PSClub - Hellas

Γενικές Συζητήσεις - Φιλοζωικό topic

206.1.4 - Τρι 11 Απρ 2006, 21:02:02
Θέμα δημοσίευσης: Φιλοζωικό topic
Με αφορμη αυτο που ειδα σημερα στις ειδησεις για 2 φανταρους στην Κυπρο ...
οι οποιοι εκαψαν ζωντανο ενα σκυλο..... βρηκα αυτο....
http://www.belvedereasswaddle.blogspot.com/
και λεω εγω..... ας ειχα εναν απο αυτους μπροστα μου.... ας επεφτε στα χερια μου....... (3 σκυλια εχουμε σπιτι...)
που επειδη δεν μετρανε στους ανθρωπους μπροστα, τα βαζουν με ζωα.... τι να πω...
Τα σχολια δικα σας...
Ghost Dog - Τρι 11 Απρ 2006, 21:29:44
Θέμα δημοσίευσης:
Μα τον Θεο θα τους εκαιγα ζωντανους χωρις να το σκεφτω!!! Evil Evil Shoot
TiMoRiS - Τρι 11 Απρ 2006, 21:35:58
Θέμα δημοσίευσης:
Εδώ κάτι οπαδοί του Άρη είχαν κάψει έναν σκύλο επειδή ήταν άσπρος-μαύρος(σαν οπαδός του ΠΑΟΚ το σκέφτηκαν)!Δεν μπορεί να υπάρχει τέτοια έλειψη μυαλού!!! Evil Evil Evil
206.1.4 - Τρι 11 Απρ 2006, 21:48:16
Θέμα δημοσίευσης:
Δεν ειναι ελλειψη μυαλου δηστυχως.... ειναι ζωα που δεν μπορουν να τα βαλουν με ανθρωπο... και βρισκουν ζωα που τους παιρνει να ξεσπασουν ...
Ενας νορμαλ ανθρωπος που δεν εχει κομλεξ, διαστροφη-σχιζοφρενεια, σεβεται τη ζωη και δεν την αφαιρει η την βασανιζει επειδη απλα μπορει να το κανει....
Οι νομοι κατα τη γνωμη μου επρεπε να ειναι αποτρεπτικοι... αλλα ποιος νοιαζεται....
206.1.4 - Τρι 11 Απρ 2006, 22:05:04
Θέμα δημοσίευσης:
Να ρωτησω κατι ρε παιδια...? Γιατι αν, λεμε αν!! καποιος κακοποιησει ενα ζωο (που ειναι ανυπερασπιστο και η μαχη ειναι ανυση), και καταληξει να τιμωρηθει...(απιθανο) η ποινη θα ειναι το πολυ 1 χρονο και εξαγορασιμη, ενω αν καποιος που δει την κακοποιηση η το φονο του ζωου, σκοτωσει επι τοπου το ρεμαλι της κοινωνιας (που μπορει να υπερασπιστει τον εαυτο του ), θα θεωρηθει φονιας και θα πρεπει να γερασει στη φυλακη....????
Road_Runner - Τρι 11 Απρ 2006, 22:49:58
Θέμα δημοσίευσης:
Γιατι είναι στενόμυαλοι και σκέφτονται μόνο το τι θα πει η κοινή γνώμη... Γιαυτό....
Baphomet - Τετ 12 Απρ 2006, 01:48:51
Θέμα δημοσίευσης:
Με την ίδια λογική γιατί να μην τιμωρούνται και οι κυνηγοί? Και γιατί όταν πρόκειται για το πιατάκι μας η δολοφονία του λαγού, κότας, αγελάδας και γουρουνιού είναι σωστή? Ή των ψαριών? Ή της φώκιας? Ή όλων που σκοτώνονται για γούνες? Ή της φάλαινας? Ή των χιλιάδων υπό εξαφάνιση ζώων... Σας έπιασε η ευαισθησία για τον σκύλο και την γάτα που είναι υπεράριθμα ζώα? Στην τελική οι κινέζοι τα τρώνε, εκεί δεν είναι κακός αυτός που τα σκοτώνει?? Και εξισώνετε τον φόνο ενός ανθρώπου με αυτόν ενός σκύλου?? Εγώ το βρίσκω γελοίο...
Φυσικά δεν λέω οτι είμαι υπέρ του να βασανίζει κάποιος τον σκύλο ή την γάτα ούτε οτι πρέπει να τα ξεπαστρέψουμε...αλλά μην υπερβάλλετε κιόλας...
shiba - Τετ 12 Απρ 2006, 02:14:33
Θέμα δημοσίευσης:
ρε πετρο ελεος...κανεισ δεν εινα ιυπερ στο να παρει εναν λαγο,πτηνο,κατσικι κλπ κλπ και να το καψει η να το βασανισει μεχρι θανατου...ο θανατοσ σε ενα ζωο(για την αναγκη ανθρωπου) οποιο κα ιαν εινα ιαυτο πρεπει να γινεται με τροπο ωστε μην βασανιστει...εγω πραγματικα αν δω ανθρωπο να βασανιζει ζωο το λιγοτερο που θα κανω ειναι να του σπασω το κεφαλι μονο και μονο επειδη δεν εχω δικαιωμα να τον σκοτωσω...πραγματικα αyto to topic μου γυρισε τα εντερα...καθε μερα μισω τουσ ανθρωπουσ ολο και πιο πολυ και λατρευω τα ζωα ακομα περισσοτερο...οσο για τουσ κινεζουσ δεν μπορει να τουσ κατηγορησει κανεισ μιασ και εινα ιτροφη γιαυτουσ οπωσ κα ιτα φιδια και τα αλογα...και μην ξεχναμε οτυι ο σκυλοσ ειναι το μοναδικο ζωο με τοση υψηλη νοημοσυνη..
φιλικα
Baphomet - Τετ 12 Απρ 2006, 02:42:48
Θέμα δημοσίευσης:
ακριβώς! δεν έχω και είμαι αντικειμενικός...
shiba - Τετ 12 Απρ 2006, 02:53:51
Θέμα δημοσίευσης:
Baphomet έγραψε:
οχι δεν εισαι αντικειμενικοσ..απλα δεν εχεισ νοιωσει την πραγματικη αγαπη...ο σκυλοσ πχ θα πεθαινε για σενα...ποσοι φιλοι σ θα το κανανε?να σου απαντησω?κανενασ
(πραγματικα αν διαγραφει αυτο το topic θα σασ ημουνα υποχρεοσ...)
ultra-one - Τετ 12 Απρ 2006, 09:11:57
Θέμα δημοσίευσης:
Σίγουρα το γεγονός του οδηνηρού θανάτου των σκυλιών είναι κατακριτέο αλλά να ξέρετε ότι τα αδέσποτα δεν επιτρέπονται στην Κύπρο.

Όποιο σκυλί βρεθεί χωρίς ταυτότητα και στοιχεία ιδιοκτήτη στέλνεται στις κτηνιατρικές υπηρεσίες όπου εκεί του γίνεται κατευθείαν ευθανασία.

Απλά αν τα μάζευαν οι κτηνιατρικές υπηρεσίες θα είχαν λιγότερο οδηνηρό θάνατο! Shocked
Stevon - Τετ 12 Απρ 2006, 09:31:57
Θέμα δημοσίευσης:
ultra-one έγραψε:
αλλά να ξέρετε ότι τα αδέσποτα δεν επιτρέπονται στην Κύπρο.

Το ξέρω,και δέν είναι η μόνη χώρα...

Αλλά μήπως ΠΡΩΤΑ θα έπρεπε να λυθεί το ζήτημα απο την <<ρίζα>> του... Evil Evil δλδ οι ιδιοκτήτες οι οποίοι αφήνουν τα σκυλιά τους αδέσποτα επειδή τα βαρέθηκαν,μεγάλωσαν(και δέν είναι ποιά χαριτωμένα κουτάβια...)ή απλά επειδή φευγουν για διακοπές...???? Question Question Question

Νά έχουν δλδ κάποια ποινική ρήτρα????
DimiP - Τετ 12 Απρ 2006, 09:42:11
Θέμα δημοσίευσης:
συγνωμη κιολας αν κανω λαθος αλλα ο σκοπος του topic δεν ηταν να κρινουμε αν πρεπει να τρωγονται οι σκυλοι ή να θανατωνονται γιατι δεν εχουν ταυτοτητα αλλα να κατακριθει η βαρβαρη συμπεριφορα του να ΚΑΕΙ ΖΩΝΤΑΝΟ (=ΒΑΣΑΝΙΣΤΕΙ) ενα σκυλι.

οσα σκυλια και να ειναι αδεσποτα, οποιοι νομοι κιαν εχουν ψηφιστει περι αδεσποτων σε οποια χωρα με την οποια κουλτουρα (βλεπε τρωω σκυλους) κιαν ζει ενα σκυλι το γεγονος παραμενει ΚΑΤΑΚΡΙΤΕΟ και ΑΠΕΧΘΕΣ.
ειναι ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ το να καις ζωντανο ενα πλασμα.
και το λεω εγω που δεν εχω και ιδιαιτερες σχεσεις με τα συμπαθη τετραποδα !
Stalitsa - Τετ 12 Απρ 2006, 10:29:06
Θέμα δημοσίευσης:
Μου κάνει τρομερή εντύπωση που συγκλονηστήκατε τόσο...
Δεν λέω είδα να καίνε τον καημένο το σκυλάκο και ήταν οτι χειρότερο....ΟΜΩΣ γιατί μιλάτε μόνο για αυτό και δεν τα βάζετε και με τον μπόγια που τα σκοτώνει,με τον άλλον που κρέμαγε τους σκύλους,με τον κάθε ανόητο ιδιοκτήτη που τον παρατάει στην μέση του δρόμου το σκύλο του και φεύγει ή τον παιδεύει,που τα σκοτώνουν με τα αυτοκίνητα και μιλάτε ΜΟΝΟ γι'αυτό???Γιατί δεν τα βάζετε και με ένα σωρο γατούλες που σκοτώνουν για πλάκα ή την φώκια που της χτυπάνε με λοστό το κεφάλι μέχρι να πεθάνει?Ή κατα αυτό το τρόπο δεν βασανίζεις ένα ζώο?Με την ίδια λογική και με το να πυροβολήσεις ένα οποιοδήποτε ζώο στο κεφάλι το βασανίζεις..ΤΟ ΣΚΟΤΩΝΕΙΣ!!!?Εκεί γιατί δεν λέτε κάτι??
Και ΕΛΕΟΣ πια..Κάνετε θέμα που βασάνισαν ένα ζωάκι(που το κατακρίνω και αμα ήμουν μπροστά θα έκαιγα αυτόν που το έκανε,γιατί μου αρέσουν πολύ πολύ τα ζωάκια και τα αγαπάω) και τόσο καιρό που βασανίζουν και σκοτώνουν παιδάκια με τον χείριστο τρόπο,όταν το βλέπετε ή το ακούτε ή δεν δίνετε σημασία ή αλλάζετε σταθμό...Τουλάχιστον δεν σας είδα να ανοίξετε κάποιο θέμα..
Spyros_L - Τετ 12 Απρ 2006, 12:40:14
Θέμα δημοσίευσης:
[quote="Baphomet"]Με την ίδια λογική γιατί να μην τιμωρούνται και οι κυνηγοί? Και γιατί όταν πρόκειται για το πιατάκι μας η δολοφονία του λαγού, κότας, αγελάδας και γουρουνιού είναι σωστή? Ή των ψαριών? Ή της φώκιας? Ή όλων που σκοτώνονται για γούνες? Ή της φάλαινας? Ή των χιλιάδων υπό εξαφάνιση ζώων... Σας έπιασε η ευαισθησία για τον σκύλο και την γάτα που είναι υπεράριθμα ζώα? Στην τελική οι κινέζοι τα τρώνε, εκεί δεν είναι κακός αυτός που τα σκοτώνει?? Και εξισώνετε τον φόνο ενός ανθρώπου με αυτόν ενός σκύλου?? Εγώ το βρίσκω γελοίο...
Φυσικά δεν λέω οτι είμαι υπέρ του να βασανίζει κάποιος τον σκύλο ή την γάτα ούτε οτι πρέπει να τα ξεπαστρέψουμε...αλλά μην υπερβάλλετε κιόλας...[/quote]

Πέτρο όταν η εκτέλεση του ζώου γίνεται με σκοπό να τηρηθούν οι κανόνες της φύσης ως φυσιολογική ροή της οικολογικής αλυσίδας, τότε δεν πρόκειται για έγκλημα. Γιατί αμα το πάμε έτσι όλοι μας τρώμε κρέας. Αρα έχουν γίνει ενα σωρό δολοφονίες ζώων παράνομες. Αυτό ΄φυσικά και είναι λάθος σαν άποψη. Όταν όμως η δολοφονία γίνεται με τρόπο και σκοπό κτηνώδη, γιατί κάποιοι είναι πιο ζώα απ τα ζώα τότε πρόκειται περι εγκληματικής ενέργειας και θα πρέπει να θεσπιστεί κάποιος νόμος πιο αυστηρός. θέλω δηλ να πω οτι υπάρχει ο σαφής διαχωρισμός μεταξύ της επιβίωσης του ανθρώπου που απορρέει απο την τήρηση των κανόνων της τροφικής αλυσίδας και της οποιασδήποτε άσκοπης ή σκόπιμης εγκληματικής ενέργειας εις βάρος κάποιου ζώου. Και εδώ έρχεται και η απάντηση που αφορά τους Κυνηγούς ( γιατί σε αυτήν τη κατηγορία ανήκω και γω ). Υπάρχει λοιπόν μια λίστα απο θηράματα κάθε έτος τα οποία απαγορεύεται να τα εκτελέσεις επιδή το συγκεκριμένο είδος απειλείται με εξαφάνιση. Και πιστέψτε με η καμπάνα (σε περίπτωση που κατα τον έλεγχο βρεθούν πάνω σου ή στο αμάξι σου) είναι τεράστια. Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσες διαμάχες έχουν γίνει με άλλους κυνηγούς οταν προσπαθούν να χτυπήσουν τέτοιου είδους θηράματα. Το ίδιο βέβαια συμβαίνει και με θηράματα (βλέπε πέρδικα) που βρίσκονται στην περίοδο αναπαραγωγής. Το κυνήγι τους απαγορεύεται ρητά και αυστηρά και θεωρείται έγκληματακή διατάραξη της οικολογικής αλυσίδας. Όπως επίσης το κυνήγι κατα τη διαρκεια της νύχτας όπου το ζώο είναι ανυπεράσπηστο και δίνει άνιση μάχη...αυτό είναι το γνωστό καρτέρι. Το ίδιο φυσικά και για το ψάρεμα...Μπορείς να πάρεις το καλάμι σου, την πετονιά σου, την βάρκα σου, το ψαροτούφεκο σου και να πας να ψαρέψεις. Τιμωρείται όμως αυτός που πετάει δυναμίτες ή ψαρεύει βράδυ με μπουκάλες και φακό όπου βρίσκει ναρκωμένα τα ψάρια.
dimdil - Τετ 12 Απρ 2006, 13:44:49
Θέμα δημοσίευσης:
η ψυχικη και συναισθηματικη αναπηρια φιλοι μου στον ανθρωπο? Rolling eyes που κανει τετοιες πραξεις ειναι φανερή εκ του αποτελεσματος και δυσκολα διαγνωσκεται Sad ολλα τα κακα βιωματα και οι καρπαζιες της ζωης βγαινουν με βια ασκοπη συνηθως πανω σε αδυναμα πλασματα υποτιθεται κατωτερης μορφης! προφιλ των συγκεκριμενων ανθρωπομορφων κατασκευων θρασυδειλια /κουταμαρα και ολλα τα μαυρα ενστικτα Sad Sad υπαρχουν ομως πολλοι Shocked σαν τις κακιες αρρωστιες Sad Sad και μια κουβεντα για αυτους που επιμενουν να διαχωριζουν τους ανθρωπους και τα ζωα Shocked ζωο ειναι ο ανθρωπος και μαλιστα το αγριοτερο Crying or Very sad μην ξεχνιεστε! προσπαθειστε να τη δειτε τη ζωη σαν θαυμα του θεου η της φυσης αν προτιματε και μετα αναλογιστειτε αν εχει κανεις το δικαιωμα να εγκληματει βασανιζοντας μια ζωη και μαλιστα με αυτον τον τροπο Shocked
Baphomet - Τετ 12 Απρ 2006, 14:45:58
Θέμα δημοσίευσης:
DimiP έγραψε:
συγνωμη κιολας αν κανω λαθος αλλα ο σκοπος του topic δεν ηταν να κρινουμε αν πρεπει να τρωγονται οι σκυλοι ή να θανατωνονται γιατι δεν εχουν ταυτοτητα αλλα να κατακριθει η βαρβαρη συμπεριφορα του να ΚΑΕΙ ΖΩΝΤΑΝΟ (=ΒΑΣΑΝΙΣΤΕΙ) ενα σκυλι.

