχρεοσ...) |
Spyros_L έγραψε: |
Πέτρο όταν η εκτέλεση του ζώου γίνεται με σκοπό να τηρηθούν οι κανόνες της φύσης ως φυσιολογική ροή της οικολογικής αλυσίδας, τότε δεν πρόκειται για έγκλημα. Γιατί αμα το πάμε έτσι όλοι μας τρώμε κρέας. Αρα έχουν γίνει ενα σωρό δολοφονίες ζώων παράνομες. Αυτό ΄φυσικά και είναι λάθος σαν άποψη. Όταν όμως η δολοφονία γίνεται με τρόπο και σκοπό κτηνώδη, γιατί κάποιοι είναι πιο ζώα απ τα ζώα τότε πρόκειται περι εγκληματικής ενέργειας και θα πρέπει να θεσπιστεί κάποιος νόμος πιο αυστηρός. θέλω δηλ να πω οτι υπάρχει ο σαφής διαχωρισμός μεταξύ της επιβίωσης του ανθρώπου που απορρέει απο την τήρηση των κανόνων της τροφικής αλυσίδας και της οποιασδήποτε άσκοπης ή σκόπιμης εγκληματικής ενέργειας εις βάρος κάποιου ζώου. Και εδώ έρχεται και η απάντηση που αφορά τους Κυνηγούς ( γιατί σε αυτήν τη κατηγορία ανήκω και γω ). Υπάρχει λοιπόν μια λίστα απο θηράματα κάθε έτος τα οποία απαγορεύεται να τα εκτελέσεις επιδή το συγκεκριμένο είδος απειλείται με εξαφάνιση. Και πιστέψτε με η καμπάνα (σε περίπτωση που κατα τον έλεγχο βρεθούν πάνω σου ή στο αμάξι σου) είναι τεράστια. Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσες διαμάχες έχουν γίνει με άλλους κυνηγούς οταν προσπαθούν να χτυπήσουν τέτοιου είδους θηράματα. Το ίδιο βέβαια συμβαίνει και με θηράματα (βλέπε πέρδικα) που βρίσκονται στην περίοδο αναπαραγωγής. Το κυνήγι τους απαγορεύεται ρητά και αυστηρά και θεωρείται έγκληματακή διατάραξη της οικολογικής αλυσίδας. Όπως επίσης το κυνήγι κατα τη διαρκεια της νύχτας όπου το ζώο είναι ανυπεράσπηστο και δίνει άνιση μάχη...αυτό είναι το γνωστό καρτέρι. Το ίδιο φυσικά και για το ψάρεμα...Μπορείς να πάρεις το καλάμι σου, την πετονιά σου, την βάρκα σου, το ψαροτούφεκο σου και να πας να ψαρέψεις. Τιμωρείται όμως αυτός που πετάει δυναμίτες ή ψαρεύει βράδυ με μπουκάλες και φακό όπου βρίσκει ναρκωμένα τα ψάρια. |
dimdil έγραψε: |
η ψυχικη και συναισθηματικη αναπηρια φιλοι μου στον ανθρωπο? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Baphomet έγραψε: | ||||||||
αν δεν τον έκαιγαν ζωντανό και τον πυροβολούσαν στο κεφάλι δεν θα υπήρχε πρόβλημα δηλαδή?
αυτό που εσύ λες αγάπη εγώ το λέω ένστικτο...δε μου λέει κάτι.
για μένα όλα το ίδιο είναι...δεν έχει σημασία αν είναι παράνομο ή όχι. Σημασία έχει οτι σκοτώνεις. Α, και να σου θυμίσω οτι το κυνηγι και το ψάρεμα πλέον δεν έχουν καμμια απολύτως σχέση με την τροφική αλυσίδα. 9/10 κυνηγούς και ερασιτεχνες ψαράδες το κάνουν γιατι γουστάρουν. Σαν σπορ! Η τροφική αλυσίδα δουλεύει άψογα με τις κτηνοτροφικές μονάδες και τα ιχθυοτροφεία. |
Baphomet έγραψε: | ||||||||
αν δεν τον έκαιγαν ζωντανό και τον πυροβολούσαν στο κεφάλι δεν θα υπήρχε πρόβλημα δηλαδή?
αυτό που εσύ λες αγάπη εγώ το λέω ένστικτο...δε μου λέει κάτι.
για μένα όλα το ίδιο είναι...δεν έχει σημασία αν είναι παράνομο ή όχι. Σημασία έχει οτι σκοτώνεις. Α, και να σου θυμίσω οτι το κυνηγι και το ψάρεμα πλέον δεν έχουν καμμια απολύτως σχέση με την τροφική αλυσίδα. 9/10 κυνηγούς και ερασιτεχνες ψαράδες το κάνουν γιατι γουστάρουν. Σαν σπορ! Η τροφική αλυσίδα δουλεύει άψογα με τις κτηνοτροφικές μονάδες και τα ιχθυοτροφεία. |
shiba έγραψε: |
ρε πετρο ελεος...κανεισ δεν εινα ιυπερ στο να παρει εναν λαγο,πτηνο,κατσικι κλπ κλπ και να το καψει η να το βασανισει μεχρι θανατου...ο θανατοσ σε ενα ζωο(για την αναγκη ανθρωπου) οποιο κα ιαν εινα ιαυτο πρεπει να γινεται με τροπο ωστε μην βασανιστει...εγω πραγματικα αν δω ανθρωπο να βασανιζει ζωο το λιγοτερο που θα κανω ειναι να του σπασω το κεφαλι μονο και μονο επειδη δεν εχω δικαιωμα να τον σκοτωσω...πραγματικα αyto to topic μου γυρισε τα εντερα...καθε μερα μισω τουσ ανθρωπουσ ολο και πιο πολυ και λατρευω τα ζωα ακομα περισσοτερο...οσο για τουσ κινεζουσ δεν μπορει να τουσ κατηγορησει κανεισ μιασ και εινα ιτροφη γιαυτουσ οπωσ κα ιτα φιδια και τα αλογα...και μην ξεχναμε οτυι ο σκυλοσ ειναι το μοναδικο ζωο με τοση υψηλη νοημοσυνη..
φιλικα |
ultra-one έγραψε: |
Σίγουρα το γεγονός του οδηνηρού θανάτου των σκυλιών είναι κατακριτέο αλλά να ξέρετε ότι τα αδέσποτα δεν επιτρέπονται στην Κύπρο.
Όποιο σκυλί βρεθεί χωρίς ταυτότητα και στοιχεία ιδιοκτήτη στέλνεται στις κτηνιατρικές υπηρεσίες όπου εκεί του γίνεται κατευθείαν ευθανασία. Απλά αν τα μάζευαν οι κτηνιατρικές υπηρεσίες θα είχαν λιγότερο οδηνηρό θάνατο! ![]() |
DimiP έγραψε: | ||||||||||
εισαι λιγο απολυτος και δεν καταλαβαινω απο πηγαζει αυτο. σου εχει κανει τιποτα κανενας σκυλος; σοβαρα μιλαω , γιατι ειμια στο τσακ να πιστεψω οτι καποιο βιωμα εχεις (κατα των σκυλων). |
brz20 έγραψε: |
Επεσε κατω και ειναι η πρωτη φορα που σκεφτηκα να χτυπησω ατομο την ωρα που ειναι πεσμενος. |
brz20 έγραψε: |
Πριν πω κατι που εζησα τις προηγουμενες μερες και με εξοργισε τοσο ωστε πλακωθηκα στο ξυλο με καποιον θελω να πω οτι ο σκυλος δεν εχει μεγαλο δεικτη νοημοσυνης.Ακουστικε παραπανω.Το μοναδικο θυλαστικο που εχει μεγαλο δεικτη νοημοσυνης ειναι το δελφινι.Και αποδειξη οτι τα βλεπει ενχρωμα.Ο σκυλος τα βλεπει ασπρομαυρα.
