Road_Runner έγραψε: |
Rallye? Ti Rallye? 16αρι η 13αρι; Μαζί θα τρέχουμε;;; ![]() |
Μα γιατί όλοι με φοβούνται;;; ΤΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΟΣ ΕΙΜΑΙ ΠΙΑ;;;; ![]() ΚΟΤΕΣ ![]() Μόνος μου θα τρέχω;;; Πρόεδρε φοβάσαι;;; ή μήπως θα το τουρμπίσεις και θα ανέβεις κατηγορία;; ![]() |
Sidobre έγραψε: |
Δεν σε φοβάμαι μικρέ. Ισα ίσα δεν θέλω να σε ντροπιάσω μπροστά σε τόσο κόσμο. Δεν είναι κρίμα ένα νέο ταλέντο να ταπεινώνεται από ένα Κωλοκωτρόνη.... ![]() ![]() |
Παράθεση: |
Συζήταγα το Σ/Κ με το Animal και μου εξέφρασε την επιθυμία να συμμετέχει στο GTCC γιατί τόσο καιρό νιώθει παραγγωνισμένο. Μπορώ να του χαλάσω χατήρι;; |
xsi έγραψε: |
giasas..hereto katarhin ton proedro k to simvoulio to exeretikou club k olous tous idioktites peugeot..otan ida to thema gia to gtcc k gia to esoteriko protathlima me (peugeot) prepei na po pos hamogelasa me polly perifania.. kirioi mpravo k sinharitiria..etsi apla!!! me kapoious apo sas eiha tin timi ton perasmeno iounio na vrethoume k na agonistoume se diorganosi time trial alou club sto kartodromo..k prepei na po pos zilepsa pou evlepa polla aftokinita allis antiprosopoias na simetehoun k peugeot mono 3..to rally 1.3 pou eiha tote ego k alla dio 205 pou ta ihan pai ston agona polly pio kalla apo mena! keros itan na dixoume ti pragmatika simeni na eisai peugeakias!!! na ste kalla... |
p206Mike έγραψε: |
Ζάντες βρέθηκαν και καπαρώθηκαν...![]() Slikia, πάνω και φύγαμε.... ![]() |
MEMsound έγραψε: |
Δυστυχώς δεν θα έχω την χαρά να σε προκαλέσω...
Next year. ![]() |
.......Απλά σε πειράζουμε..... |
Παρακαλώ να διεξαχθεί και ένας αγώνας στα στενά της Σαλαμίνας για να μας δείξει την τεχνική του ο κ.πλοίαρχος....
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα |
Μιλάτε τώρα που μπορείτε εκ του ασφαλούς λόγω απουσίας μου... |
Aγόρι μου, άνθρωπος με το δικό σου κύρος, μόνο με κάτι τέτοιο θα ερχότανε...
![]() |
vinman έγραψε: |
Αυτό είναι πιο μεγάλο απο την πίστα των Αφιδνών... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ghost Dog έγραψε: | ||
Οριστε κατι μικρο και μανιτζεβελο για την πιστα των Αφιδνων...: http://briefcase.pathfinder.gr/zoom/ghost_doggg/28549/520227 http://briefcase.pathfinder.gr/zoom/ghost_doggg/28549/520226 |
Αυτά είναι!!! Αν έρθει με τέτοιο δεν έχουμε ελπίδες.. Θα μας "πατήσει" όλους...
Μόνο μια έρώτηση. Τι είναι το "μανιτζέβελο";;;; |
Ghost Dog έγραψε: |
Χιχιχιχι,ειναι εκφραση... <του χωριου> και σημαινει οτι κατι κουμανταρεται ευκολα...
Αρπα ενα παραδειγμα:"Μου αρεσουν οι κοπελες που εχουν υψος κατω απο 1.70 γιατι ειναι μανιτζεβελες" ειπε ο μικρος... Νικολακης σε μια συζητηση επιπεδου με τους φιλους του ![]() ![]() ![]() |
Όχι και μανιτζέβελες 1.70...
Από 1.60 και κάτω τι είναι δηλαδή;; Pocket Size? Για και κάνει "μανούβρα" η 1.70 θέλει ολόκληρο κρεβάτι ![]() ![]() ![]() ![]() |
εεε θέλετε όμορφα και ωραία να επιστρέψουμε στο θέμα... ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
γιατί ρε Γεράσιμε; |
Ρε @@ με άγχωσες ότι κάτι είχε συμβεί έτσι όπως το έγραψες στην αρχή!
Αν είναι για αυτό εντάξυ δεν τρέχει τίποτα next time. ![]() |
Tomakos έγραψε: | ||
Φτου φτου!!!Μακριά από μας! ![]() Πάντως θα είμαι εκεί για να παρακολουθήσω και για να βοηθήσω στην οργάνωση εάν θέλετε... ![]() |
Με τον Κωλοκοτρώνη;;;; |
nickzotos έγραψε: |
και εγω μεσα..... ![]() |
Stevon έγραψε: | ||
Έτσι..έτσι.... ![]() Τί να πώ εγώ που θα τρέξω στον επόμενο... ![]() |
Touristas έγραψε: | ||
Όχι δεν προλαβαίνουμε…… Με το πλοίο τις ΔΕΗ όπως είπαν μερικοί μερικοί ![]() ![]() ![]() ![]() |
STELIOS έγραψε: |
Μεσα κ εγω για το GTCC. Θα ειναι ανοιχτη σημερα η λεσχη για να δωσουμε συμετοχες ; Εχω και ενα γνωστο απ το Golf Club που θελει να δωσει την αιτηση του. |
Τι Α;;;;; |
.................Που είναι οι άλλες συμμετοχές;; Ρε παιδιά το διοργανώνουμε εμέις για εμάς και δεν θα τρέξετε; Γιατί; |
Οι συμμετοχές μέχρι στγμής από το κλάμπ είναι:
Touristas --> κατηγορία Ε gonakinen --> κατηγορία Ε Sidobre --> κατηγορία Ε |
vinman έγραψε: | ||
Πες τα ρε Νίκο γιατί και εγώ την ίδια απορία έχω..... ![]() ![]() |
ice gus έγραψε: | ||||
ειμαι και μεσα. που ειναι το ονοματακι μου κυριε μανο???????? |
Touristas έγραψε: |
Εεεεεεε τι δουλειά έχω εγώ με το αμάξι του πρόεδρα και το rallye…..??? |
Road_Runner έγραψε: | ||
1600 κυβικά δεν ήθελες;;;;; Καλά να πάθεις... Στην Ε τρέχεις |
Touristas έγραψε: | ||||
Εεεεεεεε αυτό δεν είναι δίκαιο ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Που είναι οι άλλες συμμετοχές;; Ρε παιδιά το διοργανώνουμε εμείς για εμάς και δεν θα τρέξετε; Γιατί; |
Πες τα ρε Νίκο γιατί και εγώ την ίδια απορία έχω..... ![]() ![]() |
Touristas έγραψε: |
Πλάκα κάνετε έτσι...?????? ![]() Αν είμαστε μόνο αυτοί τι να πω ντροπή μας που θέλουμε να λεγόμαστε και SPORT CLUB........ ![]() ![]() ![]() ![]() |
αν και θεωρώ ότι σε τόσο κλειστή πίστα δεν θα έχει καμία ιδιαίτερη διαφορά από ένα ΦΠΕ 106 με μπλοκέ |
Οι συμμετοχές μέχρι στγμής από το κλάμπ είναι:
nickzotos --> κατηγορία Z vinman --> κατηγορία Γ Road_Runner --> κατηγορία Ζ STELIOS --> κατηγορία Ζ Touristas --> κατηγορία Ε gonakinen --> κατηγορία Ε Sidobre --> κατηγορία Ε Ice Gus --> κατηγορία Ε |
pugsang έγραψε: |
...Οσο για την συμμετοχή: Πολύ ευχαρίστως αλλά προέχει η οικογένεια.
Ειλικρινά αυτή την περίοδο είμαι σε αρκετά άσχημη οικονομική κατάσταση που με τα 40-50-60 Ευρώ της συμμετοχής προέχει να τα αγοράσω ΝΟΥΝΟΥ παρά να διασκεδάσω τον εαυτό μου... |
christhehealer έγραψε: |
Κατ' αρχήν να ξεκαθαρίσουμε ό,τι το GTCC δεν είναι κάτι που διοργανώνουμε εμείς για εμάς, αλλά ένα πρωτάθλημα που διοργανώνουμε εμείς και το Alfa Romeo Club για όλα τα club... Είναι δύο τελείως διαφορετικά πράγματα αυτά τα δύο μεταξύ τους... |
επίσης θα τρέξουν (από όσο ξέρω και αν δεν έχει αλλάξει κάτι) οι: p206mike --> κατηγορία Γ nassos --> κατηγορία Γ Σύνολο 13 μέχρι στιγμής και συνεχίζουμε... ![]() |
Νίκο,τώρα που έκλεισαν οι συμμετοχές κάνε ένα update να δούμε τελικά πόσοι είμαστε απο το club.. ![]() |
επιτρεπεται να βγαλω τα καθισματα??αξιζει? |
Sidobre έγραψε: | ||
ΝΑΙ/ΝΑΙ |
..To μόνο που δυστυχώς για άλλη μια φορά η δουλειά μου με έχει κάνει έτσι:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Mου επιτρέπετε να σας δείξω πως νιώθω για το 1ο GTCC???????
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ακριβώς όπως τα είπε ο Μάνθος. Στις 6.45 ΑΚΡΙΒΩΣ θα φύγουμε. Να είστε εκεί όλοι όσοι θέλετε να πάμε παρεα. |
Παράθεση: |
Μιαs και ειμαι ασχετοs θα ηθελα να κανω μια ερωτηση:Mηπωs ημασταν τα μονα αμαξια που στριβαμε μαζι και με την τελευαταια κατηγορια |
Γιώργος-WRC έγραψε: |
. ![]() |
asa1 μια χαρά ήταν τα πολιτικά λάστιχα .... για τον Χιωτάκη... ![]() ![]() Γιατί με semi-slick πως θα έκανε 360?!?! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ronin έγραψε: |
p.s. Σε ποιόν ανήκει το μπλέ 1.6 8v rallye που είχε παρκάρει επάνω στον προφυλακτήρα μου εχτές μπροστά απο την είσοδο της πίστας? Γεράσιμε,έμοιαζε με το δικό σου.Ελπίζω να μην είναι γιατί έχει να πέσει καρπαζιά σύννεφο! |
...![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
...Ορέστη όποτε αποφασίσεις να παραδώσεις μαθήματα οδήγησης θα είμαι ο 1ος μαθητής... ![]() ![]() ![]() |
chatasos έγραψε: |
4)Το Audi Sports Club που είχε αρκετά ένθερμη εξέδρα. quote] |
legenD έγραψε: | ||
Μια διορ8ωσούλα είμασταν to AUDI SPORTS CLUB kai οχι το κλαμπ που είπες! το κλαμπ που είπες το μόνο που είχε ήταν το logo στα συμμετέχοντα κλαμπ και μόνο, διορ8ώστε με αν έχω άδικο ![]() ![]() |
legenD έγραψε: |
Υ.Γ. και κάτι άλλο που είπε καποιος φίλος (ultra one) σχετικα με τα audi A3 ότι και καλα δεν στρίβουν καλα.... 1. Φίλε μου επειδή ήμουν οδηγός σε 1 (ασημένιο sportback) απο αυτά να σου πώ ότι δεν είχα οδηγήσει ποτέ μου, ούτε καν κάρτ σε πίστα, το έκανα μόλις χ8ες. Από μόνο του αυτό λέει πολλά! |
STELIOS έγραψε: |
...Μαλιστα εβγαλε και την πρωτη του βλαβη λιγο πριν τα κλεισει (1 χαλασμενο beck) αλλα ευτηχος ηταν ετοιμο on time for the event. |
ultra-one έγραψε: | ||
Αυτό που έχω πει είναι πως μου φαινόταν το στρίψιμο κάποιων αυτοκινήτων σαν θεατής! Σίγουρα το 5θυρο Α3 είναι μεγάλο αλλά επίσης μεγάλα είναι και η Alfa 156 και το Peugeot 407! H εντύπωση που πήρα ήταν ότι το Α3 σε τόσο κλειστή πίστα είναι αρκετά υποστροφικό και το ESP του επεμβαίνει εύκολα. Σίγουρα σε μια πιο ανοικτή πίστα (π.χ Σέρρες) και με περισσότερα χιλιόμετρα θα βολευόταν καλύτερα. ![]() |
legenD έγραψε: |
Υ.Γ. και κάτι άλλο που είπε καποιος φίλος (ultra one) σχετικα με τα audi A3 ότι και καλα δεν στρίβουν καλα.... 1. Φίλε μου επειδή ήμουν οδηγός σε 1 (ασημένιο sportback) απο αυτά να σου πώ ότι δεν είχα οδηγήσει ποτέ μου, ούτε καν κάρτ σε πίστα, το έκανα μόλις χ8ες. Από μόνο του αυτό λέει πολλά! 2. Το αυτοκίνητο το μόνο που είχε διαφορετικό από το εργοστάσιο ήταν 1 φίλτρο και 1 sprint booster το οποίο ξέρετε ότι δεν κάνει ουσιαστικά σχεδόν τίποτα! 3. Το αυτοκίνητο που μπήκε στην πίστα το ήθελα και την δευτέρα να πάω στην δουλειά μου. Αν γινόταν ζημιά η Audi, δεν 8α λυπόταν καθόλου επειδή διαφήμιζα το trademark της σε κάποια πίστα της Ελλάδας και δεν 8α μου έκανε κα8όλου εκπτωση. 4. Να πούμε ότι η πιστα ευνοούσε κατάφωρα τα μικρά αυτοκίνητα? Και ότι δεν ήταν τυχαίο ότι αρκετά δυνατότερα αυτοκίνητα κανανε σχεδόν ίδιους χρόνους με μικρότερες κατηγορίες? (παιδιά ειλικρινά και χωρίς παρεξήγηση όλα αυτά που σας λέω! να εξηγούμαστε! Τα χρονόμετρα είναι η καλύτερη απόδειξη!!!) 5. Ένα απο τα παιδιά που συμμετείχαν και ήταν από το κλάμπ μας, φόρεσε τελευταία μέρα απο 18άρια, 15αρια ''παππούτσια'' λάστιχα με 60αρι προφίλ.. 8έλετε και άλλα? Πάντως δεν μπορώ να πώ και γω με την σειρά μου ότι τα peugeot ζωγραφίσανε πάνω στην πίστα! λέτε να κατεβώ με το 309 την άλλη φορά? ![]() Με πάρα πολύ καλή πίστη! Πάνος - Legend |
gianic έγραψε: |
μπραβο ! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() μερικες ερωτησεις : - Απο φθορες ειχατε τιποτα ; - Κινδυνεψατε να συγκρουστειτε με αλλον ; |
gianic έγραψε: |
μπραβο ! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() μερικες ερωτησεις : - Απο φθορες ειχατε τιποτα ; - Κινδυνεψατε να συγκρουστειτε με αλλον ; |
p206Mike έγραψε: |
Υ.Γ.Μακάρι να ταν και ο Αρούλης μαζί μας την Κυριακή ![]() |
orestis έγραψε: |
θα ηθελα να ευχαριστισω θερμα τον ultra-one που μου εστειλε καποιες φωτογραφιες και παραλληα να ρωτησω εαν καποιος αλλος εχει υλικο ακομη και βιντεο.
ειδα αρκετους να κρατανε καμερα. ολο και καποιος θα διαβασει το ποστ μου ![]() ευχαριστω πολυ! |