PSClub - Hellas

Γενικές Συζητήσεις - Mother Funkerz Demo

Baphomet - Δευ 30 Ιαν 2006, 19:24:34
Θέμα δημοσίευσης: Mother Funkerz Demo
2 από τα τραγούδια του demo που ηχογραφήσαμε με τους Mother Funkerz πρόσφατα για το κλείσιμο Live:

Jailhouse Rock
http://rapidshare.de/files/12175956/03_Mother_Funkerz_demo_-_Jailhouse_Rock.mp3.html

& Mad About You
http://rapidshare.de/files/12176564/04_Mother_Funkerz_demo_-_Mad_About_You.mp3.html

Έτσι για να μας ακούσετε κι εσείς που δεν έχετε έρθει σε live yet.. Wink
njoy
Tiesto - Δευ 30 Ιαν 2006, 19:45:32
Θέμα δημοσίευσης:
Παιδια, τα κομματακια και ειδικα το 1ο ειναι ΠΑΡΑ πολυ καλα! Πολυ επαγγελματικη δουλεια και μπραβο στα παιδια!

(Δεν παιρνω ποσοστα ε! Razz)
MEMsound - Δευ 30 Ιαν 2006, 19:54:25
Θέμα δημοσίευσης:
να και τα ακούσει και live για αλλη μια φορά:

ΑΡΙΣΤΑ!!!! Cool
Baphomet - Δευ 30 Ιαν 2006, 20:01:41
Θέμα δημοσίευσης:
thanx guys Wink Wink
Sidobre - Δευ 30 Ιαν 2006, 20:11:16
Θέμα δημοσίευσης:
Λοιπόν, ασυγχγόνιστοι, λίγο παγάφωνοι αλλά σας βάζω άγιστα Τγία!

Πέρα από την πλάκα τώρα, δυστυχώς δεν έχω καταφέρει να έρθω να σας δώ από κοντά ρε γα**το, αν και ξέρετε τον λόγο, αλλά τώρα που σας άκουσα μπορώ να πω ότι είστε πάρα πολύ καλοί. Μάλιστα που το συζήταγα εδώ και με τον Θειό μου που ασχολειόταν και αυτός ιδιαίτερα με μουσική, συμφωνήσαμε σε ένα πράγμα. Μπράβο γιατί κάνετε ότι γουστάρετε και ιδιαίτερα για την πάρτη σας και φαίνεται ότι αυτό βγαίνει από μέσα σας αντίθετα με την σαβούρα που κυκλοφορεί "δήθεν" και το παίζουν φίρμες.

Και πάλι εύγε και ευχομαι να φτάσετε εκεί που ΘΕΛΕΤΕ
Baphomet - Δευ 30 Ιαν 2006, 20:14:08
Θέμα δημοσίευσης:
Ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια Τάσο... η αλήθεια είναι οτι μαζευτήκαμε 6 ανθρωποι με εντελώς διαφορετικά ακούσματα και καταφέραμε να κάνουμε κάτι που να αρέσει σε όλους μας αλλά και στον κόσμο που έρχεται να μας ακούσει. Περνάμε όμορφα Very happy
Να είστε καλα!
pappaki - Δευ 30 Ιαν 2006, 21:42:57
Θέμα δημοσίευσης:
Πολύ καλή δουλειά Exclamation Exclamation Exclamation Καλή συνέχεια
SnakeMJK - Τρι 31 Ιαν 2006, 00:28:03
Θέμα δημοσίευσης:
Perfect!!! Είστε ειλικρινά πολύ καλοί! Τα κατέβασα και τα δύο. Υποθέτω δεν γίνεται να έχουμε κ άλλα τραγουδάκια...; Smile Smile Smile
Baphomet - Τρι 31 Ιαν 2006, 03:54:27
Θέμα δημοσίευσης:
γίνεται Very happy
στο επόμενο Live Very happy

thanx Ζήση!! Wink
(θα ανεβάσω κανένα ακόμα αύριο)
brz20 - Τρι 31 Ιαν 2006, 05:35:55
Θέμα δημοσίευσης:
Baphomet έγραψε:
Ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια Τάσο... η αλήθεια είναι οτι μαζευτήκαμε 6 ανθρωποι με εντελώς διαφορετικά ακούσματα και καταφέραμε να κάνουμε κάτι που να αρέσει σε όλους μας αλλά και στον κόσμο που έρχεται να μας ακούσει. Περνάμε όμορφα Very happy
Να είστε καλα!

Αυτο ειναι το πιο σημαντικο πιστευω.Μπραβο σας!!!!
vinman - Τρι 31 Ιαν 2006, 06:01:02
Θέμα δημοσίευσης:
Eγώ που άκουσα και το cd που είχες φέρει την Κυριακή στη λέσχη ενθουσιάστηκα... Wink
Πραγματικά πάρα πολύ καλοί... Wink
Baphomet - Τρι 31 Ιαν 2006, 20:18:51
Θέμα δημοσίευσης:
όπως έγραψα και στο άλλο topic... παίζουμε Live παρασκευή 10 φεβρουαρίου στα 5/4!!! Σας περιμένω!!
Stalitsa - Τετ 01 Φεβ 2006, 09:48:02
Θέμα δημοσίευσης:
Τα εχω ακουσει και live αλλα και απο το demo και ειναι πραγματικα ΥΠΕΡΟΧΑ!!!!
Ειναι πολύ καλοι και το αξιζουν!!!
Συγχαρητηρια και δημοσιως απο μενα στον Πετρο μου και σε ολα τα παιδια που δινουν καθε φορα ενα κομματι απο την ψυχουλα και το μερακι τους για την διασκεδαση μας και την διασκεδαση τους!!! Wink
christhehealer - Τετ 01 Φεβ 2006, 12:13:01
Θέμα δημοσίευσης:
Εγώ θα έλεγα στον Πέτρο να ηχογραφούν και τα live τους. Αν είναι δυνατόν όλα.

