PSClub - Hellas

Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά - Υαλοκαθαριστήρες για 307cc: "Μαμάς" ή BOSCH ?

tgi - Σαβ 28 Ιαν 2006, 15:06:24
Θέμα δημοσίευσης: Υαλοκαθαριστήρες για 307cc: "Μαμάς" ή BOSCH ?
Εχω χαλασμένους υαλοκαθαριστήρες (20 μήνες!!!) σε ένα peugeot 307cc που έχω!!! Φοράει τους καινούργιου τύπου υαλοκαθαριστήρες!!
Αρχισαν να κράζουν και να πέρδωνται όταν δουλεύουν!!!! Laughing Laughing

Εκανα διάφορα γιατροσόφια όπως : πατάτες, babyoil (ειδικό για τον κ..ο του μωρού), κάποιο ειδικό σιλυκονούχο υγρό που το έριξα πάνω στο λάστιχο του υαλοκαθαριστήρα αλλά...................... τίποτα ::::::::::: Για μικρό καιρό ξαποστένει, και ξανά προς την δόξα τραβά!!!!

Αποφάσησα να πάρω καινούργιους.........
Ρώτησα στην αντιπροσωπεία και μου είπαν γύρω στα 50€!!!!
Ρώτησα στην Autoplus και μου είπαν BOSCH :::: 50€

Υπαρχει κατι αλλο????

Τί να κάνω??? ποιούς να αγοράσω!!!

Title edited by MEMsound
brz20 - Σαβ 28 Ιαν 2006, 21:04:47
Θέμα δημοσίευσης:
Ενα ονομα θα σου PIAA.Αυτη η εταιρια κατασκευαζει μονο υαλοκαθαριστιρες και λαμπες.Απλα κορυφη.Βρεχει δεν βρεχει δεν μπορεις να το καταλαβεις.Και εχουν δοκιμαστεις και σε 307.
tgi - Σαβ 28 Ιαν 2006, 22:32:59
Θέμα δημοσίευσης:
Δεν έχει τον δικό μου τύπο υαλοκαθαριστήρες!!!!
Είναι ο καινούργος!!!
MEMsound - Κυρ 29 Ιαν 2006, 04:39:42
Θέμα δημοσίευσης:
Idea Πάρε από Δευτέρα την Εltreka (τηλ: 210.57.04.700) να ρωτήσεις μήπως έχει. Εισάγει τους Champion

Arrow Ζήτα τον Βαγγέλη Καρνέση πες ότι είσαι από το PSClub και απλά ρωτάς να μάθεις αν βγάζει η Champion για το δικό σου (ρώτα φυσικά και μια ενδεικτική τιμή)

Αν βγάζει και γίνεις μέλος του PSClub θα σου κανονήσουμε και special τιμή. Wink
brz20 - Κυρ 29 Ιαν 2006, 05:32:14
Θέμα δημοσίευσης:
Γεια σου ρε Μανθο.Αστερι εισαι!!!Παντα εχει μια Special Price για τον καθενα.
netblaster - Κυρ 29 Ιαν 2006, 22:17:28
Θέμα δημοσίευσης:
Αν δεν κανω λαθος οι "μαμα" υαλοκαθαριστηρες ειναι BOSCH!!!
brz20 - Δευ 30 Ιαν 2006, 00:50:13
Θέμα δημοσίευσης:
Αμαν αυτην η Bosch.Παντου ειναι?Την εχω βαρεθει πλεον.
Lef205 - Δευ 30 Ιαν 2006, 00:58:19
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound έγραψε:
Idea Πάρε από Δευτέρα την Εltreka

Ζήτα τον Βαγγέλη Καρνέση πες ότι είσαι από το PSClub

Aυτα ειναι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Laughing Laughing Laughing Laughing

(για οσους γνωριζουν! Wink )
MEMsound - Δευ 30 Ιαν 2006, 01:05:50
Θέμα δημοσίευσης:
Όλα τα λεφτά ο φίλτατος Ευάγγελος...

