DimiP έγραψε: |
Γνωριζει καποιος αν υπαρχει (λογικα θα υπαρχει) αυτος ο προφυλακτηρας (απο cc βεβαιως βεβαιως) και αν ταιριαζει (ας πουμε το φως ομιχλης ή η τρυπα για τη ρυμουλκηση) σε 206xt ; και εφοσον τελειωσαμε με αυτον, παμε στην ουσια. την εξατμιση τη 2πλο-μπουκη που τη βρισκουμε; μπαινει σε 206ΧΤ ή ειναι μονο για cc ;;;(κατι μου λεει οτι ειναι απο 2λιτρο) αυτα τα ολιγα, ευχαριστω ![]() |
MEMsound έγραψε: |
ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ!!!!!!!
2ον: Μην ακούσω ότι έβαλε κανείς διακοσμιτική μπούκα γιατί θα φάει πολά καφάσια... Έλεος!!! 3ον: Dimip αν θες επώνυμη 2μπουκη εξάτμηση υπάρχει από την REMUS (νομίζω και από την Sebring και από την Devil). Τιμή ξέρω μόνο για την REMUS. Θα δω και θα σου πω το μεσημέρι με πμ αλλά είναι πολυυυυύ πιο κάτω από 1000άρικο. ![]() |
BUBA έγραψε: |
Μιλάω φυσικά για την Devil που εκτός του ότι θα είναι πανάκριβη δεν ξέρουμε εαν βγαίνει για 1.48V |
SnakeMJK έγραψε: |
Και όπως είχα διαβάσει παλαιότερα στο forum, να παίρνουμε με ένα σφουγγαράκι βρωμιά απ την αληθινή εξάτμιση και να λερώνουμε την ψεύτικη ![]() ![]() ![]() ![]() |
brz20 έγραψε: |
Το βιντεακι με την Devil ειναι διαφωτιστικοτατο.Μονο που και αυτος εχει εφαρμοση την φθινη λυση.Αν προσεξετε η αριστερη εξατμηση κουνιετε καπως οταν αφηνει το γκαζι. |
Κάποιος ξέχασε να μου δώσει κάτι μάλλον...
άκους κάποιε... 1 κατάλογο γρήγορα! Μάστορα δεν ξέρω αλλά εγώ θα το έκανα μόνος μου... Anyway. Επίσης για χειροποιητη διμπουκη κατασκευή έχω κάποιον στα υπόψην μου -> NINOS (βλ. e-shop) αλλά δεν έχω ιδέα πόσο μπορεί να την χρεώνει, αλλά δε νομίζω να πέσει κάτω από τα 250ε ~ 300ε. Off-topik αλλά οι 17αρες είναι μολυβί (σκούρο ασημο/γκρι) όχι μαύρες... ![]() ![]() Επίσης νυχάκι=προεξοχή κάτω από το φως ομίχλης ενω οι facelift έχουν το φως ομίχλης σε εσοχή του προφυλακτήρα... ![]() |
άκους κάποιε... |
αχαχαχαχαχα
έχω φώτο από cc με 2 εξατμίσεις στο πλάι!!! χαχαχαχα:lol: μισό να το βρώ!! |
Κάποιος ξέχασε να μου δώσει κάτι μάλλον...
άκους κάποιε... 1 κατάλογο γρήγορα! Μάστορα δεν ξέρω αλλά εγώ θα το έκανα μόνος μου... Anyway. Επίσης για χειροποιητη διμπουκη κατασκευή έχω κάποιον στα υπόψην μου -> NINOS (βλ. e-shop) αλλά δεν έχω ιδέα πόσο μπορεί να την χρεώνει, αλλά δε νομίζω να πέσει κάτω από τα 250ε ~ 300ε. Off-topik αλλά οι 17αρες είναι μολυβί (σκούρο ασημο/γκρι) όχι μαύρες... ![]() ![]() Επίσης νυχάκι=προεξοχή κάτω από το φως ομίχλης ενω οι facelift έχουν το φως ομίχλης σε εσοχή του προφυλακτήρα... ![]() |