Εϊναι ο μοναδικός τρόπος να γίνονται καλύτεροι και να διορθώνουν τα λάθη τους, όπου υπάρχουν. Η κασσέτα δεν κάνει ποτέ λάθος όπως λέει και ο Grossman...

Tαλέντο υπάρχει, μουσικό background υπάρχει, περιμένω πολλά περισσότερα από τους Μ-FuNkers, γιατί προσωπικά θεωρώ ότι "το 'χουν".
glf - Τετ 01 Φεβ 2006, 13:47:01
Θέμα δημοσίευσης:
!! μπράβο Πέτρο. μακάρι αμα ξανακατέβω να σας πετύχω και live !!
Baphomet - Τετ 01 Φεβ 2006, 18:01:27
Θέμα δημοσίευσης:
SnakeMJK έγραψε:
Perfect!!! Είστε ειλικρινά πολύ καλοί! Τα κατέβασα και τα δύο. Υποθέτω δεν γίνεται να έχουμε κ άλλα τραγουδάκια...; Smile Smile Smile

μην μου μείνεις με το παράπονο...

Play that Funky Music
http://rapidshare.de/files/12314302/05_Mother_Funkerz_demo_-_Play_that_Funky_Music.mp3.html

& Ι Will Survive

(μην νομίζετε οτι τα είδατε όλα...έχουμε περιπου 40 τραγούδια ακόμα στο Live) Very happy Very happy Very happy Very happy Very happy

Σας ευχαριστώ όλους για τα καλά σας λόγια! Wink

Σύντομα θα ακούσετε και το κομμάτι έκπληξη που ετοιμάζεται... Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil
Baphomet - Τετ 01 Φεβ 2006, 18:06:08
Θέμα δημοσίευσης:
SnakeMJK έγραψε:

μην μου μείνεις με το παράπονο...

Play that Funky Music
http://rapidshare.de/files/12314302/05_Mother_Funkerz_demo_-_Play_that_Funky_Music.mp3.html

& Ι Will Survive
http://rapidshare.de/files/12314839/06_Mother_Funkerz_demo_-_I_Will_Survive.mp3.html

(μην νομίζετε οτι τα είδατε όλα...έχουμε περιπου 40 τραγούδια ακόμα στο Live) Very happy Very happy Very happy Very happy Very happy

Σας ευχαριστώ όλους για τα καλά σας λόγια! Wink

Σύντομα θα ακούσετε και το κομμάτι έκπληξη που ετοιμάζεται... Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil

Ο ΚΑΤΕΛΗΣ έγραψε:
να και τα ακούσει και live για αλλη μια φορά:

ΑΡΙΣΤΑ!!!! :Cool

Laughing Laughing Laughing Laughing τι θες να πεις ???
smpokos - Τετ 01 Φεβ 2006, 19:04:58
Θέμα δημοσίευσης:
πολυ καλοι!!! εμεινα λεμε! που παιζετε ρε οταν ερθω αθηνα να σας δω?
SnakeMJK - Τετ 01 Φεβ 2006, 19:59:13
Θέμα δημοσίευσης:
Επειδή δεν έχω έρθει 5/4, πως είναι η φάση εκεί; Είναι μπαράκι ή κανονική μουσική σκηνή; Αν θέλουμε να έρθουμε, θα πρέπει να κλείσω εγκαίρως μέσω εσένα ή θα βρω και την ίδια μέρα...;

Rolling eyes
Stalitsa - Πεμ 02 Φεβ 2006, 01:51:11
Θέμα δημοσίευσης:
SnakeMJK έγραψε:
Αν θέλουμε να έρθουμε, θα πρέπει να κλείσω εγκαίρως μέσω εσένα ή θα βρω και την ίδια μέρα...;
Rolling eyes

Μπορεις να ερθεις την ιδια μερα και να κατσεις οπου θες αλλα αν θες θεση σε καλο τραπεζακι πες σε μενα ποσα ατομα θα ειστε και θα στο κανονισω εγω! Very happy
kanelj - Πεμ 02 Φεβ 2006, 01:54:15
Θέμα δημοσίευσης:
Kαι εγω θελω!
Thumb Left Thumbs Up Thumb right
Baphomet - Πεμ 02 Φεβ 2006, 05:19:38
Θέμα δημοσίευσης:
To 5/4 είναι συναυλιακός χώρος. Δουλεύει μόνο όταν έχει Live. Δεν είναι πολύ μεγάλο και επειδή παρασκευή θα γίνει χαμός ρωτάω πόσοι θα είστε για να κάνω οτι μπορώ να κρατήσω τραπέζια. Το κλασσικό τραπεζάκι των 8 το έχουμε σίγουρα (με τον τιγρέ καναπέ). Μια-δυο μέρες πριν μου λέτε στάνταρ ποιοι και κανονίζουμε. Wink
kanelj - Πεμ 09 Φεβ 2006, 11:52:07
Θέμα δημοσίευσης:
Εεεε ψιτ..Πετρο!
Κρατα μου 2 θεσουλες αν μπορεις! Wink
Ελα να βλεπω συμμετοχες για midnight exit Shocked Shocked Cool Cool !
Aν θελεις κανε μου και ενα τηλεφωνο να μου πεις αν ισχυει!
Παλι εχασα το τηλ σου! Embarassed
Μαλλον δεν σε θελει το κινητο μου! Laughing
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες