BUBA έγραψε: |
1. Booster
Δωροθέτης: Auto Pro (δώρο αξίας 49 ευρώ) Πολλυλά 46 & Λ. Ηρακλείου 50 Άνω Πατήσια - Αθήνα Τηλ. 210-2015222 Τι ακριβώς είναι αυτό ?? Προβλέπω ....κοσμοπλυμήρα με τέτοια δώρα Πάρτε "φουσκωτούς" για την είσοδο ![]() |
MEMsound έγραψε: |
![]() |
307 ARMY! έγραψε: |
Καλημέρα. Θα ενοχλούσε αν έφερνα μια τουρτίτσα για να φυσήξω 33 κεράκια; Λόγω γενεθλίων (την επομένη δηλαδή στις 12 /2), λέω να το γιορτάσω με τους Peugeotφίλους μου. Τι λέτε γίνεται; |
Παράθεση: |
1 Ετήσια ασφάλεια προσωπικού ατυχήματος
Δωροθέτης: Εθνική Ασφαλιστική - Τζιρά Ιωάννα Ελπίδα (δώρο αξίας 60 ευρώ) Ευαγγελιστρίας 45, Καλλιθέα, 17671, Τηλ.6979049738 |
MEMsound έγραψε: | ||
Φυσικά και μπορείς Νίκολαε! ![]() μη σου πω ότι επιβάλλεται κιόλας!!! ![]() ![]() ![]() και φυσικά ευχαριστούμε για τα 2 ακόμα "δωράκια"... ![]() έτσι λοιπόν... ![]() Προστέθηκαν 2 χ :
μια πρόχειρη άθροιση αξίας δώρων βγάζει άνω από 1700 ευρώ... ![]() ![]() ![]() Τι λες τώρα... ![]() ![]() ![]() ![]() υ.γ. πάλι πρέπει να κάνω Update στην φώτο του portal... ![]() ![]() |
X-Beezer έγραψε: |
Δεχεστε και εναν Ιταλο (μετα μιας γαλλιδας) στην εκδηλωση? ![]() |
45% δεν βρήκα... ![]() ![]() ![]() Oμως κανονίστηκε 1 ακόμα δώρο από τα καταστήματα F-stores Φωκάς.... Θα προστεθεί σύντομα. Ευχαριστούμε κ.Vinman. ![]() |
Baphomet έγραψε: |
....Δημητρη, έλα ρε...και κυριακή ξανανεβαίνεις! ![]() |
γιατί έχει πρόβλημα πάρκινγκ η περιοχή?? έλεος ρε παιδιά... παντού θέσεις!
Δημητρη, έλα ρε...και κυριακή ξανανεβαίνεις! ![]() |
γιατί έχει πρόβλημα πάρκινγκ η περιοχή?? έλεος ρε παιδιά... παντού θέσεις!
Δημητρη, έλα ρε...και κυριακή ξανανεβαίνεις! ![]() |
STELIOS έγραψε: | ||
Προβλημα δεν υπαρχει απλα ολοι θελουν να παρκαρουν εξω απ΄τη λεσχη... |
ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ έγραψε: |
Nομίζω ότι πάτε να δημιουργήσετε θέμα από μια απλή κουβέντα.
Η ουσία είναι ότι κόβουμε την πίτα μας και το μόνο που πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας είναι να το οργανώσουμε όμορφα και να περάσουμε καλά !!! |
BUBA έγραψε: |
λες και έχουν καμια F430 |
christhehealer έγραψε: |
Να το έπλενα και να το κέρωνα εγώ, να ήταν θέμα...
Εσύ τώρα που είσαι όλη την ώρα με το ξεσκονόπανο στο χέρι, σιγά μην ασχοληθούμε... δυο τετράγωνα παρακάτω να κάνεις και γυμναστική!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() |
kanelj έγραψε: |
Nα δεις που τωρα που δεν εχω το αυτοκινητο μου,θα κερδισω το δωρο εκπληξη!!!
![]() ![]() |
Τελικά από τα F Stores έχουμε 2 δώρα:
![]() ![]() ![]() |
vinman έγραψε: | ||
Τις οποίες έχω στα χέρια μου και θα τις φέρω το βράδυ στη λέσχη... ![]() |
nickzotos έγραψε: |
μουσικη ποιος θα παιξει;;
να φερω το λαπτοπ; |
Baphomet έγραψε: | ||
έχει αναλάβει ο Photoman ![]() ![]() ![]() |
Sidobre έγραψε: |
Ποιός άραγε θα κερδίσει αυτές τις φοβερές ζαντούλες; ![]() ![]() |
Stevon έγραψε: |
[/b]τί τσάμπα πλήρωσα 100€ σε διακεκριμένο μέλος του PS |
Ωχ!!Θα μας πεθανει ο Νικολακης.... ![]() ![]() ![]() |
Ronin έγραψε: |
Εγώ θα περάσω σκαστός να φέρω διάφορα θέματα.
Μάνο θα είσαι εκεί στις 11.00?(και νωρίτερα αν ήσουν θα με βόλευε περισσότερο...) |
manosm3 έγραψε: |
Εμαθα οτι θα καθαρισετε τη λεσχη! χιχιχι
ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΑΚΟΥΣΑΤΕ!!!! Μπορω να σας κλεισω ρωσιδα, υψος 1.80, με "προσοντα" κλπ κλπ με ανταλλαγμα ενα 45% μπλοκε διαφορικο απο 320 Ε36. χιχιχιχι ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Αν εχετε προβλημα με τη ρωσιδα, καθαριζω εγω. Αλλα δεν εχω τετοια "προσοντα". ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Lef205 έγραψε: | ||
Kαι πες οτι την κανουμε την τραμπα,το μπλοκε εχεις αμαξι να το βαλεις? Αυριο θα προσπαθησω να ερθω και εγω,μηπως χρειαζεται να φερω συνεργα ή ειμαστε κομπλε? Μανο δεν ερχεσαι και εσυ να βαλεις ενα χερακι λεω εγω?! ![]() |
manosm3 έγραψε: |
.....
Χερακι, που να βαλω; στη Ρωσιδα;;; |
Nα δεις που τωρα που δεν εχω το αυτοκινητο μου,θα κερδισω το δωρο εκπληξη!!!
![]() ![]() |
Lef205 έγραψε: |
Εμενα καποιος προσπαθησε να με ξυπνησει,αλλα μαζευα τα κομματια μου απο χθες το βραδυ! ![]() |
Tiesto έγραψε: |
Σε ποιους επεσαν δωρα? |
χαλαρά η καλύτερη εκδήλωση μας ever... πάρα πολλά μπράβο σε ολους όσους ασχολήθηκαν και σε όσους ήταν εκεί και μας τίμησαν. PS Club Rulz ![]() ![]() ![]() |
Ghost Dog έγραψε: |
Πολυ ωραια ηταν... ![]() ![]() Lefo <Πεεες μας τιι πινεις,εεεσυ και δε μας δινεις...> ![]() ![]() ![]() |
Οι λαχνοί εξαφανίστηκαν σε 10 λεπτά...μάλλον έπρεπε να έχουμε κι άλλους!!! κόστιζαν 5 ευρώ/φακελάκι (1 φακελάκι=3 λαχνοι). |
underage έγραψε: | ||
Εγώ πάλι την έκανα την εξυπνάδα μου ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Πάντως ήταν όλα άψογα, συγχαρητήρια παιδιά κι από εμάς. ΥΓ. Που ήταν ο Chris the Attica??????? |
Lef205 έγραψε: |
πολυ ωραια χτες!
Εγω με δωro ηρθα και με δωρο εφυγα,και μαλιστα ακρως συμβολικο! Ενα μπλουζακι psclub! Πολυ ωραια η ατμοσφαιρα και η λεσχη γεματη κοσμο! Και εις αλλα με υγεια! |
crusader έγραψε: |
Στη φωτό της πίτας, γιατί ο ζουζουνέλος φαίνεται σαν να είναι αφίσα - ψεύτικος??? ![]() ![]() ![]() |
Lef205 έγραψε: | ||
Γιατι ολοι οι κουκλοι ειναι ψευτικοι! ![]() (Μετοχες Μανθου:Limit up!) ![]() |