bob έγραψε: |
προβλημα παρα μονο τις πρωτες μερες προβλημα στον αισθητηρα του γκαζιου (νομιζω) (αλλαξε απο εγγυηση)
προσωπικες εντυπωσεις.. |
Road_Runner έγραψε: |
Η δική μου γνώμη είναι να πάρεις το 8V να το γδύσεις και να τρέξεις Junior Cup αν σε πάιρνει ηλικιακά ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
plaketokofths έγραψε: |
, στο 16V που είναι ηλεκτρόγκαζο και με abs, με αριστερό πόδι φρένο "νεκρώνει το γκάζι"? Το έχει δοκιμάσει κανείς απο εδω? Φίλε bob θυμάσαι πιο εξάρτημα σου άλλαξαν στο πρόβλημα με το ρελαντί? |
dimdil έγραψε: |
πηρα το δικο μου (colourline) στο τελος φλεβαρη ![]() βεβαια εχω ακομα 3000 χιλιομετρα! παντως φαινεται οτι εχουν λυθει αρκετα προβληματα σε σχεση με τα παλαιοτερα ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
στην color line τα όργανα είναι λευκά? Επιλογή εσωτερικού , χρωμάτων δλδ, υπάρχει? |
plaketokofths έγραψε: | ||
Ηληκιακά με παίρνει..τέτοιο σκοπό δεν έχω όμως. Αλλά μιας κι εσύ ασχολείσαι (αν και πολύ φοβάμαι πως το 8V έχει μηχανικό γκάζι και το abs το έχει βγάλει) για πες μου, στο 16V που είναι ηλεκτρόγκαζο και με abs, με αριστερό πόδι φρένο "νεκρώνει το γκάζι"? Το έχει δοκιμάσει κανείς απο εδω? |
Lion80 έγραψε: |
Ως προς τα ιαπωνέζικα τουτού που προαναφέρεις είναι μια άλλη ιστορία..απλά θα σου πώ πως κάπου κερδίζεις-κάπου χάνεις!! |
Lion80 έγραψε: |
Φίλε Γιάννη (plaketokofths) είμαι από τους πρώτους που αγόρασα το 206 1.4 xs 16v (Ιαν.2004).Μέχρι σήμερα (2 χρόνια και 3 μήνες μετά σχεδόν) έχω κάνει 52000χμ (όχι και λίγα ![]() Με 2 λόγια θα σου πώ πως από το αυτοκίμητο έχω μείνει ευχαριστημένος.Το μόνο πρόβλημα που έχει παρουσιάσει ήταν ότι κάποια στιγμή στα 20.000km έκαψε φλάτζα ![]() Κατά τ' άλλα το αμάξι δουλεύει "ρολόι"!!Και πίστεψε με..αρκετές φορές του έχω "πιεί το αίμα".Μικροαρρυθμίες όταν είναι κρύος ο κινητήρας παρουσιάζει..όπως και τα περισσότερα 206 (ακόμη και τα 1.6lt).Αλλά ποτέ δεν μου έσβησε,ποτέ δεν "κόμπιασε".Κι αν "κόμπιασε" 1-2 φορες για ελάχιστα δευτερόλεπτα ούτε που το παρατήρησα. Το δικό μου pug το έχω "πειράξει" με 2-3 πραγματάκια (ως προς τις επιδόσεις) αλλά η αξιοπιστία του pug μου μέχρι στιγμής με κάνει να στο προτείνω ανεπιφύλακτα. Ps:Ως προς τα ιαπωνέζικα τουτού που προαναφέρεις είναι μια άλλη ιστορία..απλά θα σου πώ πως κάπου κερδίζεις-κάπου χάνεις!! |
Το φαντάζομαι από την πραγματικότητα απέχει αρκετά (σε ότι αφορά την επίλυση της ελλατωματικής φλάντζας)! Πως κατάλαβες ότι έκαψε φλάντζα από την θερμοκρασία? Σου έσβησε? Όταν την έκαψες.... η μόνη βλάβη που σου προξενήθηκε ήταν μόνο φλάντζα? Σ' ευχαριστώ για το πολύ ενδιαφέρον post σου. |