giannos έγραψε: |
Όταν λέμε αναβάθμιση τί εννοούμε.... ![]() ![]() ![]() |
Sidobre έγραψε: | ||
Κατά καιρούς η Peugeot βγάζει αναβαθμίσεις της ECU για να βελτιώσει κάποια σημεία που θεωρεί ότι χρείζουν βελτίωσης. Αυτά μπορεί να είναι από κατανάλωση έως τέτοιες μικρές καθυστερήσεις του ηλεκτρικού γκαζιού. Το κακό είναι ότι από μόνες τους οι αντιπροσωπείες δεν κάνουν πάντα την αναβάθμιση στα αυτοκίνητα (μόνο όταν συντρέχει λόγος) και αν το ζητήσεις μπορεί και να στο χρεώσουν.... ![]() |
tsosmoulis έγραψε: |
ο αναπρογραμματισμος της μαμας ECU (update) με το να βαλεις προγραμμα ειναι το ιδιο?τωρα μπερδευτηκα... |
brz20 έγραψε: |
Εμενα παντως μου ειχαν πει να κανω με την μια Chip Tuning και οχι Update.Ο λογος ηταν ακριβως οτι δεν θα κερδιζα τιποτα σε δυναμη σε σχεση με το προγραμμα ενος βελτιωτη. |
Εμενα παντως μου ειχαν πει να κανω με την μια Chip Tuning και οχι Update.Ο λογος ηταν ακριβως οτι δεν θα κερδιζα τιποτα σε δυναμη σε σχεση με το προγραμμα ενος βελτιωτη. |
Κοινος να επαναπρογραμματισεις τον εγκεφαλο.Εγω παντως ειδα μεγαλη διαφορα μετα το προγραμμα που του εβαλα.Το καταλαβα σε μια ανηφορα που με 2α δεν τραβουσε και τωρα παει τελεια χωρις να ζοριζετε. |