smpokos έγραψε: |
μαλλον πρεπει να περιμενω πολλες κλησεις απο το συγκεκριμενο σημειο! ειναι κοντα στα τουνελ της κατερινης? |
Spyros_L έγραψε: |
Φίλε το δίπλωμα δεν στο πέρνουν σε καμία τέτοια περίπτωση. Απλά πάνω απο κάποιο όριο χλμ, έχεις δικαστήριο. Ένας κολλητός έφαγε δικαστήριο με 160χλμ και πλήρωσε 350Ευρώ κουστουμάκι. Τα μισά λεφτά σχεδόν ήταν τα έξοδα του δικαστηρίου. Φυσικά και point system. Το δίπλωμα στο πέρνουν όταν συγκεντρώσεις τους απαραίτητους πόντους. ¶λλοι λένε 18 πόντους ,άλλοι 25. Δεν ξέρω ακριβώς. Και πάλι όμως είναι δύσκολο να το χάσεις το δίπλωμα. Και θα σου πω αμέσως γιατί. Αν φτάσεις στο όριο πόντων και ξαναφάς κλήση, τότε την παράβαση την μεταφέρεις σε κάποιον δικό σου έχοντας βέβαια πάρει τη συγκαταθεσή του και λέγοντας οτι το αυτοκίνητο απλά δεν το οδηγούσες εσύ αλλά εκείνος. Εκείνος δηλ υπογράφει με τα στοιχεία του και εσυ φυσικά πληρώνεις το πρόστιμο (αυτό μας έλειπε)! |
RASTAVIPER έγραψε: |
[Ωπα παιδια μη γραφουμε τωρα ο,τι ακουμε δεξια και αριστερα... ![]() ![]() ΚΑταρχην τους ποντους τους παιρνουν στους 24-25 (δε θυμαμαι ακριβως, αλλα αποκλειεται στους 18).Για το κουστουμακι που εφαγε το παληκαρι επρεπε να προσεξει πριν φτασει δικαστηριο η υποθεση.αν και δε μας λες ποσο οριο ειχε κανονικα ο δρομος.Αν ειχε επιλογη να πληρωσει την κληση πριν το δικαστηριο θα γλυτωνε πολλα λεφτα. Τωρα το αλλο που λες για μεταφορα κλησης, μου ακουγεται για πολυ sci-fi και δε νομιζω να γινεται, γιατι αλλιως θα το καναμε για ολες μας τις κλησεις.Αλλωστε οταν σε πιασουν και υπογραψεις την κληση κατα την παραλαβη, τελειωσε το θεμα.Ειναι τα δικα σου στοιχεια περασμενα.. |
STELIOS έγραψε: |
Δεν ειναι απαραιτητο να εχεις ΅ξεχασειΆ τη κληση για να πας δικαστηριο. Αν εισαι πολυ πανω απΆτο οριο και σε σταματησουν δεν σου κοβουν κληση επιτοπου. Σου σημειωνουν τα στοιχεια και σου ερχεται χαρτι για δηκαστηριο κατευθειαν (εχω συντομα κΆεγω ενα...). Επεισης αυτο με τη μεταφορα γινεται μονο οταν ΔΕΝ σΆεχουν σταματησει επιτοπου (γιατι τοτε παιρνουν τα στοιχεια του οδηγου). Αν η κληση ειναι απο καμερα, τοτε ο ιδιοκτητης του αυτοκινητου λεει οτι πχ. Δεν οδηγουσα εγω αλλα η γυναικα μου ή ο γιος μου, και με τη συγκαταθεση του γιου ή της γυναικας του μεταφερεται η ευθηνη στον παραβατη. Αν πχ. σε καλουν στο τμημα να παρεις την κληση, ΔΕΝ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙΣ επιτοπου. Τους λες θα ερθω αργοτερα με τον παραβτη να την υπογραψει αυτος. Δεν προκειτε να σε σταματησουν, δεν εισαι ουτε κανας φυγας ουτε η υπερβαση οριου ταχητητας ειναι κανα εγκλημα. |
Spyros_L έγραψε: |
Έχω ακούσει οτι σε κάποιες περιπτώσεις αυτοκινήτων κάνουν τα στραβά μάτια. Να αληθεύει άραγε? |
Ghost Dog έγραψε: |
Eπειδη θα πηγαινωερχομαι ανελλιπως, εχει παρει το αυτι κανενος τι γινεται με τις καμερες στην Αθηνων-Κορινθου,Κορινθου-Πατρων? ![]() |
AlienHack έγραψε: |
Τα φωτορανταρ οταν σε βγαζουν φωτο πετανε ΦΛας? ετσι νομίζω καθότι ενα βραδυ σε τουνελ με φωτορανταρ εβγαλε τον μπροστινο μου καιειδα το φλας..
αν ναι δειτε αυτό!! http://www.youtube.com/watch?v=NWM3X_dZoJ4&feature=related |
dimkeras έγραψε: | ||
Δε μας παρακολουθείς τελικά! Έχουμε πει να κάνουμε gb γι'αυτά! ![]() |
ΝΑΙ ειναι και αυτο.... :-S αλλα ετσι κιαλλιος τις περισοτερες φορες βραδακι το παταμε λιγο παραπάνω..
δεν κανατε τελικα παραγγελια? |
SoniC έγραψε: |
Τα ραντάρ έχουν όριο μέχρι κάποια χιλιόμετρα?
Δηλαδή αν πας π.χ. πάνω απο 200χλ/ω δεν σε πιάνουν? ![]() |
Jim207GT έγραψε: |
Όλα αυτα που ακούγοντε είναι μύθος. Καπου είχα δεί μια εκπομπή που είχαν πάρει όλα τα αντιμετρα και τα δοκιμάζαν με κάμερα τις τροχαίας. Ε! τίποτα πάντα η φωτό ήταν τέλεια. Στο τέλος φέρανε ένα τέρας αμάξι πέρασε με 310χλμ πραγματικά και δεν το πρόλαβε η φωτό, γυρνάει ο μπατσος και του λέει μισό να το ρυθμίσω ξαναπερνά και τσουπ μια ωραία φωτό. Οι καινούργιες κάμερες πιάνουν τα πάντα, δεν υπάρχει τρόπος να την γλυτώσεις μόνο να μην έχεις πίσω πινακίδα ![]() ![]() ![]() |
http://www.youtube.com/watch?v=NWM3X_dZoJ4&feature=related
μετα το σπρει δειχνει μια βαση πινακιδας που πατας κουμπι και κλεινει την πινακιδα σου...οποτε οσες φωτο και να βγαλουν... ![]() |
ναι.. εκει θα πεξει προβλημα.. τι μπορει να σου χώσουν αν σε πιάσουν? |
Jim207GT έγραψε: |
Για τα αντιραντάρ: " Όσοι οδηγοί χρησιμοποιούν συσκευές εντοπισμού μετρητών ταχύτητας τα λεγόμενα αντιραντάρ καλά θα κάνουν να τα ξεχάσουν αφού ο νέος ΚΟΚ θα προβλέπει παραδειγματική τιμωρία ύψους 2.000 ευρώ, ενώ θα σας αφαιρεθούν οι πινακίδες κυκλοφορίας για δύο μήνες, για όσους συλλαμβάνονται να έχουν εξοπλίσει το αυτοκίνητό τους με τέτοια συσκευή." |
SnakeMJK έγραψε: |
Το αντιραντάρ το καταλαβαίνουν απ το γεγονός ότι δεν θα τους βγάζει ένδειξη το ραντάρ τους ![]() |
soler έγραψε: |
Τα gps δεν βλέπουν κανένα ραντάρ και καμία κάμερα.
Απλά υπάρχουν χάρτες που έχουν σημειωθεί τα πιο στάνταρ μπλόκα/κάμερες και απλά όταν περνάς από το σημείο σου λέει το gps οτι περνάς από κάμερα. Βέβαια αν την μετακινήσουν η αν είναι νέα κλπ... ![]() |
Για αυτο σας λεω ! βγαλτε τις πινακιδες εντελοσ!! |