Stormwatch έγραψε: |
Τους τελευταιους 2 μηνες παρατηρω εναν θορυβο σαν χτυπημα οταν κινουμαι και εχω ταχυτητα μεσα.Ο θορυβος ακολουθει τη συχνοτητα των στροφων της μηχανης.Δηλαδη οσο ανεβαινουν οι στροφες τοσο αυξανει η συχνοτητα του θορυβου.
. |
sakis307 έγραψε: |
και εγω το ιδιο προβλημα με πολυ θορυβο στο σασμαν σε ολες τις ταχυτητες (οχι ομως σε νεκρο και οταν παταω συμπλεκτη εχει θορυβο μονο σε πατημα η αφημα γκαζιου) σε 307 1600 78,000 χλμ. το κατεβασε φιλος μηχανικος αλλαξαμε μονο τα ρουλεμαν στην κορωνα που ηταν φθαρμενα (και το σετ δισκο πλατο ρουλεμαν μιας και κατεβηκε)το βαλαμε πανω αλλα τα ιδια ο θορυβος δεν εστρωσε ![]() Φιλε μου εσυ τελικα το κατεβασες εκανες δουλεια?για πες κανα καλο νεο γιαι εδω κατω ζητανε 450€ για μεταχηρισμενο και αν σου βγει καλο |
magnet1 έγραψε: |
egw alaksa sazman otan to epatha ayto k evala metaxirismeno me 400 eyro. planites doriforoi itan to provlima k kostizan peripoy 800 eyro k de me symfere na toys alaksw. twra, meta apo 1 xrono ksana to idio provlima. k na fantasteis oti den to zorizw KATHOLOY. ap oti moy exoyn pei, mexri 1400cc einai synithes fenomeno. twra lew na koitaksw mipos mporw na valw apo 106 rally. |