| Paladin έγραψε: |
| ... Την Τετάρτη θα κατέβω Αθήνα και θα σας πω περισσότερα από το ταξίδι που θα κάνω... |
| Kouzman έγραψε: |
| ...που να δεις τωρα με τα ADVAN τι γινεται... Ακουγεται λες και εχει dog σασμαν... |
| MEMsound έγραψε: | ||
|
αλλα να ξερεις οτι και ενα χιλιοστο να μην εχει κλεισει το τζαμι να εχει πατησει δηλαδη καλα στην τσιμουχα γινεται της π.....ς | gianic έγραψε: |
| Εγω παντως εχω την εντυπωση οτι μου ακουγεται θορυβος του αερα απ την κολώνα του οδηγου... |
| DimiP έγραψε: |
| ν
και στο κατω κατω δεν νομιζω να υπαρχει καπου στο Ελληνικο εθνικο δικτυο οριο ταχυτητας 240χλμ/ωρα |
| kanelj έγραψε: | ||
Ειρωνικα το ειπες αυτο ή το εννοουσες?!?!?! Γιατι αν το εννοουσες θελω να μου εξηγησεις αν μπορεις,που το καταλαβες |
| Κανένας άλλος κάτοχος 206 ακούει αεροδυναμικούς θορύβους στα 150+Km/h ή είμαι ο μόνος |
| gianic έγραψε: | ||
ρε συ μηπως δεν κανει καλη επαφη κανα φτερο ; μηπως εχει πολλα μποφορ οταν ταξιδευεις ; |
| Κανένας άλλος κάτοχος 206 ακούει αεροδυναμικούς θορύβους στα 150+Km/h ή είμαι ο μόνος |
| gianic έγραψε: |
| μηπως να του ριχνες ενα καλο πλυσιμο και μετα κερωμα ;
αστειευομαι ! Κοιτα τα αμαξια μας δεν ειναι grand touring . Eιναι αυτοκινητα πολης . Φυσικα και στο ταξιδι τα καταφερνουν μια χαρα , αλλα δεν ειναι και το φορτε τους ... Στη μια ωρα ταξιδου με πιανει η μεση μου εμενα προσωπικα. Βαλε μουσικουλα οταν ταξιδευεις οπως κι εγω και δεν νομιζω να ακους τιποτα |
| Thanx Γιώργο. Θα το έχω υπ' όψην μου... |