PSClub - Hellas

Γενικές Συζητήσεις - Μου έκλεψαν το cc όποιος το δεί να πάρει το 100 (ΖΜΝ 5729)

206xs - Κυρ 05 Φεβ 2006, 19:54:08
Θέμα δημοσίευσης: Μου έκλεψαν το cc όποιος το δεί να πάρει το 100 (ΖΜΝ 5729)
Καλημέρα σε όλους και όλες,

Τα ξημερώματα του Σαββάτου έκαναν διάρηξη στο σπίτι μου, την ώρα που κοιμόμουν, και ανάμεσα στα άλλα πήραν και τα κλειδιά του αυτοκινήτου, φόρτωσαν τα κλοπιμαία σε αυτό και φύγανε! Το αμάξι είναι ένα Peugeot 206cc Rolland Garros 2.000cc σαμπανιζέ με σχάρα και αριθμό κυκλοφορίας ΖΜΝ 5729 αν το δεί κάποιος από εσάς να κυκλοφορεί στο δρόμο παρακαλώ να ειδοποιήσει αμέσως το 100 και δευτερευόντως αν θέλει εμένα (6972553098).

Χρήστος.

Και τού έκανα και το πρώτο σέρβις την περασμένη δευτέρα...

Στο έκανα υπόμνημα (όπως μου ζήτησες) για μερικές μέρες. Wink
Ελπίζω και ευχομαι να βοηθήσει.

Εκ της MOD Team
MEMsound

crusader - Κυρ 05 Φεβ 2006, 20:15:55
Θέμα δημοσίευσης:
όχι ρε φίλε... τι λες τώρα?? Sad
Άκου θράσος.. καλά που δεν σε σήκωσαν να φορτώσεις κιόλας τα πράγματα στο αμάξι... Confused

Ελπίζω να το βρεις.
Tiesto - Κυρ 05 Φεβ 2006, 20:33:41
Θέμα δημοσίευσης:
Μετεφερα το post και σ εμας...

Θα χω το νου μου. Με το καλο να βρεθει ρε φιλε!
Lef205 - Κυρ 05 Φεβ 2006, 20:44:01
Θέμα δημοσίευσης: Re: Μου έκλεψαν το cc όποιος το δεί να πάρει το 100 (ΖΜΝ 572
206xs έγραψε:
Καλημέρα σε όλους και όλες,

Τα ξημερώματα του Σαββάτου έκαναν διάρηξη στο σπίτι μου, την ώρα που κοιμόμουν, και ανάμεσα στα άλλα πήραν και τα κλειδιά του αυτοκινήτου, φόρτωσαν τα κλοπιμαία σε αυτό και φύγανε! ...

Τι αλλο θα ακουσουμε πια! Sad

Θε εχουμε το νου μας Χρηστο!
MEMsound - Κυρ 05 Φεβ 2006, 20:55:39
Θέμα δημοσίευσης:
"Περαστικά" Χρήστο.
Μακάρι να βρεθεί κάτι!
Με την ασφάλεια του δεν βρήκες άκρη? Question
vinman - Κυρ 05 Φεβ 2006, 20:57:13
Θέμα δημοσίευσης:
Έχει παραγίνει το κακό... Evil
Και βέβαια θα έχουμε το νού μας...και μακάρι να βρεθεί...
206xs - Κυρ 05 Φεβ 2006, 21:17:28
Θέμα δημοσίευσης:
Ευχαριστώ Μάνθο που το έκανες στίκυ, παιδιά με την ασφάλιστική θα μιλήσω αύριο αλλά από φίλο που του κλέψαν το Saxo το καλοκαίρι ξέρω ότι χρειάζονται τουλάχιστο 3 μήνες πριν πάρεις αποζημίωση, μήπως και βρεθεί το αυτοκίνητο. Ευχαριστώ όλους και παιδιά να προσέχετε και να κλειδώνετε πάντα είτε λείπετε είτε είστε μέσα τέσσερις φορές (της ασφαλείας) και να ΒΓΑΖΕΤΕ το κλειδί από πάνω γιατί μπορούν να το γυρίσουν απ' έξω.
shiba - Κυρ 05 Φεβ 2006, 22:43:11
Θέμα δημοσίευσης:
τα βρωμολαμογια....μα το Θεο αν τουσ πετυχω θα σπασω το αμαξι για να τουσ σπασω τα κεφαλια Evil ...ελεοσ με τουσ κλεφτες στην ελλαδα...παιδεσ μια εινα ιη λυση για το σπιτι..παρτε σκυλο.. Wink
Tiesto - Κυρ 05 Φεβ 2006, 22:56:43
Θέμα δημοσίευσης:
Ενα παιδι απτο club μας ειπε κατι πολυ σοφο κατα την γνωμη μου. Οι κλοπες αυτοκινητων εχουν αυξηθει πολυ τελευταια και γι αυτο εκτος των αλλων φταιει το internet και τα αυτοκινητιστικα club...

