GIANNIS206 έγραψε: |
εχεισ πολυ δικιο σε αυτα που λεσ και εκνευριζουν και εμενα το ιδιο!μια ερωτηση.οι πεταλιερεσ ειναι και με το μπρατσο μζι οπωσ τα διλιτρα?η μονο εκεινο που ερχετε σε επαφη με το ποδι?τιμη? |
DimiP έγραψε: | ||
Δεν ειναι με το μπρατσο μαζι αλλα μονο το "πελμα". το μυστικο ειναι οτι ενω ειναι μεταλικες και καποιος θα νομιζε πως θα γλιστρανε πιο πολυ με το νερο , αυτες ειναι "αναγλυφες" εχουν γραμωσεις και κρατανε. τιμη στην ΟΤΟΜΟΤΟ δεν θυμαμαι ακριβως, αλλα ηταν χαρακτηριστικα φτηνες ..κατι σαν15Ε ας πουμε , μου εκανε εντυπωση ποσο φτηνες ηταν! πιθανων να ηταν και λαθος περασμενες στο computer αλλα ηταν πολυ φθηνες. ριξε μια ματια αν σε ενδιαφερει στην αγορα. |
Alex έγραψε: |
Dimip σου προτεινω την "ξυπολητη" οδηγηση για απολυτη αισθηση αλλα και για πρακτικους λογους (πχ βρεμενο παπουτσι). Εγω οδηγαω το 90% της ωρας ξυπολητος εκτος αν φοραω παπουτσι το οποιο ειναι ενα με το ποδι (πχ πάνινα).. |
Dimip σου προτεινω την "ξυπολητη" οδηγηση για απολυτη αισθηση αλλα και για πρακτικους λογους (πχ βρεμενο παπουτσι). Εγω οδηγαω το 90% της ωρας ξυπολητος εκτος αν φοραω παπουτσι το οποιο ειναι ενα με το ποδι (πχ πάνινα).. |
Svstouk έγραψε: | ||
Και τώρα το χειμώνα, ρε παλαβέ;; ![]() ![]() |
Παντως απ'οσο εχω συζητησει και με αλλα ατομα δεν ειμαι ο μονος που το κανει... |
Miltellas έγραψε: | ||
Είναι τρελλοί αυτοί οι... Αθηναίοι! ![]() ![]() |
Byron206 έγραψε: |
Εμενα παντα με εκνευριζε και θα με εκνευριζει ειτε σε βροχη ειτε σε στεγνο δρομο κατι η*λ*ι*θ*ι*ο*ι οδηγοι που εχουν παντα τους μπροστα προβολεις αναμενους με αποτελεσμα να κουραζομαι να οδηγω.
Σαν αντιδραση και γω μπαινω μπροστα τους και τους αναβω το προβολεα ομιχλης τον πισω |
Alex έγραψε: | ||||
Για πολυ μικρα δρομολογια οχι... αν ειναι να μου φαει το βαλε-βγαλε παπουτσι παραπανω ωρα απ'το δρομολογια σωθηκαμε.. Αλλα για καμποσα χιλιομετρα στανταρ.... Εξ'αλλου μετα απο 3-4 λεπτα το αμαξι εχει πιασει ικανοποιητικη θερμοκρασια και δεν με προβληματιζει καθολου.. Αλλα ακομα και στην αρχη δεν με πολυαπασχολει το "κρυο" (εννοειται οτι φοραμε και μια καλτσα ετσι) επειδη προσεχω την οδηγηση... Παντως απ'οσο εχω συζητησει και με αλλα ατομα δεν ειμαι ο μονος που το κανει... |
Tomcat έγραψε: | ||||
Oι πεταλίερες της SPARCO στην OTOMOTO έχουν 50 Eura!!! Μαζί με τον λεβίε αν θυμάμαι καλά! |
DimiP έγραψε: |
ξυπόλητος ε;;;;
χμ... κατι μου μυρισε οταν μπηκα στο αμαξι σου Αλεξ στο Σειριο αλλα ειπα θα ειναι η ιδεα μου και δεν εδωσα σημασια...... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
StAkIS έγραψε: |
Τα Bridgestone Potenza RE720, φημίζονται για το κράτημά τους στον βρεγμένο δρόμο! Καλύτερα και από ότι στον στεγνό! Believe me, το έχω διαπιστώσει αρκετές φορές!! |
chatasos έγραψε: |
1. Οι τύποι στο αντίθετο ρεύμα που περνούν με όλη τους τη φόρα από την γούβα-λίμνη αδιαφορώντας αν τα νερά θα καταλήξουν στο παμπρίζ σου ή ακόμα χειρότερα πάνω σου (αν ατύχησες να οδηγείς μηχανή!) |
Παράθεση: |
Τα Bridgestone Potenza RE720, φημίζονται για το κράτημά τους στον βρεγμένο δρόμο! Καλύτερα και από ότι στον στεγνό! |
GIANNIS206 έγραψε: |
Το καλοκαιρι με γυμνο πόδι δεν ιδρώνεισ;
με την σκουπα στο χερι εισαι συνέχεια? |
Μια εξηγηση που εγω δινω ειναι οτι τα λαστιχα στο βρεγμενο δεν πιανουν απο κατω χωμα. Στο στεγνο ενα λαστιχο εχει σκονη στο πελμα του. Ετσι μεταξυ δρομου και ελαστικου παρεμβαλλεται αυτη η σκονη που κανει το λαστιχο να ολισθαινει. Με τη βροχη αυτο δεν συμβαινει και υπαρχει πολυ καλυτερη επαφη.
|