Μέλος: Γειά σας από το PSClub είμαι.
Ευάγγ: (κλασσικά με τα χέρια στις τσέπες και το τσιγάρο στο στόμα)... Ναι..

Μέλος: Θέλω 2 δισκόπλακες Brembo και 1 set...
Ευάγγ: (χωρίς να αφήσει το μέλος να ολοκληρώση την πρότασή του...) ΚΑΡΤΑ PSClub έχεις?

Μέλος: Εεεε όχι.
Ευάγγ: (μονολεκτικά...) ΦΥΓΕ*!!!!

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

χαχαχαχαχαχαχα ....

*εκτός φυσικά και αν έχει γίνει το σχετικό τηλεφώνημα/ειδόποιηση από το τμήμα συνεργασιών....
Lef205 - Δευ 30 Ιαν 2006, 01:28:41
Θέμα δημοσίευσης:
Δεν τα λες καλα! Laughing

Τα χερια σφηνωμενα στις τσεπες του γιλεκου,και η ατακα ειναι απλα "εφυγες"! Laughing Laughing

Παντως εξω απο πλακα, πολυ σωστη η συμπεριφορα και ετσι πρεπει να κανουν ολοι οι συνεργατες.

Μπραβο Μανθο! Thumb Left
manosm3 - Δευ 30 Ιαν 2006, 02:08:29
Θέμα δημοσίευσης:
Γνωμη μου ειναι να αλλαξεις μονο τα μακτρα (λαστιχακια υαλοκαθαριστηρων) και να παρεις να ψεκασεις τα τζαμια με ενα υγρο που μετα τα 60 διωχνει το νερο και δε χρειαζονται υαλοκαθαριστηρες. Αυτο κοστιζει γυρω στα 4 ευρω.
brz20 - Δευ 30 Ιαν 2006, 02:15:25
Θέμα δημοσίευσης:
Στο 307 λογο της κλησης του τζαμιου το κανει απο την μανα του αυτο που λες.Ειδικα οταν πας με πολλα χιλιομετρα.
Ghost Dog - Δευ 30 Ιαν 2006, 09:59:31
Θέμα δημοσίευσης:
Lef205 έγραψε:
MEMsound έγραψε:
Idea Πάρε από Δευτέρα την Εltreka

Ζήτα τον Βαγγέλη Καρνέση πες ότι είσαι από το PSClub

Aυτα ειναι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Laughing Laughing Laughing Laughing

(για οσους γνωριζουν! Wink )

Cheers Cheers Silly
sps - Δευ 30 Ιαν 2006, 11:27:12
Θέμα δημοσίευσης:
Eγω αλλαξα τον πισω υαλοκαθαριστηρα και εβαλα της valeo και σε πολυ καλη τιμη.
Ριξε μια ματια λοιπον και για valeo.
MEMsound - Δευ 30 Ιαν 2006, 11:37:08
Θέμα δημοσίευσης:
sps έγραψε:
..Ριξε μια ματια λοιπον και για valeo.

Σωστός ο Σπύρος. Wink
Και φυσικά .... και για VALEO.... -> ELTREKA... Wink Wink και πάλι Βαγγέλης. Cool

(sorry για το off-topic αλλά έχει και τα μαύρου εσωτερικου εμπρός φαναρια VALEO για 206 και 307 που είναι άντε γεια... Laughing )
KIRILAS 307cc - Δευ 30 Ιαν 2006, 20:17:11
Θέμα δημοσίευσης: Re: Υαλοκαθαριστήρες για 307cc: "Μαμάς" ή BOSCH ?
tgi έγραψε:
Εχω χαλασμένους υαλοκαθαριστήρες (20 μήνες!!!) σε ένα peugeot 307cc που έχω!!! Φοράει τους καινούργιου τύπου υαλοκαθαριστήρες!!
Αρχισαν να κράζουν και να πέρδωνται όταν δουλεύουν!!!! Laughing Laughing

Φιλε μου το οτι εχεις αυτα τα συμπτωματα, το κραξιμο και το αλλο δεν ειναι απαραιτητο να σημαινει οτι οι υαλοκαθαριστηρες σου ειναι χαλασμενοι. Τα μακτρα τα οποια εχεις δεν εχουν τετοια διαρκεια ζωης. Φανταζομαι οτι κανουν πολυ καλα τη δουλεια τους, οτι δηλαδη απομακρυνουν κανονικοτατα τα νερα και σου αφηνουν καθαρο παρμπριζ απλως εχεις στραβωσει λιγο εως πολυ με τον ηχο που κανουν κυριως στις μεγαλες ταχυτητες.

Λοιπον θα σου πω κι εγω την ταπεινη μου αποψη.
Επειδη σε οποιον και να πας και να τον πεις οτι ειναι χαλασμενοι θα συμφωνησει μαζι σου πολυ απλα γιατι θελει να κανει τη δουλεια του και να σου πουλησει καινουργιους, η γνωμη μου ειναι αν ειναι αποτελεσματικοι να τους κρατησεις, εκτος αν οντως ειναι χαλασμενοι.
Παντως απο αυτον τον θορυβο και καινουργιους να βαλεις να ξερεις απο τωρα οτι δεν προκειται να απαλλαχτεις παραπανω απο ενα μηνα.
Φιλικα ενας παθων!!! Wink
zafeirop - Τετ 01 Φεβ 2006, 01:33:17
Θέμα δημοσίευσης:
Άν καθαρίζεις τα λαστιχάκια με AJAX πειράζει;
Η αμμωνία κάνει κακό;

Συνήθως, όπως περνάω το τζάμι με AJAX περνάω μία χεριά και τα λαστιχάκια!
Τι προτείνετε για καλύτερη λύση έτσι ώστε να δίνω περισσότερο χρόνο ζωής;
brz20 - Τετ 01 Φεβ 2006, 04:52:17
Θέμα δημοσίευσης:
Το ζητημα ειναι να μην ξεραθουν τα λαστιχα.Το Ajax δεν ξερω ποσο καλο τους κανει αλλα νομιζω οτι δεν βοηθαει.Ο ηλιος ειναι μια αιτια για μιωσει του χρονου ζωης.
nasoss - Τετ 01 Φεβ 2006, 09:41:14
Θέμα δημοσίευσης:
Το μεγαλύτερο πακέτο το τρώνε όταν τους χτυπά ο ήλιος και κατά δεύτερο δεν πρέπει ποτέ όταν είναι πολύ βρώμικοι να τους λειτουργούμε γιατί και το τζάμι χαράσεται και το λάστιχο χαλάει.
Με μια χαρτοπετσέτα πριν ξεκινήσεις να το περάσεις είναι ότι πρέπει.
Ξέρει κανείς εαν έχουν βγει για 206 μακτρα σαν του 307?

Θέλεις να γράφεις με μικρά και όχι με κεφαλαία...

Edited by MEMsound

netblaster - Τετ 01 Φεβ 2006, 11:05:39
Θέμα δημοσίευσης:
nasoss έγραψε:

Εχει βγαλει η BOSCH!!! O κωδικος τους ειναι Α653S!!! Τους βρηκα στο Praktiker 35Ε!!!
nasoss - Τετ 01 Φεβ 2006, 13:13:35
Θέμα δημοσίευσης:
Είσαι σίγουρος?!!!!!!!!!!!!!Δεν θέλει άλλο μπράτσο?

Αλλαγη απο greeklish σε Ελληνικα
Νασσο σε παρακαλω γραφε με Ελληνικα !!!

Επεισης, τα ασχετα σχολια διαγραφτικαν
STELIOS
Mod Team.

netblaster - Τετ 01 Φεβ 2006, 20:54:18
Θέμα δημοσίευσης:
Σιγουροτατος αφου τους εχω βαλει στο δικο μου!!! Wink Εχουν ειδικο κουμπωμα για να ταιριαζουν!!!
zafeirop - Πεμ 02 Φεβ 2006, 02:27:58
Θέμα δημοσίευσης:
nasoss έγραψε:

Εννοείς του CC που είναι πιο λεπτές οι βέργες τους;
Τι το ωραίο βρίσκεται στους καθαριστήρες του απλού 307;
nikos 206cc - Δευ 10 Οκτ 2011, 10:58:26
Θέμα δημοσίευσης:
Eπειδη ο ενας υαλοκαθαριστηρας μου δεν πεταει νερο,πως το φτιαχνουμε αυτο,γνωριζει καποιος?
Φανταζομαι απο αλατα θα μπουκωσε Confused
vamvakoolas - Δευ 10 Οκτ 2011, 12:01:14
Θέμα δημοσίευσης:
μου ετυχε και εμενα σε 4 μηνων καθαριστηρα Evil

τελικα εβγαλα λιγο το πλαστικο ειδα πως παει η διαδρομη στον αλλο και τα καταφερα (tested σημερα Laughing )...

Αν κανεις το ιδιο καντο σε μερος με πολυ φως και σε ηρεμια (οχι μες στη βροχη και αγχος Wink ) μη κανεις καμμια ζημια

εκτος αν εννοεις τα πιτσιλιστηρια
nikos 206cc - Δευ 10 Οκτ 2011, 12:04:32
Θέμα δημοσίευσης:
Δεν πολυκαταλαβα φιλος Confused
Εμενα το προβλημα ειναι στην οπη που πεταει νερο...και τη κλασσικη παπ***α με την καρφιτσα δεν τη κανω Laughing
Ο τροπος για να ξεβουλωσει ποιος ειναι,γνωριζεις?
Άπορος - Δευ 10 Οκτ 2011, 13:24:35
Θέμα δημοσίευσης:
nikos 206cc έγραψε:
Δεν πολυκαταλαβα φιλος Confused
Εμενα το προβλημα ειναι στην οπη που πεταει νερο...και τη κλασσικη παπ***α με την καρφιτσα δεν τη κανω Laughing
Ο τροπος για να ξεβουλωσει ποιος ειναι,γνωριζεις?

Καρφίτσα , 1/3 μπουκάλι ξύδι στο δοχείο κ πλήρωση με νερό.Πιάνει.Εκτός κ αν έχει άλατα μεγάλο μέρος του συστήματος.Τότε με σύριγγα ξύδι κ από την οπή.
Θα χρειαστεί λίγος χρόνος κ προσπάθεια μέχρι τα οξέα του ξυδιού να διαλύσουν τα άλατα
nikos 206cc - Δευ 10 Οκτ 2011, 14:16:00
Θέμα δημοσίευσης:
Οκ θα το δοκιμασω σημερα και θα πω αποτελεσματα αν ειναι ευχαριστω Wink
atari - Παρ 08 Φεβ 2013, 12:05:48
Θέμα δημοσίευσης:
Στους υαλοκαθαριστηρες του 307, ειναι ευκολο να αλλαξω λαστιχακια; Εχει αλλαξει κανεις; Εχει κατι κλιψακια αλλα φοβαμαι μη τα σπασω... Ειναι οι νεου τυπου υαλοκαθαριστηρες, οι ενιαιοι...
SnakeMJK - Παρ 08 Φεβ 2013, 12:13:57
Θέμα δημοσίευσης:
atari έγραψε:
Στους υαλοκαθαριστηρες του 307, ειναι ευκολο να αλλαξω λαστιχακια; Εχει αλλαξει κανεις; Εχει κατι κλιψακια αλλα φοβαμαι μη τα σπασω... Ειναι οι νεου τυπου υαλοκαθαριστηρες, οι ενιαιοι...

να αλλάξεις υαλοκαθαριστήρες εννοείς; ένα γατζάκι είναι μόνο που καλύπτεται από ένα πλαστικό κούμπωμα. υπερβολικά εύκολο. τους υαλοκαθαριστήρες νέου τύπου (aero style) τους βρίσκεις εύκολα online κάτω από 10 ευρώ το ζευγάρι.
vasilisalessia - Παρ 08 Φεβ 2013, 12:38:31
Θέμα δημοσίευσης:
στο δικο μου εχω τους βαλεο.εδω και ενα χρονο.εγγυηση.
atari - Παρ 08 Φεβ 2013, 13:07:29
Θέμα δημοσίευσης:
SnakeMJK έγραψε:
atari έγραψε:

να αλλάξεις υαλοκαθαριστήρες εννοείς; ένα γατζάκι είναι μόνο που καλύπτεται από ένα πλαστικό κούμπωμα. υπερβολικά εύκολο. τους υαλοκαθαριστήρες νέου τύπου (aero style) τους βρίσκεις εύκολα online κάτω από 10 ευρώ το ζευγάρι.

Ελεγα για το λαστιχακι μονο, οχι ολοκληρους, γιατι ψαχνοντας τους ειχα βρει 45 στην pezo, και κατι ιμιτασιον γυρω στο 25αρι. Αγορασα τους ιμιτασιον αλλα στον δρομο τους εβαλα σε λειτουργια και εφυγαν!! Ε και τους γυρυσα πισω. 45 για αυθεντικους τα θεωρω πολλα γιαυτο ελεγα να αλλαξω μονο τα λαστιχακια. Εισαι σιγουρος για το 10ευρω που λες; Μου φαινεται πολυ λιγο.... Μπορεις να βαλεις κανα link; Ευχαριστω!
atari - Παρ 08 Φεβ 2013, 13:07:49
Θέμα δημοσίευσης:
vasilisalessia έγραψε:

Αυτοι ποσο κανουν;
SnakeMJK - Παρ 08 Φεβ 2013, 13:18:51
Θέμα δημοσίευσης:
με μια γρήγορη αναζήτηση...

http://www.ebay.co.uk/itm/26-26-PEUGEOT-307-2000-2004-Aero-Flat-Dynamic-Wiper-Blades-U-Hook-Arm-/120801983025
9,16 €

και έχω την εντύπωση ότι ταιριάζουν και αυτοί από Ελλάδα με 7,49 €
http://www.tapandaola.gr/p.YALOKATHARISTIRES-AYTOKINITON-2-TEM-SILIKONIS-12-30CM-28-70CM.404681.html
atari - Παρ 08 Φεβ 2013, 13:29:00
Θέμα δημοσίευσης:
SnakeMJK έγραψε:
με μια γρήγορη αναζήτηση...

http://www.ebay.co.uk/itm/26-26-PEUGEOT-307-2000-2004-Aero-Flat-Dynamic-Wiper-Blades-U-Hook-Arm-/120801983025
9,16 €

και έχω την εντύπωση ότι ταιριάζουν και αυτοί από Ελλάδα με 7,49 €
http://www.tapandaola.gr/p.YALOKATHARISTIRES-AYTOKINITON-2-TEM-SILIKONIS-12-30CM-28-70CM.404681.html

Εμενα δεν εχει τετοιο κουμπωμα (307 - 2007), πιστευω με κανα εξτρα κλιψακι θα μπαινουν βεβαια αλλα το ρισκαρεις; Ευχαριστω παντως.

Anyway σαυτους αλλαζει μονο το λαστιχακι, ξερεις;
vasilisalessia - Παρ 08 Φεβ 2013, 13:47:24
Θέμα δημοσίευσης:
atari έγραψε:
vasilisalessia έγραψε:

Αυτοι ποσο κανουν;

κανα 30αρι τους πηρα και τους δυο.αλλα ειναι κορυφη παιδια.τους εχω περασει και με ενα σπρει σιλικονης πριν κανα δυμηνο και κρατανε ακομα μετα απο 1 χρονο.δεν κανουνε θορυβο και καθαριζουνε καλα.απλα τους καθαριζω μια φορα το μηνα απο τη σκονη και τη μαυριλα που βγαζουνε
atari - Παρ 08 Φεβ 2013, 14:15:33
Θέμα δημοσίευσης:
Θα δοκιμασω να αλλαξω μονο λαστιχακια τελικα! (thanx youtube!)

Κοστος 3ε!

Αν τους σπασω τοτε θα σκασω το 30αρι...

Ευχαριστω παιδια!
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες