_205rallye_ έγραψε: |
...για κοιτα και τα μπουζοκαλωδια καλου κακου μηπως εχεις καμια απωλεια ρευματος. |
brz20 έγραψε: |
Παρατηρω οτι με 1η και 2α στο κιβωτιο νιωθω ενα κλοτσιμα να το πω,ενα κομπιασμα να το πω.Και το παρατηρω οταν ανεβαζω σχετικα αργα τις στροφες.Μπορειτε να μου πειτε απο τι μπορει να ειναι.Εχω βαλει το Sprint Booster και μηπως ειναι καθαρα απο το ποδι μου και δεν φταιει το κακομοιρο το αμαξακι μου.Τι να πω.Εχω μπερδευτει. |
ultra-one έγραψε: |
Αν και δεν κατάλαβα ακριβώς τι εννοείς,αν αυτό συμβαίνει όταν πατάς και αφήνεις το γκάζι, τότε μπορεί λόγο της βελτιωμένης απόκρισης στο γκάζι που πιθανόν να σου έδωσε το sprint booster να "φάνηκε" αυτή η συμπεριφορά (Drivetrain Shunt) που μπορεί να την έκρυβε επιμελώς το ηλεκτρονικό γκάζι...... Στα παλιά 205GTi, 309GTi, 405Mi16 το φαινόμενο που αναφέρω ήταν πολύ έντονο όταν πήγαινες αργά στην πόλη και πατούσες και άφηνες το γκάζι. Αν δεν πατήναρες το συμπλέκτη με 1η και 2α τότε γινόσουν φραπέ!!!!! ![]() Οι "παλιοί" πιστεύω κατάλαβαν τι εννοώ!!! |
brz20 έγραψε: |
Παιδια θελω την βοηθεια σας σε ενα θεμα που το εχω παρατηρησει απο τις γιορτες των χριστουγεννων αλλα δεν το εδωσα μεγαλη σημασια τοτε.Παρατηρω οτι με 1η και 2α στο κιβωτιο νιωθω ενα κλοτσιμα να το πω,ενα κομπιασμα να το πω.Και το παρατηρω οταν ανεβαζω σχετικα αργα τις στροφες.Μπορειτε να μου πειτε απο τι μπορει να ειναι.Εχω βαλει το Sprint Booster και μηπως ειναι καθαρα απο το ποδι μου και δεν φταιει το κακομοιρο το αμαξακι μου.Τι να πω.Εχω μπερδευτει. |
Ydwr έγραψε: |
Το ίδιο περίπου κάνει και σε εμενα. Για να είμαι ακριβης
Με αμάξι κρυο, ξεκινάς με πρώτη χαλαρά, πατώντας αργα το γκαζι, στις 1800-2000 στροφές ο κινητήρας σταματάει να ανεβάζει για περίπου 1" και μετα ξανα προς την δόξα τραβά. Ένα κόμπιασμα όπως το έθεσε σωστα ο Τασος που θα το κάνει όποτε το θυμηθεί και αποκλειστικά και μόνο με πρώτη. Κάτι παρεμφερες πιστεύω ειναι και το δικο σου πρόβλημα. |