Ας μην πλατιάσουμε το θέμα τόσο πολύ...
Το τόπικ ανοίχτηκε για συγκεκριμένο λόγο.
Αν θέλετε να μιλήσουμε για τις κλοπές γενικά ανοίξτε ένα τόπικ αντίστοιχο να λιώσουμε εκεί στο γράψιμο!! Wink (αν και πρέπει να υπάρχει ήδη κάποιο κάπου, λίγο ψάξιμο χρειάζεται...)

Εκ της MOD Team
MEMsound

ΝΙΚΟΣ - Κυρ 05 Φεβ 2006, 23:45:19
Θέμα δημοσίευσης:
Πως δεν κλεψανε και εσενα μαζι με το κρεβατι....ελεος πια με αυτο το θρασσος μερικων δηλαδη.

Και μη χειροτερα ενα πραγμα Rolling eyes
p206Mike - Δευ 06 Φεβ 2006, 10:12:49
Θέμα δημοσίευσης:
Όχι ρε φίλε Χρήστο,,,,Έυχομαι τώρα, να βρεθεί..
Πάντως απ ότι κατάλαβα τουλάχιστον έχεις ασφάλεια κλοπής.

Όπως και να χει η κλοπή εκτός των άλλων σου αφήνει και ένα πολύ άσχημο συναίσθημα.

Η Ασφάλεια κλοπής στο αυτοκίνητο είναι απαραίτητη!
ultra-one - Δευ 06 Φεβ 2006, 10:53:14
Θέμα δημοσίευσης:
Ε αυτό και αν είναι θράσος!!!!! Δεν θέλω να είμαι ρατσιστής αλλά από ότι ακούω, αυτές οι "οργανωμένες" σπείρες δεν είναι Έλληνες συνήθως αλλά προέρχονται από μια γειτονική μας χώρα....... Shocked

Φίλε Χρήστο ελπίζω να βρεθεί σύντομα το τουτού σου ή τουλάχιστον να στο αντικαταστήσει η ασφάλεια σύντομα.... Confused
Ghost Dog - Δευ 06 Φεβ 2006, 13:22:02
Θέμα δημοσίευσης:
Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
Ελπιζω να βρεθει το αυτοκινητακι σου...
206xs - Παρ 10 Φεβ 2006, 21:05:25
Θέμα δημοσίευσης:
Τελικά βρέθηκε σήμερα το αμάξι μου Laughing οπότε τέλος καλό όλα καλά

το είχαν παρατήσει πάνω απο τη λιοσίων.
MEMsound - Παρ 10 Φεβ 2006, 21:18:11
Θέμα δημοσίευσης:
206xs έγραψε:
Τελικά βρέθηκε σήμερα το αμάξι μου Laughing οπότε τέλος καλό όλα καλά

Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!!!!!!!!

Είναι ολόκληρο?
Δεν λείπει τίποτα από μέσα? Question Question

Μπράβο ρε!!!!!!!!!

