GtMafia έγραψε: |
Στα πρώτα 150χμ η μέση κατανάλωση έδειχνε 16-18 λίτρα συνέχεια,κάτι που το θεωρώ φυσιολογικό.Το θέμα είναι ότι από εκεί κ πέρα η κατανάλωση δεν έπεσε ποτέ κάτω από 11,5 λίτρα και εννοείται ότι οδηγούσα χαλαρά λόγω στρωσίματος(άντε κανά μικρό άνοιγμα τώρα τελευταία).Α,να μην ξεχάσω προς το παρόν οι βενζίνες που έχω βάλει έιναι οι απλές...Είναι φυσιολογική τέτοια κατανάλωση?? |
brz20 έγραψε: |
Σωστο και αυτο.Δηλαδη μεσα στην πολη αν ηταν να διανυσεις 100 χιλιομετρα με τετοιο ρυθμο κινησης θα εκαιγες 16 ή 18 λιτρα βενζινης.Παντως η ενδειξη των lt/100km μαζι με την ενδειξη της αυτονομια σε καυσιμα μπορεις να υπολογισεις και να κανεις το ταξιδι σου με μια ταχυτητα ωστε να φτασει χωρις να εχεις καποιο παρατραγουδο. |
tirokomos έγραψε: |
Το 307 εχει 60αρι ντεποζιτο,700 χιλιομετρα ειναι πολυ καλα....παντως οι ενδειξεις της καταναλωσης που βλεπει ο φιλος μας και κυμαινονται στα 16lt/100km ειναι πολυ μεγαλες ειδικα μιας και το παει χαλαρα για το στρωσιμο του...το λεω επειδη βλεπω το αμαξι του Τεο που ειναι το ιδιο και η καταναλωση κυμαινεται απο 8lt/100km μεχρι και 13lt/100km μετα απο ΠΠΠΠΠΠΟΟΟΟΟΛΛΛΛΛΥΥΥΥΥΥ σκισιμο...οποτε αν οι ενδειξεις αυτες δεν οφειλονται λογω μηδενισμου του trip computer...μηπως θα επρεπε να ριξει και καμια ματια στους λ???? ΟΕΟ ??? ![]() ![]() ![]() |
_205rallye_ έγραψε: |
εγω μπορω να ρωτησω κατι αλλο ρε παιδια;δεν εχω καταλαβει πως λειτουργει αυτος ο υπολογιστης ταξιδιου.καποιες φορες δειχνει την καταναλωση του αυτοκινητου οταν κινειται αλλα αλλες δειχνει το ποσο αποσταση μπορω να διανυσω μεχρι να τελειωσει η βενζινα.τελικα πως δουλευει;μια ετσι και μια αλλιως;μηπως πρεπει να ρυθμισω κατι που δεν ξερω; |