roni8223 έγραψε: |
τι ετους ειναι το cc σου? κ ποσα σου πηραν για το αυτοματο? (χρειαστηκε πρωτα η αναβαθμηση?) μηπως μπορουν με απλη ρυθμηση να βαλουν και αυτοματα αλαρμ!? (ισχιει οτι ο εργοστασιακος συναγερμος ειναι μονο ογκομετρικος? γιατι εγω θυμαμε στις αρχες οτι και με κουνημα χτυπαγε! (μηπως τελικα χρειαζετε και το κεφαλι μου αναβαθμηση!!?!?) |
CC-Gio έγραψε: |
μηπως εχεις κανενα ανεμοθραυστη ![]() ![]() ![]() |
shark έγραψε: |
Παιδιά από σήμερα είμαι κάτοχος ενός 206 cc με 37000χλμ μοντ2001! ποια τα σημεία που πρέπει να προσέξω πιο πολύ?ευχαριστω πολύ!! |
shiba έγραψε: |
εγω θα σου προτεινα να μην εβαζες abs..απλα εγω δεν το βρισκω τοσο χρησιμο...μην πω οτι μερικες φορες με ξενερωνει απιστευτα οταν ενεργοποιειται..... ![]() |
gianic έγραψε: | ||
για να ενεργοποιειται σημαινει οτι εχεις κακη προσφυση στο φρεναρισμα ! τσεκαρε τα λαστιχα σου μηπως εχουν βγει off ! |
για να ενεργοποιειται σημαινει οτι εχεις κακη προσφυση στο φρεναρισμα ! τσεκαρε τα λαστιχα σου μηπως εχουν βγει off ! |
CC-Gio έγραψε: |
Aναλογως στο δρομο που βρισκεσαι,αναλογως οι καιρικες συνθηκες και μετα παιζει ρολο το λαστιχο! |
διαφωνω καθετα . το λαστιχο ειναι το Α και το Ω |
shark έγραψε: |
Επίσης επειδή πιο πρίν είχα ένα clio μου κάνει εντύπωση το πόσο χαλαρός είναι ο λεβιές ταχυτήτων του 206cc μου!έτσι είναι από την μάνα του ή είναι κάτι άλλο?ευχαριστώ πολύ! |