giannos έγραψε: |
Θέλει ελάχιστα να κουνηθει το αμάξι ..... για να αλλάξουν θέση τα γρανάζια και να ταιριάξουν για να κουμπώσουν. ![]() |
...Εγώ καμιά φορά χοροπηδάω λίγο στο κάθησμα και κουμπώνει... ![]() ![]() |
STELIOS έγραψε: | ||
Oμολογω αυτο δεν το εχω δοκιμασει. Next time ![]() |
bob έγραψε: |
...απλα μερικες φορες μπορει να μην υπαρχει χωρος για να κουνηθεις!... |
Sidobre έγραψε: | ||||
Φώναξέ με όταν θα το κάνεις αυτό.... θέλω να το δω να κουνιέσαι για να μπει! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ε μα δεν γινετε αυτο. Λιγο μπροστα ή πισω θα εχει να κανεις... Δεν εχει σημασια αν θα κινηθεις μπροστα ή πισω, αρκει να μετακινηθει λιγο το αμαξι, εστω λιγα εκατοστα. |
bob έγραψε: | ||||
kαι αν ειναι τελειως ευθεια?? ![]() |
STELIOS έγραψε: | ||||||
Βαζεις 1η και τσουλας λιγο μπροστα. Δεν γινεται να εχει φρακαρει και η οπισθεν και η 1η ταυτοχονος.... Ουτε γινεται να εισαι ΕΝΤΕΛΟΣ κλεισμενος, λιγα εκατοστα παντα τα εχεις. |
και γιατι δε βαζεις τοτε απλα 1η χωρις να κουνηθεις οπως εγραψα??? |
Mα δεν σου ειπα πως ο τροπος σου ειναι λαθος, απλα σου εξηγω πως δεν ειναι δηνατον να εισαι εντελος κλεισμενος. |
netblaster έγραψε: |
Ααααχ αυτα τα σασμαν... Ναταν και μονο η οπισθεν που κανει τα δικα της!!! Και η πρωτη τα ιδια κανει... |
...μηπως εμποδιζει το πατακι να πατηθει τερμα ο συμπλεκτης?? |
MEMsound έγραψε: | ||
αυτό είναι κάτι που θέλει προσοχή... ![]() ![]() |
_205rallye_ έγραψε: |
εγω παλι επειδη εχω τρελλα με το κιβωτιο και τισ βαζω πολυ απαλα εκτος οτι δεν μου μπαινει η οπισθεν συχνα,οταν βαζω 2ρα με κρυο σαζμαν,το κανω τοσο απαλα αλλα αυτο γραναζωνει και κανει θορυβο χειροτερο και απ το να εβαζα οπισθεν με 40 χιλιομετρα πορειας.απαραδεκτο σαζμαν για μενα του 206.το 205 ρε παιδια με 180.000 χιλιομετρα συνεχιζει να εχει σαζμαν βουτηρο και απολυτα σαφες.αλλες εποχες..... ![]() |
Αυτοί οι Γάλλοι....... τόσα χρόνια δεν μπόρεσαν να βγάλουν κανένα κιβώτιο της προκοπής.... |