netblaster έγραψε: |
Το διαπιστωσα σημερα το βραδυ!!! Το πρωι το αυτοκινητο ηταν μια χαρα!!! |
Δισκος απτα 12500Km?!?!?! To αυτοκινητο οδηγειται με πολυ νορμαλ ρυθμους, ουτε καρφωτες, ουτε τιποτα... |
Οταν παταω αποτομα (π.χ. προσπεραση) το πενταλ του γκαζιου, εχοντας 3η ή 4η ή 5η στο σασμαν, το αυτοκινητο αντιδρα λες και εχω πατημενο συμπλεκτη?!?!?! ![]() |
Το διαπιστωσα σημερα το βραδυ!!! Το πρωι το αυτοκινητο ηταν μια χαρα!!! |
....Το διαπιστωσα σημερα το βραδυ!!! Το πρωι το αυτοκινητο ηταν μια χαρα!!! |
ultra-one έγραψε: |
...είναι σαν να είναι από βούτυρο ή είναι ο ίδιος που μπαίνει και στο 1.1........... |
Sidobre έγραψε: |
Ναι, ναι ξέρω ενώ του 309 είναι από ατσάλι και βράχος και και και....![]() ![]() |
ultra-one έγραψε: |
"μαμά" δίσκος του 206 1.6 16v ή είναι ο ίδιος που μπαίνει και στο 1.1.......
|
Σαν μηχανικος μπορεις να μου πεις εναν λογο για τον οποιο μπορει να τρωει το δισκο τοσο γρηγορα???
Αν υποθεσω οτι εγω οδηγω λαθος (πραγμα που αποκλειω γιατι θαχα παθει τα ιδια και στα προηγουμενα αυτοκινητα μου) και εφαγα το δισκο στα 13000km , τι μπορει να αλλαξε και ο καινουριος να ταφτυσε στα 4000km?!?!? Ο τροπος που οδηγω παρεμεινε ιδιος... Αυτο που με προβληματιζει ειναι οτι ο μηχανικος οταν το πηγα μου ειπε οτι ο "μαμα" δισκος αν δεν τον αλλαζα θα κρατουσε περιπου ενα μηνα!!! Υποτιθεται οτι τον αλλαξε, αλλα ολως περιεργως ο καινουριος κρατησε περιπου ενα μηνα!!! Θα το παω αυριο να δουμε... |
volvos έγραψε: |
εγω νομιζω οτι ειναι θεμα ανταλλακτικου -ελατωματικη παρτιδα-
δηλαδη εγω πως να εξηγησω τα 3 μεσαια καζανακια σε 1.5 χρονο? οεο? |
Touristas έγραψε: |
Εάν εσείς έχετε πρόβλημα εγώ τότε τι έπρεπε να έχω κάνει με το δίσκο που έχει κάνει 20000χλμ δημοσιογραφικά και άλλα τόσα που του έχω κάνει εγώ + 2 Μέγαρα με 17αρια και δεν έχει πει κουβέντα.
![]() |
Spyros_L έγραψε: |
Φίλε μου καλά θα κάνεις με ξερά λόγια να μπεις μέσα στην πεζό και να τους πεις να σε πάρουν τηλέφωνο όταν το αυτοκίνητο θα είναι έτοιμο και απροβλημάτιστο. Σε κάποια απο τα παιδιά που γνώρισα τους είπα για τα χίλια κακά που έχουν οι Ιάπωνες όσον αφορά το τρόπο που αντιμετωπίζουν την οδική συμπεριφορά του αυτοκινήτου. Έχουν όμως και κάποια απίστευτη και μνημειώδη αξιοπιστία. Σε 190.000 χιλιόμετρα δεν έχω αλλάξει δίσκο στο Toyota. |