Πρέπει να είσαι από τους ελάχιστους τυχερούς που το ξαναβρήσκουν!!!!

(οπότε το ξανακάνουμε "απλό" τόπικ από "υπόμνημα")
Ghost Dog - Παρ 10 Φεβ 2006, 21:18:44
Θέμα δημοσίευσης:
ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟ! Clapping Clapping
(Ααααχ,μακαρι να βρουμε και μεις τον ραλλο μας... Crying or Very sad )
brz20 - Σαβ 11 Φεβ 2006, 03:26:31
Θέμα δημοσίευσης:
Μπραβο ρε συ.Εισαι πολυ τυχερος.Αντε να σου πεσει και το τζοκερ τωρα.Τιποτα αλλο δεν θα θες.
vinman - Σαβ 11 Φεβ 2006, 09:56:31
Θέμα δημοσίευσης:
brz20 έγραψε:
Μπραβο ρε συ.Εισαι πολυ τυχερος.Αντε να σου πεσει και το τζοκερ τωρα.Τιποτα αλλο δεν θα θες.

Μα του έπεσε το Τζόκερ... Wink Wink
Stevon - Σαβ 11 Φεβ 2006, 13:41:43
Θέμα δημοσίευσης:
μιά χαρά...ομορφιές...αφού το βρήκες Thumb right , πάλι καλά. Exclamation
crusader - Σαβ 11 Φεβ 2006, 19:31:37
Θέμα δημοσίευσης:
Πολύ ευχάριστα νέα! Άντε μπράβο!!! Very happy
underage - Κυρ 12 Φεβ 2006, 17:05:22
Θέμα δημοσίευσης:
Συγχαρητήρια και από εμένα.

Συνήθως διαρήκτες σπιτιών που φεύγουν με το αυτοκίνητο του ιδιοκτήτη το αφήνουν μόλις τελειώσει η βενζίνη.
Τώρα σου μένει μόνο να στεναχωριέσαι για τις ζημιές και αυτά που εξαφανίστηκαν από το σπίτι σου.
Spyros_L - Τρι 14 Φεβ 2006, 10:48:51
Θέμα δημοσίευσης:
[quote="Tiesto"]Ενα παιδι απτο club μας ειπε κατι πολυ σοφο κατα την γνωμη μου. Οι κλοπες αυτοκινητων εχουν αυξηθει πολυ τελευταια και γι αυτο εκτος των αλλων φταιει το internet και τα αυτοκινητιστικα club...

Θες λίγο να το εξηγήσεις αυτό; Και γω το έχω σκεφτεί να σου πω την αλήθεια. Αλλά είναι απο αυτές τις σκέψεις που μου περνάνε απ το μυαλό αλλά δεν έχω σαφή εξήγηση.
206xs - Τρι 14 Φεβ 2006, 11:43:11
Θέμα δημοσίευσης:
παιδιά ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια. Τη δήλωση αυτή για τα αυτοκινιτιστικά κλαμπ ούτε εγώ τη καταλαβαίνω. Όσον αφορά την εύρεση του αυτοκινήτου μου η Lion έδωσε και μία άλλη πιθανή εξήγηση : 206cc 2.0 Rolland Garros έχουν πουληθεί γύρω στα 10 σε όλη την Ελλάδα ! οπότε θα ήταν αρκετά δύσκολο να το εξαφανίσουν οι κλέφτες ή να το πουλήσει κάποιος μαντράς αφού είχε σπανιότητα ανάλογη εξωτικών κατασκευών Cool Αν ήταν 1600 δεν νομίζω να το εύρισκα ποτέ...
Απο το αυτοκίνητο δεν έλλειπε τίποτα (εκτός από τα κλειδιά) οι κλέφτες είχαν κλείσει μέχρι και το καθρέφτη...
Πάντως όπως έλεγε ένας στο φόρουμ των 4Τ στην Αγγλία έτσι κλέβουν πλέον αυτοκίνητα και ιδίως ακριβά μοντέλα που είναι σε γκαράζ. Μπαίνουν στο σπίτι παίρνουν τα κλειδιά και φεύγουν κύριοι...
Το γεγονός ότι βρέθηκε σε συνεργείο (μοτοσυκλετών) με βάζει σε σκέψεις ότι μπορεί ο ιδιοκτήτης του να ήταν μεσάζοντας σε προσπάθεια πώλησης και όταν είδε ότι είναι δύσκολο κάλεσε το 100 γιατί του εμπόδιζε την είσοδο ... μια εβδομάδα! Η ασφάλεια πάντως δεν το θεώρησε αξιοπερίεργο γεγονός που χρήζει διερεύνησης, αλλά τι να λέμε τώρα αφού δεν μπορούσαν να πάρουν καν αποτυπώματα (Η σήμανση δεν δουλεύει Παρασκευή Απόγευμα!) .
Το αμάξι τώρα είναι στη Πεζό για να αλλαχτούν οι κλειδαριές και να επαναπρογραματιστεί το ιμομπιλάιζερ και ο συναγερμός στα νέα κλειδιά.

