Byron206 έγραψε: |
Τωρα για το ιστορικο της ολικης καταστασης να ξερουμε ολοι εδω κανονικα αν μας σταματησουν στρουμφ και καποιο λαμπακι μας εχει καει μας κοβουν προστιμο διοτι σου λενε οτι εισαι υποχρεωμενος να εχει απο μια λαμπα ανταλλακτικη μεσα στο αμαξι σου. |
Byron206 έγραψε: |
Ερωτηση ρητορικη: Ποσοι απο ολους εμας ξερουν να αλλαζουν λαμπες στα 206 μας?????? |
Alex έγραψε: |
Ειμουν εξω τωρα και προσπαθησα να αλλαξω το λαμπακι (πισω δεξι φως θεσης-παρκινγκ-πορειας)
Ειχε ο πατερας μου απ'το δικο του και απ'οτι ειδα ήταν ιδια.. και απ'οσο καταλαβα το συγκεκριμενο λαμπακι ειναι Universal... με τον ιδιο κωδικο παντου (P21/5W) Δυσκολευτηκα να ξελασκαρω την πεταλουδα του φαναριου με το μπουλονοκλειδο γιατι ειναι σε πολυ ασχημο σημειο αλλα τελικα το εβγαλα, πηρα το φαναρι μεσα στο σπιτι μου, το επεξεργαστηκα, το ανοιξα.. Ειδα οτι το λαμπακι δεν φαινοταν καμενο αλλα το αλλαξα.. Στη συνεχεια βγηκα εξω το συνδεσα στη φυσα και ειδα οτι παλι δεν αναβει.. Μετα απο δοκιμη 5-6 λαμπακια σκεφθηκα οτι ειναι η ασφαλεια.. Ανοιξα το κουτι των ασφαλειων κατω απ'το τιμονι και με το χαρτη του Manual βρηκα την Ασφαλεια #35. Απ'οσο εγραφε ειναι "Δεξι εμπρος και πισω φως σταθμευσης".. Κατεβαινω απ'το αμαξι και κοιταω και οντως δεν αναβε ΟΥΤΕ ΤΟ ΜΠΡΟΣΤΑ.. Κοιταω την ασφαλεια - κομμενο το συρματακι... Επειδη προς το παρων δεν ειχα ασφαλεια 10Α εβαλα ενα συρματακι λεπτο (πιο λεπτο απ'της ασφαλειας) μεταξυ στα 2 ποδαρακια της ασφαλειας ωστε να γεφυρωσει το ρευμα και ετσι να κανω τη δουλεια μου προσωρινα.. Τελος καλο ολα καλα.. |