Πριν καποιες μερες τελειωσαν οι φοιτητηκες εκλογες.Στο ΤΕΙ μου κερδισε η ΔΑΠ.Τα παιδια στησαν ενα τρελο γλεντι και καλα κανανε για να χαρουνε την νικη του.Μετα το τελος ανηφωριζα προς ΤΕΙ με τα ποδια με καποιον φιλο μου και βλεπω στην εισοδο 2 παιδια να εχουν πιασει μια γατα και να την βαφουν μπλε.Ντροπη και εσχος.Ειπαμε να χαρεις την νικη σου αλλα με κοσμιο τροπο.Η γατα ειχε και 2 γατακια και τα κακομοιρα καθοταν και στην κυριολεξια εκλαιγαν βλεποντας τα βασσανα που περνουσε η μαλλον μαμα τους.Παιδια σε κατι τετοια ειμαι πολυ ευαισθητος και δεν σηκωνω πολλα.Με την μια πηγα με τσαμπουκα προς το μερος τους και δεν ρωτησα και πολλα.Μολις ειδα οτι πηγαν να μου το παιξουν και μαγκες αρπαζω τον εναν απο τον λαιμο και του ριξα δυο καλες.Επεσε κατω και ειναι η πρωτη φορα που σκεφτηκα να χτυπησω ατομο την ωρα που ειναι πεσμενος.Ειναι απο τις λιγες φορες που λεω μακαρι να ειχα ενα οπλο. |
εχω να κανω 2 παρατηρησεις..το σκυλι ειναι το δευτερο σε νοημοσυνη ζωο μετα το δελφινι αν και δεν το πολυπιστευω μιασ και δελφινι εχει σκοτωσει ανθρωπο απο χαρα εννω σκυλοσ παο χαρα ποτε..απο μισοσ ναι...οσο για την οραση απλα να σε ενημερωσω οτι βλεπει πανω απο 10 χρωματα ο σκυλοσ....
οσο για το περιστατικο που ειδεσ με την γατα κα ιεγω θα συμφωνησω με τον φιλο kovac...επρεπε να ειχεσ πρασινο σπρευ και να τον ξεκολ...σεισ... |
Val έγραψε: |
Δυστυχως αυτα παντα θα υπαρχουν οσο θα υπαρχει ο ανθρωπος στη Γη. |
Stalitsa έγραψε: | ||
Χαίρομαι που έδωσες την απάντηση μόνη σου... ![]() Και απο την στιγμή που ισχύει αυτό για εγκλήματα απο άνθρωπο σε άνθρωπο,το ίδιο και περισσότερο ισχύει απο άνθρωπο σε ζώο...Με αυτή την λογική δεν χρειάζεται να κάνετε έτσι αφού "δυστυχώς αυτά πάντα θα υπάρχουν όσο θα υπάρχει άνθρωπος στη Γή"... |
Stalitsa έγραψε: |
Υπάρχουν και πιο σοβαρά πράγματαδεν σας είδα ποτέ να κάνετε έτσι που σκότωσαν,κακοποίησαν ή βασάνησαν μέχρι θανάτου ένα παιδάκι...Μήπως..Λέω μήπως είστε λίγο υπερβολικοί??? ![]() |
Πώς ετσι δλδ? Να ειμαστε ευαισθητοι σε ο,τι αφορα την κακοποιηση ζωων?? Ωραια λοιπον, να καταργηθουν ολες οι φιλοζωικες, επειδη γινονται εγκληματα κατα ανθρωπων. |
Shiba έγραψε: |
αληθεια οταν βλεπουνε στα φαναρια πακιστανακια,αλβανακια,τσιγγανακια αλλα με ενα χερι αλλα με ενα ποδι που εν μερη ειναι κακοποιησεις κλπ κλπ το χερι στην τσεπη το βαζουνε για ενα 50λεπτο?προφανωσ οχι..ουτε κα ιεγω..ενω στο σκυλο θα του βαλω λιγο νερο κα ιθα του παρω μια κοννσερβα απο το super market...αυτη εινα ι σε μενα η διαφορα του σκυλκου του δρομου με τον ανθρωπο του δρομου..και ολα αυτα γιατι ''οταν γνωρισα τα ζωα <μισησα>τον ανθρωπο |
Stalitsa έγραψε: | ||||
Είπα εγώ κάτι τέτοιο???? ![]()
![]() Και καλά θα κάνεις να μην δίνεις απαντήσεις για τους άλλους ΑΜΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣγιατί και λεφτά και γάλατα δίνω στα παιδάκια των φαναριών και όχι μόνο και γενικά σε όσους έχουν ανάγκη και μπορώ να προσφέρω απο το υστέρημα μου!!!Α!Και έχω ταίσει πολλά σκυλιά και γατιά στην γειτονιά...Μη πάς να κατηγορήσεις λοιπόν το άλλον αν δεν ξέρεις τί κάνει...Απλά όσο και να αγαπάω τα ζώα,έχω μάθει να αγαπάω και μάλιστα να αγαπάω πολύ τον συνάνθρωπο μου,γι'αυτό και επέλεξα αυτό που σπουδάζω.. Θα έπρεπε να καταλάβεις και εσύ και κάποιοι άλλοι που μου την "είπατε" απο την 1 μου κιόλας τοποθέτηση στο θέμα ότι δεν χρειάζεται να αγγίζετε την υπερβολή και μην τα βάζουμε όλα ίσα και όμοια...Μήπως παρασυγκλονίζεστε για κάποια πράγματα και για ποιό σοβαρά δεν δίνετε σημασία?? |
Μπραβο! Τωρα μας εβαλες στη θεση μας!! ![]() ![]() ![]() Οποιος καταλαβε, καταλαβε... |
underage έγραψε: |
Εγώ έχω μια φοβία στα σκυλιά, με είχε δαγκώσει σκύλος στην κοιλιά όταν ήμουν μικρή. Φυσικά έχουμε σκύλο στο σπίτι και μάλιστα με "ειδικές ανάγκες" δυστυχώς είναι τυφλός.
Μπορεί να μην κάθομαι να παίξω μαζί του με τις ώρες - όπως κάνω με τις γάτες, αλλά σε καμία περίπτωση δεν σκέφτηκα να τον "πετάξουμε" όταν μάθαμε την αρρώστια του. 'Εχουμε διαμορφώσει κατάλληλα τον χώρο για να μην πέσει, αφήνουμε τα αυτοκίνητα σε συγκεκριμένα σημεία γιατί κουτουλάει και ακολουθεί συγκεκριμένη φαρμακευτική αγωγή. Πάντως το κάψιμο του σκύλου δε με σοκάρει τόσο πολύ όσο με σόκαρε τα Χριστούγεννα στην Ισπανία που κάψανε τη γυναίκα γιατί δεν είχαν κάτι καλύτερο να κάνουνε ![]() ![]() |
Tomakos έγραψε: |
Δε θα μπώ στη διαδικασία να απάντήσω στο καθένα ξεχωριστά και να πω την άποψη μου στο θέμα γιατί θα γράψω πολλά, μα πάρα πολλά!!!
Δυο πράγματα μόνο: 1)Έχω ένα σκύλο εδω και δέκα χρόνια και έχω καταλάβει όλα αυτά τα χρόνια ότι εκτός απτους τρείς υπόλοιπους ανθρώπους της οικογένειάς μου ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να με αγαπήσει άλλος άνθρωπος όπως ο σκύλος μου!!! 2)ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ σκυλί που να είναι ψυχικα και ψυχολογικα εντάξει και να επιτεθεί σε άνθρωπο χωρίς να το έχουν πειράξει!!!!!!! |
Σωστά ο σκύλος μπορεί να μη σε σκοτώσει απο την χαρά του αλλά μπορεί να σε δαγκώσει ενω προχωράς αμέριμνος στο δρόμο(χωρίς να του έχεις κάνει τπτ),ενω πάς να τον χαϊδέψεις και και και!!!Μην αγιοποιούμε τα σκυλιά και ας μην είμαστε τόσο υπερβολικοί και υπερευαίσθητοι στο θέμα το ζώων!Υπάρχουν και πιο σοβαρά πράγματα!!!!Δεν λέω..Να μην πειράζει ΚΑΝΕΝΑΣ τα ζωάκια,να τα σέβεται και να τα αγαπά αλλά μέχρι εκεί εσείς παραευαισθητοποιηθήκατε κάνετε έτσι για ένα σκύλο,δεν σας είδα ποτέ να κάνετε έτσι που σκότωσαν,κακοποίησαν ή βασάνησαν μέχρι θανάτου ένα παιδάκι...Μήπως..Λέω μήπως είστε λίγο υπερβολικοί??? ![]() |
shiba έγραψε: | ||
|
Tomakos έγραψε: |
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ σκυλί που να είναι ψυχικα και ψυχολογικα εντάξει και να επιτεθεί σε άνθρωπο χωρίς να το έχουν πειράξει!!!!!!! |
underage έγραψε: | ||
Δεν ξέρω την ψυχολογία του σκύλου που με δάγκωσε, το μόνο που ξέρω είναι ότι εγώ ήμουν μόνο 4 χρονών και καμιά δεκαριά μέτρα μακριά του - τον είχανε με αλυσίδα αλλά ξέφυγε και παραλίγο να με κάνει μεζεδάκι του. Πάντως το συγκεκριμένο site είναι πολύ απάνθρωπο, αλήθεια δεν υπάρχει κάποιος ελεγκτικός φορέας και να ελέγχει αυτά τα απαράδεκτα και απάνθρωπα site?????? |
Απλά λέω την γνώμη μου και απαντάω στις βολές σας...!! |
Stalitsa έγραψε: |
[Θα έπρεπε να καταλάβεις και εσύ και κάποιοι άλλοι που μου την "είπατε" απο την 1 μου κιόλας τοποθέτηση στο θέμα ότι δεν χρειάζεται να αγγίζετε την υπερβολή και μην τα βάζουμε όλα ίσα και όμοια...Μήπως παρασυγκλονίζεστε για κάποια πράγματα και για ποιό σοβαρά δεν δίνετε σημασία?? |
εγω παντωσ δε νεχω σκοπο να σου ριξω καμια βολη μιασ και δεν σε ξερω κα ιουτε κα ι θα σε γνωρισω και ποτε...
απλα οι δυσπιστοι πρεπει να καταλαβετε οτι απ οτην στιγμη που δεν εχετε περασει την ζωη σασ με ενα σκυλο εστω και για 1 βδομαδα δεν μπορειτε να καταλαβετε τιποτα..εγω σασ δικαιολογω απολυτα[/img] |
Κι όμως με έχει γνωρίσει...Ένα απόγευμα που σε είδα με το αγόρι μου(Baphomet) σε κάποιο δρόμο στο Γαλάτσι με τα αυτοκίνητα σας και συστηθήκαμε με τα nicks μας..Θυμάσαι??? ![]() Δεν είμαι δύσπιστη,ούτε μισώ τα ζώα..Μπορεί ΠΟΤΕ να μην μπόρεσα να έχω σκύλο αλλά κατα καιρούς είχα γατάκια(και είχα μαζέψει και απο το δρόμο γατάκι),κουνελάκια κλπ και τα αγαπούσα ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ και καταλαβαίνω πως νιώθεις..Και καταλαβαίνω και το μίσος που μπορεί να νιώθεις για τον κάθε αχαρακτήριστο που ξεσπά σε ένα ζωάκι ότι κόμπλεξ και προβλήματα έχει...ΑΛΛΑ καλός ή κακώς υπάρχουν και χειρότερα,δεν είπα μην στενοχωριέστε απλά μην φανατίζεστε!!Τί θα σε κλώνιζε περισσότερο?Το να βασανίζουν ένα παιδί ή ένα σκύλο..?Αμα σε πείραζε περισσότερο για το σκύλο τοτε οκ!Συγνώμη που τοποθετήθηκα εξαρχής...Δεν σε αμφισβήτησα απλά σε είδα που φανατίστηκες και υπερέβαλλες κατα την γνώμη μου σε κάποια πράγματα και πήγα να σε ηρεμίσω και να σου θυμίσω οτι δυστυχώς μέσα στα χειρότερα υπάρχουν και χείριστα αλλά δυστυχώς ΠΟΤΕ κανείς δεν έκανε έτσι!! |
206.1.4 έγραψε: |
Αιμηλια, σε πληροφοπω οτι για να λεγεται καποιος ανθρωπος, πρεπει να νοιαζεται για τα παντα και οχι μονο για τους ανθρωπους... ο ανθρωπος γενικα, πληρωνει αμαρτιες δικες του και μονο!!! τα ζωα τις δικες μας χωρις δικαιωμα επιλογης!!! και μιλαω για τον ανθρωπο γενικα, και οχι για τα καημενα τα παιδακια... ακριβως αυτο, παλι ανθρωπος κακοποιησε η σκοτωσε τα παιδακια... Αν νοιαζεται καποιος για κατι ασημαντο για πολλους οπως ειναι τα ζωα φαντασου ποσο νοιαζεται για κατι αυτονοητα σημαντικο το ιδιο του το ειδος Οσο για την παρατηρηση σου οτι υπαρχουν πιο σημαντικα πραγματα να ασχοληθουμε, δειξε μας το δρομο...!!!!! μπορεις να ανοιξεις ενα θεμα για τα παιδια της αιθιοποιας πχ.... θα το επικροτησουμε! τουλαχιστον εγω! αλλα μην αποριπτεις τις ευαισθησιες καποιων! ολοι εχουν δικαιωμα να μιλουν ελευθερα, και το θεμα εδω ειναι η κακοποιηση ζωων απο ζωα!!!!!!!!! |