Αυτά,

Χρήστος
MEMsound - Τρι 14 Φεβ 2006, 13:10:16
Θέμα δημοσίευσης:
ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ
ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ
Puke right (οκ υπερβάλλω λίγο...) Laughing Laughing
να μην σε ματιάσουμε!
Είσαι υπερκωλόφαρδος!!! Cool

Και το αμαξάκι απλά τέλεια επιλογή!
ροπή/δερμάτινα/ανοιχτή οροφή και χαλαρές βόλτες σε ορεινές διαδρομές...!!!

All the money!!
206xs - Τρι 14 Φεβ 2006, 20:22:14
Θέμα δημοσίευσης:
Rolling eyes ναι ναι είμαι τυχερός τελικά εκεί που είχαν φαγωθεί όλοι να με βγάλουν γκαντέμη τους διέψευσα, ενώ σκέφτομαι ότι ίσως έπαιξε ρόλο ότι το αμάξι ήταν και στο όνομα του πατέρα μου εκτός από το δικό μου οπότε παρότι είχαν τη ταυτότητα μου δεν μπορούσαν να το μεταβιβάσουν ό,τι και να έκαναν Cool
MEMsound - Τρι 14 Φεβ 2006, 20:30:39
Θέμα δημοσίευσης:
Βασικά συνήθως ότι κλέβεται διαλύεται και πουλιέται ανταλλακτικά οπότε μάλλον θα έπεσες σε περίπτωση που δεν είχε άκρες για τέτοια εργασία... Wink
kanelj - Σαβ 04 Μάρ 2006, 07:04:45
Θέμα δημοσίευσης:
Μηπως η περιπτωση σου εχει καποια σχεση με ενα ρεπορταζ του ΑΝΤ1?! Confused
206xs - Σαβ 04 Μάρ 2006, 21:48:12
Θέμα δημοσίευσης:
OXI αλλά παρότι δεν είδα το ρεπορτάζ στον Αντ1 είδα άρθρο στα νέα σχετικά με τις κλοπές αυτοκινήτων και τις επικίνδυνες περιοχές! Ίσως έχουν αυξηθεί πολύ γενικώς οι κλοπές. Πάντως το Evo Μαρτίου έχει δημοσιεύσει μια ανακοίνωση που είχα στείλει σε όλα τα περιοδικά του χώρου, απλά επειδή τηλεφωνικά μου είχαν πει ότι δεν δημοσιεύουν συνήθως τέτοια πράγματα θεώρησα ότι δεν θα τη βάλουν και δεν τους ειδοποίησα όταν βρέθηκε το αυτοκίνητο! Καλοσύνη τους πάντως, το βάλαν στις επιστολές και με έντονα γράμματα Smile
giannhs13 - Παρ 24 Δεκ 2010, 16:09:46
Θέμα δημοσίευσης: ηι
ΤΥΧΕΡΟΣΣΣΣΣΣ.
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες