PSClub - Hellas

Κοινωνικές Εκδηλώσεις - 2η Συνάντηση 206 θεσσαλονίκης και όχι μόνο!

micho - Δευ 09 Δεκ 2002, 09:51:30
Θέμα δημοσίευσης: 2η Συνάντηση 206 θεσσαλονίκης και όχι μόνο!
Αιντε πατριωτες!!! Να το κανονίσουμε το 2ο το meeting!Pduke η Μίltella όριστε ώρα και μέρος για να ακολουθήσουμε! Λετε αύτην την φόρα να πάμε ανατολικά (Ster ή Village) να βολέυει κ τους απο εκεί αλλα έχει και μέρη για να κατσουμε να πιούμε και ενα καφέ. ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΜΑΣΤΕ ΖΕΣΤΟΙ απο το touring!!!
pduke - Δευ 09 Δεκ 2002, 10:46:49
Θέμα δημοσίευσης:
υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να κανονιστει μέσα στη βδομάδα.
Όσοι από το φόρουμ θέλουν ας το γράψουν εδώ για να πάρουμε μια πρώτη γεύση.
alxdr74 - Δευ 09 Δεκ 2002, 10:52:23
Θέμα δημοσίευσης:
pduke έγραψε:
υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να κανονιστει μέσα στη βδομάδα.
Όσοι από το φόρουμ θέλουν ας το γράψουν εδώ για να πάρουμε μια πρώτη γεύση.

Να υπολογιζεται και εμενα μεσα!!!! Σε οτι εχει να κανει με το 206 μας ειμαι μεσα!
dfrankos - Δευ 09 Δεκ 2002, 15:41:05
Θέμα δημοσίευσης:
kai ego mesa eimai. alla an einai dinaton meta tin tetarti giati exo e3etastiki. Pduke ti teliki exeis piasei me to 206 GT?
micho - Δευ 09 Δεκ 2002, 15:45:19
Θέμα δημοσίευσης:
Να πουμε Τετάρτη ή Πέμπτη απόγευμα στο Village που εχει και φωτα στο παρκινγκ για να φαινόμαστε και ολας! Ποτε σας βολεύει και τις ώρες μετα τις 18:00?
christhehealer - Δευ 09 Δεκ 2002, 15:47:11
Θέμα δημοσίευσης:
Παιδιά να συναντηθήται και εμείς μαζί σας...

αλλά please, όχι τόσες πολλές φωτογραφίες όσες την άλλη φορά, δεν τις χωράει ο server. Laughing Laughing Laughing Laughing
micho - Δευ 09 Δεκ 2002, 15:59:20
Θέμα δημοσίευσης:
christhehealer έγραψε:

αλλά please, όχι τόσες πολλές φωτογραφίες όσες την άλλη φορά, δεν τις χωράει ο server. Laughing Laughing Laughing Laughing

:D στον pduke αυτα που το χει το φιλμ μεσα στην μηχανή απο το σεπτέμβρη Shocked Shocked Shocked
konstantinos - Δευ 09 Δεκ 2002, 16:02:21
Θέμα δημοσίευσης:
micho έγραψε:
christhehealer έγραψε:

:D στον pduke αυτα που το χει το φιλμ μεσα στην μηχανή απο το σεπτέμβρη Shocked Shocked Shocked

Αμάν αμάν... είναι το ίδιο φίλμ που τράβαγε φωτογραφίες στο Πήλιο. Τι στην ευχή format κάνει στο φίλμ και ξανατραβάει απο την αρχή ? Rolling eyes

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
pduke - Δευ 09 Δεκ 2002, 16:46:45
Θέμα δημοσίευσης:
konstantinos έγραψε:
micho έγραψε:
christhehealer έγραψε:

Αμάν αμάν... είναι το ίδιο φίλμ που τράβαγε φωτογραφίες στο Πήλιο. Τι στην ευχή format κάνει στο φίλμ και ξανατραβάει απο την αρχή ? Rolling eyes

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

όχι ρε σεις...δεν έχει φιλμ΄μέσα.Απλά πατάω και ανάβει το φλας......
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
micho - Δευ 09 Δεκ 2002, 16:50:57
Θέμα δημοσίευσης:
PDUKE τι ψηφιακές μηχανές και μλκιες... φιλμ φάντασμα!!! Laughing Laughing Laughing πανο προτεινε μια ώρα - μερα να αρχισουμε απο καπου
pduke - Δευ 09 Δεκ 2002, 17:14:13
Θέμα δημοσίευσης:
Λοιπόν το μέρος πρέπει να είναι γεμάτο κόσμο και πολύ χώρο για να μας δουν πολλοί και να χωράμε να φαινόμαστε.Το ster είναι μια καλή ιδέα αλλά φοβάμε ότι θα μας διώξουν.
Θα μιλήσω και με το Μίλτο και θα δούμε.Ρίχτε καμιά ιδέα.

Το άγαλμα του Μεγαλέκου λεέι αλλά εκεί θα μας την πέσουν οι μπάτσοι.

Ποια μέρα θα δούμε ,για να μην έχει δουλειά ο Μίλτος.
micho - Δευ 09 Δεκ 2002, 17:17:05
Θέμα δημοσίευσης:
village ρε συ που δεν εχει security εξω εχει κ φωτα.... αντε να βλεπουμε συμμετοχές.

Γραψτε και αλλοι ρε παιδια!!! πείτε μας την γνώμη σας! (βορείοι ε?)
GIANNIS206 - Δευ 09 Δεκ 2002, 19:57:17
Θέμα δημοσίευσης:
ΧΑΙΡΕΤΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ CLUB.ΕΛΠΙΖΩ ΟΛΟΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ!ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΣΥΝΑΞΗ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΣΟΙ ΘΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ!ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΜΕΡΟΣ ΔΥΣΚΟΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΔΙΩΞΟΥΝ!
micho - Δευ 09 Δεκ 2002, 22:16:14
Θέμα δημοσίευσης:
Παράθεση:
ΧΑΙΡΕΤΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ CLUB.ΕΛΠΙΖΩ ΟΛΟΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ!ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΣΥΝΑΞΗ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΣΟΙ ΘΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ!ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΜΕΡΟΣ ΔΥΣΚΟΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΔΙΩΞΟΥΝ!
γεια σου γιαννη κ καλωσηρθες! δεν νομιζω στο village να υπαρχει τετοιο προβλημα γιατι θα είναι και το ΙΚΕΑ και τα αλλα τα μαγαζια! απλα να κρατησουμε χαμηλο προφιλ φωτος και καφεδακι μετα για να μην τραβηξουμε προσοχη! Smile τωρα αν παμε κανα σαββατο μεσημερακι θα μαστε πιο κυριλε αλλα ειναι δυσκολη ωρα για μερικους απο εμας και μπορει να μην βολεψει... Τεσπα προτεινεται και εσεις πουθενα! Smile οπου γουσταρετε παμε!!! ΡΕΕΕ να προτεινω κατι αλλο! ειναι λιγο extreme αλλα ειναι πολυ ωραιο μέρος με τεραστια απλα!!! και εχει κ ταβερνειο εκει κοντά!!! Λοιπον ακουστε! Εχει στο Καλοχωρι το Mπαγκλαντες! Ειναι κατι ταβερνουλες επανω στην θαλλασα σε κατι λωριδες απο αμμο! διαστημικο τοπίο! Smile Eιναι εκτος αλλα πολυ κοντα στην Σαλονικη και εχει και καλο φαγητο! τι λετε να το κανονιζαμε σαββατο η κυριακη μεσημερακι μαζι με μασα και κρασοποσιες (γιατι 206 σημαινει μερακληδες!)ΑΚΟΥΩ! :D :D :D
GIANNIS206 - Δευ 09 Δεκ 2002, 22:25:05
Θέμα δημοσίευσης:
ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΝΤΙΡΡΗΣΗ ΓΕΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΣΑΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΩΣ ΖΟΡΙ ΚΑΘΟΤΙ ΦΟΙΤΗΤΗΣ,ΡΟΥΧΑ ΚΛΠ ΚΛΠ Crying or Very sad !!ΘΑ ΒΡΟΥΜΕ ΛΥΣΕΙΣ ΟΜΩΣ!ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ!ΟΣΟΙ ΒΟΡΕΙΟΙ ΓΥΡΙΣΑΤΕ ΑΠΟ ΠΗΛΙΟ ΚΥΡΙΑΚΗ ΧΙΟΝΙΖΕ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ;ΕΓΩ ΠΟΥ ΓΥΡΙΣΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΣΤΑ ΤΕΜΠΗ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΠΕΡΑ ΧΙΟΝΙ ΕΡΙΧΝΕ ΚΑΛΟ!ΑΝΤΕ ΒΥΕ.
seridim - Τρι 10 Δεκ 2002, 17:13:55
Θέμα δημοσίευσης:
Τι έγινε ρε παιδιά???? Περιμένω να ακούσω ώρα και τόπο για την 2η συνάντησή μας. Εμένα με βολεύει όλες τις ημέρες αλλά τις καθημερινές μετά τις 18:30.
micho - Τρι 10 Δεκ 2002, 17:21:20
Θέμα δημοσίευσης:
:D μαλλον η πεμπτη η παρασκευη! απο μερος ακομα δεν αποφασισαμε! περιμενω τον πανο και τον μιλτο σαν παλιοτεροι να μιλησουν!
alxdr74 - Τρι 10 Δεκ 2002, 17:28:10
Θέμα δημοσίευσης:
Εαν καποιος δεν εχει προβλημα θα προτιμουσα να γινει η Συναντηση Παρασκευη! Τι λετε? θα μας δουνε και περισοτεροι..
micho - Τρι 10 Δεκ 2002, 17:37:17
Θέμα δημοσίευσης:
ok! Παρασκευη 19:00 τοτε! Απο Μερος? Να πουμε Village?
alxdr74 - Τρι 10 Δεκ 2002, 17:43:37
Θέμα δημοσίευσης:
Μια χαρα φενεται! Εχει αρκετα μεγαλο χωρο εκει και επισης εκεινη την ωρα δεν θα εχει πολυ κοσμο ετσι ωστε να δημιουργησουμε καποιο προβλημα...Οι υπολοιποι τι λενε?
micho - Τρι 10 Δεκ 2002, 17:47:54
Θέμα δημοσίευσης:
Aς περιμένουμε να δουμε τι θα μας πουν! Η πρωτη επισημη προταση εγινε λοιπον! ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 13/12/02 19:00 στο parking του VILLAGE CENTER
seridim - Τρι 10 Δεκ 2002, 17:50:31
Θέμα δημοσίευσης:
micho έγραψε:
ok! Παρασκευη 19:00 τοτε! Απο Μερος? Να πουμε Village?

Οκ και από μένα. Αλλά να δούμε αν μπορούν ο Pduke, ο Miltellas και τα άλλα μέλη.
micho - Τρι 10 Δεκ 2002, 17:58:59
Θέμα δημοσίευσης:
εχουμε και λεμε:
alxdr74
seridim
giannis206
micho

αντε να βλεπουμε και αλλους! Twisted evil Twisted evil Twisted evil [/b]
GIANNIS206 - Τρι 10 Δεκ 2002, 19:42:51
Θέμα δημοσίευσης:
ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΤΥΧΕΙ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΠΑΤΡΙΔΑ!ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΓΙΑ ΣΤΑΝΤΑΡ!ΑΑΑ ΕΔΩΣΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΚΑΡΤΟΥΛΑ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΟΛΛΗΣΑ ΤΟ ΣΗΜΑ!ΤΑ ΛΕΜΕ.
Slash - Τετ 11 Δεκ 2002, 01:14:56
Θέμα δημοσίευσης:
Επιτέλους δραστηριοποιείται και ο παγωμένος Βορράς! Laughing
Εμένα don't count me in διότι την Πέμπτη εκείνη την ώρα τελειώνω το φροντιστήριο ξένης γλώσσας που έχω και μετά πάω για δουλειά όπου τελειώνω μετά τις 10 (υπάρχει και μια περίπτωση 1% να μπορώ), ενώ Παρασκευή μεσημέρι πετάω για Αθήνα. Και έτσι δεν θα μπορέσω να παρεβρεθώ όπως φαίνεται. Sad
Anyway, καλά να περάσετε, πιείτε και ένα καφέ για μένα. :D
pduke - Τετ 11 Δεκ 2002, 09:38:29
Θέμα δημοσίευσης:
βρε αγορίνες μου θα γίνει απλά περιμένω τον παπ**α τον Μίλτο να μου πει αν μπορεί την παρασκευή για να μην το χάσει κι αυτό.
Πάντως το μέρος είναι καλό,εκτός κιαν έχει κανείς άκρη στο λευκό πύργο...
micho - Τετ 11 Δεκ 2002, 09:52:00
Θέμα δημοσίευσης:
pduke έγραψε:
εκτός κιαν έχει κανείς άκρη στο λευκό πύργο...
ΕΠΑΝΩ στον λ.πυργο??? Twisted evil Twisted evil Twisted evil :D θα είμαστε πολύ καρτα ρε συ πανο! αν και εχει συνεχεια αστυνομια για να σταματαει τα αμαξια να μην μπαινουν παραλία. Τωρα αν παμε σαν επισημο club και ζητήσουμε αδεια απο τροχαια για λ.π. η μ. αλεξανδρο (για φωτογραφηση και καλα να πουμε η κανα αλλο χαζο λογο) Shocked Shocked Shocked
GIANNIS206 - Τετ 11 Δεκ 2002, 17:19:28
Θέμα δημοσίευσης:
ΛΕΥΚΟ ΠΥΡΓΟ Ε;!!ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ!ΡΕ ΠΑΝΟ ΑΥΤΟ Ο ΜΙΛΤΟΣ ΤΙ ΠΙΝΑΚΙΔΑ ΕΧΕΙ ΛΕΣ ΝΑ ΤΟΝ ΕΧΩ ΠΕΤΥΧΕΙ ΠΟΤΕ;ΠΑΝΤΟΣ ΕΧΩ ΔΩΣΕΙ ΚΑΡΤΟΥΛΑ ΣΤΟ ΤΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ.ΗΔΗ ΜΕ ΕΝΑΝ ΠΟΥ ΜΙΛΗΣΑ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΠΕΜΠΤΗ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ!ΟΠΕΡΙΜΕΝΩ ΣΗΜΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ!
alxdr74 - Τετ 11 Δεκ 2002, 18:10:52
Θέμα δημοσίευσης:
[quote="pduke"]βρε αγορίνες μου θα γίνει απλά περιμένω τον παπ**α τον Μίλτο να μου πει αν μπορεί την παρασκευή για να μην το χάσει κι αυτό.

