kanelj έγραψε: |
Με την ευκαιρια,γιατι ρωτας?!
Εγκυκλοπεδικα ή για καποιον αλλο λογο? |
brz20 έγραψε: |
Ειναι φυσικο ο 16V να ειναι πιο σπιρτο.Αλλο να περνεις μειγμα απο 2 βαλβιδες και αλλο απο μια.Στον ιδιο χρονο εχεις παρει την διπλασια ποσοτητα..... |
Ειναι φυσικο ο 16V να ειναι πιο σπιρτο.Αλλο να περνεις μειγμα απο 2 βαλβιδες και αλλο απο μια.Στον ιδιο χρονο εχεις παρει την διπλασια ποσοτητα. |
Ειναι φυσικο ο 16V να ειναι πιο σπιρτο.Αλλο να περνεις μειγμα απο 2 βαλβιδες και αλλο απο μια.Στον ιδιο χρονο εχεις παρει την διπλασια ποσοτητα. |
tsosmoulis έγραψε: |
Επισης το 8V γραφει 0-100 σε 14 secs το 16V τα γραφει σε 10.9 secs.
|
Stevon έγραψε: | ||
Δυστηχώς αυτέ είναι τιμές μόνο του φυλαδίου, χοντρικά θα υπολογίσετε ένα 13,5 για το 16V & 15,5-16 για το 8V , δλδ στην ουσία η διαφορά παραμένει στα 2+ sec αλλά οχι στα ίδια νούμερα. ![]() |
Οκ λαθος.Αλλα οχι τελειως.Το ειπα πολυ χονδρικα και μπακαλικα.Παντως στην σπιρταδα δεν υπαρχει συγκριση. |
geo1st487 έγραψε: | ||||
13,5 πολλα ειναι. Το δικο μου με τα καταληλα γκαζια και αλλαγες ταχυτητων στην καταληλη χρονικη στιγμη πιστευω οτι τα πιανει σε 10,9 τουλαχιστον αν οχι σε 10. Με 5 ατομα μεσα μπορει να τα πιανει και σε 30 ![]() |
tsosmoulis έγραψε: |
γενικοτερα ψοφημι ειναι αλλα ειδικα μετα τις 5200 δεν παλευεται... |
manosm3 έγραψε: |
Οποιος θελει να παρει το 8ν ασφαλως και δε θελει με την καμια γκαζια. Μετα τις 5 χιλ ειδικα, ειναι ψοφιμι. Αυτο ειναι ιδανικο μονο για μετακινησεις στην πολη που οι στροφες δεν ανεβαινουν πολυ και βγαζει δυναμη χαμηλα.. |
manosm3 έγραψε: |
Σε ταξιδι παντως καιει αρκετα με ταχυτητες των 120-140 χμ. |
ψοφιμι-ξεψοφιμι ολα τα παταει ομως στην κατηγορια του μεχρι του 2003 μοντελα!
Αν αυτο ειναι 14αρι ψοφιμι,τοτε να οδηγησετε seat,fiat,κτλ κτλ! Τοτε να δω τι θα πειτε... |
ψοφιμι-ξεψοφιμι ολα τα παταει ομως στην κατηγορια του μεχρι του 2003 μοντελα!
Αν αυτο ειναι 14αρι ψοφιμι,τοτε να οδηγησετε seat,fiat,κτλ κτλ! Τοτε να δω τι θα πειτε... |
sps έγραψε: |
...Στην οικογενεια εχουμε 2 πολο, ενα του 2000, 1.4 16ν 75 ps....
Σε πληροφορω οτι με το 75ρι ποτε δεν εχω χασει κοντρα με 206 1.4... |
Κι ομως εγω το ειχα φαει πολλακις! ![]() ![]() ![]() Μαλλον ειμαι πολυ γρηγορος τελικα!! .... |
.....Ξεχασες λοιπον τα ιμπιζα,πολο, φαμπια 100ρια, το γιαρις 1.3 κλπ.
... |
Λοιπον, για να ληξει ομαλα το θεμα, θα συμφωνησω και εγω οτι εναι το ταχυτερο 1.4 8ν! ![]() |
boxer έγραψε: |
sorry παιδια αλλα το πιο γρηγορο 14αρι 8v ειναι η alfa 33 , boxer power!!!
ευχαριστω! ![]() |
Lef205 έγραψε: |
(απορω γιατι η πεζω δεν εβαλε αυτο το μοτερ στα 1.4? ![]() |
SnakeMJK έγραψε: |
Το xsi δεν είναι αυτό με τα 90 οχταβάλβιδα άλογα και το κοντό (14/60) κιβώτιο; Αν ναι πρέπει να σκοτώνει ![]() |
tsosmoulis έγραψε: | ||
oh yeah!!το ειχε ενας φιλος μου το xsi και μπορω να πω πως το αυτοκινητο ηταν μια χαρα!και παρα πολυ ωραια εστριβε και το γκαζακι του το ειχε.κουκλα! |
Πολλα επρεπε και πρεπει να κανει η μαμα Peugeot αλλα ακομα δεν τα εχουμε δει.Ελπιζω στο μελλον να κανει κατι και για μας που θελουμε λιγοπερισσοτερο γκαζι. |
Παντα η Peugeot ηταν μπροστα απο τις αλλες εταιριες.Τι να μας πουν και τα Alfa Romeo. |
Lef205 έγραψε: | ||||
95 αλογα παρακαλω! ![]() ![]() Συμφωνα με τους 4 τροχους τευχος 281 Φεβρουαριος ΄94, το αυτοκινητο σε σχεση με την αλφα ειναι "αντε γεια" και σε 0-100 και σε τελικες! 11,5 στο 0-100 η αλφα, ξερο 10 το πεζω! 178 τελικη η αλφα, 187 το πεζω! 11,8 κιλα ροπης η αλφα, 12,2 το πεζω! Μαλλον το πεζω ειναι γενικα μπροστα . . . ![]() |
MEMsound έγραψε: |
παρεπιπτόντως το τόπικ αναφέρεται σε 206 |
MEMsound έγραψε: |
μια διευκρίνιση για να μην μπερδευεστε μεταξύ σας....
106 (S1) XSi έβγαινε με κινητήρα 1400cc (τα πρώτα) και 1600cc (τα τελευταία = μοτέρ 106 S2 rallye 8ν) |
boxer έγραψε: |
sorry παιδια αλλα το πιο γρηγορο 14αρι 8v ειναι η alfa 33 , boxer power!!!
ευχαριστω! ![]() |
Απλα θα πω οτι για να ισχυσει μια κοντρα πρεπει και τα δυο αυτοκινητα να φτασουν στο τερμα.... ![]() ![]() ![]() ![]() |