206.1.4 έγραψε: |
Ρε Αιμιλια, σωστα αυτα που λες... αλλα για τα χειροτερα που λες οτι υπαρχουν ειναι υπευθυνος αποκλειστικα ο ιδιος ο ανθρωπος!!!! Τα ζωα απλως ειναι ερμαια της μα****ας του ανθρωπου!!! Ο ανθρωπος προστατευεται απο τους ιδιους του τους νομους, ενω τα ζωα ειναι στην τυχη του καθε τρελου χωρις καμια προστασια στην κακομεταχειριση... Αλλο ο ανθρωπος αλλο τα ζωα.. δεν τα συγκρινουμε..ομως εδω μιλαμε για την ευαισθησια μας για τα ζωα!!!!!!!!! ειναι κατακριτεο?????? Το ανθρωπινο ειδος βγαζει τα ματια του μονο του... αυτοκαταστρεφεται και ειναι επιλογη του..(καποιων)... |
Ναι ενώ τα παιδάκια δεν είναι έρμαια στην τύχη κάποιου μαλ**α? Ξέρεις αν εγώ έχω ευαισθησία για τα ζώα??Και πόσο??? Το κατέκρινα?Μήπως εσύ και όλοι εσείς κατακρίνετε και χαρακτηρίζετε την δική μου γνώμη αλλά και εμένα ως άνθρωπο ενω δεν με ξέρετε που δεν τρελάθηκα,δεν υπερέβαλα και δεν φανατίστηκα όσο εσείς γιατι ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ υπάρχουν και χειρότερα και ανέφερα αυτο το παράδειγμα με τα παιδάκια???Δεν τα σύκγρινα απλά μέσα στην γνώμη μου ανέφερα οτι υπερβάλετε και τί θεωρώ χειρότερο!!Εκτός και αν εδώ θέλετε να αναφέρονται γνώμες που θα είναι κομμένες και ραμμένες στα μέτρα σας!Οπότε πάσο και συγνώμη! |
Ναι ενώ τα παιδάκια δεν είναι έρμαια στην τύχη κάποιου μαλ**α? Ξέρεις αν εγώ έχω ευαισθησία για τα ζώα??Και πόσο??? Το κατέκρινα?Μήπως εσύ και όλοι εσείς κατακρίνετε και χαρακτηρίζετε την δική μου γνώμη αλλά και εμένα ως άνθρωπο ενω δεν με ξέρετε που δεν τρελάθηκα,δεν υπερέβαλα και δεν φανατίστηκα όσο εσείς γιατι ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ υπάρχουν και χειρότερα και ανέφερα αυτο το παράδειγμα με τα παιδάκια???Δεν τα σύκγρινα απλά μέσα στην γνώμη μου ανέφερα οτι υπερβάλετε και τί θεωρώ χειρότερο!!Εκτός και αν εδώ θέλετε να αναφέρονται γνώμες που θα είναι κομμένες και ραμμένες στα μέτρα σας!Οπότε πάσο και συγνώμη! |
ROM206 έγραψε: |
Την τρίτη φορά με δάγκωσε σκυλι το οποίο ήταν γνωστού μου την ώρα που πηγα να το χαιδέψω( μου έκανε το τζήν κομμάτια το μλκισμένο.....). : |
gianic έγραψε: |
γιατι εισαι μπουμπουνας κι εχεις το πιο αργο 106 του κοσμου ![]() |
Lef205 έγραψε: | ||
A ενταξει θα μου πειτε τωρα εσεις οι εξυπνοι και γρηγοροι πως θα το δω? ![]() |
TiMoRiS έγραψε: |
Τους ευχομαι μεσα απο την καρδια μου να πεθανουν με τον χειροτερο τροπο!Μακαρι να υποφερουν για ολη τους την ζωη!Καλα ο αλλος ο μαλ***ς τραβαει με την καμερα αντι να παει να τους την βαλει στον....
