Παράθεση: |
....The latest innovation from French coach-builder Heuliez (which builds the folding metal roof mechanism for the hugely popular Peugeot 206 CC) the unique Peugeot - called the Macarena - has four doors and a four-piece glass top....
....However, cutting the roof off such a big car has serious consequences, so the firm has installed a strengthening beam behind the front seats to brace the chassis. This addition doesn't only benefit the newcomer's structural rigidity, though, because it also houses a pair of LCD television screens for the rear passengers.... |
MEMsound έγραψε: |
.....ΕΕΕΕΕΕΕ μήπως είναι γαμάτο!!!!
Τολμάω να πω ότι μου αρέσει περισσότερο από το 307 CC (λόγω "οπισθίων" κυρίως) |
....Λέτε να δούμε 407 cc ποτέ βασισμένο στο sedan 407 ή θα κάνει καμια κίνηση "ρουα-ματ" η Peugeot βασιζόμενη στο 407coupe... ![]() ![]() |
vinman έγραψε: |
![]() Ότι και να πώ θα είναι λίγο........ ![]() ![]() |
ultra-one έγραψε: |
Δεν νομίζω να μπορεί να βγει τέτοιο αυτοκίνητο σε παραγωγή διότι δεν υπάρχει περίπτωση να περάσει Crash Tests σε πλευρική σύγκρουση με αυτές τις πόρτες που πιάνουν πάνω σε μια "αιωρούμενη" κεντρική κολώνα αμφιβόλου αντοχής.
Επίσης έχω και σοβαρές αμφιβολίες αν θα μπορεί να περάσει και την μπροστινή σύγκρουση χωρίς να διπλώσει στη μέση. Ωραίο ναι αλλά μάλλον θα μείνει Concept Car πιστεύω. |
vinman έγραψε: |
http://www.youtube.com/watch?v=hwYqAlXsTi4&NR=1 |
drdino έγραψε: |
Από την μία αν βγει ποτέ στην αγορά θα παίζει χωρίς αντίπαλο, όπως και το 206cc όταν πρωτοβγήκε, αλλά από την άλλη, εκτιμώ πως το κόστος του θα είναι αρκούντως σεβαστό, πράγμα που θα αποθαρρύνει τους δυνητικούς αγοραστές τους από το να εκταμιεύσουν το ποσό αυτό για "ένα peugeot". ![]() |
drdino έγραψε: |
Θα συμφέρει να πάρεις το 3λιτρο και να το κάνεις biturbo. ![]() |
ίσως..
πληρώνοντας όλο το κόστος εξέλιξης... προς το παρόν μπορείτε να αγοράσετε ένα volvo cabrio Πιο φθηνά θα σας έρθει... βγαίνει και με μπόλικα άλογα ![]() ![]() |
προς το παρόν μπορείτε να αγοράσετε ένα volvo cabrio |
Steve έγραψε: | ||
Αν πάρω τον volvo και του ξυρίσω το κεφάλι, θεωρείται cabrio? |