MEMsound έγραψε: |
...Όσο για το ερώτημα σου.
Υπάρχει ο κατάλληλος άνθρωπος να σου απαντήσει, ο κ.Stevon αλλά λογικά θα ξαναμπεί στο forum την Δευτέρα...... ![]() |
Skillage έγραψε: |
, μου δημιουργηθηκε η εξης απορια. Ένα XS του 2002 Α' εξάμηνο ( 1ος 2ος μήνας ) 1.6 τι φοράει ως στάνταρ επάνω; οταν έχει 110άλογα μπορεί να είναι 8V; |
volvos έγραψε: |
σταυρο 13100 τελικη τιμη το 1.6 το xs?????????????????
δηλαδη το gti εχει 14100????????????????????????????? |
Stevon έγραψε: | ||
Λοιπόν , φίλε μου δυστηχώς με την ημερομηνία της άδειας δεν μπορώ να σου πω πολλά πράγματα. Θα πάρουμε όμως σαν δεδομένο δύο πράγματα. 1) Εάν το αυτοκίνητο στην κεντρική του οθόνη έχει μόνο ρολόϊ πάει να πεί ότι είναι μη MUX (multiplex) (= αυτοκίνητο 1ης γενιάς) και σαν εξοπλισμό εχει τα εξής: 2Α/Β,Α/C, Y/T,ηλεκ.παράθυρα,ηλεκ.καθρέπτες,bucket καθίσματα ,δερμ.τιμόνι,4δισκόφρενα,φωτιζόμενο ντουλαπάκι, προβ.ομίχλης και κάτι ψιλά ακόμα. Τώρα για τιμή δέν μπορώ να σου πώ με ακρίβεια αλλά να σου αναφέρω ότι καινούριο 1,6 3πορτο με ποιο πλούσιο εξοπλισμό απο το XS του 2001-2002 έχει 13150€ με μεταλλικό χρώμα.Εσύ πόσα θα έδινες ....??(εδώ σε θέλω) εγώ εγώ όχι πάνω απο 5500€ (πολλοί θα με πουν τρελλό για αυτό που λέω...αλλά η αγορά έτσι έχει). Επίσης με 110HP είναι μόνο το 16V. 2) Τώρα αν το αυτοκίνητο έχει στην κεντρική του οθόνη ημερομηνία,ώρα και εξωτ.θερμοκρασία , είναι MUX (2η γενιά) και επιπλέον του προηγούμενου μοντέλου έχει = Υπολογιστή ταξιδίου,Clima αντί για A/C ,ABS ,R/cd με 6ηχεία και χειριστηρια στο τιμόνι,αθερμικό παρ-μπρίζ ,ενώ αλλάζουν κάποια πράγματα και στην εσωτερική διακόσμηση του αυτοκινήτου όπως επίσης και τα λεβιεδάκια για φώτα-υαλοκαθα/ρες. Τώρα οικονομικά να δώσεις άλλα 1000€ ...κάπου εκεί. ![]() |