οσα σκυλια και να ειναι αδεσποτα, οποιοι νομοι κιαν εχουν ψηφιστει περι αδεσποτων σε οποια χωρα με την οποια κουλτουρα (βλεπε τρωω σκυλους) κιαν ζει ενα σκυλι το γεγονος παραμενει ΚΑΤΑΚΡΙΤΕΟ και ΑΠΕΧΘΕΣ.

αν δεν τον έκαιγαν ζωντανό και τον πυροβολούσαν στο κεφάλι δεν θα υπήρχε πρόβλημα δηλαδή?

shiba έγραψε:
Baphomet έγραψε:
οχι δεν εισαι αντικειμενικοσ..απλα δεν εχεισ νοιωσει την πραγματικη αγαπη...ο σκυλοσ πχ θα πεθαινε για σενα...ποσοι φιλοι σ θα το κανανε?να σου απαντησω?κανενασ

αυτό που εσύ λες αγάπη εγώ το λέω ένστικτο...δε μου λέει κάτι.

Spyros_L έγραψε:

Πέτρο όταν η εκτέλεση του ζώου γίνεται με σκοπό να τηρηθούν οι κανόνες της φύσης ως φυσιολογική ροή της οικολογικής αλυσίδας, τότε δεν πρόκειται για έγκλημα. Γιατί αμα το πάμε έτσι όλοι μας τρώμε κρέας. Αρα έχουν γίνει ενα σωρό δολοφονίες ζώων παράνομες. Αυτό ΄φυσικά και είναι λάθος σαν άποψη. Όταν όμως η δολοφονία γίνεται με τρόπο και σκοπό κτηνώδη, γιατί κάποιοι είναι πιο ζώα απ τα ζώα τότε πρόκειται περι εγκληματικής ενέργειας και θα πρέπει να θεσπιστεί κάποιος νόμος πιο αυστηρός. θέλω δηλ να πω οτι υπάρχει ο σαφής διαχωρισμός μεταξύ της επιβίωσης του ανθρώπου που απορρέει απο την τήρηση των κανόνων της τροφικής αλυσίδας και της οποιασδήποτε άσκοπης ή σκόπιμης εγκληματικής ενέργειας εις βάρος κάποιου ζώου. Και εδώ έρχεται και η απάντηση που αφορά τους Κυνηγούς ( γιατί σε αυτήν τη κατηγορία ανήκω και γω ). Υπάρχει λοιπόν μια λίστα απο θηράματα κάθε έτος τα οποία απαγορεύεται να τα εκτελέσεις επιδή το συγκεκριμένο είδος απειλείται με εξαφάνιση. Και πιστέψτε με η καμπάνα (σε περίπτωση που κατα τον έλεγχο βρεθούν πάνω σου ή στο αμάξι σου) είναι τεράστια. Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσες διαμάχες έχουν γίνει με άλλους κυνηγούς οταν προσπαθούν να χτυπήσουν τέτοιου είδους θηράματα. Το ίδιο βέβαια συμβαίνει και με θηράματα (βλέπε πέρδικα) που βρίσκονται στην περίοδο αναπαραγωγής. Το κυνήγι τους απαγορεύεται ρητά και αυστηρά και θεωρείται έγκληματακή διατάραξη της οικολογικής αλυσίδας. Όπως επίσης το κυνήγι κατα τη διαρκεια της νύχτας όπου το ζώο είναι ανυπεράσπηστο και δίνει άνιση μάχη...αυτό είναι το γνωστό καρτέρι. Το ίδιο φυσικά και για το ψάρεμα...Μπορείς να πάρεις το καλάμι σου, την πετονιά σου, την βάρκα σου, το ψαροτούφεκο σου και να πας να ψαρέψεις. Τιμωρείται όμως αυτός που πετάει δυναμίτες ή ψαρεύει βράδυ με μπουκάλες και φακό όπου βρίσκει ναρκωμένα τα ψάρια.

για μένα όλα το ίδιο είναι...δεν έχει σημασία αν είναι παράνομο ή όχι. Σημασία έχει οτι σκοτώνεις. Α, και να σου θυμίσω οτι το κυνηγι και το ψάρεμα πλέον δεν έχουν καμμια απολύτως σχέση με την τροφική αλυσίδα. 9/10 κυνηγούς και ερασιτεχνες ψαράδες το κάνουν γιατι γουστάρουν. Σαν σπορ! Η τροφική αλυσίδα δουλεύει άψογα με τις κτηνοτροφικές μονάδες και τα ιχθυοτροφεία.
brz20 - Τετ 12 Απρ 2006, 15:15:50
Θέμα δημοσίευσης:
Απο αυτο φαινετε οτι ο ανθρωπος ειναι πιο ΖΩΟ και απο τα ζωα.Γι'αυτο εχουμε καταληξει εκει που εχουμε καταληξει.Μερικοι ουτε μυαλο κοτας δεν εχουν.Η καλυτερη δικαιοσυνη ειναι να τους δωσουν στο λαο να τους κανει διπλασιους απο το ξυλο.
shiba - Τετ 12 Απρ 2006, 19:11:56
Θέμα δημοσίευσης:
[quote="Baphomet

[/quote]δηλαδη οταν ενασ σκυλοσ θυσιαζει την ζωη του για την ζωη του αφεντικου του εινα ιαπο ενστικτο?ελεοσ δηλαδη...μην νομιζεισ αυτα που λεω δεν εινα ι @@ριεσ+λογια του αερα..εχω παραδειγματα μεσα απ οτην οικογενεια μ με το ποσο μπορει να αγαπησει ενα σκυλι το αφεντικο του και μεχρι που μποριε να φτασει γιαυτον....
206.1.4 - Τετ 12 Απρ 2006, 20:31:56
Θέμα δημοσίευσης:
dimdil έγραψε:
η ψυχικη και συναισθηματικη αναπηρια φιλοι μου στον ανθρωπο? Rolling eyes που κανει τετοιες πραξεις ειναι φανερή εκ του αποτελεσματος και δυσκολα διαγνωσκεται Sad ολλα τα κακα βιωματα και οι καρπαζιες της ζωης βγαινουν με βια ασκοπη συνηθως πανω σε αδυναμα πλασματα υποτιθεται κατωτερης μορφης! προφιλ των συγκεκριμενων ανθρωπομορφων κατασκευων θρασυδειλια /κουταμαρα και ολλα τα μαυρα ενστικτα Sad Sad υπαρχουν ομως πολλοι Shocked σαν τις κακιες αρρωστιες Sad Sad και μια κουβεντα για αυτους που επιμενουν να διαχωριζουν τους ανθρωπους και τα ζωα Shocked ζωο ειναι ο ανθρωπος και μαλιστα το αγριοτερο Crying or Very sad μην ξεχνιεστε! προσπαθειστε να τη δειτε τη ζωη σαν θαυμα του θεου η της φυσης αν προτιματε και μετα αναλογιστειτε αν εχει κανεις το δικαιωμα να εγκληματει βασανιζοντας μια ζωη και μαλιστα με αυτον τον τροπο Shocked

Δημητρη, συμφωνω απολυτα...!!!! Δεν εχει κανεις το δικαιωμα να βασανιζει οτιδηποτε εχει ζωη!!! το να σκοτωσει για λογους επιβιωσης ειναι αναγκαστικα αποδεκτο..
Το να σκοτωσει για λογους χομπι ... ειναι κοινωνικα αποδεκτο(κυνηγι-αλλα οχι για να πει στους αλλους ποσο καλος ειναι στο σημαδι, αλλα για καταναλωση)
!Αλλα το να σκοτωνει (κατα τη διαρκεια του κυνηγιου), ειτε να βασανιζει επειδη απλα του αρεσει να αφαιρει ειτε να βασανιζει ζωες εγω δεν το βλεπω νορμαλ....

Και κατι αλλο.... δεν ξεκινησα το τοπικ επειδη συμπαθω μονο τους σκυλους! απλα η αφορμη ηταν αυτο!
(αλλα οταν ειδα διαφορα site να εχουν αποκλειστικο θεμα το μισος και την εξοντωση σκυλων... τα πηρα!!
DimiP - Τετ 12 Απρ 2006, 20:37:30
Θέμα δημοσίευσης:
Baphomet έγραψε:
DimiP έγραψε:

αν δεν τον έκαιγαν ζωντανό και τον πυροβολούσαν στο κεφάλι δεν θα υπήρχε πρόβλημα δηλαδή?

shiba έγραψε:
Baphomet έγραψε:

Spyros_L έγραψε:

για μένα όλα το ίδιο είναι...δεν έχει σημασία αν είναι παράνομο ή όχι. Σημασία έχει οτι σκοτώνεις. Α, και να σου θυμίσω οτι το κυνηγι και το ψάρεμα πλέον δεν έχουν καμμια απολύτως σχέση με την τροφική αλυσίδα. 9/10 κυνηγούς και ερασιτεχνες ψαράδες το κάνουν γιατι γουστάρουν. Σαν σπορ! Η τροφική αλυσίδα δουλεύει άψογα με τις κτηνοτροφικές μονάδες και τα ιχθυοτροφεία.

εισαι λιγο απολυτος και δεν καταλαβαινω απο πηγαζει αυτο.
σου εχει κανει τιποτα κανενας σκυλος;
σοβαρα μιλαω , γιατι ειμια στο τσακ να πιστεψω οτι καποιο βιωμα εχεις (κατα των σκυλων).
206.1.4 - Τετ 12 Απρ 2006, 20:39:21
Θέμα δημοσίευσης:
Baphomet έγραψε:
DimiP έγραψε:

shiba έγραψε:
Baphomet έγραψε:

Spyros_L έγραψε:

Ρε Πετρο(συγνωμη για το Ρε), καταλαβαινεις γιατι μιλαμε εδω???? για την κακοποιηση μιας ζωης, που ειτε βασανιστηκε ειτε ειχε ακαριαιο θανατο, εγινε για τη μαλ***α που βαραει καποιος , σε κατι ανυπερασπιστο, απλα για ευχαριστιση!!!!!(διεστραμμενη)
206.1.4 - Τετ 12 Απρ 2006, 20:45:20
Θέμα δημοσίευσης:
shiba έγραψε:
ρε πετρο ελεος...κανεισ δεν εινα ιυπερ στο να παρει εναν λαγο,πτηνο,κατσικι κλπ κλπ και να το καψει η να το βασανισει μεχρι θανατου...ο θανατοσ σε ενα ζωο(για την αναγκη ανθρωπου) οποιο κα ιαν εινα ιαυτο πρεπει να γινεται με τροπο ωστε μην βασανιστει...εγω πραγματικα αν δω ανθρωπο να βασανιζει ζωο το λιγοτερο που θα κανω ειναι να του σπασω το κεφαλι μονο και μονο επειδη δεν εχω δικαιωμα να τον σκοτωσω...πραγματικα αyto to topic μου γυρισε τα εντερα...καθε μερα μισω τουσ ανθρωπουσ ολο και πιο πολυ και λατρευω τα ζωα ακομα περισσοτερο...οσο για τουσ κινεζουσ δεν μπορει να τουσ κατηγορησει κανεισ μιασ και εινα ιτροφη γιαυτουσ οπωσ κα ιτα φιδια και τα αλογα...και μην ξεχναμε οτυι ο σκυλοσ ειναι το μοναδικο ζωο με τοση υψηλη νοημοσυνη..
φιλικα

Γιωργο τα λες πολυ καλα... γραφεις αυτα που δεν μπορεσα να πω εγω Wink αλλα διαφωνουμε σε 1..... εγω δεν ξερω... ισως τον σκοτωνα..... Smile πλακα κανω.... αλλα αν κατα τυχη γινοταν το μοιραιο, το μονο που δεν θα ειχα θα ηταν τυψεις..... Smile
206.1.4 - Τετ 12 Απρ 2006, 20:48:56
Θέμα δημοσίευσης:
ultra-one έγραψε:
Σίγουρα το γεγονός του οδηνηρού θανάτου των σκυλιών είναι κατακριτέο αλλά να ξέρετε ότι τα αδέσποτα δεν επιτρέπονται στην Κύπρο.

Όποιο σκυλί βρεθεί χωρίς ταυτότητα και στοιχεία ιδιοκτήτη στέλνεται στις κτηνιατρικές υπηρεσίες όπου εκεί του γίνεται κατευθείαν ευθανασία.

Απλά αν τα μάζευαν οι κτηνιατρικές υπηρεσίες θα είχαν λιγότερο οδηνηρό θάνατο! Shocked

Χαρη, καλυτερα να παει για ευθανασια παρα να πεσει στα χερια διεστραμμενου..... ισως ειναι καλυτερα να παει απο εμβολιο.... Crying or Very sad
shiba - Τετ 12 Απρ 2006, 20:59:52
Θέμα δημοσίευσης:
DimiP έγραψε:
Baphomet έγραψε:
DimiP έγραψε:

shiba έγραψε:
Baphomet έγραψε:

Spyros_L έγραψε:

εισαι λιγο απολυτος και δεν καταλαβαινω απο πηγαζει αυτο.
σου εχει κανει τιποτα κανενας σκυλος;
σοβαρα μιλαω , γιατι ειμια στο τσακ να πιστεψω οτι καποιο βιωμα εχεις (κατα των σκυλων).
και εγω στο τσακ ειμαι... Confused
underage - Τετ 12 Απρ 2006, 21:15:30
Θέμα δημοσίευσης:
Εγώ έχω μια φοβία στα σκυλιά, με είχε δαγκώσει σκύλος στην κοιλιά όταν ήμουν μικρή. Φυσικά έχουμε σκύλο στο σπίτι και μάλιστα με "ειδικές ανάγκες" δυστυχώς είναι τυφλός.
Μπορεί να μην κάθομαι να παίξω μαζί του με τις ώρες - όπως κάνω με τις γάτες, αλλά σε καμία περίπτωση δεν σκέφτηκα να τον "πετάξουμε" όταν μάθαμε την αρρώστια του.
'Εχουμε διαμορφώσει κατάλληλα τον χώρο για να μην πέσει, αφήνουμε τα αυτοκίνητα σε συγκεκριμένα σημεία γιατί κουτουλάει και ακολουθεί συγκεκριμένη φαρμακευτική αγωγή.

Πάντως το κάψιμο του σκύλου δε με σοκάρει τόσο πολύ όσο με σόκαρε τα Χριστούγεννα στην Ισπανία που κάψανε τη γυναίκα γιατί δεν είχαν κάτι καλύτερο να κάνουνε Crying or Very sad Crying or Very sad Πλέον ορισμένα ανθρωπόμορφα τέρατα έχουνε ξεφύγει
brz20 - Τετ 12 Απρ 2006, 21:25:15
Θέμα δημοσίευσης:
Πριν πω κατι που εζησα τις προηγουμενες μερες και με εξοργισε τοσο ωστε πλακωθηκα στο ξυλο με καποιον θελω να πω οτι ο σκυλος δεν εχει μεγαλο δεικτη νοημοσυνης.Ακουστικε παραπανω.Το μοναδικο θυλαστικο που εχει μεγαλο δεικτη νοημοσυνης ειναι το δελφινι.Και αποδειξη οτι τα βλεπει ενχρωμα.Ο σκυλος τα βλεπει ασπρομαυρα.
Πριν καποιες μερες τελειωσαν οι φοιτητηκες εκλογες.Στο ΤΕΙ μου κερδισε η ΔΑΠ.Τα παιδια στησαν ενα τρελο γλεντι και καλα κανανε για να χαρουνε την νικη του.Μετα το τελος ανηφωριζα προς ΤΕΙ με τα ποδια με καποιον φιλο μου και βλεπω στην εισοδο 2 παιδια να εχουν πιασει μια γατα και να την βαφουν μπλε.Ντροπη και εσχος.Ειπαμε να χαρεις την νικη σου αλλα με κοσμιο τροπο.Η γατα ειχε και 2 γατακια και τα κακομοιρα καθοταν και στην κυριολεξια εκλαιγαν βλεποντας τα βασσανα που περνουσε η μαλλον μαμα τους.Παιδια σε κατι τετοια ειμαι πολυ ευαισθητος και δεν σηκωνω πολλα.Με την μια πηγα με τσαμπουκα προς το μερος τους και δεν ρωτησα και πολλα.Μολις ειδα οτι πηγαν να μου το παιξουν και μαγκες αρπαζω τον εναν απο τον λαιμο και του ριξα δυο καλες.Επεσε κατω και ειναι η πρωτη φορα που σκεφτηκα να χτυπησω ατομο την ωρα που ειναι πεσμενος.Ειναι απο τις λιγες φορες που λεω μακαρι να ειχα ενα οπλο.
kovac - Τετ 12 Απρ 2006, 23:12:46
Θέμα δημοσίευσης:
brz20 έγραψε:
Επεσε κατω και ειναι η πρωτη φορα που σκεφτηκα να χτυπησω ατομο την ωρα που ειναι πεσμενος.

Χωρίς δόση ειρωνίας, μπορούσες να τον σηκώσεις και μετά να τον ξαναχτυπήσεις. Wink
Και μετά να τον βάψεις και αυτόν με σπρέι...και μάλιστα πράσινο για να σπαστεί!!!! Twisted evil Twisted evil Twisted evil
shiba - Πεμ 13 Απρ 2006, 01:50:27
Θέμα δημοσίευσης:
brz20 έγραψε:
Πριν πω κατι που εζησα τις προηγουμενες μερες και με εξοργισε τοσο ωστε πλακωθηκα στο ξυλο με καποιον θελω να πω οτι ο σκυλος δεν εχει μεγαλο δεικτη νοημοσυνης.Ακουστικε παραπανω.Το μοναδικο θυλαστικο που εχει μεγαλο δεικτη νοημοσυνης ειναι το δελφινι.Και αποδειξη οτι τα βλεπει ενχρωμα.Ο σκυλος τα βλεπει ασπρομαυρα.
Πριν καποιες μερες τελειωσαν οι φοιτητηκες εκλογες.Στο ΤΕΙ μου κερδισε η ΔΑΠ.Τα παιδια στησαν ενα τρελο γλεντι και καλα κανανε για να χαρουνε την νικη του.Μετα το τελος ανηφωριζα προς ΤΕΙ με τα ποδια με καποιον φιλο μου και βλεπω στην εισοδο 2 παιδια να εχουν πιασει μια γατα και να την βαφουν μπλε.Ντροπη και εσχος.Ειπαμε να χαρεις την νικη σου αλλα με κοσμιο τροπο.Η γατα ειχε και 2 γατακια και τα κακομοιρα καθοταν και στην κυριολεξια εκλαιγαν βλεποντας τα βασσανα που περνουσε η μαλλον μαμα τους.Παιδια σε κατι τετοια ειμαι πολυ ευαισθητος και δεν σηκωνω πολλα.Με την μια πηγα με τσαμπουκα προς το μερος τους και δεν ρωτησα και πολλα.Μολις ειδα οτι πηγαν να μου το παιξουν και μαγκες αρπαζω τον εναν απο τον λαιμο και του ριξα δυο καλες.Επεσε κατω και ειναι η πρωτη φορα που σκεφτηκα να χτυπησω ατομο την ωρα που ειναι πεσμενος.Ειναι απο τις λιγες φορες που λεω μακαρι να ειχα ενα οπλο.
εχω να κανω 2 παρατηρησεις..το σκυλι ειναι το δευτερο σε νοημοσυνη ζωο μετα το δελφινι αν και δεν το πολυπιστευω μιασ και δελφινι εχει σκοτωσει ανθρωπο απο χαρα εννω σκυλοσ παο χαρα ποτε..απο μισοσ ναι...οσο για την οραση απλα να σε ενημερωσω οτι βλεπει πανω απο 10 χρωματα ο σκυλοσ....
οσο για το περιστατικο που ειδεσ με την γατα κα ιεγω θα συμφωνησω με τον φιλο kovac...επρεπε να ειχεσ πρασινο σπρευ και να τον ξεκολ...σεισ...
Stalitsa - Πεμ 13 Απρ 2006, 10:55:35
Θέμα δημοσίευσης:
shiba έγραψε:
εχω να κανω 2 παρατηρησεις..το σκυλι ειναι το δευτερο σε νοημοσυνη ζωο μετα το δελφινι αν και δεν το πολυπιστευω μιασ και δελφινι εχει σκοτωσει ανθρωπο απο χαρα εννω σκυλοσ παο χαρα ποτε..απο μισοσ ναι...οσο για την οραση απλα να σε ενημερωσω οτι βλεπει πανω απο 10 χρωματα ο σκυλοσ....
οσο για το περιστατικο που ειδεσ με την γατα κα ιεγω θα συμφωνησω με τον φιλο kovac...επρεπε να ειχεσ πρασινο σπρευ και να τον ξεκολ...σεισ...

Σωστά ο σκύλος μπορεί να μη σε σκοτώσει απο την χαρά του αλλά μπορεί να σε δαγκώσει ενω προχωράς αμέριμνος στο δρόμο(χωρίς να του έχεις κάνει τπτ),ενω πάς να τον χαϊδέψεις και και και!!!Μην αγιοποιούμε τα σκυλιά και ας μην είμαστε τόσο υπερβολικοί και υπερευαίσθητοι στο θέμα το ζώων!Υπάρχουν και πιο σοβαρά πράγματα!!!!Δεν λέω..Να μην πειράζει ΚΑΝΕΝΑΣ τα ζωάκια,να τα σέβεται και να τα αγαπά αλλά μέχρι εκεί εσείς παραευαισθητοποιηθήκατε κάνετε έτσι για ένα σκύλο,δεν σας είδα ποτέ να κάνετε έτσι που σκότωσαν,κακοποίησαν ή βασάνησαν μέχρι θανάτου ένα παιδάκι...Μήπως..Λέω μήπως είστε λίγο υπερβολικοί??? Confused
brz20 - Πεμ 13 Απρ 2006, 12:48:03
Θέμα δημοσίευσης:
Καθολου υπερβολη.Ειναι ενα απο τα πιο ανανδρα πραγματα που μπορεις να κανεις.Τι φταιει το καιμενο το ζωντανο?Ουτε το παιδακι φταιει αλλα δεν θα ειχα και διαφορετικη τοποθετηση για το θεμα.Ισα ισα που εκει δεν θα ελεγα να ειχα οπλο γιατι και χαρη θα του εκανα αν τον σκοτωνα με την μια.Κανεις δεν ειναι αξιος να κακοποιει μια ζωη.Εγω παντως το ευχαριστηθηκα αυτο που εκανα και θα το ξανα εκανα.
Val - Πεμ 13 Απρ 2006, 13:07:18
Θέμα δημοσίευσης:
Tυχαινει να υπαρχουν καποιοι ανθρωποι που ειναι φιλοζωοι, αναμεσα τους και εγω, και τρελαινονται οταν κακοποιουνται τα ζωα. Αυτο για οσους μιλησαν για υπερβολη. Απο κει και περα υπαρχουν και ανθρωποι που βιαζουν γυναικες ή που κακοποιουν παιδακια, οπως προαναφερθηκε, αλλα το τοπικ ξεκινησε για το σκυλι που το καψαν ζωντανο.
Το οτι γινονται εγκληματα απο ανθρωπο σε ανθρωπο δεν αναιρει το γεγονος οτι πρεπει να ειμαστε ευαισθητοι και σε εγκληματα απο ανθρωπο σε ζωο. Δυστυχως αυτα παντα θα υπαρχουν οσο θα υπαρχει ο ανθρωπος στη Γη.
Stalitsa - Πεμ 13 Απρ 2006, 13:42:01
Θέμα δημοσίευσης:
Val έγραψε:
Δυστυχως αυτα παντα θα υπαρχουν οσο θα υπαρχει ο ανθρωπος στη Γη.

Χαίρομαι που έδωσες την απάντηση μόνη σου... Smile
Και απο την στιγμή που ισχύει αυτό για εγκλήματα απο άνθρωπο σε άνθρωπο,το ίδιο και περισσότερο ισχύει απο άνθρωπο σε ζώο...Με αυτή την λογική δεν χρειάζεται να κάνετε έτσι αφού "δυστυχώς αυτά πάντα θα υπάρχουν όσο θα υπάρχει άνθρωπος στη Γή"...
Val - Πεμ 13 Απρ 2006, 13:57:04
Θέμα δημοσίευσης:
Stalitsa έγραψε:
Val έγραψε:
Δυστυχως αυτα παντα θα υπαρχουν οσο θα υπαρχει ο ανθρωπος στη Γη.

Χαίρομαι που έδωσες την απάντηση μόνη σου... Smile
Και απο την στιγμή που ισχύει αυτό για εγκλήματα απο άνθρωπο σε άνθρωπο,το ίδιο και περισσότερο ισχύει απο άνθρωπο σε ζώο...Με αυτή την λογική δεν χρειάζεται να κάνετε έτσι αφού "δυστυχώς αυτά πάντα θα υπάρχουν όσο θα υπάρχει άνθρωπος στη Γή"...

Πώς ετσι δλδ? Να ειμαστε ευαισθητοι σε ο,τι αφορα την κακοποιηση ζωων??
Ωραια λοιπον, να καταργηθουν ολες οι φιλοζωικες, επειδη γινονται εγκληματα κατα ανθρωπων.
shiba - Πεμ 13 Απρ 2006, 14:18:19
Θέμα δημοσίευσης:
Stalitsa έγραψε:

Υπάρχουν και πιο σοβαρά πράγματαδεν σας είδα ποτέ να κάνετε έτσι που σκότωσαν,κακοποίησαν ή βασάνησαν μέχρι θανάτου ένα παιδάκι...Μήπως..Λέω μήπως είστε λίγο υπερβολικοί??? Confused
βασικα οι σκυλοι των δρομων σπανια δαγκωνουνε,ατομα τα οποια δεν φοβουνται τα αδεσποτα..δεν ξερω αν το ξερεισ αλλα οι σκυλοι μυριζουνε ποτε ο αλλοσ φοβαται η οχι...αληθεια μια ερωτηση σε αυτους απο εδω μεσα που δεν εινα ι''τοσο'' ευαισθητοι στο συγκεκριμενο θεμα...αληθεια οταν βλεπουνε στα φαναρια πακιστανακια,αλβανακια,τσιγγανακια αλλα με ενα χερι αλλα με ενα ποδι που εν μερη ειναι κακοποιησεις κλπ κλπ το χερι στην τσεπη το βαζουνε για ενα 50λεπτο?προφανωσ οχι..ουτε κα ιεγω..ενω στο σκυλο θα του βαλω λιγο νερο κα ιθα του παρω μια κοννσερβα απο το super market...αυτη εινα ι σε μενα η διαφορα του σκυλκου του δρομου με τον ανθρωπο του δρομου..και ολα αυτα γιατι ''οταν γνωρισα τα ζωα <μισησα>τον ανθρωπο
brz20 - Πεμ 13 Απρ 2006, 14:51:52
Θέμα δημοσίευσης:
Μονο τα ματια σκυλου να δω θλημενα με πιανει η καρδια μου.Γενικα ποναω ολα τα ζωα αλλα τα σκυλια παραπανω.Οταν ειμουν τριτη λυκειο ο παππους μου ειχε ενα ωραιο σκυλο.Για κινηγι.Και το βραδυ της αναστασης που ειχαμε παει εκκλησια καποιος πηγε και εριξε βαρελοτο την ωρα που κοιμοταν.Απο την επομενη μερα παιδια δεν πηγαινε καθολου στο σπιτακι του.Και τελικα μετα απο 3 μηνες το σκυλι παιθανε.Αυτον που το εκανε δεν το ειχα βρει αλλα καλυτερα που εγινε ετσι γιατι...
Stalitsa - Πεμ 13 Απρ 2006, 14:54:47
Θέμα δημοσίευσης:
Val έγραψε:

Ωραια λοιπον, να καταργηθουν ολες οι φιλοζωικες, επειδη γινονται εγκληματα κατα ανθρωπων.

Είπα εγώ κάτι τέτοιο???? Confused Είδες που εσύ το πάς στα άκρα και αγγίζεις την υπερβολή???

Shiba έγραψε:
αληθεια οταν βλεπουνε στα φαναρια πακιστανακια,αλβανακια,τσιγγανακια αλλα με ενα χερι αλλα με ενα ποδι που εν μερη ειναι κακοποιησεις κλπ κλπ το χερι στην τσεπη το βαζουνε για ενα 50λεπτο?προφανωσ οχι..ουτε κα ιεγω..ενω στο σκυλο θα του βαλω λιγο νερο κα ιθα του παρω μια κοννσερβα απο το super market...αυτη εινα ι σε μενα η διαφορα του σκυλκου του δρομου με τον ανθρωπο του δρομου..και ολα αυτα γιατι ''οταν γνωρισα τα ζωα <μισησα>τον ανθρωπο

Clapping Μπράβο Shiba!!!Δηλαδή εσύ απο τότε συναναστρέφεσαι ΜΟΝΟ με ζώα???Αφού μίσησες τους ανθρώπους???Βάζεις ίσα και όμοια ένα παιδάκι με ένα ζώο???Θεωρείς σωστό να βλέπεις ένα μωράκι να πεινάει και να μην του δίνεις να φάει?Και να ταϊζεις ένα σκύλο???
Και καλά θα κάνεις να μην δίνεις απαντήσεις για τους άλλους ΑΜΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣγιατί και λεφτά και γάλατα δίνω στα παιδάκια των φαναριών και όχι μόνο και γενικά σε όσους έχουν ανάγκη και μπορώ να προσφέρω απο το υστέρημα μου!!!Α!Και έχω ταίσει πολλά σκυλιά και γατιά στην γειτονιά...Μη πάς να κατηγορήσεις λοιπόν το άλλον αν δεν ξέρεις τί κάνει...Απλά όσο και να αγαπάω τα ζώα,έχω μάθει να αγαπάω και μάλιστα να αγαπάω πολύ τον συνάνθρωπο μου,γι'αυτό και επέλεξα αυτό που σπουδάζω..
Θα έπρεπε να καταλάβεις και εσύ και κάποιοι άλλοι που μου την "είπατε" απο την 1 μου κιόλας τοποθέτηση στο θέμα ότι δεν χρειάζεται να αγγίζετε την υπερβολή και μην τα βάζουμε όλα ίσα και όμοια...Μήπως παρασυγκλονίζεστε για κάποια πράγματα και για ποιό σοβαρά δεν δίνετε σημασία??
Val - Πεμ 13 Απρ 2006, 15:07:44
Θέμα δημοσίευσης:
Stalitsa έγραψε:
Val έγραψε:

Είπα εγώ κάτι τέτοιο???? Confused Είδες που εσύ το πάς στα άκρα και αγγίζεις την υπερβολή???

