PSClub - Hellas
Νέα - Dustball 2006
Stevon - Παρ 17 Φεβ 2006, 11:22:50
Θέμα δημοσίευσης: Dustball 2006
Nέα διοργάνωση τύπου Canonball ...
http://www.dustball4000.com/
tsosmoulis - Παρ 17 Φεβ 2006, 14:09:31
Θέμα δημοσίευσης:
πολυ καλη εκδηλωση ε?
φυσικα για τους περισσοτερους απο εμας ειναι ονειρο απατηλο οχι μονο να εχουμε ενα τετοιο αυτοκινητο ανταξιο τετοιου αγωνα αλλα εστω και η συμμετοχη σε τετοιο θεμα!
αποτι διαβασα στους ορους ο αριθμος των αυτοκινητων που θα επιλεγουν ειναι 50 με βασικο γνωμονα την εκκεντρικοτητα του αυτοκινητου. γιαυτο λεω πρεπει να σκασω με το 'δικαστη'!!
βεβαια το κοστος για 2 ατομα με αυτοκινητο δεν ειναι τρελλο αποτι ειδα οποτε μας παιρνει...τωρα μας λειπει μονο ο 'judge'....
μια ζωη θα γινονται τετοιες εκδηλωσεις ας ελπισουμε να παρουμε κι εμεις μερος καποια μερα σε κατι τετοιο!
206xs - Δευ 20 Φεβ 2006, 00:03:29
Θέμα δημοσίευσης:
Κοίτα δεν είναι και τόσο απαραίτητο να είναι όσο εξωτικό φαντάζεσαι, εγώ πέρυσι είχα μιλήσει μαζί τους και είχαν πει οκ όσον αφορά το όχημα (206 cc Rolland Garros 2.0) και μου είπαν κ όλας ότι μπορείς να έχεις μέχρι 2 δικούς σου χορηγούς με αυτοκόλητα που θα σου καλύψουν μέρος του κόστους. Αλλά δεν προλάβαινα να το ψάξω και να έβαζα όλα τα λεφτά εγώ δεν έπαιζε...
Αν θέλετε να με σπονσοράρετε ως κλάμπ φέτος πάω όμως κομμάτια να γίνει
tsosmoulis - Δευ 20 Φεβ 2006, 00:18:38
Θέμα δημοσίευσης:
και αν οντως σε σπονσοραρουν να πας να δεις τι καλα που ο μητσακος γυρναει ολη την ευρωπη σε πισω καθισμα 206 cc (αδυνατο?ολααα γινονται!!!)
εξω πλακα παντως καλη φαση ειναι το γεγονος...
RASTAVIPER - Παρ 11 Μάϊ 2007, 17:55:32
Θέμα δημοσίευσης:
Φέτος με 60 αμάξια και με 5.000 € αν είσαι μόνος σου στο αμάξι.
Χωρίς βενζίνες κλπ έτσι?
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες