christhehealer έγραψε: |
Μήπως λέω εγώ τώρα που είμαι και κακός, [ως συνήθως] ο κανονισμός να τυπωθεί και να μοιραστεί στα μέλη του PSClub [σε όσους ενδιαφέρονται βέβαια] αντί να τον κατεβάζουν μόνοι τους, τις περισσότερες φορές με Dial Up.
Ή αν αυτό δεν είναι δυνατόν, τουλάχιστον να υπάρχουν 5-10 τυπωμένοι στην Λέσχη [και συραμένοι σε ντοσιέ]. ![]() |
Sidobre έγραψε: |
Για όποιον ενδιαφέρεται και δεν μπορεί να κατεβάσει 36kb ή δεν έχει εκτυπωτή, ναι υπάρχει τυπωμένος στην Λέσχη ![]() ![]() ![]() |
SnakeMJK έγραψε: |
Ποια άλλα clubs θα συμμετέχουν;
Ελπίζω να έχω άδεια!!! ![]() |
volvos έγραψε: |
αυτο το κιλα ανα ιππο καπως μου καθεται...
δηλαδη θα τρεχουν σε αυτες τις κατηγοριες ανεξαρτητα μετατροπων? |
Tomcat έγραψε: |
Πάντως...80€ (60+20) για....5-6 min (4-5 γύροι) εντός πίστας...είναι κάπως.....τουλάχιστον για τις μικρότερες κατηγορίες! |
volvos έγραψε: |
...εγω παντως κανοντας το συνηγορο του διαβολου και με τη καχυποψια που με διακρινει συνεχιζω να θεωρω οτι καπου θα χαθει η μπαλα στο δρομο... |
Nikos_bugs έγραψε: |
Είναι στο χέρι όλων μας να δώσουμε στο GTCC έναν χαρακτήρα ουσίας, δίνοντας μία ακόμα ώθηση στον ελληνικό χώρο της αυτοκίνησης (τουλάχιστον σε αυτό το επίπεδο). ![]() ![]() |
Nikos_bugs έγραψε: |
εμεις οι συχωριανοί συμφωνουμε.. ![]() |
Ενας καινούργιος θεσμός δημιουργείται μέσα από την συνεργασία των μεγαλύτερων Club αυτοκινήτου στην χώρα μας. To GTCC είναι ένα πρωτάθλημα αυτοκινήτων δρόμου που διεξάγεται σε οργανωμένες πίστες στην Ελλάδα με την μορφή των TimeTrial.
Σκοπός είναι να δημιουργηθεί ένα πρωτάθλημα, με μικρό κόστος συμμετοχής, όπου κάθε αγωνιζόμενος θα εκφράζει το πάθος του για την οδήγηση, αποκομίζοντας ταυτόχρονα πολύτιμες εμπειρίες για την καθημερινότητα στους δημόσιους δρόμους. Στηριζόμενο στα διεθνή πρότυπα των Time Trial σε οργανωμένες πίστες, και έχοντας την έγκριση της ΕΘΕΑ, το GTCC είναι σίγουρο ότι από την αρχή θα μπει μέσα στις καρδιές όλων των φίλων του μηχανοκίνητου αθλητισμού. |
ice gus έγραψε: |
αν καταλαβα καλα οι κατηγοριες του gtcc δεν ειναι ιδιες με του psclub.
ενω στο club υπολογιζεται κιλο ανα ιππο που πιστευω οτι ειναι το δικαιοτερο στο gtcc υπολογιζονται μονο τα κιβηκα με αποτελεσμα ενα 206 1600 8v 90ps σαν το δικο μου να πεζει στην ιδια κατηγορια με 206 1600 16v 110ps punto turbo 1400 16v 145ps και 106 ραλι 1600 16v 125ps και αλλα που δεν θυμαμαι τωρα. οπως και να εχει ειμαι μεσα αλλα κατι μου λεει οτι αυτο θα ειναι αγκαθι στην ολη εκδηλωση. ΤΑΣΟ τη πρεπει να γραφει η δηλωση !!!!!!!!!!!!!!!!! στηλε pm. |
ice gus έγραψε: |
καλα καταλαβα.
δεν πιστευεις πετρο οτι αυτο για ατομα που θα τρεχουν μονο για την δοξα και την καταταξη θα ειναι ενα προβλημα που θα το κανουν μεγαλο θεμα πλισιαζοντας η ωρα του αγωνα? μιας και ειναι μονο τα club δεν θα μπορουσε καθε club να κανει μια λιστα με τα αυτοκινητα που θα συμετασχουν βαση ιππων ανα κιλο? οπως ξερουμε εμεις τι εχει πανω κατω το καθε αυτοκινητο ετσι πιστευω γινεται σε ολα τα club. |
206xs έγραψε: |
Καταρχήν όπως είπε και άλλο παιδί οι κλάσεις με τα κυβικά είναι λίγο άδικες για τους ατμοσφαιρικούς, κατά τη γνώμη μου τα τούρμπο θα έπρεπε να είναι δύο κατηγορίες πάνω. Επίσης μια διευκρίνηση τους γύρους τους κάνει κάθε αυτοκίνητο μόνο του στη πίστα ή με σημαντική προπορία (αλλά WRC) ? Σε περίπτωση ατυχήματος (έξοδος-τρακάρισμα) υπάρχει ασφαλιστική κάλυψη γιατί η ασφάλειες μας δεν καλύπτουν τέτοια συμβάντα.
Τα μή επίσημα μέλη μπορούν να συμετάσχουν? Πρέπει κανείς να συμετάσχει σε όλους τους αγώνες (4 για το 2006) ή μπορεί και μεμονωμένα? Περιμένω απαντήσεις γιατί ψήνομαι ![]() ![]() CC στην πίστα χε χε χε |
Παράθεση: |
δηλαδή αν κάνω μια έξοδο πληρώνω από την τσέπη μου τα σπασμένα δηλαδή? |
Καλό θα ήταν να υπάρχει μια ασφαλιστική κάλυψη για αυτό δεδομένου ότι οι περισσότεροι είναι άποιροι σε πίστα. |
Για τις κατηγορίες του GTCC δεν είναι λίγο άδικο να τρέχει λχ Punto GT 1.4 τούρμπο μαζί με ραλύ ή 206 1.6 μαμά ή TT 1.8 τούρμπο μαζί με 206 2.0 ? Πιστεύω ότι δύο κατηγορίες πάνω για τα τούρμπο είναι πιο λογικό (δηλ 1.4 τούρμπο με 1.8-2.0 ατμόσφαιρα και 1.8 τούρμπο με 2.0+ ατμόσφαιρα). |
Για το εσωτερικό κιλά/ίππο δεν έχω πρόβλημα αν και η σκέψη που ακούστηκε να συνυπολογίζεται το βάρος του οδηγού δεν είναι κακή. |
Ο κανονισμός που βρίσκεται να τον κατεβάσω ![]() |
Το website του GTCC είναι πλέον διαθέσιμο!
www.gtcc.gr ![]() ![]() |
206xs έγραψε: |
... Θα προσπαθήσω να περάσω αυτή την Πέμπτη από την λέσχη πάντως. |
Road_Runner έγραψε: |
παρατήρηση: Η ετήσια λισάνς κάνει 100 ευρά. Εκτός αν ισχύει κάτι άλλο για λισανς μονο για παιδιες |
Μή επίσημα μέλη μέχρι στιγμής απ' όλα τα Club δεν επιτρέπεται να συμμετέχουν.
Αυτό είναι κατά την κρίση μου λογικό αφού αυτός ο θεσμός είναι από τα Club για τα Club. |
Πάνος έγραψε: |
Ευχαριστω πολυ. ![]() |
gonakinen έγραψε: | ||
Καλούς αγώνες ![]() |