PSClub - Hellas

Γενικές Συζητήσεις - Υπερθέαμα Πολεμικών Τεχνών

ROM206 - Πεμ 06 Απρ 2006, 16:21:46
Θέμα δημοσίευσης: Υπερθέαμα Πολεμικών Τεχνών
Στις 9 Απριλίου, ημέρα Κυριακή θα γίνει το Ανοιχτό Παν/νιο Πρωτάθλημα Semi-contact και Light contact στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλιάς (Σ.Ε.Φ)
Μια Διοργάνωση στην οποία θα λάβουν μέρος κοντά στους 1000 αθλητές απο όλη την Ελλάδα σε πολλά διαφορετικά συστήματα πολεμικών τεχνών.(π.χ. Κarate - kung Fu - Tae Kwon Do - Kick Boxing - Tang Soo Do κ.α.)

9:00
-Έναρξη προκριματικών αγώνων Semi - contact και Light contact
18:00
- Επιδείξεις - Διαγωνισμοί τεχνικών αυτοάμυνας
- Επίλεκτοι Αγώνες
- Τελικοί Semi - contact και Light contact

Είσοδος : 10Ε

Y.Γ. Στους αγώνες θα εκπροσωπήσω και εγω την σχολή πολεμικών τεχνών MEIKONKAN στη Light Contact στα 80+kg.
gianic - Πεμ 06 Απρ 2006, 16:39:38
Θέμα δημοσίευσης:
αν πεσει καμια σφαλιαρα της προκοπης το ψηνω Laughing
ROM206 - Πεμ 06 Απρ 2006, 16:55:05
Θέμα δημοσίευσης:
gianic έγραψε:
αν πεσει καμια σφαλιαρα της προκοπης το ψηνω Laughing

Εγώ σας εγγυούμε οτι θα πέσουν πολλές μάπες- φάπες και τα λοίπα......
( ποιός θα τις μέζεψει βέβαια δεν ξέρω ακόμα..... αλλά θα δείξει την Κυριακή)
MEMsound - Πεμ 06 Απρ 2006, 16:57:21
Θέμα δημοσίευσης:
εεεεεε.... θα είμαι στην Λέσχη για την Γεν.Συνελευση... οπότε δυστυχώς μάλλον δεν θα μπορέσω... Embarassed
ROM206 - Πεμ 06 Απρ 2006, 16:59:43
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound έγραψε:
εεεεεε.... θα είμαι στην Λέσχη για την Γεν.Συνελευση... οπότε δυστυχώς μάλλον δεν θα μπορέσω... Embarassed

Μην ανησυχείς Ζουζουνέλο μου..... μάλλον μέχρι τις 10 το βράδυ θα μας πάρει......( αν περάσουμε στους τελικούς και δεν μας έχουν σακατέψει πρίν)
crusader - Παρ 07 Απρ 2006, 10:59:39
Θέμα δημοσίευσης:
ΤΣΑΚΙΣΕ ΤΟΥΣ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΡΕΕΕ!!! Twisted evil
christhehealer - Παρ 07 Απρ 2006, 11:03:45
Θέμα δημοσίευσης: Re: Υπερθέαμα Πολεμικών Τεχνών
ROM206 έγραψε:
στη Light Contact στα 80+kg.

Τα 80+ κιλά είναι τα Light σε σας?

Οι heavy ποιοι είναι? Τα 450? Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl
MEMsound - Παρ 07 Απρ 2006, 12:19:47
Θέμα δημοσίευσης:
βρε κουκουρουκογιατρευτη το Light αναφέρεται στο Contact ("ελαφριάς" επαφής) και όχι στην κατηγορία κιλών... Laughing Laughing Laughing Laughing
ROM206 - Κυρ 09 Απρ 2006, 18:54:46
Θέμα δημοσίευσης:
Ύστέρα απο 3 δυνατούς αγώνες με 3 πολύ άξιους αντιπάλους κατέκτησα την 2 θέση ( κοινώς αργυρό μετάλλιο).

Τον τελίκο τον έχασα λόγο αποκλεισμού απο τον ιατρό του γηπέδου είς αιτίαν τραυματισμού στη δεξιά κάτω γνάθο.... με αποτέλεσμα ο προπονητής μου αναγκάστηκε να διακόψει τον αγώνα !

Έπειτα ,δυστυχώς πληροφορήθηκα ότι τον αγώνα τον είχα κερδίσει στα σημεία βάση των κριτών αλλά λόγο εγκατάλαψης περάστηκε η νίκη στον αντίπαλο αθλητή !

Αυτά !!! Νext tournament σε κανά εξάμηνο+
vinman - Κυρ 09 Απρ 2006, 19:03:45
Θέμα δημοσίευσης:
ROM206 έγραψε:
Ύστέρα απο 3 δυνατούς αγώνες με 3 πολύ άξιους αντιπάλους κατέκτησα την 2 θέση ( κοινώς αργυρό μετάλλιο).

Τον τελίκο τον έχασα λόγο αποκλεισμού απο τον ιατρό του γηπέδου είς αιτίαν τραυματισμού στη δεξιά κάτω γνάθο.... με αποτέλεσμα ο προπονητής μου αναγκάστηκε να διακόψει τον αγώνα !

Έπειτα ,δυστυχώς πληροφορήθηκα ότι τον αγώνα τον είχα κερδίσει στα σημεία βάση των κριτών αλλά λόγο εγκατάλαψης περάστηκε η νίκη στον αντίπαλο αθλητή !

Αυτά !!! Νext tournament σε κανά εξάμηνο+

Clapping Clapping Clapping Clapping Clapping
MEMsound - Κυρ 09 Απρ 2006, 19:15:07
Θέμα δημοσίευσης:
Thumbs Up Thumbs Up ΜΠΡΑΒΟ ΡΕΕΕΕΕ!!!!!!! Thumbs Up Thumbs Up
....και περαστικά στην κάτω γνάθο σου.... Laughing
sod - Κυρ 09 Απρ 2006, 20:43:52
Θέμα δημοσίευσης:
Μραβο ρε τρελο αγορι!!!!!!!!!!!Δεν ηρθα...... Sad Sad
gianic - Κυρ 09 Απρ 2006, 21:40:27
Θέμα δημοσίευσης:
μπραβο μωρη λουλου, αντε και εις ανωτερα ΝΕΧΤ ΤΙΜΕ !!! Thumbs Up Thumbs Up Thumbs Up Thumbs Up
ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ - Δευ 10 Απρ 2006, 09:47:17
Θέμα δημοσίευσης:
Μπράβο μεγαλέ !!! Δώστους να καταλάβουν . Twisted evil Twisted evil

Περαστικά σου !!!!!
crusader - Δευ 10 Απρ 2006, 16:03:22
Θέμα δημοσίευσης:
ΕΕΕΕΕΤΣΙΙΙΙΙΙ... ΧΤΥΠΑ ΚΙ ΑΛΛΟ, ΚΙ ΑΛΛΟ, ΚΙ ΑΛΛΟ!!!!!!! Very happy Very happy Very happy
Road_Runner - Δευ 10 Απρ 2006, 22:41:55
Θέμα δημοσίευσης:
Μπράβο Καγκου-ROM. Πλάκωσέ τους όλους... Τώρα θα ξέρω: Άλλη φορά από μακρυά καλησπέρα και στον πληθυντικό από 'δω και μπρός..
gianic - Τρι 11 Απρ 2006, 02:21:49
Θέμα δημοσίευσης:
Road_Runner έγραψε:
Μπράβο Καγκου-ROM. Πλάκωσέ τους όλους... Τώρα θα ξέρω: Άλλη φορά από μακρυά καλησπέρα και στον πληθυντικό από 'δω και μπρός..

αντε ρε με τον φλωρο...
vinman - Τρι 11 Απρ 2006, 05:19:05
Θέμα δημοσίευσης:
Road_Runner έγραψε:

Μόνο στον πληθυντικό??
Και υποκλίσεις θα του κάνουμε,και τη θέση μας θα του δίνουμε μπαίνοντας στην λέσχη,και θα τον κερνάμε....Ο τύπος είναι Σουγκλάκος...Τι να λέμε τώρα... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Tease Tease
ROM206 - Τρι 18 Απρ 2006, 17:57:46
Θέμα δημοσίευσης:
vinman έγραψε:
Road_Runner έγραψε:

Μόνο στον πληθυντικό??
Και υποκλίσεις θα του κάνουμε,και τη θέση μας θα του δίνουμε μπαίνοντας στην λέσχη,και θα τον κερνάμε....Ο τύπος είναι Σουγκλάκος...Τι να λέμε τώρα... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Tease Tease

ΧΑ ΧΑ !!!!

Τώρα τα είδα αυτά....... δεν θα έρθω απο την λέσχη την Πέπτη......αχχχχχχχχ...... θα κλάψουν τα γυναικόπεδαααααααα Silly
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες