Blue_Devil έγραψε: |
P.S:Tora pou to skeftomai de mporouse na me trakarei i kartsona ![]() ![]() |
Tomcat έγραψε: |
Ωχ αυτό πρέπει να πόνεσε πραγματικά.Καταρχήν προσωπικά πιστεύω ότι σε κάθε είδους τρακάρισμα ή ζημία στο αυτοκίνητο φωνάζουμε την αστυνομία.Θέλω να είμαι εξασφαλισμένος απέναντι σε οποιαδήποτε πονηριά που μπορεί να μου κάνει ο άλλος.Άλλωστε δεν τον ξέρω και όσο καλός εξωτερικά μπορεί να φαίνεται ,τα λεφτά είναι πολλά και ο κόσμος περίεργος.Βέβαια υπάρχει και η δυνατότητα της Φιλικής Δήλωσης.Δεν λέω καλή προσπάθεια που αν ο άλλος δεχτεί και την συμπληρώσει έχουν τελειώσει τα τρεξίματα σου.Ο πραγματογνώμονας έρχεται από την δικία σου ασφαλιστική και βλέπει τις ζημιές και πληρώνεσαι πάλι από την δικία σου εταιρία. |
Σε περίπτωση όμως που έχεις πάρει απλώς τα στοιχεία του άλλου του φταίχτη μην απελπίζεσαι θα το φτίαξεις το αμάξι σου απλώς με λίγο παραπάνω εκνευρισμό (δεν θέλω να σε προκαταλάβω αλλά είναι προσωπικές εμπειρίες).Πρέπει να τρέξεις την γυναίκα να σου κάνει δήλωση.Μετα υπολόγισε 5-7 μέρες για να πάει η δήλωση από τον πράκτορα στην ασφαλιστική και να ανοιχτεί φάκελος υπόψιν συγκεκριμένου πραγματογνώμονα.Εν συνεχεία πρέπει να κανονιστεί κάποιο ραντεβου με τον πραγματογνώμονα να κοιτάξει το αυτοκίνητο και να δώσει την έκθεση του για το ατύχημα.Τότε μπορείς να αρχίσεις να φτίαχνεις το αυτοκίνητο.
Αφού πληρώσεις πρέπει να πάς τα τιμολόγια στην ασφαλιστική της κυρίας και να περιμένεις πότε θα σε ειδοποιήσουν για να πάρεις τα λεφτά σου (Αυτό εξαρτάται από την ποιότητα της ασφαλιστικής). Έχω την αίσθηση ότι μπορείς να ζητήσεις πραγματογνώμονα αμέσως μετά το ατύχημα είτε από την δική σου ασφαλιστική είτε από της κυρίας.\ Πάντως ο γενικός κανόνας είναι ένας! ΤΡΕΞΙΜΟ ΠΟΛΥ ΤΡΕΞΙΜΟ |
Μιλάς για φιλική δήλωση φαντάζομαι! |
I kiria exei aspis pronoia einai kali??? ![]() ![]() ![]() |
Υ.Γ¨. Αμα με ειχε στουκαρει και ι καρτσωνα ........αχχχχχχ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Οκ το καταλαβα και εγω,με πηραν και μονοι τους τηλεφωνο για να το δει ο πραγνατογνωμονας.....αυτο ειναι μαλλον θετικο σημαδι.... ![]() Υ.Γ¨. Αμα με ειχε στουκαρει και ι καρτσωνα ........αχχχχχχ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tomcat έγραψε: | ||
Κάρτσωνα ΧΧχχχμμμμμμμ ενδιαφέρον! ΛΟΙΠΟΝ ξέχνα ότι μ@λ@κι@ σου είπ@.Άλλη φορά μετά από τράκα ούτε αστυνομίες ούτε τπτ. πάρε την υπαίτιο και πήγαινε την για ένα καφέ , μια σοκολατίνα εεε κάτι βρε αδερφέ έτσι ώστε να μπορέσετε να κάνετε μια πρώτη εκτίμηση της ζημιάς.Μετά αφού θα έχει νυχτώσει μπορείς να την πας μια βόλτα σε γνωστό μαγαζί της παραλιακής ώστε να εξετάσετε την αρτιότητα του αμαξώματος και για να τις απαλήνεις το ΣΟΚ του τρακαρίσματος.Η συνέχεια θα έρθει μόνη της και χωρίς φιλικές δηλώσεις!!!!!!!! |
DimiP έγραψε: | ||||
μια πασταφλώρα, μια σουμαδα ρε παιδι μου!!! ο Tomcat παντα μοντερνος και μεσα στα πραγματα προτυνει την αλανθαστη συνταγη για να βγαλεις.....γκομενα!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() |
Με πιασες αδελφέ!!!!!!!!!! @@@@ Κάποιες φορές ίσως χρειαστεί και το ρόπαλο για να την ρίξεις την γκόμενα!Αχ άλλες εποχές! |