PSClub - Hellas

Νέα - Οδηγικό Corvette Z06

geopili - Τετ 08 Φεβ 2006, 18:07:56
Θέμα δημοσίευσης: Οδηγικό Corvette Z06
Αποστολή στη Γαλλία και αποκλειστικό οδηγικό της νέας Corvette Z06 στο Automotopress:

http://www.automotopress.gr/showape.asp?ID=54
Stevon - Τετ 08 Φεβ 2006, 19:27:40
Θέμα δημοσίευσης:
Παράθεση:
Ψυγεία λαδιού σε κινητήρα, μετάδοση, σύστημα διεύθυνσης και διαφορικό

Περαστηκά.........

θέλω και εγώ.... Cussing out Cussing out
Road_Runner - Πεμ 09 Φεβ 2006, 00:05:21
Θέμα δημοσίευσης:
Αϊ εμ ιν λοβ
BUBA - Πεμ 09 Φεβ 2006, 01:17:12
Θέμα δημοσίευσης:
Εμένα μου άρεσε και αυτό

Παράθεση:
Xαλαρώνω(Wink ακόμα πιο πολύ, στροφόμετρο στις 2.000 σ.α.λ., κοντέρ 160!!

Οπως και αυτο

Παράθεση:
113.950 € (τιμή)

Πλάκα , πλάκα οι αμερικάνοι , μπορεί να τους ψιλοκοροιδεύουμε για την τεχνολογία τους στα αμάξια , αλλά τα SuperCars τους τα πουλάνε "τσάμπα"

Γύρω στα 90Κ ευρώ - τιμή Ελλάδας - έχουν το καινούργιο το Corvette το C6, οπως και το Dodge Viper

Τωρα για το Ζ06 των 512HP πας στα 113Κ αλλά έχεις πλέον επιδόσεις επιπεδου Ferrari F430 και πάνω, η οποια όμως κοστίζει περί τα ......220Κ

Τι δεν έχεις?
Προφανώς τεχνολογία, τεχνογνωσία, πρεστίζ Ferrari αλλα και ....αλογάκι πάνω στο καπό Smile
MEMsound - Πεμ 09 Φεβ 2006, 02:04:26
Θέμα δημοσίευσης:
BUBA έγραψε:
....Τι δεν έχεις?
Προφανώς τεχνολογία, τεχνογνωσία, πρεστίζ Ferrari αλλα και ....αλογάκι πάνω στο καπό Smile

Προφανώς και δεν συγκρίνονται... αλλά... δεν θα με χάλαγε καθόλου μια Ζ06....

Παρεπιπτόντως στο EVO Φεβρουαρίου έχει σχετικό αρθρο/παρουσίαση της Z06.
brz20 - Πεμ 09 Φεβ 2006, 03:37:14
Θέμα δημοσίευσης:
Εχουν τελειως διαφορετικη φιλοσοφια οι αμερικανοι στο θεμα του αυτοκινητου.Ειδατε τα κιβικα.7000 λεει,με ιπποδυναμη νταλικας!!!!Μ'αρεσει τρελα αυτο το αμαξι.Εδω στο Ηρακλειο υπαρχει καποιος που εχει μια Corvette σε μαυρο χρωμα.Σιγουρα δεν ειναι Ζ06 γιατι απο οτι διαβασα φτανει πρωτη φορα στην Ευρωπη.Το θεμα ειναι οτι εχει τυχει μια μερα να την εχει παρκαρει και να περναω τυχαια απο εκει την ωρα που την εβαζε μπροστα.Φοβερος ηχος ο κινητηρας καθως ανεβαζε στροφες.Κλασικος αμερικανικος.Ακομα μου εκανε εντυπωση οτι ενω ημουν στο πεζοδρομιο οι ζαντες μου εφταναν μεχρι το γονατο και οτι τα δισκοφρενα ηταν σαν δορυφορικα πιατα.Ειναι τρελοι αυτοι οι αμερικανοι!!!!!
DimiP - Πεμ 09 Φεβ 2006, 08:52:59
Θέμα δημοσίευσης:
αλλη κουλτουρα οι Αμερικανοι, αλλα αυτοκινητα.
τι να το κανεις να το παρεις το αμερικανικο θηριο των 7000 κυβικων οταν δεν θα εχεις να ταιζεις ουτε τα 2000 απο τα 7000; σε βενζινη εννοω...
καλα ειναι να τα χαζευουμε αλλα δεν νομιζω πως ειναι για μας αυτα τα αυτοκινητα, εκτος κιαν καποιος απο εμας νιωθει πολυ πολυ τυχερος και που ξερεις, αν σου κατσει ;
τοτε ναι, να παρεις και ferari και viper και corvette και μετα ...δεν θα ξερεις τι εχεις....
ατιμα λεφτα Evil
MEMsound - Πεμ 09 Φεβ 2006, 09:37:17
Θέμα δημοσίευσης:
Corvette ZO6
BUBA - Πεμ 09 Φεβ 2006, 11:16:40
Θέμα δημοσίευσης:
DimiP έγραψε:
τι να το κανεις να το παρεις το αμερικανικο θηριο των 7000 κυβικων οταν δεν θα εχεις να ταιζεις ουτε τα 2000 απο τα 7000; σε βενζινη εννοω...
Evil

E ναι ...αυτά τα αμάξια προφανώς πάνε πακέτο μαζί με έναν "εργάτη" δηλαδή ένα ....Matiz, ή ένα Piccanto ή ένα C1 ή ένα (στην περίπτωση μου).....ΑΧ τέλος πάντον για τις καθημερινές μετακινήσεις

Μιλάμε για 500 χιλιόμετρα τον Μήνα κατα μέσο όρο ......αλλά ΤΙ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ

Δευτέρα με Παρασκευή γκαράζ, ξεσκόνισμα, γυάλισμα και ΣΚ καμιά βόλτα ή κανα ταξίδι.
Έτσι δεν το βαρίεσε κιόλλας!!

Άντε όλα υπολογισμένα σας τα έχω

Λοιπόν για να μιλήσουμε και λίγο σοβαρά :
Idea Ψήνεστε για κανα Ζ06 Group Buy ??
Road_Runner - Πεμ 09 Φεβ 2006, 13:36:38
Θέμα δημοσίευσης:
BUBA έγραψε:

Μέσα. Θα το αγοράσουμε Ε.Π.Ε.;;

MEMsound έγραψε:
Παρεπιπτόντως στο EVO Φεβρουαρίου έχει σχετικό αρθρο/παρουσίαση της Z06

εσύ πως και το ξέρεις;;;; Question
Laughing Laughing Laughing
DimiP - Πεμ 09 Φεβ 2006, 21:46:41
Θέμα δημοσίευσης:
BUBA έγραψε:
DimiP έγραψε:
Evil

E ναι ...αυτά τα αμάξια προφανώς πάνε πακέτο μαζί με έναν "εργάτη" δηλαδή ένα ....Matiz, ή ένα Piccanto ή ένα C1 ή ένα (στην περίπτωση μου).....ΑΧ τέλος πάντον για τις καθημερινές μετακινήσεις

Μιλάμε για 500 χιλιόμετρα τον Μήνα κατα μέσο όρο ......αλλά ΤΙ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ

Δευτέρα με Παρασκευή γκαράζ, ξεσκόνισμα, γυάλισμα και ΣΚ καμιά βόλτα ή κανα ταξίδι.
Έτσι δεν το βαρίεσε κιόλλας!!

Άντε όλα υπολογισμένα σας τα έχω

το ξερω οτι ειναι offtopic αλλα δενμπορω να κρατηθω.
πολυ ωραιο φαινεται το νεο μικρο c1!!!! το ψηφιζω δαγκωτο! Wink
brz20 - Πεμ 09 Φεβ 2006, 23:48:26
Θέμα δημοσίευσης:
Και εγω δινω ψηφο στο C1.Ειναι πολυ ομορφο αμαξακι.

Στο θεμα μας τωρα.Ποτε βγηκε η Z06?Αυτα τα αμαξια ειναι γκαζια και 50ευρω.Αμα κολλησεις σε κινηση με τετοιο θηριο τι κανεις?Το σβηνεις καθε φορα που σταματας για να μην καιει?
manosm3 - Παρ 10 Φεβ 2006, 00:22:39
Θέμα δημοσίευσης:
Αυτο που μου αρεσει ειναι οτι τα ευρωπαϊκα αυτοκινητα οι αμερικανοι τα "φιμωνουν" λογω αυξημενων εκπομπων ρυπως ενω τα δικα τους ρυπαινουν οσο 3 ευρωπαϊκα...
MEMsound - Παρ 10 Φεβ 2006, 10:04:59
Θέμα δημοσίευσης:
brz20 έγραψε:
Στο θεμα μας τωρα.Ποτε βγηκε η Z06?Αυτα τα αμαξια ειναι γκαζια και 50ευρω.Αμα κολλησεις σε κινηση με τετοιο θηριο τι κανεις?Το σβηνεις καθε φορα που σταματας για να μην καιει?

Τα πιστεύετε αυτά που λέτε για καταναλώσεις κλπ κλπ??? Question Confused Shocked

Όταν έχεις λεφτά για να αγοράσεις ένα τέτοιο δεν σε ενδιαφέρει καθόλου το πόσο καίει!!!!! Cool Cool
Stevon - Παρ 10 Φεβ 2006, 12:27:49
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound έγραψε:
Όταν έχεις λεφτά για να αγοράσεις ένα τέτοιο δεν σε ενδιαφέρει καθόλου το πόσο καίει!!!!! Cool Cool

Δέν έχω παρά να συμφωνίσω.....για αυτό άλλωστε και ο Μάνθος πήρε το 2λιτρο..... Laughing Laughing
MEMsound - Παρ 10 Φεβ 2006, 12:42:47
Θέμα δημοσίευσης:
χαχαχαχαχαχαχα.....

Τα λέφτα που δίνω για 95άρα βενζίνη και ασφάλιστροτέλη, τα δίνετε για να βάλετε 100άρα για να προσπαθήσουν να "πάνε" τα 1600άρια, και ότι περισσεύει για να τα βελτιώσετε.. (βλ καλαμαροχτάποδα/προγράμματα και τα ρέστα...)
- -

(φυσικά πειραζόμαστε Razz Razz με τον Στάυρο, μην αρχίσετε όλοι οι υπόλοιποι, και το ..... το τόπικ...)
Stevon - Παρ 10 Φεβ 2006, 12:59:07
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound έγραψε:

Τα λέφτα που δίνω για 95άρα βενζίνη και ασφάλιστροτέλη, τα δίνετε για να βάλετε 100άρα για να προσπαθήσουν να "πάνε" τα 1600άρια,

Tώρα αυτό......γιατί μου το θύμισες.....έεεεεεεε?????
Η κακία θα σου μείνει.... Laughing Laughing Razz

Παράθεση:
και ότι περισσεύει για να τα βελτιώσετε.. (βλ καλαμαροχτάποδα/προγράμματα και τα ρέστα...)

Μπά.....νομίζεις....εγώ προς το παρών...μία <<σουπιά>> 2λιτρη του έχω πετάξει στο πίσω κάθισμα....και πάει....άστα...... Laughing Silly

Παράθεση:
(φυσικά πειραζόμαστε Razz Razz με τον Στάυρο, μην αρχίσετε όλοι οι υπόλοιποι, και το ..... το τόπικ...)

Ποιός κάνει πλάκα...ρέ....???? Silly

Τέλος με τα off-topic.....
manosm3 - Παρ 10 Φεβ 2006, 19:26:06
Θέμα δημοσίευσης:
Για ελατε στο Μανο ολοι εσεις που το παιζετε γρηγοροι με τα παπακια σας!!! Razz Razz Razz Laughing Laughing Laughing Laughing
brz20 - Σαβ 11 Φεβ 2006, 03:30:04
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound έγραψε:
brz20 έγραψε:

Τα πιστεύετε αυτά που λέτε για καταναλώσεις κλπ κλπ??? Question Confused Shocked

Εγω ξερω οτι η μαγκια δεν ειναι να το παρεις αλλα να το συντηρισεις.Ξερω και τυπο που εχει Ferrari αλλα την βγαζει βολτα μια φορα τον χρονο.
tsosmoulis - Σαβ 11 Φεβ 2006, 10:20:36
Θέμα δημοσίευσης:
καλα τωρα αν ο ανθρωπος ειχε καμμια €150,000 να δωσει για αμαξι, δεν νομιζω να μην μπορει να την κυκλοφορησει...ας μην λεμε υπερβολες.
ισως δεν την κυκλοφορει για να μην γραψει χιλιομετρα, γιατι φοβαται την καθε κυρατσα που παει λαικη και οδηγαει χωρις να ξερει οτι υπαρχουν καθρεφτες!!και στην μεση και στην δεξια πορτα και στην αριστερη!αλλα μην τις ενημερωνετε μην παθουν κανα πολιτισμικο σοκ...

επειδη κι εγω εχω γνωστο των γονιων μου που ετσι βγαζει το εργαλειο μια στο τοσο εξω πιστεψε δεν το κανει για τα λεφτα...αν σε στουκαρουν παει ολη η μαγεια του supercar...εδω τις καποτιτσες μας χτυπαμε λιγο και ξενερωνουμε (με κοστος το αμαξι 15,000 max) φαντασου να κανει 100,000 ++++)

οποτε το τι ειναι μαγκια και τι ειναι οχι ας το αφησουμε αλλου!! Very happy Very happy
ultra-one - Δευ 18 Δεκ 2006, 16:38:35
Θέμα δημοσίευσης:
Χαχαχαχα! Εν έτοι 2006 το κορυφαίο Αμερικάνικο Supercar έχει ίδιας φιλοσοφίας πίσω ανάρτηση με εγκάρσιο φύλλο σούστας σαν τα Yugo 45, τα Fiat 127, 128, Ritmo, Strada, Regatta της δεκαετίας του 70 και τα προ-VW Seat. Splat Splat Splat Splat Splat Splat

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες