MEMsound έγραψε: |
ε και μετά μια προβλεπόμενη βραδυνή καφεδοποσία με Lef205/pappaki/Stevon/Ηλία προς Ν.Μάκρη μεριά... ![]() ![]() εεεε κακοπεράσαμε.... (όπως και την Κυριακή) ![]() |
vinman έγραψε: |
Και εγώ μια χαρά πέρασα....
Όπως συνήθως στη δουλειά.... ![]() |
Lef205 έγραψε: |
.......πηγαμε να τους σηκωσουμε γιατι ηδη ειχαν αρχησει οι διαμαχες πιανου παει πιο ψηλα πιανου ειναι πιο ωραιος κλπ.
Τελοσπαντων πηγαμε σε ενα χωραφι τους βγαλαμε εξω και αφου ειδαμε οτι γυρω μας δεν υπηρχε κανεις τους σηκωσαμε....... |
ultra-one έγραψε: | ||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Τι είναι αυτά που λες???????? Σαν δεν ντρέπεσαι λέω εγώ................. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kouzman έγραψε: |
Εγώ κάτι άλλο θέλω να ρωτήσω... Υπάρχει κάποιος που σκοπεύει να νυστέψει και τις 40 ημέρες? ![]() ![]() |
Kouzman έγραψε: |
εγω φετος εκανα τα πρωτα μου κουλουμα στο νεο μου σπιτι στην Νεα Υορκη. Για όσους δεν το γνωρίζουν μετακόμισα εδώ και συνεχίζω καριέρα και ζωή εδώ. Φυσικά το saga του tuning θα συνεχιστεί και εδω΄όπως και το peugeot μιας και ο αδερφός μου έχει το ίδιο κόλημα...
Τεσπα... χαρταετό δεν πετάξαμε, αφενός γιατί το χίονι δεν έχει λιώσει τελείως και κάνει ψοφόκρυο, αφετέρου αν πέταγα χαρταετό μπορεί να νόμιζαν ότι είναι κάνα καινούριο όπλο και να με μπαγλάροναν.... (χαχαχα, αστειεύομαι...) ![]() ![]() ![]() ![]() |
Παράθεση: |
Εγώ κάτι άλλο θέλω να ρωτήσω... Υπάρχει κάποιος που σκοπεύει να νυστέψει και τις 40 ημέρες? ![]() ![]() |
underage έγραψε: |
Σήμερα επιστρέψαμε από το 3ήμερο της καθαροΔευτέρας ![]() |
underage έγραψε: |
Σήμερα επιστρέψαμε από το 3ήμερο της καθαροΔευτέρας ![]() |