Paladin έγραψε: |
... Την Τετάρτη θα κατέβω Αθήνα και θα σας πω περισσότερα από το ταξίδι που θα κάνω... |
Kouzman έγραψε: |
...που να δεις τωρα με τα ADVAN τι γινεται... Ακουγεται λες και εχει dog σασμαν... ![]() ![]() ![]() |
MEMsound έγραψε: | ||
|
gianic έγραψε: |
Εγω παντως εχω την εντυπωση οτι μου ακουγεται θορυβος του αερα απ την κολώνα του οδηγου... |
DimiP έγραψε: |
ν
και στο κατω κατω δεν νομιζω να υπαρχει καπου στο Ελληνικο εθνικο δικτυο οριο ταχυτητας 240χλμ/ωρα ![]() |
kanelj έγραψε: | ||
Ειρωνικα το ειπες αυτο ή το εννοουσες?!?!?! ![]() Γιατι αν το εννοουσες θελω να μου εξηγησεις αν μπορεις,που το καταλαβες ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Κανένας άλλος κάτοχος 206 ακούει αεροδυναμικούς θορύβους στα 150+Km/h ή είμαι ο μόνος ![]() |
gianic έγραψε: | ||
ρε συ μηπως δεν κανει καλη επαφη κανα φτερο ; μηπως εχει πολλα μποφορ οταν ταξιδευεις ; |
Κανένας άλλος κάτοχος 206 ακούει αεροδυναμικούς θορύβους στα 150+Km/h ή είμαι ο μόνος ![]() |
gianic έγραψε: |
μηπως να του ριχνες ενα καλο πλυσιμο και μετα κερωμα ;
αστειευομαι ! ![]() Κοιτα τα αμαξια μας δεν ειναι grand touring . Eιναι αυτοκινητα πολης . Φυσικα και στο ταξιδι τα καταφερνουν μια χαρα , αλλα δεν ειναι και το φορτε τους ... Στη μια ωρα ταξιδου με πιανει η μεση μου εμενα προσωπικα. Βαλε μουσικουλα οταν ταξιδευεις οπως κι εγω και δεν νομιζω να ακους τιποτα ![]() ![]() ![]() |
Thanx Γιώργο. Θα το έχω υπ' όψην μου... ![]() |