Faster έγραψε: |
θα ήθελα αν ξέρει κάποιος να μου πει γιατί όταν επιταχύνω απότομα έχοντας πρώτη και 2000 περίπου στροφές έχω κραδασμούς έντονους στη μηχανή σαν να χοροπηδάει και χτυπάει κάτι μπροστά και δεξιά . σαν να τερματίζει η ανάρτηση . έχω αλλάξει δεξιά βάση μηχανής και αμορτισέρ (κονι κίτρινα) . έχω 206 1.6 xt 2005 με 5500 χιλιόμετρα . |
nOkpos έγραψε: |
ελεος δλδ lion τι περιμενεις...αλλα δεν ειχε καμια αλλαγη.... |
Faster έγραψε: |
...αυτό είναι φυσιολογικό ή είναι κάτι που μπορεί να σταματήσει η να λιγοστεύει μα κάποιο τρόπο (αν βάλω ελατήρια της eibach ή της ps sport τα φαρδιά θα κάνω κάτι ) |
Sidobre έγραψε: |
Φυσιολογικό είναι και το κάνουν όλα τα αυτοκίνητα. |
![]() To βιολί σου εσύ!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Μην τολμήσεις να παρεξηγηθείς... ξέρεις την καλή μου διάθεση! |
ultra-one έγραψε: | ||
Γιατί τότε σε όλα τα 206 και πάντα δεξιά ρε μάστορα?????????????? ![]() ![]() ![]() |
Απεναντίας, αυτό που λες για τις μπαχατέλες (πολλά αν όχι όλα τα παλιά αυτοκίνητα συμπεριλαμβανομένου κάτι 309......![]() |
ultra-one έγραψε: |
Για να είμαι ειλικρινής ΔΕΝ το έχω ξαναδεί ποτέ σε κανένα αυτοκίνητο να γίνεται τόσο έντονα εκτός στο 206 και σε κάτι μπακατέλες με χαλασμένα αμορτισέρ και διαλυμένη ανάρτηση. ![]() |
Ακόμα και με τα μαμά αμορτισέρ, το 309 δεν μου το είχε κάνει ποτέ! (Όπως ούτε το Mazda 323GT που είχα πιο πριν) |
bob έγραψε: |
απλα προσεχτε γιατι ειναι οτι πρεπει για να παρετε νεο σετακι ημιαξονια!! |
Μόνο ημιαξόνια???!!!! Αμορτισέρ, ψαλίδια, ταμπλώ, ντουλαπάκι, πλαστικά, topmount, βίδες, παξιμάδια και γενικά ότι μπορεί να χαλαρώσει ή να σπάσει από την κίνηση "κομπρεσέρ" που γίνεται!!! ![]() |
bob έγραψε: | ||||
ασχετο.. ενδιαφερον θα ειχε να το παρατηρησει καποιος απ εξω την ωρα που γινεται μπας και φανει κατι καλυτερα (αν δεν ζαλιστει βεβαια!! ![]() |
Sidobre έγραψε: | ||||||
Nαι... κάπως έτσι: ![]() |