pduke έγραψε: |
υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να κανονιστει μέσα στη βδομάδα.
Όσοι από το φόρουμ θέλουν ας το γράψουν εδώ για να πάρουμε μια πρώτη γεύση. |
christhehealer έγραψε: |
αλλά please, όχι τόσες πολλές φωτογραφίες όσες την άλλη φορά, δεν τις χωράει ο server. ![]() ![]() ![]() ![]() |
micho έγραψε: | ||
:D στον pduke αυτα που το χει το φιλμ μεσα στην μηχανή απο το σεπτέμβρη ![]() ![]() ![]() |
konstantinos έγραψε: | ||||
Αμάν αμάν... είναι το ίδιο φίλμ που τράβαγε φωτογραφίες στο Πήλιο. Τι στην ευχή format κάνει στο φίλμ και ξανατραβάει απο την αρχή ? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Παράθεση: |
ΧΑΙΡΕΤΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ CLUB.ΕΛΠΙΖΩ ΟΛΟΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ!ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΣΥΝΑΞΗ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΣΟΙ ΘΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ!ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΜΕΡΟΣ ΔΥΣΚΟΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΔΙΩΞΟΥΝ! |
micho έγραψε: |
ok! Παρασκευη 19:00 τοτε! Απο Μερος? Να πουμε Village? |
pduke έγραψε: |
εκτός κιαν έχει κανείς άκρη στο λευκό πύργο... |
GIANNIS206 έγραψε: |
ΑΛΕΞΑΝΔΡΕ ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΜΙΑ 10 ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ!ΜΑΚΑΡΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΔΥΣΚΟΛΑ!ΜΠΟΡΕΙ Ο ΠΑΝΟΣ ΚΑΙ Ο ΜΙΛΤΟΣ ΚΑΤΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΑΝΕ!ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΑΜ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ! ![]() |
Miltellas έγραψε: |
Παρασκευή θέλετε; Παρασκευή τότε! Είμαι μέσα. Να σφυρίξω και σε καναδυο ακόμη...
Παρασκευή 13/12/2002 στις 19:00 στο Village Center. Κατοχυρώθηκε! Βρίσκουμε ανοιχτό χώρο (το εύχομαι δηλαδή...) και τον καταλαμβάνουμε. Όποιος έρχεται θα βρει εύκολα τα μαζεμένα ( ![]() Συναντιόμαστε, τραβάμε φωτογραφίες φλασάτες (να κάνει και κατάλληλο καιρό όμως), γνωριζόμαστε μεταξύ μας νέοι και παλιοί (αν μπορεί να ειπωθεί έτσι), μοιράζονται αυτοκόλλητα και κάρτες, πάμε για καφέ, ενημερώνουμε για το παρόν και συζητάμε για το μέλλον, το 206 και το club, τί έχουμε κάνει μέχρι τώρα, πώς βλέπει ο καθένας μας την κατάσταση και πώς θέλει να τη βλέπει, τί μπορούμε να κάνουμε για μας, για το 206Club, και ό,τι άλλο θέλουμε. Την Παρασκευή θα είμαστε χύμα αλλά θα γουστάρουμε κι έτσι. Μέχρι να μάθουμε να συνονιζόμαστε-συνεργαζόμαστε, να γίνουμε ακόμη περισσότεροι, και τελικά να οργανωθούμε και να οργανώνουμε. |
micho έγραψε: |
πανοοο πες και τον κρητικο να ερθει! |
Sidobre έγραψε: |
Παρασκευή και 13.... η ημέρα της 2ης Συνάντησης των βορείων του κλαμπ μας.
19:00 η ώρα στο village center, στο παρκινγκ. Θα μοιραστούν αυτοκόλητα και κάρτες. Ακολουθεί κουβέντα και ενημέρωση και τέλος καφές με φοντάν και μπουφές με καναπεδάκια και μπακετάκια.... Θα ακολουθήσει βόλτα-κομβόι μεσα στην πόλη για να ψαρώσει η συμπρωτεύουσα. |
konstantinos έγραψε: |
Θα είμαστε και εμείς επάνω (Chris - Konstantinos - Sidobre) τρέμε pduke... |
konstantinos έγραψε: |
Θα είμαστε και εμείς επάνω (Chris - Konstantinos - Sidobre) τρέμε pduke...
ps Ο Chat(Τασος) δεν μπορεί, επισκευάζει το σαμάρι... |
Ady έγραψε: | ||
Ρε σοβαρά μιλάτε ?????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
Svstouk έγραψε: |
Συγχαρητήρια "Βόρειοι"! Μπράβο σας που τα καταφέρατε με το συνεργείο και όχι μόνο! ![]() ......................εμείς οι "Νότιοι" τι κάνουμε;;;; ![]() ![]() ![]() |
DimiP έγραψε: | ||
ειναι αχορταγοι αυτοι οι Νοτιοι! 3 συναντησεις 1 συνελευση 1 touring και θελουν κιαλλο..... ε ; μετα πως να μη το πουλησω; θα παρω κανα agila ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Svstouk έγραψε: | ||||
Καλή η πλάκα, Δημήτρη, αλλά κοίτα λίγο τι αναφέρεις : "συναντήσεις", "συνελεύσεις", και "touring". Για μένα προσωπικά δεν είναι αυτά ουσία για αυτό που θέλουμε να λέγεται "Club". Οι άλλοι οι άνθρωποι ΚΑΙ συναντήσεις κάνανε ΚΑΙ συνεργείο "δικό μας" έχουνε ΚΑΙ εκπτώσεις πετυχαίνουνε ως "club". Είμαι σίγουρος ότι συμφωνείς μαζί μου και τα έχεις σκεφτεί κι εσύ αυτά. ![]() |
Svstouk έγραψε: | ||||
Καλή η πλάκα, Δημήτρη, αλλά κοίτα λίγο τι αναφέρεις : "συναντήσεις", "συνελεύσεις", και "touring". Για μένα προσωπικά δεν είναι αυτά ουσία για αυτό που θέλουμε να λέγεται "Club". Οι άλλοι οι άνθρωποι ΚΑΙ συναντήσεις κάνανε ΚΑΙ συνεργείο "δικό μας" έχουνε ΚΑΙ εκπτώσεις πετυχαίνουνε ως "club". Είμαι σίγουρος ότι συμφωνείς μαζί μου και τα έχεις σκεφτεί κι εσύ αυτά. ![]() |