Νέα - 2η Έκθεση Φωτογραφίας και Αγωνιστικών Αυτοκινήτων glf - Παρ 17 Φεβ 2006, 10:12:53 Θέμα δημοσίευσης:
Ο Σύνδεσμος Οδηγών Αγώνων Αυτοκινήτου Βορείου Ελλάδος για δεύτερη χρονιά φέτος θα διοργανώσει την 2η Έκθεση φωτογραφίας και Αγωνιστικών Αυτοκινήτων.
Για φέτος η μορφή της διοργάνωσης θα αλλάξει σε πολλούς τομείς ώστε να γίνει ακόμα πιο ενδιαφέρουσα με σκοπό την μεγαλύτερη προσέλευση του κόσμου ενώ ελπίζουμε να καθιερωθεί κάθε χρόνο ως θεσμός πλέον.
Η διάρκεια της έκθεσης θα είναι πλέον διήμερη και θα διεξαχθεί το Σάββατο και την Κυριακή 18-19 Φεβρουαρίου. Ο χώρος που θα πραγματοποιηθεί θα είναι η αποθήκη 8 η οποία βρίσκεται και αυτή μέσα στον ΟΛΘ. Θα υπάρχει μια ανοικτή έκταση ακριβώς δίπλα στην αποθήκη στην οποία θα δημιουργηθεί μια μικρή «ειδική διαδρομή» στην οποία οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να συνοδηγήσουν σε αγωνιστικά αυτοκίνητα ενώ θα μπορούν να οδηγήσουν και ορισμένα μοντέλα test drive. Επίσης στον ίδιο χώρο θα υπάρχει το SKID CAR της σχολής ασφαλούς οδήγησης ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Α.Ε. Image
Σαν κλείσιμο του διημέρου θα γίνουν και πάλι όπως και πέρυσι οι ετήσιες απονομές του Μακεδονικού Κυπέλλου ΣΟΑΑΒΕ. Η έκθεση θα είναι ανοικτή από τις 10 π.μ. έως και τις 10 μ.μ. και η είσοδος θα είναι ελεύθερη. glf - Παρ 17 Φεβ 2006, 10:14:26 Θέμα δημοσίευσης:
θα έχω και το 106 μέσα στην έκθεση, και θα είμαι εκεί γύρω, πιο πολύ θα κάθομαι και στο περίπτερο του ΣΜΑΚ, θα έχουν και οι λέσχες περίπτερα μέσα.
περάστε καμιά βόλτα να τα πούμε, θα έχουμε και κασέτες tsosmoulis - Παρ 17 Φεβ 2006, 13:28:33 Θέμα δημοσίευσης:
Με μεγαλη ευχαριστηση θα περνουσα μια βολτιτσα ρε γα**το να σε δω να τα λεγαμε και λιγο περι 106...αυριο πεταω για αγγλια οποτε ανανεωνω την οποια συναντηση για τελη μαρτιου.
ευχομαι τα καλυτερα για την εκδηλωση του διημερου! MEMsound - Παρ 17 Φεβ 2006, 14:10:07 Θέμα δημοσίευσης:
Άκρως ενδιαφέρον
αλλά είναι το ράλλυ στον Αγ.Κωσταντίνο κα δεν θα μπορέσω να ανέβω με τον Photoman... glf - Παρ 17 Φεβ 2006, 17:15:28 Θέμα δημοσίευσης:
κρίμα tsosmoylis, ούτε συνενοημένος να ήσουν
Μάνθο ναι ξέρω για το σπριντ κάτω, τρέχει και κάποιος "γνωστός" εεε? glf - Σαβ 18 Φεβ 2006, 07:07:37 Θέμα δημοσίευσης:
Λοιπόν στην έκθεση στήσαμε tv και dvd και έχω μαζί μου και dvd από Γαλλία και Αγγλία με μπόλικα S1600. Σήμερα το πρωι θα είμαι και μόνος στο "stand" του ΣΜΑΚ και θα βάζω οτι θέλω Ghost Dog - Σαβ 18 Φεβ 2006, 20:21:59 Θέμα δημοσίευσης:
glf έγραψε:
Λοιπόν στην έκθεση στήσαμε tv και dvd και έχω μαζί μου και dvd από Γαλλία και Αγγλία με μπόλικα S1600. Σήμερα το πρωι θα είμαι και μόνος στο "stand" του ΣΜΑΚ και θα βάζω οτι θέλω
Αυτα ειναι!! glf - Κυρ 19 Φεβ 2006, 10:44:49 Θέμα δημοσίευσης:
ω ναι... πέρασα όλη τη μέρα στην έκθεση ! και ας μην είχε πολύ κόσμο (λόγω Σαββάτου).
είδαμε όλα τα DVD, κουβεντούλα με φίλους και τα DVD με τα πρωταθλήματα εξωτερικού να παίζουν στις τηλεοράσεις στο... μπαρ της αίθουσας.
nice... MEMsound - Δευ 20 Φεβ 2006, 12:11:32 Θέμα δημοσίευσης:
very nice θα έλεγα.