Κανενα νεο απο Μίλτο και pduke? Μονο 4 θα ειμαστε εκει? Δεν θα μοιαζει καν για συναντηση!! Πρεπει να γινουμε περισοτεροι!!!!
GIANNIS206 - Τετ 11 Δεκ 2002, 18:45:15
Θέμα δημοσίευσης:
ΑΛΕΞΑΝΔΡΕ ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΜΙΑ 10 ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ!ΜΑΚΑΡΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΔΥΣΚΟΛΑ!ΜΠΟΡΕΙ Ο ΠΑΝΟΣ ΚΑΙ Ο ΜΙΛΤΟΣ ΚΑΤΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΑΝΕ!ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΑΜ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ! Wink
alxdr74 - Τετ 11 Δεκ 2002, 18:48:50
Θέμα δημοσίευσης:
GIANNIS206 έγραψε:
ΑΛΕΞΑΝΔΡΕ ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΜΙΑ 10 ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ!ΜΑΚΑΡΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΔΥΣΚΟΛΑ!ΜΠΟΡΕΙ Ο ΠΑΝΟΣ ΚΑΙ Ο ΜΙΛΤΟΣ ΚΑΤΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΑΝΕ!ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΑΜ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ! Wink

Για να δουμε! Η παρασκευη ειναι κοντα....
GIANNIS206 - Τετ 11 Δεκ 2002, 18:56:50
Θέμα δημοσίευσης:
ΚΟΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕ.ΚΟΝΤΑ ΟΜΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ 206ΔΕΣ!!!!!!
micho - Πεμ 12 Δεκ 2002, 01:16:23
Θέμα δημοσίευσης:
τι 10 τι 5 τι 4!!! μην μασατε ρεε θα γινουμε και εμεις καποτε πολλοι! :D :D :D τωρα γιατι πανος μιλτος σιωπουν... κατι θα ετοιμαζουν σωστε το εθεσες φιλε! Twisted evil
GIANNIS206 - Πεμ 12 Δεκ 2002, 01:23:22
Θέμα δημοσίευσης:
να δουμε να δουμε αυριο ελπιζω να ξερουμε αν θα βολεψει!και αν δεν τουσ βολεψει παμε εμεισ πινουμε ενα καφεδακι και τα λεμε!
Miltellas - Πεμ 12 Δεκ 2002, 02:17:33
Θέμα δημοσίευσης:
Παρασκευή θέλετε; Παρασκευή τότε! Είμαι μέσα. Να σφυρίξω και σε καναδυο ακόμη...

Παρασκευή 13/12/2002 στις 19:00 στο Village Center.
Κατοχυρώθηκε!

Βρίσκουμε ανοιχτό χώρο (το εύχομαι δηλαδή...) και τον καταλαμβάνουμε. Όποιος έρχεται θα βρει εύκολα τα μαζεμένα (Wink 206. Όσοι έχουμε τηλέφωνα θα επικοινωνήσουμε για να συντονιστούμε έτσι ώστε να είμαστε μαζεμένοι και να φαινόμαστε.
Συναντιόμαστε, τραβάμε φωτογραφίες φλασάτες (να κάνει και κατάλληλο καιρό όμως), γνωριζόμαστε μεταξύ μας νέοι και παλιοί (αν μπορεί να ειπωθεί έτσι), μοιράζονται αυτοκόλλητα και κάρτες, πάμε για καφέ, ενημερώνουμε για το παρόν και συζητάμε για το μέλλον, το 206 και το club, τί έχουμε κάνει μέχρι τώρα, πώς βλέπει ο καθένας μας την κατάσταση και πώς θέλει να τη βλέπει, τί μπορούμε να κάνουμε για μας, για το 206Club, και ό,τι άλλο θέλουμε. Την Παρασκευή θα είμαστε χύμα αλλά θα γουστάρουμε κι έτσι. Μέχρι να μάθουμε να συνονιζόμαστε-συνεργαζόμαστε, να γίνουμε ακόμη περισσότεροι, και τελικά να οργανωθούμε και να οργανώνουμε.
Slash - Πεμ 12 Δεκ 2002, 02:25:38
Θέμα δημοσίευσης:
Με σκοτώνετε... Laughing
Τέσπα, κανονίστε για καμιά ταβερνούλα να τα πούμε κιόλας κάποια στιγμή για όσους δεν θα μπορέσουν να είναι.
micho - Πεμ 12 Δεκ 2002, 02:42:29
Θέμα δημοσίευσης:
Miltellas έγραψε:
Παρασκευή θέλετε; Παρασκευή τότε! Είμαι μέσα. Να σφυρίξω και σε καναδυο ακόμη...

Παρασκευή 13/12/2002 στις 19:00 στο Village Center.
Κατοχυρώθηκε!

Βρίσκουμε ανοιχτό χώρο (το εύχομαι δηλαδή...) και τον καταλαμβάνουμε. Όποιος έρχεται θα βρει εύκολα τα μαζεμένα (Wink 206. Όσοι έχουμε τηλέφωνα θα επικοινωνήσουμε για να συντονιστούμε έτσι ώστε να είμαστε μαζεμένοι και να φαινόμαστε.
Συναντιόμαστε, τραβάμε φωτογραφίες φλασάτες (να κάνει και κατάλληλο καιρό όμως), γνωριζόμαστε μεταξύ μας νέοι και παλιοί (αν μπορεί να ειπωθεί έτσι), μοιράζονται αυτοκόλλητα και κάρτες, πάμε για καφέ, ενημερώνουμε για το παρόν και συζητάμε για το μέλλον, το 206 και το club, τί έχουμε κάνει μέχρι τώρα, πώς βλέπει ο καθένας μας την κατάσταση και πώς θέλει να τη βλέπει, τί μπορούμε να κάνουμε για μας, για το 206Club, και ό,τι άλλο θέλουμε. Την Παρασκευή θα είμαστε χύμα αλλά θα γουστάρουμε κι έτσι. Μέχρι να μάθουμε να συνονιζόμαστε-συνεργαζόμαστε, να γίνουμε ακόμη περισσότεροι, και τελικά να οργανωθούμε και να οργανώνουμε.

o μιλτος εμίλησε! :D τα λεμε τοτε εκει! πειτε σε γνωστους και αγνωστους να ερθουν ολοι!!!
pduke - Πεμ 12 Δεκ 2002, 10:17:44
Θέμα δημοσίευσης:
OUG
micho - Πεμ 12 Δεκ 2002, 10:22:51
Θέμα δημοσίευσης:
πανοοο πες και τον κρητικο να ερθει!
pduke - Πεμ 12 Δεκ 2002, 10:51:36
Θέμα δημοσίευσης:
micho έγραψε:
πανοοο πες και τον κρητικο να ερθει!

του είπα κιόλας............χωρίς το κρητικάτσι δεν πάμε πουθενά!!!
Sidobre - Πεμ 12 Δεκ 2002, 12:30:19
Θέμα δημοσίευσης: 2η Συνάντηση Βορείου Ελλαδος (Θεσσαλονίκη)
Παρασκευή και 13.... η ημέρα της 2ης Συνάντησης των βορείων του κλαμπ μας.

19:00 η ώρα στο village center, στο παρκινγκ.

Θα μοιραστούν αυτοκόλητα και κάρτες. Ακολουθεί κουβέντα και ενημέρωση και τέλος καφές με φοντάν και μπουφές με καναπεδάκια και μπακετάκια....

Θα ακολουθήσει βόλτα-κομβόι μεσα στην πόλη για να ψαρώσει η συμπρωτεύουσα.
pduke - Πεμ 12 Δεκ 2002, 12:53:15
Θέμα δημοσίευσης:
πωπω κόσμος...........
micho - Πεμ 12 Δεκ 2002, 12:57:51
Θέμα δημοσίευσης: Re: 2η Συνάντηση Βορείου Ελλαδος (Θεσσαλονίκη)
Sidobre έγραψε:
Παρασκευή και 13.... η ημέρα της 2ης Συνάντησης των βορείων του κλαμπ μας.

19:00 η ώρα στο village center, στο παρκινγκ.

Θα μοιραστούν αυτοκόλητα και κάρτες. Ακολουθεί κουβέντα και ενημέρωση και τέλος καφές με φοντάν και μπουφές με καναπεδάκια και μπακετάκια....

Θα ακολουθήσει βόλτα-κομβόι μεσα στην πόλη για να ψαρώσει η συμπρωτεύουσα.

ναι ναι ελατε κ δεν θα χασετεεεεε! απο καρτουλες εχουμε απειρες παιδια!
konstantinos - Πεμ 12 Δεκ 2002, 13:22:14
Θέμα δημοσίευσης:
Θα είμαστε και εμείς επάνω (Chris - Konstantinos - Sidobre) τρέμε pduke...

ps Ο Chat(Τασος) δεν μπορεί, επισκευάζει το σαμάρι...
micho - Πεμ 12 Δεκ 2002, 13:28:35
Θέμα δημοσίευσης:
ε να παρει αυτα τα παιδια! μια συναντηση με αξιοπρεπεια θελαμε να κανουμε και εμεις και...... Evil Evil Evil Evil
pduke - Πεμ 12 Δεκ 2002, 13:38:44
Θέμα δημοσίευσης:
konstantinos έγραψε:

