Lef205 έγραψε: |
Εγω δεν εχω να πω κατι παραπανω, με καλυψε ο Μανθος.(κανονικα αυτα δεν επρεπε να τα πουμε εγω και ο Νικος? ![]() ![]() |
MEMsound έγραψε: |
Αν οι Λευτέρης/Νίκος θέλουν να το δημοσιοποιήσουν θα τους το ανεβάσω. ![]() |
Road_Runner έγραψε: |
Ελπίζω να σας κούρασα. Απλά ευχαριστούμε. Αυτά.- |
Sidobre έγραψε: |
Από την μεριά μου ζητώ συγνώμη που δεν κατάφερα να έρθω, αλλά δυστυχώς έχουν έρθει τα πράγματα έτσι που πραγματικά δεν μπορώ να κάνω αλλιώς. Εύχομαι με τον καιρό να αλλάξουν τα πράγματα ή τουλάχιστον να μπούν σε κάποιο δρόμο γιατί νιώθω πολύ άσχημα. |
Όσο για την περιγραφή του Νίκου.
Απλά θα πω: ΤΕΛΕΙΑ!!!! (σαν να το ζω είναι) Νίκο έχεις σκεφτεί ποτέ να γίνεις συγγραφέας? |
Εγώ πάντως νομίζω πως δεν πρέπει για ευνόητους λόγους.
Μπορούμε να ανεβάσουμε ένα μικρό τμήμα του αν θέλετε "mix-ρισμένο". |
Lef205 έγραψε: |
σε ενα ραλλι ο οδηγος δεν κανει απολυτως τιποτα (ναι ναι οτι διαβαζετε) αν ο συνοδηγος ειναι σωστος και ο οδηγος ακολουθει σωστα τις υποδειξεις του τοτε ολα πανε πολυ καλα.Εγω το μονο που θυμαμαι ειναι σκονη πετρες μπουκες και θορυβο . . . α και τη φωνη του Νικου να φωναζει να σανιδωσω! ![]() Οσο για το incar λετε να μην το ανεβασουμε μαλλον γιατι απο τις βρισιες εχω κατεβασει ολα τα καντηλια της Μητροπολης ε? ![]() ![]() |
glf έγραψε: |
ρε τι ευνόητους λόγους, εμείς κι εμείς είμαστε, βάλτο να το δούμε ![]() χεχεε ναι πολύ καλή περιγραφή. αλλά και τι πράμα αυτο, και σαζμαν και λεβιές ? άντε και στο επόμενο τερματισμός και χαλαρώστε για τους χρόνους, έχετε όλο τον καιρό μπροστά σας. |
vinman έγραψε: |
Συγχαρητήρια και στους δύο.... ![]() ![]() Παρόλο τις ατυχίες που και αυτές είναι μέσα στο πρόγραμμα αποδείξατε οτι το μέλλον σας ανήκει... ![]() Το κυριότερο για μένα είναι οτι είχατε φανταστική συνεργασία...πράγμα που σημαίνει οτι σας πάει το ''δίδυμο''... ![]() Πολύ θα το ήθελα και εγώ να ήμουν κοντά σας αλλά δυστυχώς τα γνωστά προβλήματα των τελευταίων ημερών δεν με αφήνουν να κάνω πάντα αυτά που θα ήθελα.. ![]() Θα έρθουν όμως και άλλοι αγώνες και πιστεύω ότι πολλοί περισσότεροι απο εμάς που αγαπάμε τον μηχανοκίνητο αθλητισμό (και το έχουμε αποδείξει παρακολουθώντας αρκετούς αγώνες)θα είμαστε κοντά σας για να σας θαυμάσουμε... και βέβαια να σας υποστηρίξουμε με όποιον τρόπο μπορεί ο καθένας μας... ![]() Υ.Γ. Νίκο,η περιγραφή σου ήταν το κάτι άλλο... ![]() |
Παράθεση: |
sorry για την καθυστέρηση αλλά σήμερα επιτέλους "πέτυχα" το συνδιασμό γρύγορου pc + dsl για να μπορέσω να επεξεργαστώ τις φωτογραφίες του Photoman (που έχει μανία με τα 6+mpixel... )
Ορίστε λοιπόν: (μην αγχοθείτε γύρω στα 80~90kb είναι η κάθε φώτογραφία, πλέον...) |
βρε παιδιά είδατε...
χάλια περάσαμε... να μην το ξανακάνουμε... ![]() ![]() ![]() |