MEMsound έγραψε: |
Βέβαια πέραν της εμφάνισης πρέπει να παίζει κιόλας.
Άπό ήχο πως πάει? Κρεμάει ή έχει ατάκα? Πολλές φορές τα bass-reflex κουτιά χάνουν σε ταχύτητα που οδηγεί σε χαλαρό μπάσο. Ηχητικά έχει δέσει αρμονικά με το υπόλοιπο ηχοσύστημα? |
Stevon έγραψε: |
Πολύ όμορφη η κατασκευή Κωνσταντίνε!! ![]() |
silverpug206 έγραψε: | ||
Φιλε Μανθο, ο ήχος τώρα απο δυο 10" ειναι πολυ πιο καλός παρα απο το ενα 12" που είχα πριν παρολο που ο ενισχυτής είναι ο ίδιος΄και παρόλο που το 12" ειχε παραπάνω απόδοση στα χαρτιά βάση του κατασκευαστή απο τα 2 που έχω τωρα μαζι. Αυτό που βοήθησε είναι οτι έκανα το κουτί και την σωλήνα του εξαερισμού στις ακριβείς διαστάσεις που ήθελε ο κατασκευαστής των καινούργιων μου subs. Με λιγα λογια είμαι πολύ ευχαριστημένος φίλε... |
Επειδή σε βλέπω να αρχίζεις να το ψάχνεις σιγά~σιγά το πράγμα θα βρω και θα σου στείλω ένα test cd που έχω φτιάξει με μικρά κομμάτια των 10sec με συχνότητες από 1hz μέχρι 100hz (ή 120hz) για να δεις τι κάνουν τα μεγάφωνά σου. ![]() |
Ήχο θα ακούσεις από το 20 και πάνω (μιας και από κει και πέρα ακούει το ανθρώπινο αυτί. |
kanelj έγραψε: |
Εγω ενα θα πω:
Aν πιανουν τα χερια του ανθρωπου και εχει ορεξη...! Συγχαρητηρια silverpug ![]() |
ultra-one έγραψε: |
Μπράβο Κωνσταντίνε! ![]() Ωραία δουλειά. Κωνσταντίνε έχω και εγώ 2-3 τέτοια CD με test signals. Θα βάλω υπενθύμιση την επόμενη φορά που θα κατέβω Κύπρο να σου φέρω. |