DimiP έγραψε: |
δεν μπορω να πω οτι το φωναζω κι ακουει, εδω ενα ηλεκτρικο παραθυρο δεν μπορει να σηκωσει.... ![]() ![]() ![]() ![]() Ε, ο πεζουλας, κι ο Πεζουλας , του μεινε, ετσι τον λεω Πεζουλα, ειναι αγορακι βλεπετε γιαυτο και μπλε! ![]() ![]() ![]() νομιζω οτιστο club υπαρχει κιαλλος που τον φωναζει ετσι, ουδεμια παρεξηγηση, ετσι; |
seridim έγραψε: |
Το δικό μου το λέω ''Πεζουλίνι'' γιατί είναι μικρό και αθώο. Τόσο που ότι βελτίωση και να του κάνω (turbo, τετραπετάλουδο) ![]() |
Miltellas έγραψε: |
Εγώ δεν το έβγαλα όνομα.
Πάντως από τον κόσμο στο δρόμο όταν τους περνάω ή κάνω καμιά σφήνα, ακούω διάφορες... ονομασίες. Αλλά δεν είμαι σίγουρος εάν τις λένε για το πεζό μου ή για μένα... |
alemao_rallye έγραψε: |
Εγώ το φωνάζω "ταξί" ![]() |
Miltellas έγραψε: | ||
Α! Δηλαδή, δεν είναι... ταξί;; ![]() |
Μάλιστα μία φορά μου άνοιξε την πόρτα έτσι ξαφνικά μία γριούλα στο φανάρι Κηφισίας+Αλεξάνδρας, και εγώ από μέσα τράβαγα την πόρτα να μην μπεί! Αυτή φώναζε: "Άσε με να μπω! Τι κάνειιιις!" ![]() ![]() ![]() ![]() |
Μάλιστα μία φορά μου άνοιξε την πόρτα έτσι ξαφνικά μία γριούλα στο φανάρι Κηφισίας+Αλεξάνδρας, και εγώ από μέσα τράβαγα την πόρτα να μην μπεί! Αυτή φώναζε: "Άσε με να μπω! Τι κάνειιιις!" ![]() ![]() ![]() ![]() |