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
gianic έγραψε: | ||
ρε και τι δε θα δινα να βλεπω αυτους τους ανανδρους να τους γδερνουν ζωντανους και να ουρλιαζουν σαν κοριτσακια... |
_205rallye_ έγραψε: |
τι κανουν ρε παιδια;δεν μου εμφανιζεται το βιντεο και εχω τρελλαθει με αυτα που λετε και δεν εχω καταλαβει τι κανουν στο ζωο...θα προσπαθησω και απο αλλο υπολογιστη μπας και το παιξει. |
STELIOS έγραψε: |
Παιδια, ο λογος που τα σκοτωνουν ετσι (βασανιστικα) ειναι για να μην καταστρεψουν το δερμα του ζωου. Αν το πυροβολησουν ή το σφαξουν ενα μερος του δερματος και της γουνας καταστρεφεται. Το ιδιο κανουν και με τις φωκιες, τις χτηπανε στο κεφαλι μεχρι να πεθανουν, για να μην καταστρεψουν τη γουνα τους.
Αν δειτε και ντοκιμαντερ της Greenpeace, πανε τα μελη της οργανωσης και βαφουν τις φωκιες με ειδικα σπρεϊ ωστε η γουνα τους να μην εχει αξια στο εμποριο και να μην τις σκοτωνουν. |
micra_iro έγραψε: |
δεν ξερω κατα ποσο αυτο που θα πω ειναι στο καταλληλο τοπικ αλλα το λεω και ας φροντισουν οι Mod να το μεταφερουν αν δεν ταιριαζει
τις προαλλες ημουν στο pet city της νεας ερυθραιας να ψωνισω για το σκυλακι μου και τα ψαρακια μου και ηταν ενα πανεμορφο θυλικο ροντβαιλερ ειναι τεσσαρων μηνων και πωλειται 200 ευρω αν δεν το αγορασει κανεις μεχρι και το τελος της εβδομαδας θα σταλλει στην ουγγαρια για να θανατωθει και να γινει σκυλοτροφη οποιος μπορεσει ας παει να το παρει θα ειναι κριμα να φυγει ετσι μια ψυχουλα προσοχη ομως αυτος που θα το παρει να μην το παραμελησει και βρεθει καποια στιγμη στον δρομο |
Lef205 έγραψε: |
Αν λες για τον αιλουρο, δεν τον ξερω αλλα εχω ακουσει τα καλυτερα .
Μπραβο που το φροντιζετε . http://www.vrisko.gr/details/572k1b02bh323jaaceabd_3kce4k46_6 http://www.ailouros.gr/ |
TopGear έγραψε: | ||
Για τον Χανδρά Κωνσταντίνο λέω και την κλινική του. Το αποπάνω link (ειδική διαφήμιση εντός του link σου). Δίστασα να το πω δημόσια. Βασικά, πλέον το'χουμε αγαπήσει και το να πω ότι έχουμε τρελαθεί αν γίνει κάτι, είναι πολύ λίγο. Το'χουμε λατρέψει γιατί το καημένο μετά από 2 μέρες, πλέον έρχεται και μας ψάχνει, μας κοιτάει, γενικά είναι πολύ καλό κι άρχισε να ξεθαρεύει. Αναγνωρίζει τη φροντίδα και μας αποζητά. Αφού και χτες, μπήκε στο κλουβάκι να το πάμε στο γιατρό, δεν γκρίνιαξε ΚΑΘΟΛΟΥ, του έκανε ένα εμβόλιο κι ούτε έκλαψε και παρακαλάμε το Θεό να το βοηθήσει. Απλά πηγαίναμε να μάθουμε αν έχει άντε κανά παράσιτο, κανά μικροτραυματισμό, πιο απλές περιπτώσεις, κι όταν ακούσαμε αυτό το πράγμα, παραλίγο να ζαλιστούμε απ'τη στενοχώρια. Δε θέλω καν να σκέφτομαι άλλο ενδεχόμενο, ήδη μας πιάνει κατάθλιψη. Χάσαμε κι άλλο ένα ζώο που'χαμε (λόγω γήρατος βέβαια) κι όσο να'ναι, μια ενδεχόμενη-μακρυά από μας- απώλεια, θα'ναι καταστροφική. |
Lef205 έγραψε: | ||||
Δεν ξερω αν εχεις εμπειρια απο γατες αλλα γενικως ειναι σκληρα ζωα και επιβιωνουν ακομη και με πολυ δυσκολα προβληματα υγειας . Ακομη και με FIV (το γατισιο HIV) επιβιωνουν 10-12 χρονια . Δες και τον αιλουρο, δεν εχω παει ποτε αλλα στο ιντερνετ ακουγονται πολλα καλα . |
TopGear έγραψε: |
Το γατάκι τις πρώτες 2 μέρες ήτανε τρομαγμένο, έπειτα μας έμαθε, μας αγάπησε, μας έκανε νάζια, νιαούριζε...Τη Δευτέρα το πήγαμε στο γιατρό στο Φάληρο, μας έδωσε πολλές ελπίδες και ένιωθε σίγουρος ότι θα τα καταφέρει αν το εγχειρίσει, απλά μας να περιμένουμε καμιά βδομάδα να "ηρεμήσει" λίγο η διαφραγματοκήλη και να κάνει την επέβαση τότε.
Όλα πήγαιναν τέλεια μέχρι σήμερα το πρωϊ, η συμπεριφορά του ήταν καλή και απ'τις 2:30 το μεσημέρι, το'πιασε μια δύσπνοια και σε 2 ώρες μας άφησε... Τραγική ειρωνία, ότι ήτανε μαυρούλι, το βρήκαμε Παρασκευή και 13 και λέμε θα πάει κόντρα στην γκαντεμιά, γιατί έχει θέληση. Και μόλις χτες του αγοράσαμε σπιτάκι, κολλάρο και κουβερτούλες κτλ γιατί πιστεύαμε ότι θα τα κατάφερνε και διώχναμε τις αρνητικές σκέψεις. Και γι'αυτό είχαμε αποφασίσει να το πούμε Ζωή, που συμπτωματικά, γιόρταζε και χτες (κι άλλο σημάδι!), αλλά τελικά δεν καταφέραμε να το κάνουμε καλά. ![]() ![]() ![]() Σας ευχαριστώ όλους για τις προτάσεις σας και το ενδιαφέρον που δείξατε... |
TopGear έγραψε: |
Με πήρε μια φίλη που λέει ότι βρήκανε ένα μικρό γατάκι κρυμμένο σε μηχανή αυτοκινήτου. Πασχίσανε να το βγάλουνε, αλλά τα καταφέρανε. Πρέπει να'ναι περίπου 2 μηνών, αλλά δείχνει υγιές. Αυτή αδυνατεί να το φιλοξενήσει, γιατί έχει κι άλλα ζώα σπίτι κι αντιμετωπίζει και πρόβλημα με το οικογενειακό περιβάλλον. Ούτε το μικρό μπορεί να μείνει στο δρόμο, φοβάται πολύ τα αυτοκίνητα.
Πιθανώς, να το πάρω εγώ για λίγο καιρό, αλλά επιφυλάσσομαι αν μπορώ να το κρατήσω μόνιμα την παρούσα στιγμή, σκοπός μου είναι να το υϊοθετήσει αν γίνεται κάποιος. Όποιος ενδιαφέρεται ή βρει κάποιον που θα το ήθελε, ας μου πει. Νεότερα θα έχω ίσως από το βράδυ ή αύριο. |
Ghost Dog έγραψε: |
Ετσι γινεται συνηθως (και εγω τα ιδια "επαθα").....!
![]() ![]() "Καλορίζικος"!!!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |