gianic έγραψε: |
αν πεσει καμια σφαλιαρα της προκοπης το ψηνω ![]() |
MEMsound έγραψε: |
εεεεεε.... θα είμαι στην Λέσχη για την Γεν.Συνελευση... οπότε δυστυχώς μάλλον δεν θα μπορέσω... ![]() |
ROM206 έγραψε: |
στη Light Contact στα 80+kg. |
ROM206 έγραψε: |
Ύστέρα απο 3 δυνατούς αγώνες με 3 πολύ άξιους αντιπάλους κατέκτησα την 2 θέση ( κοινώς αργυρό μετάλλιο).
Τον τελίκο τον έχασα λόγο αποκλεισμού απο τον ιατρό του γηπέδου είς αιτίαν τραυματισμού στη δεξιά κάτω γνάθο.... με αποτέλεσμα ο προπονητής μου αναγκάστηκε να διακόψει τον αγώνα ! Έπειτα ,δυστυχώς πληροφορήθηκα ότι τον αγώνα τον είχα κερδίσει στα σημεία βάση των κριτών αλλά λόγο εγκατάλαψης περάστηκε η νίκη στον αντίπαλο αθλητή ! Αυτά !!! Νext tournament σε κανά εξάμηνο+ |
Road_Runner έγραψε: |
Μπράβο Καγκου-ROM. Πλάκωσέ τους όλους... Τώρα θα ξέρω: Άλλη φορά από μακρυά καλησπέρα και στον πληθυντικό από 'δω και μπρός.. |
Road_Runner έγραψε: |
Μπράβο Καγκου-ROM. Πλάκωσέ τους όλους... Τώρα θα ξέρω: Άλλη φορά από μακρυά καλησπέρα και στον πληθυντικό από 'δω και μπρός.. |
vinman έγραψε: | ||
Μόνο στον πληθυντικό?? Και υποκλίσεις θα του κάνουμε,και τη θέση μας θα του δίνουμε μπαίνοντας στην λέσχη,και θα τον κερνάμε....Ο τύπος είναι Σουγκλάκος...Τι να λέμε τώρα... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |