Sidobre έγραψε: |
Το θέμα σκάλωσε αλλού (όχι από εμάς). Ετοιμάζονται σεμινάρια από την αρχή του σπορ οπότε γι'αυτό και δεν προχώρησε... ![]() |
Road_Runner έγραψε: |
http://www.youtube.com/watch?v=bDmVv3-vXho |
Συντομα (μολις τελειωσει η εξεταστική στην σχολή) θα προκείψουν κάποιες δοκιμές σε χωματινη επιφάνεια, ενοψη ενος χωματινου ραλλυ που θα παρουμε μερος....
Είχα την σκέψη, να ανακοινωθεί το μέρος και όποιος θέλει να έρθει, και να κανει βολτα... Αλλά το σκέφτομαι.... Αν τελικά προκείψει θα ανακοινωθεί και όποις θέλει έρχεται... |
Road_Runner έγραψε: | ||||
Αρκετα έως πολυ σωστη!! Όπως είχε πει ενας φίλος πιο παλια, "αν το πλήρωμα μπορεί να χαρακτηριστεί ως εταιρία, ο συνοδηγος εχει το 49,99% των μετοχων και ο οδηγός το 50,01%..." Ο συνοδηγός είναι ο ανθρωπος που σε εναν αγωνα (κυριως σε ραλλυ) έχει την "ευθυνη" να ηρεμει και να κραταει τον οδηγο σε εναν σωστό ρυθμό. Ναι μεν να διαβαζει σωστά τον δρόμο και να επισημαίνει τυχων λεπτομεριες που δεν εχουν γραφτει στις σημειωσεις, αλλα θα πρέπει ταυτοχρονα να κανει πολλα ακομα πραγματα.... οπως π.χ. να υπολογιζει χρονους, να διαβαζει το ροουντ μπουκ, να κραταει τον οδηγο στο σωστο "pace" και τελος να τον κανει να νιωθει "ασφαλης"... Τωρα που πηγα και εγω συνοδηγος καταλαβα τι ακριβως κανει ο συνοδηγος και ποσο δυσκολο ειναι... Αλλά είναι ΤΡΕΛΑΑΑΑΑ.... Απλά έχοντας την εμπειρία του οδηγού ξέρω τι θα ήθελε ο οδηγος καθε στιγμη.... Αν τελικά κανονιστεί αυτό που ανέφερα παραπάνω, κανόνισε να έρθεις να τα δεις απο κοντα ολα αυτα. |
Lef205 έγραψε: |
Ειναι η Μαρια η Χατζηρηγα (αχ!) η Ξενια Παπαγεωργιου η Βαλια Νεοφωτιστου (γυναικα του παχουλου κυριου, καπνιστη πουρων)κ αλλες.
Ρε 'συ Υρω αν το γουσταρεις το θεμα βγαλε λισανς και μην ανησυχεις, κενα δεξια μπακετ υπαρχουν πολλα! |
Συντομα (μολις τελειωσει η εξεταστική στην σχολή) θα προκείψουν κάποιες δοκιμές σε χωματινη επιφάνεια, ενοψη ενος χωματινου ραλλυ που θα παρουμε μερος....
Είχα την σκέψη, να ανακοινωθεί το μέρος και όποιος θέλει να έρθει, και να κανει βολτα... Αλλά το σκέφτομαι.... Αν τελικά προκείψει θα ανακοινωθεί και όποις θέλει έρχεται... |
volvos έγραψε: |
εγω μια ξερω που εχει συμμετασχει πολλακις σε αγωνες του παγκοσμιου πρωταθληματος (δηλαδη το ακροπολις) φερνοντας παντα πρωτες θεσεις απο το τελος..ΤΖΕΙΝ ΣΑΜΠΑΝΙΚΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΣΟΥΠΕΡ ΕΡΠΕΤΟ ΟΔΗΓΑΡΑ ΣΤΑΘΑΚΗ ΒΟΔΑΚΗ.... |
BadSpud! έγραψε: | ||
Νίκο να έρθω και εγώ? Η άρχισε να τρίζει το δεξί βαγκετ του 206? Χ0α0χ0αχ0α0χ0αχ0αχ00αχ00αχ Ηρώ είναι τρελή εμπειρία να τρέξεις σαν συνοδηγός. Εγώ φέτος ξεκίνησα με τον Νίκο αλλά δεν περίμενα να είναι τόσο κ@@@υλα!!!! Όποτε πάμε για γράψιμο – δοκιμές αν θέλεις έρχεσαι να δεις από κοντά τι παίζει… |
Παράθεση: |
Κανονισε Πυργο να εχεις μειωμενη αποδοση.... Ετοιμη την εχω την αντικαταστατρια.... |
Παράθεση: |
σανιδα για τριτη(3) (τι τριτη? δεξια-αριστερα-όπου θέλω?) και μπουκα (1η-2η-3η-4η-5η-6η?) αριστερη που κλεινει και δεξια (1η-2η-3η-4η-5η-6η?) που ανοιγει για 70 ,σανιδα δεξια για 140 και μπουκα (1η-2η-3η-4η-5η-6η?) αριστερη,μεινε μεσα εχει πετρες και πουλα (τι να πουλήσω? συνήθως λες πουλα 4αριστερη για 2η δεξια πχ) για δεξια, για αρχη καλα ειναι ?
|
Road_Runner έγραψε: | ||
Αψογα!!
Χωρις πλάκα πολύ καλα, με κάποιες μικρες διορθώσεις, λογω καποιων παραλείψεων.... Αλλά για αρχή, χωρις να σ εχει πει κανεις τιποτα, μια χαρα.... Να πως θα τα ήθελα εγώ για παραδειγμα...
Βεβαια καθε οδηγος έχει διαφορετικό τρόπο γραψίματος |
tsosmoulis έγραψε: |
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΜΑΚΡΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ
έχουμε και τις αδυναμίες μας.... ![]() ![]() |
Πλεον ο Σπυρος προσανατολιζεται σε αλλες, πιο compact εκδόσεις...... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Πρώην καψούρα την εχω ξεπεράσει πλέον.... ![]() προσπάθησε και εσυ θα τα καταφέρεις ! |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Σέρμπης Κώστας έγραψε: |
γεια σας και παλι παιδες
εχω μια απορια(και δε θα ειναι η μονη οποτε η χαιρεστε.εχω πολλες αποριες και γιαυτο μπηκα εδω..για να σας κανω να μη ξαναμπειτε εδω μεσα ![]() θελω αν μπορειτε να με κατατοπισετε οσο γινεται καλυτερα για το πως ενας συνοδηγος "γραφει" το δρομο.δηλαδη σε μια διαδρομη τιο προσεχει για να πει ολα αυτα που λεει δε χρειαζομαι εικονες απλα εξηγηστε μου 1.τι πρεπει να κοιταξω σε μια στροφη για να ξερω πως να την πω και τι γινεται μετα απο αυτη. 2.τι λεω μεχρι την επομενη στροφη 3.τι σημεια προσεχω για να επισημανω και πως το λεω ευχαριστω |
BadSpud! έγραψε: |
Πέρα από τις στροφές πολύ σημαντικό είναι σημάδια οδηγού και συνοδηγού!
Βάζεις κάποια σημάδια για “σένα” όπου δεν τα διαβάζεις απλά τα χρησιμοποιείς σε περίπτωση που χαθείς. |
BadSpud! έγραψε: |
Αν θέλεις έλα σε κάποιο γράψιμο μας να δεις από κοντά το πως είναι |
ta ακους λεφο? ![]() |
το οποιο ειναι φοβερα διδακτικο!
http://www.rally.gr/default.asp?menu_code=codriving |
alekoukos106 έγραψε: |
της συμμετοχης στο συμμετοχης????? |
tan έγραψε: |
Καλησπέρα και πάλι!
Λοιπόν,έχουμε νεότερα.Το σεμινάριο θα γίνει σε κεντρικό ξενοδοχείο, το Σάββατο 5/07 και θα ξεκινήσει στις 14.00 .Το κόστος για το σεμινάριο είναι 20Ε/άτομο, ενώ της αίθουσας είναι 190Ε και θα επιμεριστεί ανάλογα με τον αριθμό των συμμετεχόντων.Μέχρι τώρα είμαστε 16. Παρακαλώ όσοι έχουν δηλώσει ότι θα παραστούν,να μου στείλουν ένα πμ,με το όνομά τους και με το τηλεφωνό τους,μήπως χρειαστεί να επικοινωνήσουμε μαζί τους. @tasmania είσαι μέσα! Θανάσης |
el-em έγραψε: |
ΕΝ ΤΕΛΕΙ Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 05 ΙΟΥΛΙΟΥ ΣΤΙΣ 14.00 ΣΤΟΝ ΓΕΡΑΚΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΜΙΑΟΥΛΗ 28 Γ.
ΟΠΩΣ ΑΝΕΒΑΙΝΕΤΕ ΤΗΝ ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΠΡΟΣ ΡΑΦΗΝΑ,ΣΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΘΑ ΣΤΡΙΨΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΔΡΟΜΟ ΑΚΡΙΒΩΣ Π Ρ Ι Ν ΑΠΟ ΜΙΑ "ΕΚΟ" ΘΑ ΠΑΤΕ ΔΕΞΙΑ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΙΑΟΥΛΗ. ΣΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ 28Γ (ΔΕΞΙΑ ΣΑΣ) ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΕΝΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΚΤΙΡΙΟ. ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΟΜΗΛΙΕΣ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΔΥΟ ΑΛΛΟΥΣ ΕΓΚΡΙΤΟΥΣ ΣΥΝΟΔΗΓΟΥΣ,ΠΟΛΥ ΟΠΤΙΚΟΑΚΟΥΣΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ,ΚΑΦΕ ΚΑΤΑ ΤΙΣ 18.00,ΦΑΓΗΤΟ ΚΑΤΑ ΤΙΣ 21.30 ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΜΕΧΡΙ ...ΤΕΛΙΚΗΣ ΠΤΩΣΕΩΣ. ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΟΡΙΖΕΤΑΙ ΣΤΑ 30 ΕΥΡΩ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΗΣ ΑΙΘΟΥΣΑΣ ΤΟΝ ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ. ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΤΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΧΟΡΗΓΙΑ ΟΠΟΤΕ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ. ΦΙΛΙΚΑ, "EL-EM" |