Shiba έγραψε:
αληθεια οταν βλεπουνε στα φαναρια πακιστανακια,αλβανακια,τσιγγανακια αλλα με ενα χερι αλλα με ενα ποδι που εν μερη ειναι κακοποιησεις κλπ κλπ το χερι στην τσεπη το βαζουνε για ενα 50λεπτο?προφανωσ οχι..ουτε κα ιεγω..ενω στο σκυλο θα του βαλω λιγο νερο κα ιθα του παρω μια κοννσερβα απο το super market...αυτη εινα ι σε μενα η διαφορα του σκυλκου του δρομου με τον ανθρωπο του δρομου..και ολα αυτα γιατι ''οταν γνωρισα τα ζωα <μισησα>τον ανθρωπο

Clapping Μπράβο Shiba!!!Δηλαδή εσύ απο τότε συναναστρέφεσαι ΜΟΝΟ με ζώα???Αφού μίσησες τους ανθρώπους???Βάζεις ίσα και όμοια ένα παιδάκι με ένα ζώο???Θεωρείς σωστό να βλέπεις ένα μωράκι να πεινάει και να μην του δίνεις να φάει?Και να ταϊζεις ένα σκύλο???
Και καλά θα κάνεις να μην δίνεις απαντήσεις για τους άλλους ΑΜΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣγιατί και λεφτά και γάλατα δίνω στα παιδάκια των φαναριών και όχι μόνο και γενικά σε όσους έχουν ανάγκη και μπορώ να προσφέρω απο το υστέρημα μου!!!Α!Και έχω ταίσει πολλά σκυλιά και γατιά στην γειτονιά...Μη πάς να κατηγορήσεις λοιπόν το άλλον αν δεν ξέρεις τί κάνει...Απλά όσο και να αγαπάω τα ζώα,έχω μάθει να αγαπάω και μάλιστα να αγαπάω πολύ τον συνάνθρωπο μου,γι'αυτό και επέλεξα αυτό που σπουδάζω..
Θα έπρεπε να καταλάβεις και εσύ και κάποιοι άλλοι που μου την "είπατε" απο την 1 μου κιόλας τοποθέτηση στο θέμα ότι δεν χρειάζεται να αγγίζετε την υπερβολή και μην τα βάζουμε όλα ίσα και όμοια...Μήπως παρασυγκλονίζεστε για κάποια πράγματα και για ποιό σοβαρά δεν δίνετε σημασία??

Μπραβο! Τωρα μας εβαλες στη θεση μας!! Cheers Thumb Left
Thumbs Up Αν δεν μπορεις να καταλαβεις αυτο που λεω, λυπαμαι.
Οποιος καταλαβε, καταλαβε...
crusader - Πεμ 13 Απρ 2006, 15:17:46
Θέμα δημοσίευσης:
Καλά ακόμα δεν βαρεθήκατε με τη σκυλοκουβέντα? Αφού δεν βγάζετε και άκρη.. άλλα λέει ο ένας, άλλα καταλαβαίνει ο άλλος... Laughing Laughing

P.S welcome back "Val".
Tomakos - Πεμ 13 Απρ 2006, 15:30:25
Θέμα δημοσίευσης:
Δε θα μπώ στη διαδικασία να απάντήσω στο καθένα ξεχωριστά και να πω την άποψη μου στο θέμα γιατί θα γράψω πολλά, μα πάρα πολλά!!!

Δυο πράγματα μόνο:
1)Έχω ένα σκύλο εδω και δέκα χρόνια και έχω καταλάβει όλα αυτά τα χρόνια ότι εκτός απτους τρείς υπόλοιπους ανθρώπους της οικογένειάς μου ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να με αγαπήσει άλλος άνθρωπος όπως ο σκύλος μου!!!

2)ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ σκυλί που να είναι ψυχικα και ψυχολογικα εντάξει και να επιτεθεί σε άνθρωπο χωρίς να το έχουν πειράξει!!!!!!!
Stalitsa - Πεμ 13 Απρ 2006, 16:11:23
Θέμα δημοσίευσης:
Val έγραψε:

Μπραβο! Τωρα μας εβαλες στη θεση μας!! Cheers Thumb Left
Thumbs Up Αν δεν μπορεις να καταλαβεις αυτο που λεω, λυπαμαι.
Οποιος καταλαβε, καταλαβε...

Σκοπό μου δεν είχα να βάλω στη θέση του κανέναν!!!Απλά λέω την γνώμη μου και απαντάω στις βολές σας...Τώρα που το λές...Μήπως έχεις εσύ αυτο το σκοπό???Rolling eyes
Και εγώ λυπάμαι...Και πραγματικά κρίμα που δεν καταλαβαινόμαστε!!
206.1.4 - Πεμ 13 Απρ 2006, 18:15:07
Θέμα δημοσίευσης:
underage έγραψε:
Εγώ έχω μια φοβία στα σκυλιά, με είχε δαγκώσει σκύλος στην κοιλιά όταν ήμουν μικρή. Φυσικά έχουμε σκύλο στο σπίτι και μάλιστα με "ειδικές ανάγκες" δυστυχώς είναι τυφλός.
Μπορεί να μην κάθομαι να παίξω μαζί του με τις ώρες - όπως κάνω με τις γάτες, αλλά σε καμία περίπτωση δεν σκέφτηκα να τον "πετάξουμε" όταν μάθαμε την αρρώστια του.
'Εχουμε διαμορφώσει κατάλληλα τον χώρο για να μην πέσει, αφήνουμε τα αυτοκίνητα σε συγκεκριμένα σημεία γιατί κουτουλάει και ακολουθεί συγκεκριμένη φαρμακευτική αγωγή.

Πάντως το κάψιμο του σκύλου δε με σοκάρει τόσο πολύ όσο με σόκαρε τα Χριστούγεννα στην Ισπανία που κάψανε τη γυναίκα γιατί δεν είχαν κάτι καλύτερο να κάνουνε Crying or Very sad Crying or Very sad Πλέον ορισμένα ανθρωπόμορφα τέρατα έχουνε ξεφύγει

Σοφια, μιλας πολυ σωστα για το τι σε σοκαρει περισσοτερο, αλλα αυτοι που εκαψαν τη γυναικα, θα τιμωρηθουν πολυ αυστηρα.... αυτοι που εκαψαν το σκυλο, 1 χρονο το πολυ.... και που ξερεις, ατομα τοσο αδιστακτα με τετοιες ενεργειες σε ζωα ισως μας δειχνουν ποσο επικηνδυνοι ειναι γενικως! ισως τετοιες συμπεριφορες πρεπει να τιμωρουνται αυστηροτερα και να μας προβληματιζουν περισσοτερο, και οχι να λεμε οτι σιγα, ενα σκυλι ηταν....
brz20 - Πεμ 13 Απρ 2006, 18:17:13
Θέμα δημοσίευσης:
Tomakos έγραψε:
Δε θα μπώ στη διαδικασία να απάντήσω στο καθένα ξεχωριστά και να πω την άποψη μου στο θέμα γιατί θα γράψω πολλά, μα πάρα πολλά!!!

Δυο πράγματα μόνο:
1)Έχω ένα σκύλο εδω και δέκα χρόνια και έχω καταλάβει όλα αυτά τα χρόνια ότι εκτός απτους τρείς υπόλοιπους ανθρώπους της οικογένειάς μου ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να με αγαπήσει άλλος άνθρωπος όπως ο σκύλος μου!!!

2)ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ σκυλί που να είναι ψυχικα και ψυχολογικα εντάξει και να επιτεθεί σε άνθρωπο χωρίς να το έχουν πειράξει!!!!!!!

Μερικες φορες λεω οτι ειναι κακο να ειναι τοσο αθωα.Επρεπε να ειναι πολυ πιο επιθετικα για να μπορουν να κομματισουν και κανεναν ανθρωπο.
206.1.4 - Πεμ 13 Απρ 2006, 18:28:51
Θέμα δημοσίευσης:
Stalitsa έγραψε:
shiba έγραψε:

Σωστά ο σκύλος μπορεί να μη σε σκοτώσει απο την χαρά του αλλά μπορεί να σε δαγκώσει ενω προχωράς αμέριμνος στο δρόμο(χωρίς να του έχεις κάνει τπτ),ενω πάς να τον χαϊδέψεις και και και!!!Μην αγιοποιούμε τα σκυλιά και ας μην είμαστε τόσο υπερβολικοί και υπερευαίσθητοι στο θέμα το ζώων!Υπάρχουν και πιο σοβαρά πράγματα!!!!Δεν λέω..Να μην πειράζει ΚΑΝΕΝΑΣ τα ζωάκια,να τα σέβεται και να τα αγαπά αλλά μέχρι εκεί εσείς παραευαισθητοποιηθήκατε κάνετε έτσι για ένα σκύλο,δεν σας είδα ποτέ να κάνετε έτσι που σκότωσαν,κακοποίησαν ή βασάνησαν μέχρι θανάτου ένα παιδάκι...Μήπως..Λέω μήπως είστε λίγο υπερβολικοί??? Confused

Αιμηλια, σε πληροφοπω οτι για να λεγεται καποιος ανθρωπος, πρεπει να νοιαζεται για τα παντα και οχι μονο για τους ανθρωπους... ο ανθρωπος γενικα, πληρωνει αμαρτιες δικες του και μονο!!! τα ζωα τις δικες μας χωρις δικαιωμα επιλογης!!! και μιλαω για τον ανθρωπο γενικα, και οχι για τα καημενα τα παιδακια... ακριβως αυτο, παλι ανθρωπος κακοποιησε η σκοτωσε τα παιδακια...
Αν νοιαζεται καποιος για κατι ασημαντο για πολλους οπως ειναι τα ζωα φαντασου ποσο νοιαζεται για κατι αυτονοητα σημαντικο το ιδιο του το ειδος
Οσο για την παρατηρηση σου οτι υπαρχουν πιο σημαντικα πραγματα να ασχοληθουμε, δειξε μας το δρομο...!!!!! μπορεις να ανοιξεις ενα θεμα για τα παιδια της αιθιοποιας πχ.... θα το επικροτησουμε! τουλαχιστον εγω! αλλα μην αποριπτεις τις ευαισθησιες καποιων! ολοι εχουν δικαιωμα να μιλουν ελευθερα, και το θεμα εδω ειναι η κακοποιηση ζωων απο ζωα!!!!!!!!!
206.1.4 - Πεμ 13 Απρ 2006, 18:33:17
Θέμα δημοσίευσης:
shiba έγραψε:
Stalitsa έγραψε:

Υπάρχουν και πιο σοβαρά πράγματαδεν σας είδα ποτέ να κάνετε έτσι που σκότωσαν,κακοποίησαν ή βασάνησαν μέχρι θανάτου ένα παιδάκι...Μήπως..Λέω μήπως είστε λίγο υπερβολικοί??? Confused
βασικα οι σκυλοι των δρομων σπανια δαγκωνουνε,ατομα τα οποια δεν φοβουνται τα αδεσποτα..δεν ξερω αν το ξερεισ αλλα οι σκυλοι μυριζουνε ποτε ο αλλοσ φοβαται η οχι...αληθεια μια ερωτηση σε αυτους απο εδω μεσα που δεν εινα ι''τοσο'' ευαισθητοι στο συγκεκριμενο θεμα...αληθεια οταν βλεπουνε στα φαναρια πακιστανακια,αλβανακια,τσιγγανακια αλλα με ενα χερι αλλα με ενα ποδι που εν μερη ειναι κακοποιησεις κλπ κλπ το χερι στην τσεπη το βαζουνε για ενα 50λεπτο?προφανωσ οχι..ουτε κα ιεγω..ενω στο σκυλο θα του βαλω λιγο νερο κα ιθα του παρω μια κοννσερβα απο το super market...αυτη εινα ι σε μενα η διαφορα του σκυλκου του δρομου με τον ανθρωπο του δρομου..και ολα αυτα γιατι ''οταν γνωρισα τα ζωα <μισησα>τον ανθρωπο

Γιωργο, αναρωτησου το αλλο.... ποιος ξερει τι κακοποιηση εχουν υποστει αυτα τα ζωα απο ανθρωπο (τα αδεσποτα) για να εχουν τετοιες συμπεριφορες!!!!
gianic - Πεμ 13 Απρ 2006, 19:05:57
Θέμα δημοσίευσης:
Δεν ειχα ποτε την τυχη να εχω σκυλο γιατι μαλλον μαζι μου θα πεθαινε το ζωντανο λογω του οτι ειμαι ανευθυνος οσο δεν παει ...

Ομως εχω φιλους με σκυλια και ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΑΓΑΠΗΣΕΙΣ !!!!
Φανταστειτε λοιπον ποσο δενονται αυτοι οι ανθρωποι με τα σκυλια τους .Μιλαμε για τρελα κι εγω τους καταλαβαινω.
Εχω δει ανθρωπο να παθαινει καταθλιψη μετα απο θανατο του σκυλιου του. Το

θεμα δεν ειναι ποσο ευαισθητος εισαι με τα ζωα , αλλα ποσο ευαισθητος εισαι στη ζωη και ποσο "γαιδουρι" εισαι γενικοτερα.

Και στην τελικη τι διαφορα εχει ενας ανθρωπος που υποφερει απο εναν σκυλο στην ιδια κατασταση ; 5 ουρλιαχτα παραπανω του ανθρωπου ;
Ζωα ειμαστε και τα 2 και το ιδιο αντιδραμε στον σωματικο πονο.

Επειδη εχουμε λιγο μυαλο παραπανω δεν σημαινει πως υπαρχουμε μονο εμεις στον πλανητη Γη.

Εγω δεν βλεπω καμια ταση υπερβολης στο θεμα . Αν δεν αγγιζει καποιον ας μην μιλησει .

Απορω γιατι μπαινει στον κοπο να μας πεισει για το αντιθετο.
underage - Πεμ 13 Απρ 2006, 23:10:04
Θέμα δημοσίευσης:
Tomakos έγραψε:
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ σκυλί που να είναι ψυχικα και ψυχολογικα εντάξει και να επιτεθεί σε άνθρωπο χωρίς να το έχουν πειράξει!!!!!!!

Δεν ξέρω την ψυχολογία του σκύλου που με δάγκωσε, το μόνο που ξέρω είναι ότι εγώ ήμουν μόνο 4 χρονών και καμιά δεκαριά μέτρα μακριά του - τον είχανε με αλυσίδα αλλά ξέφυγε και παραλίγο να με κάνει μεζεδάκι του.

Πάντως το συγκεκριμένο site είναι πολύ απάνθρωπο, αλήθεια δεν υπάρχει κάποιος ελεγκτικός φορέας και να ελέγχει αυτά τα απαράδεκτα και απάνθρωπα site??????
Tomakos - Παρ 14 Απρ 2006, 00:08:20
Θέμα δημοσίευσης:
underage έγραψε:
Tomakos έγραψε:
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ σκυλί που να είναι ψυχικα και ψυχολογικα εντάξει και να επιτεθεί σε άνθρωπο χωρίς να το έχουν πειράξει!!!!!!!

Δεν ξέρω την ψυχολογία του σκύλου που με δάγκωσε, το μόνο που ξέρω είναι ότι εγώ ήμουν μόνο 4 χρονών και καμιά δεκαριά μέτρα μακριά του - τον είχανε με αλυσίδα αλλά ξέφυγε και παραλίγο να με κάνει μεζεδάκι του.

Πάντως το συγκεκριμένο site είναι πολύ απάνθρωπο, αλήθεια δεν υπάρχει κάποιος ελεγκτικός φορέας και να ελέγχει αυτά τα απαράδεκτα και απάνθρωπα site??????

Δεν έχει σημασία αν είσαι 4 ή 104 τεσσάρων!!Το σκυλί αν ΕΧΕΙ ΚΑΚΟΠΟΙΗΘΕΙ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ή ΑΝ ΕΧΕΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΙ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟ, μόνο τότε θα επιτεθεί σε κάποιον!
Όπως και να 'χει και στις δύο περιπτώσεις ο άνθρωπος είναι υπαίτιος και όχι ο σκύλος!!!!!!!!!
shiba - Παρ 14 Απρ 2006, 00:29:15
Θέμα δημοσίευσης:
[quote="Stalitsa"]
Val έγραψε:

Απλά λέω την γνώμη μου και απαντάω στις βολές σας...!!
εγω παντωσ δε νεχω σκοπο να σου ριξω καμια βολη μιασ και δεν σε ξερω κα ιουτε κα ι θα σε γνωρισω και ποτε...
απλα οι δυσπιστοι πρεπει να καταλαβετε οτι απ οτην στιγμη που δεν εχετε περασει την ζωη σασ με ενα σκυλο εστω και για 1 βδομαδα δεν μπορειτε να καταλαβετε τιποτα..εγω σασ δικαιολογω απολυτα[/img]
shiba - Παρ 14 Απρ 2006, 00:33:59
Θέμα δημοσίευσης:
Stalitsa έγραψε:
[Θα έπρεπε να καταλάβεις και εσύ και κάποιοι άλλοι που μου την "είπατε" απο την 1 μου κιόλας τοποθέτηση στο θέμα ότι δεν χρειάζεται να αγγίζετε την υπερβολή και μην τα βάζουμε όλα ίσα και όμοια...Μήπως παρασυγκλονίζεστε για κάποια πράγματα και για ποιό σοβαρά δεν δίνετε σημασία??
κανεις λαθος...δεν τα βαζω ισα και ομοια..το θεμα των αδεσποτων με συγκλονιζει περισσοτερο απο τα φαναροπαιδα και απο τα παιδακια που ειναι στις λαικες και στις εκκλησιες ξυπολητα κλπ κλπ δεν φοβαμαι να το πω.. ;)κανεισ δεν ξερει ποια εινα ιη αληθινη τους οικονομικη κατασταση...ετσ ικα ιεγω σαν καχυποτποσ π ειμαι προτιμω να δινω τα λ7 μ στα αδεσποτα..
Stalitsa - Παρ 14 Απρ 2006, 01:31:06
Θέμα δημοσίευσης:
shiba έγραψε:
εγω παντωσ δε νεχω σκοπο να σου ριξω καμια βολη μιασ και δεν σε ξερω κα ιουτε κα ι θα σε γνωρισω και ποτε...
απλα οι δυσπιστοι πρεπει να καταλαβετε οτι απ οτην στιγμη που δεν εχετε περασει την ζωη σασ με ενα σκυλο εστω και για 1 βδομαδα δεν μπορειτε να καταλαβετε τιποτα..εγω σασ δικαιολογω απολυτα[/img]

Κι όμως με έχει γνωρίσει...Ένα απόγευμα που σε είδα με το αγόρι μου(Baphomet) σε κάποιο δρόμο στο Γαλάτσι με τα αυτοκίνητα σας και συστηθήκαμε με τα nicks μας..Θυμάσαι??? Very happy
Δεν είμαι δύσπιστη,ούτε μισώ τα ζώα..Μπορεί ΠΟΤΕ να μην μπόρεσα να έχω σκύλο αλλά κατα καιρούς είχα γατάκια(και είχα μαζέψει και απο το δρόμο γατάκι),κουνελάκια κλπ και τα αγαπούσα ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ και καταλαβαίνω πως νιώθεις..Και καταλαβαίνω και το μίσος που μπορεί να νιώθεις για τον κάθε αχαρακτήριστο που ξεσπά σε ένα ζωάκι ότι κόμπλεξ και προβλήματα έχει...ΑΛΛΑ καλός ή κακώς υπάρχουν και χειρότερα,δεν είπα μην στενοχωριέστε απλά μην φανατίζεστε!!Τί θα σε κλώνιζε περισσότερο?Το να βασανίζουν ένα παιδί ή ένα σκύλο..?Αμα σε πείραζε περισσότερο για το σκύλο τοτε οκ!Συγνώμη που τοποθετήθηκα εξαρχής...Δεν σε αμφισβήτησα απλά σε είδα που φανατίστηκες και υπερέβαλλες κατα την γνώμη μου σε κάποια πράγματα και πήγα να σε ηρεμίσω και να σου θυμίσω οτι δυστυχώς μέσα στα χειρότερα υπάρχουν και χείριστα αλλά δυστυχώς ΠΟΤΕ κανείς δεν έκανε έτσι!!
206.1.4 - Παρ 14 Απρ 2006, 01:47:52
Θέμα δημοσίευσης:
Stalitsa έγραψε:
shiba έγραψε:

Κι όμως με έχει γνωρίσει...Ένα απόγευμα που σε είδα με το αγόρι μου(Baphomet) σε κάποιο δρόμο στο Γαλάτσι με τα αυτοκίνητα σας και συστηθήκαμε με τα nicks μας..Θυμάσαι??? Very happy
Δεν είμαι δύσπιστη,ούτε μισώ τα ζώα..Μπορεί ΠΟΤΕ να μην μπόρεσα να έχω σκύλο αλλά κατα καιρούς είχα γατάκια(και είχα μαζέψει και απο το δρόμο γατάκι),κουνελάκια κλπ και τα αγαπούσα ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ και καταλαβαίνω πως νιώθεις..Και καταλαβαίνω και το μίσος που μπορεί να νιώθεις για τον κάθε αχαρακτήριστο που ξεσπά σε ένα ζωάκι ότι κόμπλεξ και προβλήματα έχει...ΑΛΛΑ καλός ή κακώς υπάρχουν και χειρότερα,δεν είπα μην στενοχωριέστε απλά μην φανατίζεστε!!Τί θα σε κλώνιζε περισσότερο?Το να βασανίζουν ένα παιδί ή ένα σκύλο..?Αμα σε πείραζε περισσότερο για το σκύλο τοτε οκ!Συγνώμη που τοποθετήθηκα εξαρχής...Δεν σε αμφισβήτησα απλά σε είδα που φανατίστηκες και υπερέβαλλες κατα την γνώμη μου σε κάποια πράγματα και πήγα να σε ηρεμίσω και να σου θυμίσω οτι δυστυχώς μέσα στα χειρότερα υπάρχουν και χείριστα αλλά δυστυχώς ΠΟΤΕ κανείς δεν έκανε έτσι!!

Ρε Αιμιλια, σωστα αυτα που λες... αλλα για τα χειροτερα που λες οτι υπαρχουν ειναι υπευθυνος αποκλειστικα ο ιδιος ο ανθρωπος!!!! Τα ζωα απλως ειναι ερμαια της μα****ας του ανθρωπου!!!
Ο ανθρωπος προστατευεται απο τους ιδιους του τους νομους, ενω τα ζωα ειναι στην τυχη του καθε τρελου χωρις καμια προστασια στην κακομεταχειριση... Αλλο ο ανθρωπος αλλο τα ζωα.. δεν τα συγκρινουμε..ομως εδω μιλαμε για την ευαισθησια μας για τα ζωα!!!!!!!!! ειναι κατακριτεο??????
Το ανθρωπινο ειδος βγαζει τα ματια του μονο του... αυτοκαταστρεφεται και ειναι επιλογη του..(καποιων)...
Stalitsa - Παρ 14 Απρ 2006, 01:51:47
Θέμα δημοσίευσης:
206.1.4 έγραψε:

Αιμηλια, σε πληροφοπω οτι για να λεγεται καποιος ανθρωπος, πρεπει να νοιαζεται για τα παντα και οχι μονο για τους ανθρωπους... ο ανθρωπος γενικα, πληρωνει αμαρτιες δικες του και μονο!!! τα ζωα τις δικες μας χωρις δικαιωμα επιλογης!!! και μιλαω για τον ανθρωπο γενικα, και οχι για τα καημενα τα παιδακια... ακριβως αυτο, παλι ανθρωπος κακοποιησε η σκοτωσε τα παιδακια...
Αν νοιαζεται καποιος για κατι ασημαντο για πολλους οπως ειναι τα ζωα φαντασου ποσο νοιαζεται για κατι αυτονοητα σημαντικο το ιδιο του το ειδος
Οσο για την παρατηρηση σου οτι υπαρχουν πιο σημαντικα πραγματα να ασχοληθουμε, δειξε μας το δρομο...!!!!! μπορεις να ανοιξεις ενα θεμα για τα παιδια της αιθιοποιας πχ.... θα το επικροτησουμε! τουλαχιστον εγω! αλλα μην αποριπτεις τις ευαισθησιες καποιων! ολοι εχουν δικαιωμα να μιλουν ελευθερα, και το θεμα εδω ειναι η κακοποιηση ζωων απο ζωα!!!!!!!!!

Αμα δίαβασες παραπάνω τί έγραψα θα καταλάβεις οτι δεν ενδιαφέρομαι ΜΟΝΟ για τους ανθρώπους...
Πές μου..Με το να ανοίξω θέμα για τα παιδάκια που βασανίζονται θα αλλάξει κάτι?Ο σκοπός είναι τί μπορώ να κάνω έμπρακτα και όχι να γράψω μερικές λέξεις σε κάποιο φόρουμ...Όπως η pygolabida(και εύχομαι να μπορέσω να ακολουθήσω τα παράδειγμα της κάποια στιγμή),η οποία δεν μένει στα λόγια αλλά προσφέρει πολύτιμη βοήθεια και σε ανθρώπους αλλά και στους φίλους του ανθρώπου..τα ζώα!(Γιάννα μου ΣΥΓΝΩΜΗ που ανέφερα εν αγνοία σου το όνομα σου!)
Δεν απέρριψα κανενός την ευαισθησία και δεν είμαι εγώ αυτή που θα στερήσω τον λόγο του άλλου απλά πιστεύω οτι μπορώ να πώ και εγώ την γνώμη μου, η οποία ήταν λιγότερο φανατισμένη σε σχέσημε κάποιων άλλων...Αυτό και μόνο..
Stalitsa - Παρ 14 Απρ 2006, 02:07:58
Θέμα δημοσίευσης:
206.1.4 έγραψε:

Ρε Αιμιλια, σωστα αυτα που λες... αλλα για τα χειροτερα που λες οτι υπαρχουν ειναι υπευθυνος αποκλειστικα ο ιδιος ο ανθρωπος!!!! Τα ζωα απλως ειναι ερμαια της μα****ας του ανθρωπου!!!
Ο ανθρωπος προστατευεται απο τους ιδιους του τους νομους, ενω τα ζωα ειναι στην τυχη του καθε τρελου χωρις καμια προστασια στην κακομεταχειριση... Αλλο ο ανθρωπος αλλο τα ζωα.. δεν τα συγκρινουμε..ομως εδω μιλαμε για την ευαισθησια μας για τα ζωα!!!!!!!!! ειναι κατακριτεο??????
Το ανθρωπινο ειδος βγαζει τα ματια του μονο του... αυτοκαταστρεφεται και ειναι επιλογη του..(καποιων)...

Ναι ενώ τα παιδάκια δεν είναι έρμαια στην τύχη κάποιου μαλ**α?
Ξέρεις αν εγώ έχω ευαισθησία για τα ζώα??Και πόσο???
Το κατέκρινα?Μήπως εσύ και όλοι εσείς κατακρίνετε και χαρακτηρίζετε την δική μου γνώμη αλλά και εμένα ως άνθρωπο ενω δεν με ξέρετε που δεν τρελάθηκα,δεν υπερέβαλα και δεν φανατίστηκα όσο εσείς γιατι ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ υπάρχουν και χειρότερα και ανέφερα αυτο το παράδειγμα με τα παιδάκια???Δεν τα σύκγρινα απλά μέσα στην γνώμη μου ανέφερα οτι υπερβάλετε και τί θεωρώ χειρότερο!!Εκτός και αν εδώ θέλετε να αναφέρονται γνώμες που θα είναι κομμένες και ραμμένες στα μέτρα σας!Οπότε πάσο και συγνώμη!
brz20 - Παρ 14 Απρ 2006, 11:28:39
Θέμα δημοσίευσης:
Παντα υπαρχει κατι χειροτερο.Αυτο μας κανει καθε μερα και εμενα και εσενα και τον οποιοδηποτε να τα περναμε λιγο στο ντουκου μερικα σοβαρα ζητηματα.Το θεμα δεν ειναι να σκεφτομαστε το αμεσως επομενο χειροτερο αλλα να προσπαθουμε να κανουμε αυτο που βλεπουμε καλυτερο.Το να κανεις καλυτερη καποια κατασταση μπορεις να το πετυχεις με πολλους τροπους.Ενας απο αυτος ειναι η υπερβολη για να σε προσεξουν οσο το δυνατον περισσοτερα ατομα.Το θεμα που ζητηταμε μπορει να εγινε καποιες φορες υπερβολικο αλλα αλλιως δεν θα ειχε νοημα.Αυτη ειναι καθαρα η γνωμη μου και δεν θελω να παρεξηγηθητε.Δεν ριχνω βολες σε κανεναν.
shiba - Παρ 14 Απρ 2006, 14:12:23
Θέμα δημοσίευσης:
εγω παντωσ και εναν στο δρομο να δω να βαραει το παιδι του θα του την πω..στ ο σπιτι του ο καθενασ κανει οτι θελει...το να κακοποιει καποιοσ το παιδι του η την γυναικα του στο σπιτι δεν μου πεφτει λογος να του χτυπησω την πορτα και να τον ''αρχισω''...αν ομως κακοποιουνται σκυλια(ειδικα) γατια κλπ κλπ δεν μπορω μ ανεβαινει το αιμα στο κεφαλι.μπορει να ειναι παραλογο αυτο αλλα ειναι αυτο που νοιωθω.
dimdil - Παρ 14 Απρ 2006, 16:14:35
Θέμα δημοσίευσης:
Stalitsa έγραψε:
206.1.4 έγραψε:

Το κατέκρινα?Μήπως εσύ και όλοι εσείς κατακρίνετε και χαρακτηρίζετε την δική μου γνώμη αλλά και εμένα ως άνθρωπο ενω δεν με ξέρετε που δεν τρελάθηκα,δεν υπερέβαλα και δεν φανατίστηκα όσο εσείς γιατι ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ υπάρχουν και χειρότερα και ανέφερα αυτο το παράδειγμα με τα παιδάκια???Δεν τα σύκγρινα απλά μέσα στην γνώμη μου ανέφερα οτι υπερβάλετε και τί θεωρώ χειρότερο!!Εκτός και αν εδώ θέλετε να αναφέρονται γνώμες που θα είναι κομμένες και ραμμένες στα μέτρα σας!Οπότε πάσο και συγνώμη!

μην εξαπτεσαι τοσο πολυ αιμιλια Shocked το θεμα της συζητησης ειναι ο βασανισμος των ζωων Crying or Very sad και συ με πολλα σου μηνυματα προσπαθεις να το πας αλλου Rolling eyes να σου θυμησω απλα οτι ολλα τα ανθρωπομορφα τερατα ειτε βασανιζουν παιδια ειτε ζωα καποτε υπηρξαν χαριτωμενα παιδακια Twisted evil και κατι ακομα Smile απαντησε μου αν μπορεις σε ενα απλο κουιζ Smile ποιο ειναι το μοναδικο ζωο στον πλανητη που καταστρεφει εισ γνωση του το περιβαλλον που ζει Laughing σκοτωνει απο ευχαριστηση η κερδος Twisted evil βαζει τα παιδια του στα φαναρια για να οικονομησει και πολλα αλλα που θα γεμιζε το φορουμ Laughing μηπως τελικα υπερεκτιμας το ειδος μας???????? Evil Evil Evil
206.1.4 - Παρ 14 Απρ 2006, 18:40:04
Θέμα δημοσίευσης:
Stalitsa έγραψε:
206.1.4 έγραψε:

Λοιπον Αιμιλια...ας ριξουμε λιγο τους τονους και να σου δωσω να καταλαβεις τι εννοω.... καταρχην μη ζητας συγνωμη απο κανεναν..
Δεχομαι οτι υπαρχουν χειροτερα, πες μου εσυ ποιο ειναι κατα τη γνωμη σου το χειροτερο....εσυ δηλαδη αξιολογεις ποιο ειναι το χειροτερο απο ολα και ολα τα αλλα τα βλεπεις με επιπολαιοτητα επειδη δεν ειναι τα χειροτερα(κατα τη γνωμη σου)??

οσο για τις γνωμες που αναφερονται, ειναι δεκτες! οτι και να λενε... απλα να ειναι εντος θεματος! και το θεμα μας ειναι το μισος που εχουν καποιοι για τα ζωα(και οχι για τα παιδακια, τον καρκινο, το aids την ομοφυλοφιλια η οτι αλλο μπορει να ειναι χειροτερο που σιγουρα υπαρχουν χειροτερα!!!!!αναλογα την κριση του καθενα)...και οχι μονο το εχουν... το εξωτερικευουν κιολας!!!!!!!
ROM206 - Τρι 18 Απρ 2006, 17:34:05
Θέμα δημοσίευσης:
Δεν λέω, αγαπάω τα σκυλιά και μάλιστα στα παιδικά μου χρόνια είχα και σκύλο και στο μέλλον θα ήθελα να πάρω και πάλι( άσχετο, είδα προχθές ενα κουτάβι σε ενα πετ σοπ και έπαθια ζημιά, ΑΠΙΣΤΕΥΟ,τρελλή φάτσα)

Αλλά, μερικά σκυλιά θέλουν τρελλές κλωτσιές !!!

π.χ. Δεν έχω πειράξει ποτέ ζώο στο δρόμο, γιατί δεν έχω λόγο να το πειράξω και όμως με έχουν δαγκώσει τρείς φορές δίχως καν να τους μιλήσω τις 2 φορές( ξέρετε ,τα κλασσικά χαζόλογα που λέμε στα σκυλιά).

Λοίπον, μπορείτε να μου πείτε γιατί να μην το αρχίσω στις κλωτσιές?

Και όχι με δάγκωσαν απλώς, αλλά ήμουν πάνω σε μηχανάκι τις 2 φορές, την μια εν κίνησει και την άλλη σε φανάρι. Την τρίτη φορά με δάγκωσε σκυλι το οποίο ήταν γνωστού μου την ώρα που πηγα να το χαιδέψω( μου έκανε το τζήν κομμάτια το μλκισμένο.....).

Δηλάδη, δεν θα μπορούσα να είχα σκοτωθεί εξαίτιας του σκατόσκυλου που του τη βάρεσε ξαφνικά εκεί που καθόταν ξάπλα να σηκωθεί και να μου ορμήξει την ώρα που ήμουν στο μηχανάκι? και καλά δάγκωσε εμένα( που είμαι και βόδι),αν είχε δαγκώσει την κοπέλα μου( που είναι μισή μερίδα άνθρωπος),δεν θα τις είχε κόψει κομμάτι ???

Έχω λόγο να μου την δίνουν τα σκυλιά( που δεν μου την δίνουν), αλλά και πάλι δεν βγαίνω να τα κάψω ζωντάνα για να περασεί η ώρα μου.Εντάξει, ας μην γινόμαστε υπερβολικοί, υπάρχουν διάφοροι άλλοι τρόποι να περάσεις την ώρα σου απο το να κάψεις ζωντανό ενα σκυλί και μάλιστα να το τραβάς σε κάμερα για να το κάνεις επίδειξη.

Βέβαια η ανωμαλία του ανθρώπου πάει και σε πολύ χειρότερα σημεία !!Αλλά σε μερίκα πράγματα δεν μπορείς να κάνεις κάτι γιατί δεν είναι στις δυνάμεις σου, όσο και αν θές να το αλλάξεις αυτό( αυτό πάει σε μερικά άτομα που πιστεύουν πως ενδιαφερόμαστε περισσότερο για τα ζωά από όσο για τους ανθρώπους), πάντως, στο συγκεκριμένο θέμα μπορεί να γίνει κάτι, οι υπαίτιοι τιμωρούντε( έστω με ενα τρόπο, π.χ. πρόστιμο,φυλάκιση, εξευτελισμός στα μάτια χιλιάδων ανθρώπων)

Όσο για την θανάτωσει τον αδέσποτων απο τους μπόγιες, εγώ το βρίσκω πολύ σωστό.
1. σαν έλεγχο του πληθυσμού των αδέσποτων .
2. σαν αποφυγή εξάπλωσης ιόν.

Αυτά, είπα και εγώ την ιστορία μου !!! Laughing Laughing

Υ.Σ. Πάντως το κάνατε το τόπικ σκέτη κυνομαχία !!! Twisted evil Twisted evil

Υ.Σ.2 Και δεν πιάνω στο κυνήγι τις γάτες με το πεζό μου,απλώς μια έτυχε να πηδήξει μέσα απο ενα σκουδιτονεκέ την ώρα που πέρναγα και έσκασε πάνω στο καπό ! Shocked

Υ.Σ.3 Λέτε την θανάτωσει να μπορούσαμε να την κάνουμε και στους άστεγους - πρεζόνια κτλ ????Hunter
Μπααααα... εεεε???
Για τον έλεγχο μωρέ, και για τις αρρώστιες....Scratch
Μπα..ε? Scratch
Μπααααα......υπερβόλη ε? Scratch
Καλά αφήστε το... Banned .

Silly Silly Silly Silly
dimdil - Τετ 19 Απρ 2006, 11:26:07
Θέμα δημοσίευσης:
ιγνατιε σιγουρα θα εχεις δει σκυλους να κηνυγουν αμαξια Razz οσο και να σου φαινεται περιεργο η οργη τους ειναι εναντιον του αυτοκινητου η της μηχανης στην δικη σου περιπτωση Confused φανταζεσαι πως βλεπουν αυτα τα βρηχομενα σιδερικα να τα πλησιαζουν Shocked Shocked Shocked φυσικο και απο πλευρα σου να αμυνθεις αν δεχτεις επιθεση απο σκυλο και να τον σκοτωσεις κι ολλας αν χρειαστει δε το συζητω Crying or Very sad αλλα καμια σχεση με αυτο το χαλι στο θεμα μας Evil Evil Evil
παρεπιπτοντως εχω γνωρισει ανθρωπο που ειχε σπασει το αμαξι του στην προσπαθεια του να πατησει γατα που ηταν στο πεζοδρομιο Evil Evil μιλαμε μες την υγεια το παληκαρι Twisted evil Twisted evil Twisted evil
shiba - Τετ 19 Απρ 2006, 13:27:41
Θέμα δημοσίευσης:
ROM206 έγραψε:

Την τρίτη φορά με δάγκωσε σκυλι το οποίο ήταν γνωστού μου την ώρα που πηγα να το χαιδέψω( μου έκανε το τζήν κομμάτια το μλκισμένο.....).

:
στην περιπτωση αυτη πιστεψε με δεν φταιει το σκυλι...το χαζοαφεντικο τ(sorry κιολλασ)φταιει π δεν ξερει τον σκυλο του...οσο για τα αλλα παραδειγματα κα ιεγω ειμαι υπερ τησ κλωτσιασ και μονο αν σου επιτεθει...τι να κατσεισ να σε κανει κομματια?οσο για τα μηχανακια η απαντηση ειναι οτι μερικα σκυλια κυνηγανε οτι κινειται πιο γρηγορα απο αυτα Wink
gianic - Τρι 16 Μάϊ 2006, 20:25:21
Θέμα δημοσίευσης: Μερικοι "ανθρωποι"(λεμε τωρα) θελουν κρεμασμα
Δεν μπορω να φανταστω μεχρι που, μπορουσε να φτασει η κτηνωδια μερικων "ανθρωπων" μεχρι που ειδα αυτο .

Πρεπει να γινει κατι δεν ειναι δυνατον να κυκλοφορουν ελευθεροι αυτοι οι δολοφονοι..

http://www.peta2.com/takecharge/swf/fur_farm.swf

Προειδοποιηση: Ειναι για γερα στομαχια .

Πραγματικα πηγα να κλαψω...
TiMoRiS - Τρι 16 Μάϊ 2006, 22:19:34
Θέμα δημοσίευσης:
Τους ευχομαι μεσα απο την καρδια μου να πεθανουν με τον χειροτερο τροπο!Μακαρι να υποφερουν για ολη τους την ζωη!Καλα ο αλλος ο μαλ***ς τραβαει με την καμερα αντι να παει να τους την βαλει στον....
Evil Evil Evil Evil Evil
Lef205 - Τρι 16 Μάϊ 2006, 22:23:21
Θέμα δημοσίευσης:
Σε εμενα γιατι δεν εμαφανιζεται?Μπηκα στο σαιτ και απο οτι καταλαβα κατι λεει για ζωακια
gianic - Τρι 16 Μάϊ 2006, 22:26:47
Θέμα δημοσίευσης:
γιατι εισαι μπουμπουνας κι εχεις το πιο αργο 106 του κοσμου Razz
Lef205 - Τρι 16 Μάϊ 2006, 22:28:58
Θέμα δημοσίευσης:
gianic έγραψε:

A ενταξει θα μου πειτε τωρα εσεις οι εξυπνοι και γρηγοροι πως θα το δω? Laughing
gianic - Τρι 16 Μάϊ 2006, 22:32:57
Θέμα δημοσίευσης:
Lef205 έγραψε:
gianic έγραψε:

A ενταξει θα μου πειτε τωρα εσεις οι εξυπνοι και γρηγοροι πως θα το δω? Laughing

θα πεις το πατερ ημων 10 φορες κανονικα και 5 αναποδα και μετα θα γραψεις 500 φορες : "Ατμοσφαιρα sucks"..

μπουχαχαχαχα Laughing
Tiesto - Τρι 16 Μάϊ 2006, 22:52:49
Θέμα δημοσίευσης:
οχι ρε...
gianic - Τρι 16 Μάϊ 2006, 23:04:08
Θέμα δημοσίευσης:
TiMoRiS έγραψε:
Τους ευχομαι μεσα απο την καρδια μου να πεθανουν με τον χειροτερο τροπο!Μακαρι να υποφερουν για ολη τους την ζωη!Καλα ο αλλος ο μαλ***ς τραβαει με την καμερα αντι να παει να τους την βαλει στον....
Evil Evil Evil Evil Evil

ρε και τι δε θα δινα να βλεπω αυτους τους ανανδρους να τους γδερνουν ζωντανους και να ουρλιαζουν σαν κοριτσακια...
CC-Gio - Τρι 16 Μάϊ 2006, 23:23:54
Θέμα δημοσίευσης:
Παιδια δε μπορεσα να δω ουτε το 1/4 του βιντεο! Rolling eyes

Τελικα για να το βασανισουν ηθελαν το ζωο ή να του παρουν το δερμα???

Πιστευω αν ηθελαν το 2,οσο ηλιθιο μυαλο και να εχει κανεις,πρεπει πρωτα να το σκοτωσει....αλλα.....
gianic - Τρι 16 Μάϊ 2006, 23:28:00
Θέμα δημοσίευσης:
απ οτι ξερω οταν παιρνουν τα τομαρια για γουνες κλπ τα παιρνουν ζωντανα . γι αυτο ουρλιαζουν οι φιλοζωωικες οχι στις γουνες κλπ κλπ...

Μην δω κανενος τη γυναικα-γκομενα με γουνα τη βαψατε Twisted evil
CC-Gio - Τρι 16 Μάϊ 2006, 23:29:53
Θέμα δημοσίευσης:
Ποια η διαφορα.....ζωντανο και πεθαμενο για 5 λεπτα????
Shocked Shocked Shocked
gianic - Τρι 16 Μάϊ 2006, 23:33:02
Θέμα δημοσίευσης:
Ξερω γω ??? Για να μην λερωσουν την γουνα ή την σκισουν . δεν ξερω ρε μαν....

Παντως σκεψου και τα οργανα απ τους ανθρωπους ζωντανους τους σφαζουν κι αυτους αλλα με δικια τους συγκαταθεση οκ . αλλο αυτο
STELIOS - Τετ 17 Μάϊ 2006, 00:00:32
Θέμα δημοσίευσης:
Παιδια, ο λογος που τα σκοτωνουν ετσι (βασανιστικα) ειναι για να μην καταστρεψουν το δερμα του ζωου. Αν το πυροβολησουν ή το σφαξουν ενα μερος του δερματος και της γουνας καταστρεφεται. Το ιδιο κανουν και με τις φωκιες, τις χτηπανε στο κεφαλι μεχρι να πεθανουν, για να μην καταστρεψουν τη γουνα τους.
Αν δειτε και ντοκιμαντερ της Greenpeace, πανε τα μελη της οργανωσης και βαφουν τις φωκιες με ειδικα σπρεϊ ωστε η γουνα τους να μην εχει αξια στο εμποριο και να μην τις σκοτωνουν.
oresths - Τετ 17 Μάϊ 2006, 01:01:50
Θέμα δημοσίευσης:
gianic έγραψε:
TiMoRiS έγραψε:
Evil Evil Evil Evil Evil

ρε και τι δε θα δινα να βλεπω αυτους τους ανανδρους να τους γδερνουν ζωντανους και να ουρλιαζουν σαν κοριτσακια...

τα ιδια κ χειροτερα οι π......δες!! Evil
Baphomet - Τετ 17 Μάϊ 2006, 01:09:33
Θέμα δημοσίευσης:
καλά και δεν μπορούν π.χ. να τα δηλητηριάσουν?? Crying or Very sad τραγικό...
tsosmoulis - Τετ 17 Μάϊ 2006, 08:34:34
Θέμα δημοσίευσης:
κάτι παίζει με μία ουσία που εκρύει ο οργανισμός κατά το θάνατο και σκληραίνει το κρέας, δέρμα κτλ. Υποθέτω ότι και αυτό έχει κάτι να κάνει...μπορεί να λέω και μπαρούφες Rolling eyes Αλλά γενικά σε οποιαδήποτε βαρβαρότητα απέναντι σε ζώο αποφεύγεται ο θάνατος πριν πάρουν αυτό που θέλουν. αλήτες... Rolling eyes
Ronin - Τετ 17 Μάϊ 2006, 08:39:48
Θέμα δημοσίευσης:
Απο τα λίγα video που με εχουν κανει να μείνω μαλ**ας και να κοιταζω με ανοιχτό το στόμα την οθόνη.
ultra-one - Τετ 17 Μάϊ 2006, 08:44:22
Θέμα δημοσίευσης:
Αυτά να τα βλέπουν οι γυναίκες της "ψηλής κοινωνίας" ή/και τα ψώνια που αγοράζουν τις γούνες και συντηρούν αυτή τη βιομηχανία! 2gunfire 2gunfire Shoot

Υπάρχουν και συνθετικές ξέρετε! Silly
Ghost Dog - Τετ 17 Μάϊ 2006, 08:47:13
Θέμα δημοσίευσης:
ΑΠανθρωποι Evil Evil
_205rallye_ - Τετ 17 Μάϊ 2006, 10:51:25
Θέμα δημοσίευσης:
τι κανουν ρε παιδια;δεν μου εμφανιζεται το βιντεο και εχω τρελλαθει με αυτα που λετε και δεν εχω καταλαβει τι κανουν στο ζωο...θα προσπαθησω και απο αλλο υπολογιστη μπας και το παιξει.
Stevon - Τετ 17 Μάϊ 2006, 11:38:06
Θέμα δημοσίευσης:
_205rallye_ έγραψε:
τι κανουν ρε παιδια;δεν μου εμφανιζεται το βιντεο και εχω τρελλαθει με αυτα που λετε και δεν εχω καταλαβει τι κανουν στο ζωο...θα προσπαθησω και απο αλλο υπολογιστη μπας και το παιξει.

Άστο Γιαννάκη...δέν χρειάζεται να το δείς.......ότι είναι κτηνοδία και μόνο σου φτάνει.....????
pygolabida - Τετ 17 Μάϊ 2006, 13:56:25
Θέμα δημοσίευσης:
STELIOS έγραψε:
Παιδια, ο λογος που τα σκοτωνουν ετσι (βασανιστικα) ειναι για να μην καταστρεψουν το δερμα του ζωου. Αν το πυροβολησουν ή το σφαξουν ενα μερος του δερματος και της γουνας καταστρεφεται. Το ιδιο κανουν και με τις φωκιες, τις χτηπανε στο κεφαλι μεχρι να πεθανουν, για να μην καταστρεψουν τη γουνα τους.
Αν δειτε και ντοκιμαντερ της Greenpeace, πανε τα μελη της οργανωσης και βαφουν τις φωκιες με ειδικα σπρεϊ ωστε η γουνα τους να μην εχει αξια στο εμποριο και να μην τις σκοτωνουν.

http://www.geocities.com/pygolabida/harpseal2.html
crusader - Τετ 17 Μάϊ 2006, 14:03:48
Θέμα δημοσίευσης:
Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω πώς μπορεί κάποιος να χτυπάει με ένα ξύλο στο κεφάλι, μέχρι θανάτου, ένα ζώο γενικότερα και ειδικότερα τις φώκιες με το αφοπλιστικά αθώο βλέμμα...

πραγματικά ανακατεύομαι όταν το σκέφτομαι... Rolling eyes
shiba - Τετ 17 Μάϊ 2006, 14:25:06
Θέμα δημοσίευσης:
eyΧομαι οι ''μαγκεσ'' του βιντεο να εχουνε πεθανει αυτη τη στιγμη που συζηταμε+να τουσ εχουνε θαψει εκει που πετανε τα ατυχα ζωακια..δεν αντεξα ουτε μισο λεπτο να δω το βικτεακι και το εκλεισα..παλι με συγχησε ο γιαννακησ.. Sad δεν μπορω να καταλαβω πωσ γινεται και υπαρχουνε τετοιοι ανθρωποι(ζωα)και να κανουνε τετοιο κακο στη φυση.εδω να μ πειτε υπαρχουνε ανθρωποι που σκοτωνουνε ανθρωπουσ με απιστευτη ευκολια εκει θα κωλωνανε? Evil
Lion80 - Τετ 17 Μάϊ 2006, 20:20:44
Θέμα δημοσίευσης:
Οι τύποι στο video είναι για πολλά μπουκέτα!!!!!Ούτε το μισό video δεν άντεξα να δώ..πραγματικά έτσι και ήμουν μπροστά στην σκηνή θα γινόταν της που***ας!!!!Πρέπει να έχεις τρομερά σαδιστικές τάσεις για να κάνεις κάτι τέτοιο σε ανυπεράσπιστα ζωάκια!!!Ειδικά με τα ζώα έχω τρομερή ευαισθησία ακριβώς επειδή είναι ανυπεράσπιστα!!!Τι να πω;;;Αίσχος Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Evil Evil Evil Evil Evil
Road_Runner - Πεμ 18 Οκτ 2007, 19:58:08
Θέμα δημοσίευσης:
Road_runner vs Pitbull 1-0.....
To σκυλι τωρα που μιλαμε ισως να βγαινει απο τον γκρεμο που το εσπρωξα... Ελπιζω βεβαια να μην βγει ποτε και να σαπισει εκει κατω...

Γιατι αν δεν ημουν εγω και ηταν η 13 ξαδερφη μου που θα γυριζε απο το φροντιστηριο τωρα θα κλεγαμε ολοι μαζι....
pygolabida - Δευ 10 Δεκ 2007, 14:58:02
Θέμα δημοσίευσης:
Για όποιον το σκέφτεται.... Arrow Καταφύγιο Αδέσποτων Ζώων

Όπως επίσης και.... Arrow Ελληνικό Κέντρο Περίθαλψης Άγριων Ζώων

Και στα δύο υπάρχουν προγράμματα υιοθεσίας, στο δεύτερο με τη μορφή σπόνσορα κάποιου ζώου που δεν μπορεί να επανενταχθεί στη φύση. Wink
micra_iro - Δευ 10 Δεκ 2007, 16:08:32
Θέμα δημοσίευσης:
δεν ξερω κατα ποσο αυτο που θα πω ειναι στο καταλληλο τοπικ αλλα το λεω και ας φροντισουν οι Mod να το μεταφερουν αν δεν ταιριαζει

τις προαλλες ημουν στο pet city της νεας ερυθραιας να ψωνισω για το σκυλακι μου και τα ψαρακια μου και ηταν ενα πανεμορφο θυλικο ροντβαιλερ ειναι τεσσαρων μηνων και πωλειται 200 ευρω αν δεν το αγορασει κανεις μεχρι και το τελος της εβδομαδας θα σταλλει στην ουγγαρια για να θανατωθει και να γινει σκυλοτροφη οποιος μπορεσει ας παει να το παρει θα ειναι κριμα να φυγει ετσι μια ψυχουλα
προσοχη ομως αυτος που θα το παρει να μην το παραμελησει και βρεθει καποια στιγμη στον δρομο
Sidobre - Δευ 10 Δεκ 2007, 17:11:57
Θέμα δημοσίευσης:
micra_iro έγραψε:
δεν ξερω κατα ποσο αυτο που θα πω ειναι στο καταλληλο τοπικ αλλα το λεω και ας φροντισουν οι Mod να το μεταφερουν αν δεν ταιριαζει

τις προαλλες ημουν στο pet city της νεας ερυθραιας να ψωνισω για το σκυλακι μου και τα ψαρακια μου και ηταν ενα πανεμορφο θυλικο ροντβαιλερ ειναι τεσσαρων μηνων και πωλειται 200 ευρω αν δεν το αγορασει κανεις μεχρι και το τελος της εβδομαδας θα σταλλει στην ουγγαρια για να θανατωθει και να γινει σκυλοτροφη οποιος μπορεσει ας παει να το παρει θα ειναι κριμα να φυγει ετσι μια ψυχουλα
προσοχη ομως αυτος που θα το παρει να μην το παραμελησει και βρεθει καποια στιγμη στον δρομο

Συγνώμη, αλλά αυτό δεν το κατάλαβα...

Πωλείται προς 200 ευρώ, αλλά αν δεν βρεθεί αγοραστής δεν θα δωθεί φτηνότερα (ή δωρεάν) για να ζήσει, αλλά θα δαπανηθούν χρήματα για να σταλεί στην Ουγγαρία, για να χάσει την ζωή του.... Confused

Αν όντως ισχύει κάτι τέτοιο... τι να πω! Ωραίο εμπόρευμα! Δεν θέλω να επεκταθώ περισσότερο, αλλά προβληματίζομαι πολύ σαν άνθρωπος!
TopGear - Κυρ 15 Δεκ 2013, 21:44:26
Θέμα δημοσίευσης:
Νέο post μετά από χρόνια, εύχομαι να υπάρχει ανταπόκριση σύντομα γιατί υπάρχει ανάγκη.

Την Παρασκευή βρήκα με την κοπέλα μου ένα γατάκι (2,5-3 μηνών), τραυματισμένο και αναλάβαμε να το περιθάλψουμε. Το πήγαμε σε ένα γιατρό που ξέραμε από παλιά, το ζωάκι ήταν ταλαιπωρημένο, του βγάλαμε ακτινογραφία κι αποδείχθηκε ότι έχει σπασμένο διάφραγμα (διαφραγματοκήλη) και πώς πολλά όργανα έχουν περάσει μπροστά.

Οι πιθανότητες που μας έδωσαν είναι επέμβαση με αμφίβολα αποτελέσματα (50%-50%) ή το αφήνουμε να προσαρμοστεί έτσι και όσο ζήσει (μας ανέφεραν και περιπτώσεις που έχουν ζήσει και 8-9 χρόνια). Ψάχνοντας αρκετά στο Ίντερνετ, βρήκαμε έναν γιατρό στο Παλαιό Φάληρο (Χ.Κ.) που έχει αναλάβει δύσκολες περιπτώσεις με επιτυχία. Όποιος γνωρίζει περισσότερα, ας επικοινωνήσει με π.μ. για πληροφορίες και κριτικές. Μου φάνηκε πάντως εξαιρετικός και ως γιατρός και ως άνθρωπος από όσα μου είπαν. Και στο facebook που έψαξε η κοπέλα μου, διάφορες φιλοζωϊκές οργανώσεις είπανε πολύ καλά λόγια. Αν ξέρετε κι άλλες περιπτώσεις, πείτε.
Lef205 - Κυρ 15 Δεκ 2013, 21:54:22
Θέμα δημοσίευσης:
Αν λες για τον αιλουρο, δεν τον ξερω αλλα εχω ακουσει τα καλυτερα .
Μπραβο που το φροντιζετε .

http://www.vrisko.gr/details/572k1b02bh323jaaceabd_3kce4k46_6

http://www.ailouros.gr/
TopGear - Κυρ 15 Δεκ 2013, 22:10:22
Θέμα δημοσίευσης:
Lef205 έγραψε:

Για τον Χανδρά Κωνσταντίνο λέω και την κλινική του. Το αποπάνω link (ειδική διαφήμιση εντός του link σου). Δίστασα να το πω δημόσια.

Βασικά, πλέον το'χουμε αγαπήσει και το να πω ότι έχουμε τρελαθεί αν γίνει κάτι, είναι πολύ λίγο. Το'χουμε λατρέψει γιατί το καημένο μετά από 2 μέρες, πλέον έρχεται και μας ψάχνει, μας κοιτάει, γενικά είναι πολύ καλό κι άρχισε να ξεθαρεύει. Αναγνωρίζει τη φροντίδα και μας αποζητά. Αφού και χτες, μπήκε στο κλουβάκι να το πάμε στο γιατρό, δεν γκρίνιαξε ΚΑΘΟΛΟΥ, του έκανε ένα εμβόλιο κι ούτε έκλαψε και παρακαλάμε το Θεό να το βοηθήσει. Απλά πηγαίναμε να μάθουμε αν έχει άντε κανά παράσιτο, κανά μικροτραυματισμό, πιο απλές περιπτώσεις, κι όταν ακούσαμε αυτό το πράγμα, παραλίγο να ζαλιστούμε απ'τη στενοχώρια.

Δε θέλω καν να σκέφτομαι άλλο ενδεχόμενο, ήδη μας πιάνει κατάθλιψη. Χάσαμε κι άλλο ένα ζώο που'χαμε (λόγω γήρατος βέβαια) κι όσο να'ναι, μια ενδεχόμενη-μακρυά από μας- απώλεια, θα'ναι καταστροφική.
Lef205 - Κυρ 15 Δεκ 2013, 22:21:11
Θέμα δημοσίευσης:
TopGear έγραψε:
Lef205 έγραψε:

Για τον Χανδρά Κωνσταντίνο λέω και την κλινική του. Το αποπάνω link (ειδική διαφήμιση εντός του link σου). Δίστασα να το πω δημόσια.

Βασικά, πλέον το'χουμε αγαπήσει και το να πω ότι έχουμε τρελαθεί αν γίνει κάτι, είναι πολύ λίγο. Το'χουμε λατρέψει γιατί το καημένο μετά από 2 μέρες, πλέον έρχεται και μας ψάχνει, μας κοιτάει, γενικά είναι πολύ καλό κι άρχισε να ξεθαρεύει. Αναγνωρίζει τη φροντίδα και μας αποζητά. Αφού και χτες, μπήκε στο κλουβάκι να το πάμε στο γιατρό, δεν γκρίνιαξε ΚΑΘΟΛΟΥ, του έκανε ένα εμβόλιο κι ούτε έκλαψε και παρακαλάμε το Θεό να το βοηθήσει. Απλά πηγαίναμε να μάθουμε αν έχει άντε κανά παράσιτο, κανά μικροτραυματισμό, πιο απλές περιπτώσεις, κι όταν ακούσαμε αυτό το πράγμα, παραλίγο να ζαλιστούμε απ'τη στενοχώρια.

Δε θέλω καν να σκέφτομαι άλλο ενδεχόμενο, ήδη μας πιάνει κατάθλιψη. Χάσαμε κι άλλο ένα ζώο που'χαμε (λόγω γήρατος βέβαια) κι όσο να'ναι, μια ενδεχόμενη-μακρυά από μας- απώλεια, θα'ναι καταστροφική.

Δεν ξερω αν εχεις εμπειρια απο γατες αλλα γενικως ειναι σκληρα ζωα και επιβιωνουν ακομη και με πολυ δυσκολα προβληματα υγειας .
Ακομη και με FIV (το γατισιο HIV) επιβιωνουν 10-12 χρονια .
Δες και τον αιλουρο, δεν εχω παει ποτε αλλα στο ιντερνετ ακουγονται πολλα καλα .
TopGear - Κυρ 15 Δεκ 2013, 22:25:23
Θέμα δημοσίευσης:
Lef205 έγραψε:
TopGear έγραψε:
Lef205 έγραψε:

Δεν ξερω αν εχεις εμπειρια απο γατες αλλα γενικως ειναι σκληρα ζωα και επιβιωνουν ακομη και με πολυ δυσκολα προβληματα υγειας .
Ακομη και με FIV (το γατισιο HIV) επιβιωνουν 10-12 χρονια .
Δες και τον αιλουρο, δεν εχω παει ποτε αλλα στο ιντερνετ ακουγονται πολλα καλα .

Το ξέρω, απλά το συγκεκριμένο είναι μικρό. Μας είπανε, πώς η εγχείριση για σπασμένο διάφγραγμα είναι πολύ δύσκολη περίπτωση, γιατί έχουν περάσει και τα ζωτικά όργανα της κοιλίας προς τους πνεύμονες. Συνεπώς, αφενός δημιουργούνται συμφήσεις (δεν ξέρω αν το έγραψα σωστά, δηλαδή "κολλάνε" τα όργανα στο διάφραγμα, στα οστά κτλ), αφετέρου, καθόλη τη διάρκεια της επέμβασης απαιτείται πλήρης αναπνευστική υποστήριξη γιατί όταν ανοιχτεί, θα δημιουργηθεί αρνητική πίεση και θα σκάσει.

Ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σας πάντως. Τον Χανδρά μου τον συνέστησαν με κλειστά μάτια, για ίδια πετυχημένη και πολύ πιο δύσκολη επέμβαση σε ηλικιωμένη γάτα (9 ετών) που είχε ήδη αρκετές συμφήσεις και πρόβλημα.

Έχουμε άλλον έναν γατούλη, τον βρήκαμε πέρυσι αδέσποτο και τον φέραμε απ'τις διακοπές μας, είναι απερίγραπτο τι αγάπη και τι χάδια μας έχει βγάλει.
TopGear - Πεμ 19 Δεκ 2013, 22:09:02
Θέμα δημοσίευσης:
Το γατάκι τις πρώτες 2 μέρες ήτανε τρομαγμένο, έπειτα μας έμαθε, μας αγάπησε, μας έκανε νάζια, νιαούριζε...Τη Δευτέρα το πήγαμε στο γιατρό στο Φάληρο, μας έδωσε πολλές ελπίδες και ένιωθε σίγουρος ότι θα τα καταφέρει αν το εγχειρίσει, απλά μας να περιμένουμε καμιά βδομάδα να "ηρεμήσει" λίγο η διαφραγματοκήλη και να κάνει την επέβαση τότε.

Όλα πήγαιναν τέλεια μέχρι σήμερα το πρωϊ, η συμπεριφορά του ήταν καλή και απ'τις 2:30 το μεσημέρι, το'πιασε μια δύσπνοια και σε 2 ώρες μας άφησε...

Τραγική ειρωνία, ότι ήτανε μαυρούλι, το βρήκαμε Παρασκευή και 13 και λέμε θα πάει κόντρα στην γκαντεμιά, γιατί έχει θέληση. Και μόλις χτες του αγοράσαμε σπιτάκι, κολλάρο και κουβερτούλες κτλ γιατί πιστεύαμε ότι θα τα κατάφερνε και διώχναμε τις αρνητικές σκέψεις. Και γι'αυτό είχαμε αποφασίσει να το πούμε Ζωή, που συμπτωματικά, γιόρταζε και χτες (κι άλλο σημάδι!), αλλά τελικά δεν καταφέραμε να το κάνουμε καλά. Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

Σας ευχαριστώ όλους για τις προτάσεις σας και το ενδιαφέρον που δείξατε...
Lef205 - Πεμ 19 Δεκ 2013, 22:34:49
Θέμα δημοσίευσης:
TopGear έγραψε:
Το γατάκι τις πρώτες 2 μέρες ήτανε τρομαγμένο, έπειτα μας έμαθε, μας αγάπησε, μας έκανε νάζια, νιαούριζε...Τη Δευτέρα το πήγαμε στο γιατρό στο Φάληρο, μας έδωσε πολλές ελπίδες και ένιωθε σίγουρος ότι θα τα καταφέρει αν το εγχειρίσει, απλά μας να περιμένουμε καμιά βδομάδα να "ηρεμήσει" λίγο η διαφραγματοκήλη και να κάνει την επέβαση τότε.

Όλα πήγαιναν τέλεια μέχρι σήμερα το πρωϊ, η συμπεριφορά του ήταν καλή και απ'τις 2:30 το μεσημέρι, το'πιασε μια δύσπνοια και σε 2 ώρες μας άφησε...

Τραγική ειρωνία, ότι ήτανε μαυρούλι, το βρήκαμε Παρασκευή και 13 και λέμε θα πάει κόντρα στην γκαντεμιά, γιατί έχει θέληση. Και μόλις χτες του αγοράσαμε σπιτάκι, κολλάρο και κουβερτούλες κτλ γιατί πιστεύαμε ότι θα τα κατάφερνε και διώχναμε τις αρνητικές σκέψεις. Και γι'αυτό είχαμε αποφασίσει να το πούμε Ζωή, που συμπτωματικά, γιόρταζε και χτες (κι άλλο σημάδι!), αλλά τελικά δεν καταφέραμε να το κάνουμε καλά. Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

Σας ευχαριστώ όλους για τις προτάσεις σας και το ενδιαφέρον που δείξατε...

Aκου Χρηστο, οτι μαζευεις να ξερεις οτι οση ζωη ζησει απο εκεινη τη στιγμη και μετα ωφειλεται κατα πολυ μεγαλο ποσοστο σε εσενα και σε καθε Χρηστο που μαζευει.
Ειτε γατι ειναι ειτε σκυλι που βρισκεται στους δρομους.
Εφυγε μεσα σε σπιτι που το αγαπουσανε και οχι στο πεζοδρομιο οπως πολλα αλλα .
Οσο για τις κουβερτες το σπιτακι κλπ σου προτεινω να βγεις εξω και να μαζεψεις το επομενο.
Δυστυχως εχει μεγαλη ποικιλια στους δρομους .
BTS - Πεμ 19 Δεκ 2013, 22:39:33
Θέμα δημοσίευσης:
Κάνατε ότι περνούσε από το χέρι σας... Να είστε καλά, να φροντίσετε και τα επόμενα τετράποδα που θα έρθουν στη ζωή σας.
TopGear - Πεμ 19 Δεκ 2013, 22:47:00
Θέμα δημοσίευσης:
Είχαμε σκοπό να το κρατήσουμε, μέσα σε 4-5 μέρες δε λυπηθήκαμε καθόλου τα έξοδα κι ας μη μας περισσεύουν, δώσαμε πάνω από 200 ευρώ. Τον έναν γάτο μας, τον φέραμε αδέσποτο επίσης από μακρινό ταξίδι. Τώρα βρήκαμε αυτό αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέραμε.

Πάντα θα προσπαθούμε να βοηθήσουμε και κάποιο άλλο. Απλά το σημερινό, δεν το περιμέναμε με τίποτα, γιατί είχε ηρεμήσει κι η αναπνοή του, μας αγαπούσε, μας έκανε χάδια, μας κοιτούσε στα μάτια κι ο γιατρός μας "καθησύχασε" (παρόλο που είπε ότι είναι δύσκολη επέμβαση) ότι 8-9/10 φορές επιβιώνουν αυτά που αναλαμβάνει με παρόμοιο πρόβλημα. Και ξαφνικά, σε ένα δίωρο, έφυγε το καημένο. Κατ'εκτίμηση, από τη λαχτάρα του που μας έβλεπε και περίμενε το φαγητό του ή που ανέβαινε στον καναπέ, καταπονήθηκε από τους κραδασμούς, άνοιξε περισσότερο η διαφραγματοκήλη, μεταφέρθηκαν τα κοιλιακά όργανα πιο πάνω κι έφραξε κάπως το αναπνευστικό.

Το μόνο που μας παρηγορεί είναι ότι έζησε με αγάπη περίπου μια βδομάδα. Ποιος κρετίνος κλώτσησε και τραυμάτισε 2 μηνών ζωάκι, που χωράει στην παλάμη ρε γμτ...

Ευχαριστώ πολύ παιδιά...Να'στε καλά...
reselie-206 - Παρ 20 Δεκ 2013, 01:27:11
Θέμα δημοσίευσης:
Κρίμα για το γατάκι Χρήστο Crying or Very sad
TopGear - Τετ 19 Φεβ 2014, 17:39:41
Θέμα δημοσίευσης:
Με πήρε μια φίλη που λέει ότι βρήκανε ένα μικρό γατάκι κρυμμένο σε μηχανή αυτοκινήτου. Πασχίσανε να το βγάλουνε, αλλά τα καταφέρανε. Πρέπει να'ναι περίπου 2 μηνών, αλλά δείχνει υγιές. Αυτή αδυνατεί να το φιλοξενήσει, γιατί έχει κι άλλα ζώα σπίτι κι αντιμετωπίζει και πρόβλημα με το οικογενειακό περιβάλλον. Ούτε το μικρό μπορεί να μείνει στο δρόμο, φοβάται πολύ τα αυτοκίνητα.

Πιθανώς, να το πάρω εγώ για λίγο καιρό, αλλά επιφυλάσσομαι αν μπορώ να το κρατήσω μόνιμα την παρούσα στιγμή, σκοπός μου είναι να το υϊοθετήσει αν γίνεται κάποιος. Όποιος ενδιαφέρεται ή βρει κάποιον που θα το ήθελε, ας μου πει. Νεότερα θα έχω ίσως από το βράδυ ή αύριο.
TopGear - Κυρ 09 Μάρ 2014, 12:05:39
Θέμα δημοσίευσης:
TopGear έγραψε:
Με πήρε μια φίλη που λέει ότι βρήκανε ένα μικρό γατάκι κρυμμένο σε μηχανή αυτοκινήτου. Πασχίσανε να το βγάλουνε, αλλά τα καταφέρανε. Πρέπει να'ναι περίπου 2 μηνών, αλλά δείχνει υγιές. Αυτή αδυνατεί να το φιλοξενήσει, γιατί έχει κι άλλα ζώα σπίτι κι αντιμετωπίζει και πρόβλημα με το οικογενειακό περιβάλλον. Ούτε το μικρό μπορεί να μείνει στο δρόμο, φοβάται πολύ τα αυτοκίνητα.

Πιθανώς, να το πάρω εγώ για λίγο καιρό, αλλά επιφυλάσσομαι αν μπορώ να το κρατήσω μόνιμα την παρούσα στιγμή, σκοπός μου είναι να το υϊοθετήσει αν γίνεται κάποιος. Όποιος ενδιαφέρεται ή βρει κάποιον που θα το ήθελε, ας μου πει. Νεότερα θα έχω ίσως από το βράδυ ή αύριο.

Τελικά ο μικρούλης θα μείνει μαζί μας. Smile Αποδείχθηκε και πολύ καλούλης. Θέλει και τα χάδια του, αλλά είναι πιο "νταής" και δραστήριος (πιθανώς λόγω ηλικίας) απ'τον άλλο γάτο μας (2 χρονών, αδέσποτο τον πήραμε κι αυτόν, ΜΟΝΟ χάδια και αγκαλιές θέλει, κοιμόμαστε και κοιμάται κυριολεκτικά στο μαξιλάρι μας κολλητά και μας ακολουθεί σαν σκυλί όπου κι αν πάμε μέσα στο σπίτι).

Τον πήγαμε (τον μικρό) στο γιατρό, είναι υγιέστατος, απλά επειδή ήτανε ακόμη νωρίς, μας είπε να περιμένουμε κανά 2-3 βδομάδες πριν τον πάμε για εμβόλια. Το μόνο "κακό" είναι ότι τον έχουμε σε ένα δωμάτιο πίσω, μόνο του, να μην έρχεται σε επαφή πολύ με τον άλλο τον γάτο και τσακωθούνε, να μην αρρωστήσει κτλ. Όταν ανοίγουμε την πόρτα του να τον δούμε, τρέχει πύραυλος και στρατοπαιδεύει έξω απ'την πόρτα του μεγάλου και περιμένει να παίξει μαζί του. Laughing Laughing Κι ο μεγάλος, αν και αστείρωτος ακόμη, δεν του έκανε τίποτα, απαθής και αγαθιάρης, μόνο μια φορά πήγε "σαν" να κάνει κίνηση πιο επιθετική, αλλά τελικά τίποτα. Κι άλλη μια φορά που τους είχαμε ψιλοφέρει σε επαφή, έβγαλε 1-2 παράπονα, επειδή ο μικρός του κυνηγούσε την ουρά που κρεμόταν απ'το κρεβάττι. Laughing Laughing
Ghost Dog - Δευ 10 Μάρ 2014, 12:21:30
Θέμα δημοσίευσης:
Ετσι γινεται συνηθως (και εγω τα ιδια "επαθα").....!
Cool Laughing

"Καλορίζικος"!!!!!!!!!!
Cool Cool Cool Cool Very happy Very happy Very happy
TopGear - Δευ 10 Μάρ 2014, 13:36:15
Θέμα δημοσίευσης:
Ghost Dog έγραψε:
Ετσι γινεται συνηθως (και εγω τα ιδια "επαθα").....!
Cool Laughing

"Καλορίζικος"!!!!!!!!!!
Cool Cool Cool Cool Very happy Very happy Very happy

Ευχαριστώ!!!!! Very happy Very happy

Σήμερα το πρωϊ είχαμε και το άλλο το (ευχάριστα) απροσδόκητο. Ο μεγάλος 2+ χρονών ο αστείρωτος, "ψιλοεπιτρέψαμε" να ξεφύγει και πλησίασε τον μικρό (τον είχαμε φέρει λίγο στο άλλο δωμάτιο να μην νιώθει μόνο του, άλλωστε την νύχτα δεν έχει παρέα). Εκεί που θεωρητικά πιστεύεις ότι θα μαλώσουν, τρίψανε τις μουσούδες τους και δώσανε "φιλάκι" και γλυφτήκανε!

Η κατάσταση πήγε και λίγο σε γέλια, γιατί ο μικρός πήγε και τα άφησε στην άμμο του μεγάλου κι ο μεγάλος στου μικρού! Laughing Θα μπορούσε να είναι και λόγω ζήλειας, αλλά από κοντά (όσο τους φέρνουμε σε επαφή τελοσπάντων), δε φαίνεται καθόλου κάτι τέτοιο. Ο μεγάλος πάει έξω απ'την πόρτα του μικρού όταν τον έχουμε στο άλλο δωμάτιο και του νιαουρίζει να μιλήσουνε! Τις προάλλες ήθελε να ανοίξει την πόρτα! Laughing Laughing

Θα δρομολογηθεί μέσα στην εβδομάδα το εμβόλιο του μικρού και σύντομα η στείρωση του μεγάλου. Καιρός να κάνουν παρέα που προβλέπω θα είναι πολύ ευεργετική και για τα δυο τους.
TopGear - Δευ 05 Ιαν 2015, 20:57:08
Θέμα δημοσίευσης:
Καλησπέρα σε όλους και χρόνια πολλά! Καλή χρονιά να έχουμε.

Ήμουν Θεσσαλονίκη τις γιορτές και είδα ένα ζευγάρι αδέσποτα κοριτσάκια γατάκια. Ήταν πολύ αξιολάτρευτα, αλλά δυστυχώς είπαμε: αδέσποτα. Είχε χιονιά και τα φρόντισα με την κοπέλα μου όσο μπορούσαμε. Εν τέλει, πήραμε τη γενναία απόφαση να τους βρούμε ένα σπιτάκι και αφού τα μεταφέραμε με το αμάξι μου από επάνω, καταλήξαμε να κρατήσουμε το ένα κι ας έχουμε πάρει άλλα 2 αδέσποτα γατάκια και ένα σκυλάκι στο παρελθόν που τα φέραμε κι από μακρινές αποστάσεις κιόλας (500+ χλμ).

Το 2ο κοριτσάκι που μεταφέραμε, δόθηκε σε μια κυρία, αλλά ενώ πιστέψαμε ότι ίσως μπορούσε να το κρατήσει μόνιμα, λέει μάλλον είναι προσωρινό. Μακάρι να μπορούσαμε να το κρατήσουμε εμείς, αλλά έχουμε κάνει μεγάλη υπέρβαση με αρκετά αδέσποτα κι είναι κρίμα από κει που ήταν παγωμένο και το φροντίσαμε τις γιορτινές ημέρες, να βρήκε τώρα σπιτάκι και να κινδυνεύει να ξαναβρεθεί στο δρόμο και μάλιστα σε πόλη (ζούσε σε πιο εξοχική περιοχή). Και πραγματικά, μας έπιασε κατάθλιψη όταν το αποχωριστήκαμε.

Όποιος ενδιαφέρεται, ας γράψει ή ας στείλει pm και θα σας στείλω info για επικοινωνία μέσω facebook. Τα έξοδα του πρώτου εμβολίου-ιατρικής επίσκεψης συν τη στείρωσή του, θα τα αναλάβουμε εμείς. Θα δώσουμε και το δοχείο του, κουβερτούλα και τσαντάκι μεταφοράς. Σας ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΝΘΕΡΜΩΣ και σας ευχαριστώ προκαταβολικά, αν ενδιαφέρεστε πραγματικά ή έχετε γνωστούς να μπορούν να βοηθήσουν, στείλτε μου. Δε θέλουμε να το "ξεφορτωθούμε", θέλουμε κάποιον να το αγαπήσει και να του δώσει όσα απαιτούνται σε ένα ζεστό σπίτι.

Στη μεταφορά η μικρή κουκλίτσα συμπεριφέρθηκε άψογα. Στην αρχή για κανά 40' νιαούριζε, ίσως επηρεασμένο από την άλλη γατούλα που είχαμε και που νιαούριζε κι αυτή, αλλά μετά ησύχασε και κοιμήθηκε σε όλη τη διαδρομή. Κι ας βούϊζε η εξάτμιση πίσω, αυτό τα πήγε περίφημα. Μάλιστα, ούτε μας τα έκανε (χοντρό ή ψιλό) που συνηθίζουν διάφορα γατάκια να κάνουν, όταν ξεκινάει ένα ταξίδι, πόσο μάλλον αν είναι "αδάμαστα" από εξοχή και μπαίνουν πρώτη φορά σε κλουβάκι. Αυτά τα γράφω για όσους επιδιώξουν μεταφορά, άλλο ένα συν.

Σας παραθέτω και μερικές φωτό. Από κοντά, είναι ΑΚΟΜΗ πιο όμορφο! Κατ'εκτίμηση, πρέπει να είναι 8-10 μηνών. Βρίσκεται στην Αθήνα.

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες