PSClub - Hellas

Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά - Πρόβλημα στην Επένδυση τιμονιού.

Kostas_A - Πεμ 09 Μάρ 2006, 11:05:43
Θέμα δημοσίευσης: Πρόβλημα στην Επένδυση τιμονιού.
ΚατΆ αρχήν Γειά και χαρά σε όλα τα παιδιά του PSClub
Είναι η πρώτη φορά που γράφω στο forum και μπαίνω λοιπόν στο θέμα
Το πρόβλημα μου έχει να κάνει με το υλικό το οποίο έχει επενδυθεί το τιμόνι και συγκεκριμένα η στεφάνη. Εδώ και αρκετό καιρό έχει αλλοιωθεί και αισθητικά φαίνεται πολύ μα πολύ χάλια. Τι θα μπορούσα να κάνω βρε παιδιά (εκτός από το να παραγγείλω το δερμάτινο από την αντιπροσωπεία 220 ευρώ) έτσι ώστε να έχω ένα καλό αισθητικό αποτέλεσμα .Ευχαριστώ.
Very happy
netblaster - Πεμ 09 Μάρ 2006, 15:32:43
Θέμα δημοσίευσης: Re: Πρόβλημα στην Επένδυση τιμονιού.
Οταν λες χαλια πως ακριβως το εννοεις??? Εχει πιασει βρωμα ή εχει αρχισει να διαλυεται???

Στην πρωτη περιπτωση το καθαριζεις και τελειωνεις!!! Στη δευτερη απλα το αλλαζεις!!! Υπαρχει και η λυση να το "ντυσεις" με δερμα, αλλα επειδη η δουλεια αυτη γινεται στο χερι δε συμφερει!!! Wink
Kostas_A - Πεμ 09 Μάρ 2006, 15:53:19
Θέμα δημοσίευσης: Re: Πρόβλημα στην Επένδυση τιμονιού.
netblaster έγραψε:
Οταν λες χαλια πως ακριβως το εννοεις??? Εχει πιασει βρωμα ή εχει αρχισει να διαλυεται???

Γιώργο έχει ξεφλουδίσει λες και έχει καεί από τον ήλιο με αποτέλεσμα την χρωματική διαφορά (δείχνει πολύ άσχημα).Γι' αυτό και στα πιο καινούρια μοντέλα αν πρόσεξες έχει αλλάξει εντελώς ο σχεδιασμός-υλικό του τιμονιού και είναι ίδιο με του 307.
Για επένδυση με δέρμα για τι κόστος μιλάμε?
Kαι εγώ που νόμιζα πως το πρόβλημα είναι κοινό για εμάς (προ Facelift) που δεν έχουμε δερμάτινο τιμόνι!!!
Stevon - Πεμ 09 Μάρ 2006, 17:22:44
Θέμα δημοσίευσης:
Παράθεση:
Για επένδυση με δέρμα για τι κόστος μιλάμε?

Κώστα για το θέμα Δερμάτινη επένδυση στο τιμόνι,μπορείς να διαβάσει και εδώ ...http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?t=3241 κάποια πράγματα. Wink

Βέβαια ,επειδή δέν έχεις πρόσβαση εκεί,θα σου πώ περιληπτικά ότι είναι περίπου στα 100€ το κόστος της επένδυσης Wink
Kostas_A - Παρ 10 Μάρ 2006, 09:58:58
Θέμα δημοσίευσης:
Παράθεση:
θα σου πώ περιληπτικά ότι είναι περίπου στα 100¤ το κόστος της επένδυσης Wink

Ευχαριστώ Σταύρο,
Μήπως από κάποιον περισσότερες λεπτομέρειες παιδιά Question Rolling eyes Laughing
brz20 - Παρ 10 Μάρ 2006, 12:44:39
Θέμα δημοσίευσης:
Δεν ξερω ακριβως τι υλικο εχεις αυτην την στιγμη αλλα κατα την γνωμη μου θα εδεινα 220 ευρω και θα φωρουσα το δερματινο που ειναι πιο μουρατο.Απο εκει και περα θα επερνα τα καταλληλα σπρευ για να το εχω παντα σαν καινουργιο.Εγω θελω να κανω δυο αλλες ερωτησεις παρομοιες με το θεμα.Ποσο εχει το τιμονι του 307 CC με τις λεπτομεριες αλουμινιου?Επεισης ποσο κοστιζει να σου επενδυσει ενας μαστορας το τιμονι και γενικα ολο το σαλονι?Συγνωμη για το off topic.
Kostas_A - Παρ 10 Μάρ 2006, 13:13:24
Θέμα δημοσίευσης:
brz20 έγραψε:
Επεισης ποσο κοστιζει να σου επενδυσει ενας μαστορας το τιμονι και γενικα ολο το σαλονι?Συγνωμη για το off topic.

Αυτό ακριβώς θα ρωτούσα και γω φίλε Κωνσταντίνε αλλά μόνο για το τιμόνι.
Τι να κάνουμε είναι πολλά τα λεφτά (220,00+10,00 εργασία = 230,00) για να πάρουμε το καινούριο το σίγουρα "μουράτο" δερμάτινο τιμόνι. Crying or Very sad
netblaster - Παρ 10 Μάρ 2006, 18:58:41
Θέμα δημοσίευσης:
Φιλε μου μπορεις να ψαξεις να βρεις ενα μεταχειρισμενο δερματινο!!! Wink

Οσο για το ποσο κοστιζει ολο το σαλονι, σκεψου μια τιμη γυρω στα 350Ε σε καποιον "ανωνυμο" ή σχεδον τα διπλασια σε καποιον επωνυμο, αλλα εκει παιζει εγγυηση και η συντηρηση ειναι πιο οικονομικη!!! Wink
brz20 - Παρ 10 Μάρ 2006, 19:15:26
Θέμα δημοσίευσης:
Θα προτειμουσα να δωσω 600-700 ευρω και να εχω δουλεια με εγγυηση παρα να παω σε καποιον και να μου γινει μια στραβη και να κανει οτι δεν με ξερει.Εχει συμβει σε καποιον γνωστο μου που τον εβγαζε τρελο.Παντως 230 ευρω δεν ειναι και παρα πολλα λεφτα για καινουργιο τιμονι.
Kostas_A - Κυρ 12 Μάρ 2006, 10:25:28
Θέμα δημοσίευσης:
netblaster έγραψε:
Φιλε μου μπορεις να ψαξεις να βρεις ενα μεταχειρισμενο δερματινο!!! Wink

Αυτό θα κάνω σίγουρα Γιώργο.Ευχαριστώ Very happy
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες