PSClub - Hellas

Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά - Φθαρμένες λάμπες?

kostasgrtour - Παρ 07 Απρ 2006, 14:55:04
Θέμα δημοσίευσης: Φθαρμένες λάμπες?
Καλησπέρα! Έχω πρόβλημα με τα εμπρός Φώτα δεν φέγγουν όσο μακριά πρέπει και δεν έχουν ένταση .
Στο συνεργείο που το πήγα μου είπε ο μάστορας ότι έχει φθαρθεί το μεταλλικό (καπότα όπως το είπε ) που βρίσκεται μπροστά από την λάμπα και ότι δεν αντανακλάει στο κάτοπτρο . Μου είπε ότι έχει άλλο από μεταχειρισμένο και για να το βάλει πρέπει να λύσει όλον τον προφυλακτήρα( κόστος γύρω στα 70 €) . Έχει κανείς σας άποψη ? Ισχύουν αυτά που μου λέει? Έχει κάποιος να μου προτείνει κάτι ?
DAMON - Τετ 12 Απρ 2006, 17:51:24
Θέμα δημοσίευσης:
Shocked λιγο κουφο μου φαινεται. παρε και καμια αλλη γνωμη.... Confused
DAMON - Τετ 12 Απρ 2006, 17:53:41
Θέμα δημοσίευσης:
οσον αφορα τις δικες μου λαμπες..... Evil Evil Evil καιγονται συχνα Evil Evil καμια ιδεα κανεις για το λογο που συμβαινει αυτο? Confused
brz20 - Τετ 12 Απρ 2006, 22:09:02
Θέμα δημοσίευσης:
Μηπως ειναι απο το ρευμα?Τραβαει περισσοτερο και καιγονται.Χωρις να ειμαι και σιγουρος.
DAMON - Πεμ 13 Απρ 2006, 14:52:08
Θέμα δημοσίευσης:
χμμμμμμμ..... ναι μπορει....

και πως το τσεκαρουμε αυτο? Question τσεκ στο δυναμο?, με πολυμετρο?

ειναι σοβαρα γιατρε? Very happy

( Embarassed ελπιζω να μην ειμαστε οφ τοπικ Embarassed Embarassed )
netblaster - Παρ 14 Απρ 2006, 22:41:59
Θέμα δημοσίευσης:
DAMON έγραψε:
οσον αφορα τις δικες μου λαμπες..... Evil Evil Evil καιγονται συχνα Evil Evil καμια ιδεα κανεις για το λογο που συμβαινει αυτο? Confused

Σου καιει τις "μαμα" λαμπες ή βαζεις τιποτα aftermarket (λευκες κτλ)???
DAMON - Σαβ 15 Απρ 2006, 03:59:55
Θέμα δημοσίευσης:
ιδιου τυπου βαζω.. αλλα στον ηλεκτρολογο της γειτονιας μου, ειναι και γνωστος μου. εχουν αλλες στην αντιπροσωπεια?
MEMsound - Σαβ 15 Απρ 2006, 11:25:44
Θέμα δημοσίευσης:
Ίδιου τύπου μπορεί.
Ίδιας ποιότητας όμως??
Δεν είναι όλα τα ίδια.
Την επόμενη φορά που θα στις κάψει πάρε 1 ζευγάρι από μία Peugeot.
Αν δεν στις κάψει και αυτές τότε φταίνε οι λάμπες που βάζεις στον ηλεκτρολόγο σου.
Αν στις κάψει και αυτές κάπου αλλού θα είναι το πρόβλημα και όχι στις λάμπες.

Επίσης καλό είναι να μην πιάνεις το κρύσταλλο της λάμπας με τα δάχτυλά σου κατά την τοποθέτηση.
DAMON - Κυρ 16 Απρ 2006, 03:21:33
Θέμα δημοσίευσης:
ok ας πουμε οτι εγω κατεληξα σε καποιο συμπερασμα. Rolling eyes

για το παραπανω ομως?

kostasgrtour εγραψε ->Καλησπέρα! Έχω πρόβλημα με τα εμπρός Φώτα δεν φέγγουν όσο μακριά πρέπει και δεν έχουν ένταση .
Στο συνεργείο που το πήγα μου είπε ο μάστορας ότι έχει φθαρθεί το μεταλλικό (καπότα όπως το είπε ) που βρίσκεται μπροστά από την λάμπα και ότι δεν αντανακλάει στο κάτοπτρο . Μου είπε ότι έχει άλλο από μεταχειρισμένο και για να το βάλει πρέπει να λύσει όλον τον προφυλακτήρα( κόστος γύρω στα 70 €) . Έχει κανείς σας άποψη ? Ισχύουν αυτά που μου λέει? Έχει κάποιος να μου προτείνει κάτι ?
STELIOS - Τετ 26 Απρ 2006, 10:55:18
Θέμα δημοσίευσης: Re: Φθαρμένες λάμπες?
kostasgrtour έγραψε:
Καλησπέρα! Έχω πρόβλημα με τα εμπρός Φώτα δεν φέγγουν όσο μακριά πρέπει και δεν έχουν ένταση .

Φιλε kostasgrtour, ο τυπος σε δουλευει κανονικα για να σου φαει 70 ευρο.
Το μεταλλικο που αντανακλαει στο κατοπτρο δεν φθειρεται. Πως να φθαρει εξαλου ? Απ'το φως που ανακλαει ? Αν ειναι δυνατον δηλαδη !!! Εξαλου τα φαναρια κλεινουν σχεδον αεροστεγος, πως και απο τι να φθειρονται δηλαδη ?? Δευτερον για να βγουν τα φαναρια ΔΕΝ χρειαζεται να κατεβει ο προφηλακτηρας παρα μονο το λεπτο μασκακι που βρησκεται κατω απ'τα φωτα. Αυτο με λιγη προσοχη το κανεις και μονος σου, δεν ειναι τιποτα. Αν βγει το μασκακι τοτε το καθε φαναρι βγαινει ευκολα με 3 βιδες.
Αλλα δεν χρειαζεται καν να βγαλεις τα φαναρια. Δοκιμασε να αλλαξεις λαμπες και να παιξεις με το ηψος της δεσμης των φωτων απ'τον αναλογο διακοπτη στο ταμπλο. Ισως τα εχεις ρυθμησει πολυ πανω ή πολυ κατω και δεν φωτιζουν οπως θα επρεπε.
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες