PSClub - Hellas

Γενικές Συζητήσεις - Τι παίζει με τα φωτοραντάρ?

Spyros_L - Δευ 23 Ιαν 2006, 14:45:21
Θέμα δημοσίευσης: Τι παίζει με τα φωτοραντάρ?
Προχθές έλαβα κλήση απο φωτοραντάρ(μη φοβάστε δεν έρχεται σπίτι...σας καλούν στο τμήμα να την παραλάβετε). Το ανώτατο όριο ήταν 80χλμ και το ραντάρ με έπιασε στα 117. Πλήρωσα πρόστιμο 33Ευρώ. Το θέμα είναι ότι είχα 3 πόντους στο point system. Ξέρει κανένας τι συμβαίνει με τους πόντους? Στους πόσους λέει αντίο το δίπλωμα? Πότε το ξαναπαίρνεις? Επίσης μετα απο πόσο καιρό οι πόντοι διαγράφονται?
DRAKE - Δευ 23 Ιαν 2006, 17:35:22
Θέμα δημοσίευσης:
Στους 25 λες αντίο. Οι πόντοι διαγράφονται μετά από 4 χρόνια από τη στγμή που έλαβεσ την κλήση. Αλήθεια γιατί δεν πλήρωσες 78ε και 3 πόντους που είναι το κανονικό για παραβίαση από 20 έως 40 και σου δώσανε μόνο τα 33ε τα οποία είναι για παράβαση μέχρι 20χλμ πάνω από το όριο;
RASTAVIPER - Δευ 23 Ιαν 2006, 19:56:04
Θέμα δημοσίευσης:
Φιλε δε μας ειπε που την τσιμπησες για να προσεχουμε και μεις.
Περαστικα παντως.
Spyros_L - Τρι 24 Ιαν 2006, 09:08:47
Θέμα δημοσίευσης:
Πήγαινα Αθήνα - Θεσσαλονίκη. Η κλήση είναι απο το 438 χλμ, στο ύψος της Κατερίνης. Έχει σήμανση λέει που γράφει 80χλμ. Καλά κρασιά δηλ. Όσον αφορά τη κλήση και γω απορώ με το ποσό. 37 χλμ πάνω απ το ΄ριο και μου κόψανε 33Ευρώ. ¶ψογη εφαρμογή. Είδα και το αμάξι μου εν κινήσει στη φωτό που δεν το είχα ξαναδεί, τους είπα να μου τη δώσουν, αλλά την ήθελαν για το αρχείο....ΚΡΊΜΑ!
teoman - Τρι 24 Ιαν 2006, 10:07:49
Θέμα δημοσίευσης:
Μέχρι 40km/h είναι 33Ε,επιβεβαιωμένο πρόσφατα.Πες μας πότε έγινε η παράβαση και πότε ήρθε το ραβασάκι?
Spyros_L - Τρι 24 Ιαν 2006, 10:43:44
Θέμα δημοσίευσης:
Καλά μη πανικοβληθείς. Αρχές Νοέμβρη έγινε....και ήρθε 19 Γενάρη...τουλάχιστον τότε με πήρανε τηλέφωνο!
smpokos - Πεμ 26 Ιαν 2006, 18:23:03
Θέμα δημοσίευσης:
μαλλον πρεπει να περιμενω πολλες κλησεις απο το συγκεκριμενο σημειο! ειναι κοντα στα τουνελ της κατερινης?
Spyros_L - Παρ 27 Ιαν 2006, 09:44:00
Θέμα δημοσίευσης:
Δεν θυμάμαι ρε φιλαράκο που ακριβώς είναι...δεν κάνω και κάθε μέρα το Αθήνα-Θεσ/νίκη. Είναι στο 438ο χλμ, τώρα που ακριβώς δεν γνωρίζω. Εγώ τι να πω που περιμένω και την κλήση της επιστροφής. Γιατί λογικά θα έχει ρανταρ και στην επιστροφή. Σιγά να μην πήγαινα με 80 χλμ στην επιστροφή.
drdino - Παρ 27 Ιαν 2006, 11:58:22
Θέμα δημοσίευσης:
Από όσο γνωρίζω, και στις δύο κατευθύνσεις, υπάρχει φωτοραντάρ, με όριο τα 80, πριν ακριβώς από το τούνελ Κατερίνης. Οπότε προσοχή!
smpokos - Παρ 27 Ιαν 2006, 18:40:06
Θέμα δημοσίευσης:
αν υπαρχει φωτορανταρ πριν τη γεφυρα με εχει πιασει με 170 χλμ πολλες φορες αλλα απο οτι εχω ρωτησει μου εχουν πει οτι ειναι απλα καμερες παρακολουθησεως κυκλοφοριας. τωρα καλο ειναι να ξερετε οτι οταν βλεπετε skoda octavia με μαυρο το σημειο της πινακιδας στον μπροστα προφυλακτηρα να ξερετε οτι εχει ρανταρ οπως επισης και στις γεφυρες της περιοχης την στηνουν xsara με φωτορανταρ! αυτα!
drdino - Σαβ 28 Ιαν 2006, 10:28:30
Θέμα δημοσίευσης:
Στην θεσσαλονίκη, κυκλοφορει λευκό xsara station, το οποίο έχει μπροστα υποτίθεται 2 προβολάκια ομίχλης, με καλύματα hela νομίζω. Στην πραγματικότητα έχει onboard radar και τα φώτα αυτά είναι oι αισθητήρες. Αν παρατηρήσετε, θα προσέξετε πως από την μπροστινή πινακίδα του λείπουν 2 αριθμοί. Αν θέλετε και είναι ok, σας γράφω και τον αριθμό κυκλοφορίας του.
pug206gti - Σαβ 28 Ιαν 2006, 11:41:24
Θέμα δημοσίευσης:
αδερφια εμενα μοθ ηρθε στρουμφ σπιτι και μοθ εφερε 3 κλησεις ποθ ειχα υπερβει στην καθε κληση 40 χλμ. περιπου.ελεγαν πανω ΔΗΜΟΣ ΜΑΡΤΙΝΟΥ.Στην αθηνων λαμιας ειναι.εκει ομως δεν υπαρχουν καμερεσ κτλ.πως με γραπσανε?και απο οτι ειπε ο στρουμφ στην μανα μου γιατι εγω σπουδαζω τρικαλα λεει ειναι αρκετα ευρω η καθε κληση ,αφαιρεση διπλωματος κτλ.δικαστηριο.ετσι ειναι?φωτος δεν μου εδωσε,μονο τις κλησεις.οι κλησεις ηρθαν μετα απο πολλους μηνες,μπορει και μετα απο 5 μηνες.
Πεζό-ς - Σαβ 28 Ιαν 2006, 12:13:14
Θέμα δημοσίευσης:
Τώρα αρχίζω να ανησυχώ...
Αυτές οι κάμερες που είναι γέμάτα τα τουνελs στο κομμάτι της εγνατίας (Βέροια-Γρεβενά) μηπως είναι τίποτα επικίνδυνο ρε παιδιά;; Confused
Pale
Κάνω συχνα τη διαδρομή Θεσσαλονίκη-Γιάννενα και περνάω συχνά απο και συνήθως πάνω απ' το όριο ταχυτητας...
Αλλά ενα χρόνο έχει που το δωσαν αυτό το κομμάτι. Ε, μέχρι τώρα δε θα μου' χε έρθει τίποτα Question Question

Shoot ¶τιμα Ρανταρ....
Είναι τρελοί αυτοί οι Ρωμαίοι...
smpokos - Σαβ 28 Ιαν 2006, 14:46:12
Θέμα δημοσίευσης:
μην μασας θα ανεβασω ενα κειμενο με τα ρανταρ που δουλευουν και ποια οχι σε ολη την ελλαδα.
tsosmoulis - Σαβ 28 Ιαν 2006, 14:47:19
Θέμα δημοσίευσης:
http://www.anti-camera.com/cgi-bin/index Cool
pug206gti - Σαβ 28 Ιαν 2006, 15:24:42
Θέμα δημοσίευσης:
το ξερω το σιτε. Laughing
PICASO - Κυρ 29 Ιαν 2006, 15:03:42
Θέμα δημοσίευσης:
smpokos έγραψε:
μαλλον πρεπει να περιμενω πολλες κλησεις απο το συγκεκριμενο σημειο! ειναι κοντα στα τουνελ της κατερινης?

Μεσα στα τουνελ της κατερινης ειναι οι καμερες!!
Παντως θελει μεγαλη προσοχη!!
Καποιος μου ειπε οτι εχει και στην θεσσαλονικη στον περιφεριακο πριν το τουνελ της τουμπας.Ισχυει αυτο?ξερει κανεις?
Spyros_L - Τρι 31 Ιαν 2006, 10:11:21
Θέμα δημοσίευσης:
[quote="pug206gti"]αδερφια εμενα μοθ ηρθε στρουμφ σπιτι και μοθ εφερε 3 κλησεις ποθ ειχα υπερβει στην καθε κληση 40 χλμ. περιπου.ελεγαν πανω ΔΗΜΟΣ ΜΑΡΤΙΝΟΥ.Στην αθηνων λαμιας ειναι.εκει ομως δεν υπαρχουν καμερεσ κτλ.πως με γραπσανε?και απο οτι ειπε ο στρουμφ στην μανα μου γιατι εγω σπουδαζω τρικαλα λεει ειναι αρκετα ευρω η καθε κληση ,αφαιρεση διπλωματος κτλ.δικαστηριο.ετσι ειναι?φωτος δεν μου εδωσε,μονο τις κλησεις.οι κλησεις ηρθαν μετα απο πολλους μηνες,μπορει και μετα απο 5 μηνες.[/quote]

Φίλε το δίπλωμα δεν στο πέρνουν σε καμία τέτοια περίπτωση. Απλά πάνω απο κάποιο όριο χλμ, έχεις δικαστήριο. Ένας κολλητός έφαγε δικαστήριο με 160χλμ και πλήρωσε 350Ευρώ κουστουμάκι. Τα μισά λεφτά σχεδόν ήταν τα έξοδα του δικαστηρίου. Φυσικά και point system. Το δίπλωμα στο πέρνουν όταν συγκεντρώσεις τους απαραίτητους πόντους. ¶λλοι λένε 18 πόντους ,άλλοι 25. Δεν ξέρω ακριβώς. Και πάλι όμως είναι δύσκολο να το χάσεις το δίπλωμα. Και θα σου πω αμέσως γιατί. Αν φτάσεις στο όριο πόντων και ξαναφάς κλήση, τότε την παράβαση την μεταφέρεις σε κάποιον δικό σου έχοντας βέβαια πάρει τη συγκαταθεσή του και λέγοντας οτι το αυτοκίνητο απλά δεν το οδηγούσες εσύ αλλά εκείνος. Εκείνος δηλ υπογράφει με τα στοιχεία του και εσυ φυσικά πληρώνεις το πρόστιμο (αυτό μας έλειπε)!
Πεζό-ς - Τρι 31 Ιαν 2006, 10:38:14
Θέμα δημοσίευσης:
Τελικά ρε παιδιά ... Στην εγνατία ξέρει κανείς τι είδους Ραντάρ είναι αυτά που έχει??? Question
RASTAVIPER - Τετ 01 Φεβ 2006, 12:39:20
Θέμα δημοσίευσης:
Spyros_L έγραψε:

Φίλε το δίπλωμα δεν στο πέρνουν σε καμία τέτοια περίπτωση. Απλά πάνω απο κάποιο όριο χλμ, έχεις δικαστήριο. Ένας κολλητός έφαγε δικαστήριο με 160χλμ και πλήρωσε 350Ευρώ κουστουμάκι. Τα μισά λεφτά σχεδόν ήταν τα έξοδα του δικαστηρίου. Φυσικά και point system. Το δίπλωμα στο πέρνουν όταν συγκεντρώσεις τους απαραίτητους πόντους. ¶λλοι λένε 18 πόντους ,άλλοι 25. Δεν ξέρω ακριβώς. Και πάλι όμως είναι δύσκολο να το χάσεις το δίπλωμα. Και θα σου πω αμέσως γιατί. Αν φτάσεις στο όριο πόντων και ξαναφάς κλήση, τότε την παράβαση την μεταφέρεις σε κάποιον δικό σου έχοντας βέβαια πάρει τη συγκαταθεσή του και λέγοντας οτι το αυτοκίνητο απλά δεν το οδηγούσες εσύ αλλά εκείνος. Εκείνος δηλ υπογράφει με τα στοιχεία του και εσυ φυσικά πληρώνεις το πρόστιμο (αυτό μας έλειπε)!

Ωπα παιδια μη γραφουμε τωρα ο,τι ακουμε δεξια και αριστερα... Shocked Shocked
ΚΑταρχην τους ποντους τους παιρνουν στους 24-25 (δε θυμαμαι ακριβως, αλλα αποκλειεται στους 18).Για το κουστουμακι που εφαγε το παληκαρι επρεπε να προσεξει πριν φτασει δικαστηριο η υποθεση.αν και δε μας λες ποσο οριο ειχε κανονικα ο δρομος.Αν ειχε επιλογη να πληρωσει την κληση πριν το δικαστηριο θα γλυτωνε πολλα λεφτα.
Τωρα το αλλο που λες για μεταφορα κλησης, μου ακουγεται για πολυ sci-fi και δε νομιζω να γινεται, γιατι αλλιως θα το καναμε για ολες μας τις κλησεις.Αλλωστε οταν σε πιασουν και υπογραψεις την κληση κατα την παραλαβη, τελειωσε το θεμα.Ειναι τα δικα σου στοιχεια περασμενα..
Spyros_L - Πεμ 02 Φεβ 2006, 12:17:39
Θέμα δημοσίευσης:
[quote="RASTAVIPER"]
Ωπα παιδια μη γραφουμε τωρα ο,τι ακουμε δεξια και αριστερα... Shocked Shocked
ΚΑταρχην τους ποντους τους παιρνουν στους 24-25 (δε θυμαμαι ακριβως, αλλα αποκλειεται στους 18).Για το κουστουμακι που εφαγε το παληκαρι επρεπε να προσεξει πριν φτασει δικαστηριο η υποθεση.αν και δε μας λες ποσο οριο ειχε κανονικα ο δρομος.Αν ειχε επιλογη να πληρωσει την κληση πριν το δικαστηριο θα γλυτωνε πολλα λεφτα.
Τωρα το αλλο που λες για μεταφορα κλησης, μου ακουγεται για πολυ sci-fi και δε νομιζω να γινεται, γιατι αλλιως θα το καναμε για ολες μας τις κλησεις.Αλλωστε οταν σε πιασουν και υπογραψεις την κληση κατα την παραλαβη, τελειωσε το θεμα.Ειναι τα δικα σου στοιχεια περασμενα..[/quote]

Μιλάω για τις κλίσεις τέτοιου τύπου σαν αυτή που έφαγα εγώ. Μου ήρθε δηλαδή στο αστυνομικό τμήμα και με πήρανε τηλέφωνο να την παραλάβω. Εκεί φυσικά μπορείς να πεις οτι τη συγκεκριμένη ημερομηνία το οδηγούσε το αμάξι ο τάδε γνωστός σου. Είναι απόλυτα φυσιολογικό αυτό να έχει συμβεί άλλωστε. Δεν τους ενδιαφέρει αυτούς ποιος οδηγούσε, αυτό που τους ενδιαφέρει είναι να υπογράψει κάποιος εκείνη τη στιγμή. Έχει συμβεί αυτό, δεν στο λέω τυχαία. Σε περίπτωση που σε τσακώσουν επι τόπου εννοείται οτι μόνο εσύ υπογράφεις για την κλίση
STELIOS - Πεμ 02 Φεβ 2006, 16:09:47
Θέμα δημοσίευσης:
RASTAVIPER έγραψε:
[Ωπα παιδια μη γραφουμε τωρα ο,τι ακουμε δεξια και αριστερα... Shocked Shocked
Τωρα το αλλο που λες για μεταφορα κλησης, μου ακουγεται για πολυ sci-fi και δε νομιζω να γινεται, γιατι αλλιως θα το καναμε για ολες μας τις κλησεις.Αλλωστε οταν σε πιασουν και υπογραψεις την κληση κατα την παραλαβη, τελειωσε το θεμα.Ειναι τα δικα σου στοιχεια περασμενα..

Δεν ειναι απαραιτητο να εχεις ‘ξεχασει’ τη κληση για να πας δικαστηριο. Αν εισαι πολυ πανω απ’το οριο και σε σταματησουν δεν σου κοβουν κληση επιτοπου. Σου σημειωνουν τα στοιχεια και σου ερχεται χαρτι για δηκαστηριο κατευθειαν (εχω συντομα κ’εγω ενα...). Επεισης αυτο με τη μεταφορα γινεται μονο οταν ΔΕΝ σ’εχουν σταματησει επιτοπου (γιατι τοτε παιρνουν τα στοιχεια του οδηγου). Αν η κληση ειναι απο καμερα, τοτε ο ιδιοκτητης του αυτοκινητου λεει οτι πχ. Δεν οδηγουσα εγω αλλα η γυναικα μου ή ο γιος μου, και με τη συγκαταθεση του γιου ή της γυναικας του μεταφερεται η ευθηνη στον παραβατη. Αν πχ. σε καλουν στο τμημα να παρεις την κληση, ΔΕΝ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙΣ επιτοπου. Τους λες θα ερθω αργοτερα με τον παραβτη να την υπογραψει αυτος. Δεν προκειτε να σε σταματησουν, δεν εισαι ουτε κανας φυγας ουτε η υπερβαση οριου ταχητητας ειναι κανα εγκλημα.
RASTAVIPER - Παρ 03 Φεβ 2006, 01:45:08
Θέμα δημοσίευσης:
STELIOS έγραψε:

Δεν ειναι απαραιτητο να εχεις ΅ξεχασειΆ τη κληση για να πας δικαστηριο. Αν εισαι πολυ πανω απΆτο οριο και σε σταματησουν δεν σου κοβουν κληση επιτοπου. Σου σημειωνουν τα στοιχεια και σου ερχεται χαρτι για δηκαστηριο κατευθειαν (εχω συντομα κΆεγω ενα...). Επεισης αυτο με τη μεταφορα γινεται μονο οταν ΔΕΝ σΆεχουν σταματησει επιτοπου (γιατι τοτε παιρνουν τα στοιχεια του οδηγου). Αν η κληση ειναι απο καμερα, τοτε ο ιδιοκτητης του αυτοκινητου λεει οτι πχ. Δεν οδηγουσα εγω αλλα η γυναικα μου ή ο γιος μου, και με τη συγκαταθεση του γιου ή της γυναικας του μεταφερεται η ευθηνη στον παραβατη. Αν πχ. σε καλουν στο τμημα να παρεις την κληση, ΔΕΝ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙΣ επιτοπου. Τους λες θα ερθω αργοτερα με τον παραβτη να την υπογραψει αυτος. Δεν προκειτε να σε σταματησουν, δεν εισαι ουτε κανας φυγας ουτε η υπερβαση οριου ταχητητας ειναι κανα εγκλημα.

Για αυτο το τελευταιο με το εγκλημα μην εισαι τοσο απολυτος.. Wink Wink Αφου θεωρειται η υπερβαση του οριου πανω απο καποια χλμ ως πλημμελημα, τοτε αλλιως το βλεπει ο νομος.
Spyros_L - Παρ 03 Φεβ 2006, 09:46:04
Θέμα δημοσίευσης:
Ρε παιδιά νομίζω οτι το έχουμε ξεκαθαρίσει το θέμα. Έχω όμως μια απορία: Αλήθεια όλους αυτούς που οδηγούν γερά γκάζια, απο impreza sti μέχρι και ferrari, που είναι αδύνατον ρε φίλε να τρέξεις στην εθνική οδό με το όριο που σου δίνουν, τί ακριβώς γίνεται? Έχουν άραγε κάνει συλλογή διαφόρων τύπων κλίσεων? Έχω ακούσει οτι σε κάποιες περιπτώσεις αυτοκινήτων κάνουν τα στραβά μάτια. Να αληθεύει άραγε?
Stevon - Παρ 03 Φεβ 2006, 18:13:00
Θέμα δημοσίευσης:
Spyros_L έγραψε:
Έχω ακούσει οτι σε κάποιες περιπτώσεις αυτοκινήτων κάνουν τα στραβά μάτια. Να αληθεύει άραγε?

Ναί.......... Twisted evil Twisted evil Twisted evil Evil

Υ.γ= το έχω πάθει εγώ....(δεν το αναλύω ποιο πολύ γιατί θα τα πάρω...... Twisted evil )
Ghost Dog - Δευ 10 Μάρ 2008, 10:16:34
Θέμα δημοσίευσης:
Eπειδη θα πηγαινωερχομαι ανελλιπως, εχει παρει το αυτι κανενος τι γινεται με τις καμερες στην Αθηνων-Κορινθου,Κορινθου-Πατρων? Rolling eyes
Πάνος - Δευ 10 Μάρ 2008, 11:17:13
Θέμα δημοσίευσης:
Ghost Dog έγραψε:
Eπειδη θα πηγαινωερχομαι ανελλιπως, εχει παρει το αυτι κανενος τι γινεται με τις καμερες στην Αθηνων-Κορινθου,Κορινθου-Πατρων? Rolling eyes

Για Αθηνων-Κορινθου προσεχε κυριως μπροστα απο τις συρραγες στην κακια σκαλα οπως μπαινεις.
Εκει εχει φωτογραφικα ρανταρ τα οποια λειτουργουν.
Για το αλλο κομματι δεν γνωριζω.
Να σου στειλω ενα αντιρανταρ το οποιο εχω και χρησιμοποιησα μονο μια φορα να κανεις δουλεια σου?
Ειναι πολυ καλο και εντοπιζει οτιδηποτε σταθερο ρανταρ αλλα και πιστολια μολις χτυπουν πινακιδες μπροστινων σου.
Εγω δεν θα το ξαναχρησιμοποιησω ουτως η αλλως.(Εμενα προσωπικα οσες φορες το εχω χρησιμοποιησει με ποναει το κεφαλι μου λογω ακτινοβολιας,αλλους μεσα στο αυτοκινητο στο ιδιο ταξιδι οχι).
COOL ALEXIS - Δευ 10 Μάρ 2008, 11:55:20
Θέμα δημοσίευσης:
Να προσέχεις επίσης τα σημεία στον Κορίνθου Πατρών που έχει δύο λωρίδες ανά κατεύθυνση και μπαριέρα στη μέση ειδικά σε τέτοια σημεία την στήνουν!

ΥΓ Προσοχή στα φώτα των απέναντι συνήθως σε προειδοποιούν ακόμα κι αν έχουν δει το μπλόκο αρκετά μακριά Wink
PHSYBORG - Σαβ 22 Νοέ 2008, 17:16:52
Θέμα δημοσίευσης:
http://img48.imageshack.us/img48/9568/radar2vm3.jpg

Radar στην Αθηνών Κορίνθου (Χαλυβουργική).
Στο ρεύμα προς Αθήνα αμέσως μετά την Toyota
SnakeMJK - Σαβ 22 Νοέ 2008, 17:43:37
Θέμα δημοσίευσης:
Τέτοια κουτιά υπάρχουν σχεδόν παντού... Το θέμα είναι, γράφουν αυτές οι κάμερες; Στέλνουν κλήσεις; Έχετε ακούσει κανέναν τελευταία να χει πάρει κλήση από σταθερό ραντάρ;
kane - Κυρ 23 Νοέ 2008, 11:16:32
Θέμα δημοσίευσης:
Για τους ερχόμενος απο ευζώνους προς θεσνικη,στο υψος της αερογέφυρας παλαιας εθνικης οδου (αγιος αθανασιος θεσνικης) τοποθετηθηκε φωτογραφικη καμερα (ή το κουτι οπως λετε).
Υπαρχουν σχετικές πινακιδες "μπλαμπλαμπλα με τεχνικα μεσα" και καλο ειναι να εχετε το νου σας.
Μαλιστα εχουν τοποθετηθει εκατερωθεν της οδου,οπου υπαρχει ανωτατο οριο 80 και οχι 110.

Δεν λειτουργουν ακομη συμφωνα με πληροφοριες του τμηματους που τις διαχειριζεται,αλλα καλο ειναι να προσεξετε ωστε να μην εχουμε παρατραγουδα.
orgilos - Πεμ 22 Ιαν 2009, 18:28:44
Θέμα δημοσίευσης:
παιδες για να προσεχετε σε ολη την αττικη οδο μια καμερα με φωτο υπαρχει και αυτη ειναι την εισοδο1 στην μανδρα δηλαδη στην πρωτη γεφυρα μετα τα διοδια μανδρας μεσα στο τουνελ...ολες οι αλλες ειναι διαχειρηση κικλοφοριας..και τετοιες καμερες κυκλοφοριας εχει καθε 500-1000μετρα.φυσικα εχει μερικα σημεια που την στεινουν με την καμερα χειρος...εξοδο 5 κτλπ
AlienHack - Τρι 27 Ιαν 2009, 15:12:11
Θέμα δημοσίευσης:
Τα φωτορανταρ οταν σε βγαζουν φωτο πετανε ΦΛας? ετσι νομίζω καθότι ενα βραδυ σε τουνελ με φωτορανταρ εβγαλε τον μπροστινο μου καιειδα το φλας..

αν ναι δειτε αυτό!! http://www.youtube.com/watch?v=NWM3X_dZoJ4&feature=related
dimkeras - Τρι 27 Ιαν 2009, 18:48:24
Θέμα δημοσίευσης:
AlienHack έγραψε:
Τα φωτορανταρ οταν σε βγαζουν φωτο πετανε ΦΛας? ετσι νομίζω καθότι ενα βραδυ σε τουνελ με φωτορανταρ εβγαλε τον μπροστινο μου καιειδα το φλας..

Δε μας παρακολουθείς τελικά!
Έχουμε πει να κάνουμε gb γι'αυτά! Laughing
sotos 207Gt - Τρι 27 Ιαν 2009, 19:17:02
Θέμα δημοσίευσης:
λοιπον προσωπικη εμπειρια
Περιφεριακος Πατρων απο Κυλληνη για Κορινθο με σταματησανε και εμενα και φιλο με σαξο και οι δυο σχδον 200αρα(194)μετα τις γκρινιες τους κλπ και τις κλαψες μας ωστε να μη χασουμε τις πινακιδες μας πηραν τα διπλωματα ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ.
Μετα απο 2 μερες γυρισα στο νησι και εκανα τα κονε μου για να παρω το διπλωμα πισω (για την κληση ουτε λογος και φτηνα τη βγαλαμε καθως το οριο ηταν 120 και μας κοψανε μια 350αρα{με 175 καθαρισα}),και ρωτησα φιλο αστυνομικο για το αν μπορει να μου το παρει.
Λοιπον επεσα απο τα συννεφα καθως οχι μονο μπορει να το παρει αλλα και να μου ξηλωσει και τις πινακιδες επιτοπου(καλα τη βγαλαμε δλδ).
Το αστειο της υποθεσης?
ΠΟΥΘΕΝΑ μα ΠΟΥΘΕΝΑ το εγχειριδιο δεν αναφεροταν σε ποντους και δεν τσιμπησα ουτε εναν.Απο ταλεγομενα του καταλαβα οτι η πρεπει να πηγαινεις εντελως αεροπλανο η να εισαι μεθυσμενος για να φας ποντους η οτι αλλο που δεν το γνωριζω...
AlienHack - Τετ 28 Ιαν 2009, 01:12:22
Θέμα δημοσίευσης:
dimkeras έγραψε:
AlienHack έγραψε:

Δε μας παρακολουθείς τελικά!
Έχουμε πει να κάνουμε gb γι'αυτά! Laughing

και γιατι δεν κανατε? Το σπρει κανει δουλεια?
SnakeMJK - Τετ 28 Ιαν 2009, 09:39:02
Θέμα δημοσίευσης:
το σπρέι κάνει 100% δουλειά (τουλάχιστον στις απλές φωτογραφικές μηχανές δεν φαίνεται η πινακίδα), αλλά για να σε φλασάρει το φωτοραντάρ δεν πρέπει να είναι βράδυ;
AlienHack - Τετ 28 Ιαν 2009, 10:59:01
Θέμα δημοσίευσης:
ΝΑΙ ειναι και αυτο.... :-S αλλα ετσι κιαλλιος τις περισοτερες φορες βραδακι το παταμε λιγο παραπάνω..

δεν κανατε τελικα παραγγελια?
dimkeras - Πεμ 29 Ιαν 2009, 00:05:05
Θέμα δημοσίευσης:
AlienHack έγραψε:
ΝΑΙ ειναι και αυτο.... :-S αλλα ετσι κιαλλιος τις περισοτερες φορες βραδακι το παταμε λιγο παραπάνω..

δεν κανατε τελικα παραγγελια?

Καλά, εσύ κόλλησες εκεί λέμε!!!! Laughing Laughing Laughing

Και τελικά, ΟΧΙ, δεν κάναμε! Silly

Οι mythbusters λένε πως δεν κάνει το σπρέι. Αλλά δεν το έχω δοκιμάσει Cool
velvet - Πεμ 29 Ιαν 2009, 01:31:41
Θέμα δημοσίευσης:
Καλά, αυτό με το κουρτινάκι είναι απλά τραγικό Silly
SoniC - Πεμ 29 Ιαν 2009, 03:39:40
Θέμα δημοσίευσης:
Τα ραντάρ έχουν όριο μέχρι κάποια χιλιόμετρα?
Δηλαδή αν πας π.χ. πάνω απο 200χλ/ω δεν σε πιάνουν? Twisted evil
ath7 - Πεμ 29 Ιαν 2009, 07:52:05
Θέμα δημοσίευσης:
SoniC έγραψε:
Τα ραντάρ έχουν όριο μέχρι κάποια χιλιόμετρα?
Δηλαδή αν πας π.χ. πάνω απο 200χλ/ω δεν σε πιάνουν? Twisted evil

Σε πιανουνε!

Εχω δει στην TV φωτο απο Octavia RS που ειχε 250 χιλιομετρα και η φωτο ηταν καλυτερη απο οτι τραβαει το κιν μου!
Stunned Stunned Stunned

Φαινοντουσαν πεντακαθαρα οι βαλβιδες στις ζαντες!
Stunned Stunned Stunned
Jim207GT - Πεμ 29 Ιαν 2009, 09:37:25
Θέμα δημοσίευσης:
Όλα αυτα που ακούγοντε είναι μύθος. Καπου είχα δεί μια εκπομπή που είχαν πάρει όλα τα αντιμετρα και τα δοκιμάζαν με κάμερα τις τροχαίας. Ε! τίποτα πάντα η φωτό ήταν τέλεια. Στο τέλος φέρανε ένα τέρας αμάξι πέρασε με 310χλμ πραγματικά και δεν το πρόλαβε η φωτό, γυρνάει ο μπατσος και του λέει μισό να το ρυθμίσω ξαναπερνά και τσουπ μια ωραία φωτό. Οι καινούργιες κάμερες πιάνουν τα πάντα, δεν υπάρχει τρόπος να την γλυτώσεις μόνο να μην έχεις πίσω πινακίδα Shocked Laughing Laughing
COOL ALEXIS - Πεμ 29 Ιαν 2009, 09:57:58
Θέμα δημοσίευσης:
Αυτά ίσχυαν επί εποχής ZXR-750 που σε test περιοδικού έκανε το Radar ενός μπλόκου χριστουγεννιάτικο δέντρο Laughing Laughing Laughing
SnakeMJK - Πεμ 29 Ιαν 2009, 10:27:05
Θέμα δημοσίευσης:
Είναι απλό ρε παιδιά... Όταν δεις μπλόκο, απλά το σηκώνεις σούζα να μην φαίνεται η πινακίδα Razz Razz Razz
Road_Runner - Πεμ 29 Ιαν 2009, 11:37:20
Θέμα δημοσίευσης:
Jim207GT έγραψε:
Όλα αυτα που ακούγοντε είναι μύθος. Καπου είχα δεί μια εκπομπή που είχαν πάρει όλα τα αντιμετρα και τα δοκιμάζαν με κάμερα τις τροχαίας. Ε! τίποτα πάντα η φωτό ήταν τέλεια. Στο τέλος φέρανε ένα τέρας αμάξι πέρασε με 310χλμ πραγματικά και δεν το πρόλαβε η φωτό, γυρνάει ο μπατσος και του λέει μισό να το ρυθμίσω ξαναπερνά και τσουπ μια ωραία φωτό. Οι καινούργιες κάμερες πιάνουν τα πάντα, δεν υπάρχει τρόπος να την γλυτώσεις μόνο να μην έχεις πίσω πινακίδα Shocked Laughing Laughing

Mythbusters
Wink
AlienHack - Πεμ 29 Ιαν 2009, 11:46:58
Θέμα δημοσίευσης:
http://www.youtube.com/watch?v=NWM3X_dZoJ4&feature=related

μετα το σπρει δειχνει μια βαση πινακιδας που πατας κουμπι και κλεινει την πινακιδα σου...οποτε οσες φωτο και να βγαλουν... Laughing
COOL ALEXIS - Πεμ 29 Ιαν 2009, 11:58:24
Θέμα δημοσίευσης:
AlienHack έγραψε:
http://www.youtube.com/watch?v=NWM3X_dZoJ4&feature=related

μετα το σπρει δειχνει μια βαση πινακιδας που πατας κουμπι και κλεινει την πινακιδα σου...οποτε οσες φωτο και να βγαλουν... Laughing

Αν σε πάρουνε χαμπάρι ποιος τις τρώει μετά... Black eye
AlienHack - Πεμ 29 Ιαν 2009, 12:21:33
Θέμα δημοσίευσης:
ναι.. εκει θα πεξει προβλημα.. τι μπορει να σου χώσουν αν σε πιάσουν?
SnakeMJK - Πεμ 29 Ιαν 2009, 12:34:20
Θέμα δημοσίευσης:
AlienHack έγραψε:

Θες πραγματικά απάντηση;

Πέρα απ την πλάκα πας αυτόφωρο αν θέλουν.
COOL ALEXIS - Πεμ 29 Ιαν 2009, 12:34:23
Θέμα δημοσίευσης:
AlienHack έγραψε:

Ότι γουστάρουν... Mad
Jim207GT - Πεμ 29 Ιαν 2009, 12:36:05
Θέμα δημοσίευσης:
AlienHack έγραψε:

Για τα αντιραντάρ:
" Όσοι οδηγοί χρησιμοποιούν συσκευές εντοπισμού μετρητών ταχύτητας τα λεγόμενα αντιραντάρ καλά θα κάνουν να τα ξεχάσουν αφού ο νέος ΚΟΚ θα προβλέπει παραδειγματική τιμωρία ύψους 2.000 ευρώ, ενώ θα σας αφαιρεθούν οι πινακίδες κυκλοφορίας για δύο μήνες, για όσους συλλαμβάνονται να έχουν εξοπλίσει το αυτοκίνητό τους με τέτοια συσκευή."

Για την πινακίδα μου φαίνετε είναι 350¤
AlienHack - Πεμ 29 Ιαν 2009, 12:43:54
Θέμα δημοσίευσης:
αν δεν εχεις πινακιδα ειναι 300Ε

το επαθα πριν 2 βδομαδες. Αν πληρώσεις σε 10 μερες ειναι 150Ε...
καλυτερα να την βγαζεις την πισω οταν κατεβαινεις Εθνικη για Αθήνα! (ή αλου)
206kwn - Πεμ 29 Ιαν 2009, 13:47:06
Θέμα δημοσίευσης:
Jim207GT έγραψε:

Για τα αντιραντάρ:
" Όσοι οδηγοί χρησιμοποιούν συσκευές εντοπισμού μετρητών ταχύτητας τα λεγόμενα αντιραντάρ καλά θα κάνουν να τα ξεχάσουν αφού ο νέος ΚΟΚ θα προβλέπει παραδειγματική τιμωρία ύψους 2.000 ευρώ, ενώ θα σας αφαιρεθούν οι πινακίδες κυκλοφορίας για δύο μήνες, για όσους συλλαμβάνονται να έχουν εξοπλίσει το αυτοκίνητό τους με τέτοια συσκευή."

Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked
και πως θα καταλαβουν το αντιρανταρ????????????
αφου υπαρχουν πολλα gps που βλεπουν καμερες, μπλοκα κλπ κλπ
δεν συμφερει καποιος να παει να παρει ενα μηχανημα το οποιο κανει μονο τη δουλεια ενος αντιρανταρ..........
μου φαινεται και gps να εχεις αν πεσεις σε κανεναν παλαβο μαλλον θα σε γραψει αν ισχυει ο παραπανω νομος..........

βεβαια αν δουμε το πως ειναι η αττικη οδος πχ και μετα δουμε ποσο ειναι το οριο ταχυτητας εμενα,προσωπικα, μου ερχεται να γελασω...
απλα ψαχνουν καποιο τροπο να βγαλουν λεφτα γιατι δεν χορταινουν να τα τρωνε........δεν τους φτανουν τα σηματα,δεν τους φτανουν τα διοδια,τα δινουμε ομως και στην τελικη δεν εχουμε δρομους....... τεσπα αυτο ειναι αλλου παπα ευαγγελιο.....

SoniC - Πεμ 29 Ιαν 2009, 14:37:36
Θέμα δημοσίευσης:
εγώ είχα δει στο myth busters ότι τα spray δεν κάνουν δουλειά..
SnakeMJK - Πεμ 29 Ιαν 2009, 14:44:25
Θέμα δημοσίευσης:
Το αντιραντάρ το καταλαβαίνουν απ το γεγονός ότι δεν θα τους βγάζει ένδειξη το ραντάρ τους Razz Οπότε σε σταματάνε και ψάχνουν.
206kwn - Πεμ 29 Ιαν 2009, 14:52:01
Θέμα δημοσίευσης:
SnakeMJK έγραψε:
Το αντιραντάρ το καταλαβαίνουν απ το γεγονός ότι δεν θα τους βγάζει ένδειξη το ραντάρ τους Razz Οπότε σε σταματάνε και ψάχνουν.

ισως δεν καταλαβα..........
αντιρανταρ------> μονο αντιρανταρ ομως οκ μπορουν να το βρουν
gps --------------> υπαρχουν καποια gps που βρισκουν που ειναι το μπλοκο,
που ειναι η καμερα κλπ κλπ...η απορια μου ειναι οτι αυτα
τα gps δεν χρησιμοποιουν καποιο προγραμμα
"αντιρανταρ"?? αν δηλαδη το ρανταρ τους δεν τους βγαζει
ενδειξη (πραγμα που σημαινει οτι υπαρχει αντιρανταρ στο
αυτοκινιτο??) τη στιγμη που εσυ εχεις το gps σου πως θα
τους αποδειξεις οτι δεν εχεις αντιρανταρ και εχεις ενα
νομιμο gps?????
soler - Πεμ 29 Ιαν 2009, 15:02:52
Θέμα δημοσίευσης:
Τα gps δεν βλέπουν κανένα ραντάρ και καμία κάμερα.

Απλά υπάρχουν χάρτες που έχουν σημειωθεί τα πιο στάνταρ μπλόκα/κάμερες και απλά όταν περνάς από το σημείο σου λέει το gps οτι περνάς από κάμερα.

Βέβαια αν την μετακινήσουν η αν είναι νέα κλπ... Rolling eyes
206kwn - Πεμ 29 Ιαν 2009, 15:39:14
Θέμα δημοσίευσης:
soler έγραψε:
Τα gps δεν βλέπουν κανένα ραντάρ και καμία κάμερα.

Απλά υπάρχουν χάρτες που έχουν σημειωθεί τα πιο στάνταρ μπλόκα/κάμερες και απλά όταν περνάς από το σημείο σου λέει το gps οτι περνάς από κάμερα.

Βέβαια αν την μετακινήσουν η αν είναι νέα κλπ... Rolling eyes

οκ οκ αυτο δεν το ηξερα Wink ....... thx
AlienHack - Πεμ 29 Ιαν 2009, 20:13:50
Θέμα δημοσίευσης:
Για αυτο σας λεω ! βγαλτε τις πινακιδες εντελοσ!!
206kwn - Παρ 30 Ιαν 2009, 11:39:39
Θέμα δημοσίευσης:
AlienHack έγραψε:
Για αυτο σας λεω ! βγαλτε τις πινακιδες εντελοσ!!

και αν σε σταματησουν....
στο κελι 33
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες