MEMsound έγραψε: |
Απλά ξαναγέμισέ το με απιονισμένο νερό (πχ από το super market με νερο για σίδερο) |
DimiP έγραψε: |
ΕΡΩΤΗΣΗ:
το νερο που τρεχει απο το aircondition (του σπιτιου) το καλοκαιρι (οταν βαζουμε τον κλιματισμο) ειναι σαν το απιονισμενο; δηλ. πρακτικα κανει; σοβαρα τωρα , ειναι το ιδιο; |
Πεζό-ς έγραψε: |
Παιδιά δε νομίζω να κάνετε πλάκα... ![]() Σιγουρα κανει. ![]() ![]() |
Πεζό-ς έγραψε: |
Βασικά... ΕΕΕΕΕ....Τι ακριβώς είναι τα μάκτρα;;; ![]() |
tsosmoulis έγραψε: |
δεν νομιζω να εχει καποια τετοια λειτουργεια...
σε ενα ford probe το ειχα δει αυτο...καλο ε? |
brz20 έγραψε: |
Το νερο απο το A/C ειναι μερος της υγρασιας του δωματιου που ειναι τοποθετημενη η μοναδα.Αν η υγρασια ειναι απιονισμενη κανει αν οχι τοτε....
Παντως ο πατερας μου την πατησε απο απιονισμενο νερο που του ειχε δωσει ενας σε ενα πρατηριο.Ποιον να επμιστευτεις μετα?Πεστε μου. |
DIMCHRI έγραψε: |
και τα saab τα 9.3 σε ειδοποιούν όταν έχεις χαμηλη στάθμη νερού ... |
biohazard έγραψε: |
Τα 207 σε ειδοποιούν όταν έχεις χαμηλη στάθμη νερού υαλοκαθαριστηρων?
Στο RC μου τελειωσε και δεν εκανε τιποτα.... |
plaketokofths έγραψε: |
Δεν βρηκα κατι πιο κατάλληλο,
τα μπροστινά πιτσιλιστηρια του σαξο βγάζουν νερό με πολύ μικρή πίεση και το νερο δεν φτάνει καλα καλα στο παρ μπριζ. Αυτο ειναι το προβλημα, τι συμβαινει ομως. 1. Τα πιτσιλιστήρια δεν ειναι βουλωμένα. 2. Τα σωληνάκια πριν το κεντρικο Τ επισης δεν ειναι βουλωμένα. Προληπτικά τα περασα ολα με ξυδι. 3. Βγάζοντας το κεντρικο σωληνάκι απο την αντλια προς το "Τ". Συμβαίνει το εξής: α. το πισω πιτσηλιστηρι το οποιο δουλεύει κανονικότα συνεχίζει να δουλεύει. Οποτε συμπεραίνω οτι η αντλια ειναι ΟΚ. β. Τα μπροστά με το πισω τροφοτουνται λογικα απο ανεξάρτητο σωληνακια απο την αντλια. γ. Το μπροστά πριν το "Τ" οταν το χω ελευθερο βγαζει νερο με πολύ μικρή πιεση οποτε πιστεύω οτι εκει ειναι το προβλημα. Ερώτηση: Με μια προχειρη ματια το ειδα να χανεται στο θολο, θελω να τσεκάρω οτι δεν ειναι καπου κομμενο και χανω απο κει την πιεση, εφοσον πισω κατουράει τερμα. Ειναι ευκολο? |
plaketokofths έγραψε: |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ευχαριστώ για αλλη μια φορά Γιώργο! |
iceage έγραψε: | ||
Αλλάζεις αντλία που είναι πάνω στο παγούρι(πρέπει να βγάλεις τον δεξί εμπρόσθειο θόλο) με κωδ: 643475 περίπου 17-18 €. Πέρνα από κάποιο κατάστημα με ενυδρία και πέρε σωληνάκι για παροχή οξυγόνου σιλικόνης και αντικατέστησε το από την αντλία μέχρι την είσοδο του καπώ γιατί το εργοστασιακό είναι σκληρό και τσακίζει και καταστρέφει την αντλία γρήγορα. |