corey έγραψε: |
Καθώς γυρνούσα απο την συνάντηση πριν καμια ωρίτσα, απο μακρία βλέπω κόκκινο φανάρι με 50χλμ κ 3η. Βγάζω ταχύτητα για να τσουλίσει, κάνω 5 μέτρα κ ![]() Μηπως υπάρχει κάποιο γενικό πρόβλημα?? δλδ, κάποια πρωινα (κρυα μηχανη) βαζω μπροστα κ αν δεν πατησω κ λίγο γκαζι σβήνει(δλδ κανουν οι στροφες ενα βιθυσμα, κ αν πεσει αρκετα έσβησε, αν δεν πέσει...) ΚΑΙ καποιεσ φορες (παντα με ζεστη μηχανη), πχ σε καποιο βενζιναδικο, γυρναει η μίζα αλλα τπτ, εκτος αν πατισω γκαζι κ παρει μπροστα, ή ξαναδοκιμάσω. |
gianic έγραψε: |
...κακη ποιοτητα βενζινης |
gianic έγραψε: |
μαπ σενσορ |
206.1.4 έγραψε: |
ποντεσιομετρο πεταλουδας ισως...???? το βυθισμα αυτο δειχνει.... εκτος αν εχεις ηλεκτρικο γκαζι οποτε παει πεταλουδα..... |
corey έγραψε: |
Επείδη έγω όμως που δεν σκαμπαζω κ πολλά απο μηχανικα ![]() 'Η σε εναν απλό μηχανικο?? Υ.Γ. Αν κ απο τοτε μεχρι τωρα έχω κανει 300χλμ κ δεν έσβησε. (Βυθίσματα το στροφόμετρο έκανε όπως πάντα) |
Touristas έγραψε: |
Μακάρι να ήταν έτσι απλά τα πράματα , δηλαδή οι περισσότερες βλάβες να είναι θέμα επαφών αλλά δυστυχώς δεν είναι έτσι.
Επίσης εάν δεν έχει γράψει βλάβες ο εγκέφαλος δεν είναι λογικό να αρχίσει να αλλάζει το πιο φτηνό ανταλλακτικό και βλέπουμε. Για αρχή κάνεις μια διάγνωση , έχει δεν έχει βλάβες πες να σου βάλουν έναν πυκνωτή στον πολλαπλασιαστή. |
206.1.4 έγραψε: | ||
Αργυρη... δεν ξερω πως το πηρες.. αλλα εννοω οτι..: ειναι το πιο ευκολο και ανωδινο οικονομικα να κανει ηλεκτρονικο ελεγχο-διαγνωση και αν βγαλει συγκεκριμενη βλαβη για συγκεκριμενο εξαρτημα καλως... αν οχι και βρισκεται στο σκοταδι η βλαβη... να ελεγχθουν οι επαφες στα πιθανα υποπτα εξαρτηματα 1, 2...οσα ειναι, και να καθαριστουν με σπρεει επαφων...(δεν κοστιζει πανω απο 10-20 ευρω ολη η διαδικασια). οταν λεω για υποπτα εξαρτηματα εννοω αυτα που τα συμπτωματα της βλαβης τα "δειχνουν" δηλαδη ειναι τα πιθανοτερα υπαρχει σοβαροτατη περιπτωση να το κυκλοφορησει και να μην ξαναβγαλει προβλημα και μιλαω εκ πειρας... δικης μου αλλα και αναλογων περιπτωσεων. αν βγαλει προβλημα παλι, τα πιθανα ελλατωματικα μερη πρεπει να αλλαχθουν.. με σειρα που θα την κρινει ο μηχανικος... αλλα δεν πληρωνει ο μηχανικος.. ο πελατης πληρωνει... οποτε αποψη μου και μονο, ειναι να ξεκινησεις απο το φθηνοτερο...(ακομα και απο εγγεφαλο μπορει να ειναι, δεν τον αλλαζεις με τη μια χωρις να δεις τα υπολοιπα που κοστιζουν δεκαδες φορες φθηνοτερα... τα παραπανω ειναι αποψεις δικες μου και μονο.. δεν δεσμευουν κανεναν απλα προσπαθω να βοηθησω. οπως ο καθενας εδω εχει τις δικες του αποψεις.προσωπικα εχουν δει πολλα τα ματια μου απο βλαβες-συμπτωματα-λυσεις. μακαρι να βρεθει λυση γρηγορα και ας ειναι και απο πυκνωτη.. ![]() |