Αστο μωρέ ,εγώ θα πάω Αθήνα.....
Ady - Πεμ 12 Δεκ 2002, 14:48:15
Θέμα δημοσίευσης:
konstantinos έγραψε:

Ρε σοβαρά μιλάτε ?????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!
konstantinos - Πεμ 12 Δεκ 2002, 15:02:01
Θέμα δημοσίευσης:
Ady έγραψε:
konstantinos έγραψε:

Ρε σοβαρά μιλάτε ?????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ναι ρε συ, έχουμε δώσει ραντεβού στο γνωστό στριπτιζάδικο (μέσα), εάν τα καταφέρουμε και βγούμε όρθιοι, θα πάμε. Εαν γουστάρεις έλα...

ps Ο Chat(Τασος) δεν νομίζω να προλάβει...
GIANNIS206 - Πεμ 12 Δεκ 2002, 17:05:30
Θέμα δημοσίευσης:
καλα ασ ερθουν αλλα εδω αρχισε το χιονονερο!τα γυρω βουνα αν εχουν χιονια δεν κρατιεμαι εγω!!!!!στο τει μοιραζω καρτεσ να δουμε!εγω θελω τον πολιτη να τον δω και εκτοσ εδρασ!!!!
micho - Πεμ 12 Δεκ 2002, 17:08:08
Θέμα δημοσίευσης:
παιδια αυριο πειτε οσους περισοτερους μπορειτε να δειξουμε και στον κοσμο που 8α ναι εκει δυναμη!
alxdr74 - Πεμ 12 Δεκ 2002, 23:26:54
Θέμα δημοσίευσης:
Οπως εχω ειδη πει Θα ειμαι εκει! Ενδεχεται ομως να αργησω λιγο....το πολυ μιση ωριτσα....μην φυγετε ετσι? Smile
lxar - Παρ 13 Δεκ 2002, 03:56:03
Θέμα δημοσίευσης:
hey!eimai kainourios apla mpika apo periergeia k epeidh ena filaraki exei porwthei me to site k moirazei aytokollitakia...xairetw guys k zitw o...akanes!!! :D
micho - Παρ 13 Δεκ 2002, 10:49:14
Θέμα δημοσίευσης:
ela kai si maziiii! exeis den exeis 206 Shocked :D :D :D
seridim - Παρ 13 Δεκ 2002, 22:14:03
Θέμα δημοσίευσης:
Πραγματοποιήθηκε και η 2η συνάντηση των Βορείων και όχι μόνο.
Αυτή την φορά οι συμμετοχές ήταν περισσότερες αν και ο καιρός δεν βοήθησε καθόλου (Έβρεχε συνεχώς @!#$#@##@ ).Μπορώ να πω ότι αυτή την φορά ήταν περισσότερο ''οικογενειακή'' η συγκέντρωση αφού πολλοί ήρθαν μετά των ''συζύγων'' τους. Έχουμε και λέμε από συμμετοχές
Miltellas συνοδευόμενος από τη σύζυγό του.
Pduke συνοδευόμενος από τη σύζυγό του.
Micho συνοδευόμενος από τη σύζυγό του.
Seridim
Giannis206
Alxdr74
Βαλάντης μέλος του club αλλά εκτός forum
Frezador (συγνώμη αν κάνω λάθος το username) συνοδευόμενος από τη σύζυγό του και καταπληκτικό bodykit από την carmania.
Και ένα άλλο μέλος που δυστυχώς δεν θυμάμαι το username του (sorry). Βγήκαν και οι απαραίτητες foto τις οποίες θα βάλει στο site o Micho.
micho - Παρ 13 Δεκ 2002, 22:18:44
Θέμα δημοσίευσης:
η συνάντηση πραγματοποιήθηκε με επιτυχία! και είχαμε μεγαλύτερη συμμετοχή απο την πρώτη!!! μόνο που δεν βγάλαμε πολλες φωτογραφίες λόγω της βροχής! αντε και στην τρίτη ακομη περισσότεροι! Twisted evil Twisted evil Twisted evil περίσοτερα στο gallery της αλλης βδομαδας αν ο pduke εμφανίσει τις photos τις 1ης!!!! Rolling eyes :D :D :D και κατι να συμπληρωσω οτι εγιναν πολλες συμμετοχες για το tour αλλα να μην πεσει επανω στην εξεταστική του Φεβρουαρίου αυτα....!
micho - Παρ 13 Δεκ 2002, 22:27:45
Θέμα δημοσίευσης:
http://www.206club.gr/forum/viewtopic.php?p=16913#16913
καλα τι ειμαστε εμεις οι βόρειοι ρε παιδι μου!!!!
GIANNIS206 - Παρ 13 Δεκ 2002, 23:11:50
Θέμα δημοσίευσης:
Εμείς οι βορειοι ειμαστε άλλο πραμα!!!!!!δηνητρη οι φωτο μπορει να βγουν γρηγορα οι δικεσ μου θα ενημερωσω!
GIANNIS206 - Παρ 13 Δεκ 2002, 23:15:31
Θέμα δημοσίευσης:
ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ!!!!!!
Miltellas - Σαβ 14 Δεκ 2002, 01:02:39
Θέμα δημοσίευσης:
Αυτή τη φορά τελικά είμασταν έντεκα. Και έλειπε κόσμος πάλι.
Αυξανόμαστε!

Σήμερα βρέχει όλη μέρα ασταμάτητα.

Μαζευτήκαμε στο πάρκινγκ του Village Center. Περιμένοντας, σχολιάσαμε το 1o touring στο Πήλιο. Μιλήσαμε για τα "κορίτσια" μας. Μιλήσαμε τηλεφωνικώς με τον Πολίτη. Μοιράσαμε αυτοκόλλητα και κάρτες.
Γνωριστήκαμε. Μπήκαμε στην καφετέρια του Village και καθήσαμε να στεγνώσουμε. Πήραμε το καφεδάκι μας και συνεχίσαμε την κουβέντα.
Προσπαθήσαμε να μιλήσουμε για το 206club αλλά μείναμε στην προσπάθεια. Είπαμε δυο-τρία πράγματα αλλά δεν εμβαθύναμε. Δεν πειράζει. Θα γνωριστούμε καλύτερα με τον καιρό στις επόμενες συναντήσεις. Στο εν τω μεταξύ το club θα επεκτείνεται, θα συνεννοούμαστε για τις βελτιώσεις που θα κάνουμε, για τα σέρβις μας και για τις αγορές μας. Δεν θα μείνουμε μόνο στις εκδρομές μας. Wink

Μετά παραταχθήκαμε για την επιβεβλημένη φωτογράφηση-πειστήριο της συνάντησης.
Βόλτα στην πόλη δεν κάναμε. Ο καιρός ήταν ακατάλληλος για κάτι τέτοιο. Υπερβολική κίνηση, πολλή βροχή, νερά, θολά τζάμια.
Ό,τι έπρεπε για σινεμά...

Προσωπικά, σήμερα χάρηκα κυρίως για δύο πράγματα. Πρώτον, για τις καινούριες γνωριμίες και την επέκταση του 206club στο Βορρά, και δεύτερον, για τα αυτοκόλλητα. Επιτέλους θα κυκλοφορώ με τη σημαία μας! Όχι τίποτα άλλο, αλλά να ξέρουν και οι οχτροί τί τους χτύπησε! Laughing Wink
DimiP - Σαβ 14 Δεκ 2002, 01:15:21
Θέμα δημοσίευσης:
και καποιοι αλλοι στην πρωτευουσα στην πηγη των σηματων δηλ. ακομα περιμενουν......ααααουχχχχ..... νυσταξα.... sidobre μ΄ακκοοοουυυυυςςςςς;;; καφεεεεεε!!!+σημα!
Tomcat - Σαβ 14 Δεκ 2002, 01:39:23
Θέμα δημοσίευσης:
Μπράβο πάντως ρε παιδία που κει πάνω δραστηριοποιήστε έντονα!!!
Αν σε 4,5 εκ. κατοίκων εμείς εδω κάτω είμαστε ευχαριστημένοι που στο meeting έχουμε 17 αυτοκίνητα εσείς με τα 11 πρέπει να είστε άρχοντες! (Βέβαια άκουσα κάτι για Αθηναίους αλλά...)

Όσο για τον μανιακό μπλέ κινέζο με τα αυτοκολλητάκια : Απλώς αγνοήστε τον θα ήρεμήσει κάποια στιγμή αφού δεν θα του δίνει κανείς σημασία!!!!

Ααααα ναι ξέχασα -------------
+ ΠΛΑΚΑ -
------------
Miltellas - Σαβ 14 Δεκ 2002, 03:10:33
Θέμα δημοσίευσης:
"Και οι Έντεκα ήταν Βόρειοι"
Ο ένας ήταν σχεδόν Βόρειος (Alxdr74). Από Θεσσαλία. Σαφώς Βορειότερα των Νοτίων... Laughing
Mix206cc - Σαβ 14 Δεκ 2002, 11:45:49
Θέμα δημοσίευσης:
Οχι ρε π@υστη μου παλι αργησα να δω το post παρε κανα τηλ ρε Μιλτο Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
pduke - Σαβ 14 Δεκ 2002, 13:55:40
Θέμα δημοσίευσης:
Καλές οι συναντήσεις αλλά εγώ κουράζομαι.....
Την επόμενη φορά θα γίνει σε χώρο δικό μας γιατί η πολλή βαβούρα μόνο βαβούρα φέρνει.
Έχουε πετύχει έναν στόχο,αυτόν του κοινού συνεργείου ,πράγμα σημαντικότατο, αλλά περίμενα και άλλα που δεν ήρθαν.
Παρακαλώ λοιπόν όλους τους "επάνω" να συντονιστούν ώστε να έχουμε κοινή "αγορά".

Αυτά και καλή συνέχεια.
Svstouk - Σαβ 14 Δεκ 2002, 14:16:24
Θέμα δημοσίευσης:
Συγχαρητήρια "Βόρειοι"! Μπράβο σας που τα καταφέρατε με το συνεργείο και όχι μόνο! Wink

......................εμείς οι "Νότιοι" τι κάνουμε;;;; Question Question Question
DimiP - Σαβ 14 Δεκ 2002, 15:58:13
Θέμα δημοσίευσης:
Svstouk έγραψε:
Συγχαρητήρια "Βόρειοι"! Μπράβο σας που τα καταφέρατε με το συνεργείο και όχι μόνο! Wink

......................εμείς οι "Νότιοι" τι κάνουμε;;;; Question Question Question

ειναι αχορταγοι αυτοι οι Νοτιοι! 3 συναντησεις 1 συνελευση 1 touring και θελουν κιαλλο.....

ε ; μετα πως να μη το πουλησω;
θα παρω κανα agila Wink Wink να βρω την ησυχια μου Laughing Laughing Laughing
Svstouk - Σαβ 14 Δεκ 2002, 17:23:02
Θέμα δημοσίευσης:
DimiP έγραψε:
Svstouk έγραψε:

ειναι αχορταγοι αυτοι οι Νοτιοι! 3 συναντησεις 1 συνελευση 1 touring και θελουν κιαλλο.....

Καλή η πλάκα, Δημήτρη, αλλά κοίτα λίγο τι αναφέρεις : "συναντήσεις", "συνελεύσεις", και "touring".

Για μένα προσωπικά δεν είναι αυτά ουσία για αυτό που θέλουμε να λέγεται "Club". Οι άλλοι οι άνθρωποι ΚΑΙ συναντήσεις κάνανε ΚΑΙ συνεργείο "δικό μας" έχουνε ΚΑΙ εκπτώσεις πετυχαίνουνε ως "club".

Είμαι σίγουρος ότι συμφωνείς μαζί μου και τα έχεις σκεφτεί κι εσύ αυτά. Wink
DimiP - Σαβ 14 Δεκ 2002, 18:31:18
Θέμα δημοσίευσης:
Svstouk έγραψε:
DimiP έγραψε:
Svstouk έγραψε:

Καλή η πλάκα, Δημήτρη, αλλά κοίτα λίγο τι αναφέρεις : "συναντήσεις", "συνελεύσεις", και "touring".

Για μένα προσωπικά δεν είναι αυτά ουσία για αυτό που θέλουμε να λέγεται "Club". Οι άλλοι οι άνθρωποι ΚΑΙ συναντήσεις κάνανε ΚΑΙ συνεργείο "δικό μας" έχουνε ΚΑΙ εκπτώσεις πετυχαίνουνε ως "club".

kατι επαθα σημερα και δεν διαβαζω προσεκτικα τα posts.
οκ. πασο. δικιο εχεις, αναφερομουν στη συναντηση Θεσ/νικης και οχι στο τι πετυχαν οι Βορειοι. λαθος μου. Σιγουρα αξιζει που εχουν καταφερει τοσα.
DimiP - Σαβ 14 Δεκ 2002, 18:32:26
Θέμα δημοσίευσης:
Svstouk έγραψε:
DimiP έγραψε:
Svstouk έγραψε:

kατι επαθα σημερα και δεν διαβαζω προσεκτικα τα posts.
οκ. πασο. δικιο εχεις, αναφερομουν στη συναντηση Θεσ/νικης και οχι στο τι πετυχαν οι Βορειοι. λαθος μου. Σιγουρα αξιζει ενα ΜΠΡΑΒΟ που εχουν καταφερει τοσα.
Slash - Δευ 16 Δεκ 2002, 03:08:36
Θέμα δημοσίευσης:
Εντάξει μπορεί εγώ να μην ήμουν αλλά έκανα τρομερές βόλτες Παρασκευή και Σάββατο στην Ερμού, Καπνικαρέα, Κολωνάκι και αρκετές καλούτσικες στάσεις για κατάθεση Τσακάλωφ, και γύρω δρόμους. Επίσης έφαγα και μια φανταστική συνταγή ζυμαρικών στο Santa Pasta στο Χαλάνδρι, όπως και βόλτες στην γύρω περιοχή με ένα S3. Αυτά... Laughing
Πέρα από την πλάκα, ήταν ενθαρρυντικό που μαζεύτηκαν αρκετά άτομα, για να οργανώσετε καλύτερο το όλο θέμα με δραστηριοποιήση όλων των μελών. Wink
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες