PSClub - Hellas

Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων - Τούμπανα που κυκλοφορούν στο Dubai!!

RASTAVIPER - Σαβ 21 Ιαν 2006, 09:03:50
Θέμα δημοσίευσης: Τούμπανα που κυκλοφορούν στο Dubai!!
Το θεμα αυτο εχει παιξει σε πολλα φορουμ και πραγματικα αξιζει να δειτε τι αμαξια τρεχουν αυτοι οι τυποι με τις ασπρες κελεμπιεςσε χωρες οπου σε καποια πραγματα μπορει να ειναι πισω, αλλα το χρημα μιλαει με αλλους τροπους!!
Απολαυστε Ferrari Enzo. Porsche Carrera Gt, Atom, Ford Gt, Mercedes SLR, Corvette C6
http://www.s2ki.com/forums/index.php?showtopic=331400
Stevon - Σαβ 21 Ιαν 2006, 09:41:37
Θέμα δημοσίευσης: Re: Τουμπανα που κυκλοφορουν στο Dubai!!
RASTAVIPER έγραψε:
http://www.s2ki.com/forums/index.php?showtopic=331400

¨Ελα μωρέ........λεπτομέρειες....και εγώ τώρα που πήγαινα στην δουλεία μου αντίστοιχα αυτοκίνητα είδα....
Atos,seicento,ignis,Kadett 30ετίας κτλ....... Tease Silly
SnakeMJK - Σαβ 21 Ιαν 2006, 10:14:27
Θέμα δημοσίευσης:
Πρέπει να ανοίξουμε και εδώ λαγούμια για πετρέλαιο... Razz
pug206gti - Κυρ 22 Ιαν 2006, 02:33:50
Θέμα δημοσίευσης:
απλα......χυ..............ω!
tsosmoulis - Κυρ 22 Ιαν 2006, 02:51:32
Θέμα δημοσίευσης:
Πρεπει να την κανουμε dubai για δουλεια οπωσδηποτε μπας και δουμε και μεις κανα σωστο αμαξι στα χερια μας.

απλα υπεροχα....τι να λεμε.
brz20 - Δευ 23 Ιαν 2006, 02:49:22
Θέμα δημοσίευσης:
Εγω λεω να παμε ολοι μια εκδρομη ολοι μαζι με τα αμαξια μας προς τα εκει να τα δουνε ολα αραγμενα στην κεντρικη πλατεια του dubai να τριβουν τα ματια τους.Σιγα μην εχουν ξαναδει τοσα πολλα Peugeot μαζι.Θα παθουν πλακα.
RASTAVIPER - Δευ 23 Ιαν 2006, 19:52:33
Θέμα δημοσίευσης:
brz20 έγραψε:
Εγω λεω να παμε ολοι μια εκδρομη ολοι μαζι με τα αμαξια μας προς τα εκει να τα δουνε ολα αραγμενα στην κεντρικη πλατεια του dubai να τριβουν τα ματια τους.Σιγα μην εχουν ξαναδει τοσα πολλα Peugeot μαζι.Θα παθουν πλακα.

Φιλαρακι πες μου οτι κανεις πλακα,ετσι ???? Question Question Question Wink
pug206gti - Δευ 23 Ιαν 2006, 20:08:11
Θέμα δημοσίευσης:
ΓΙΑΤΙ ΝΑ κανει πλακα.καλη ιδεα ειναι.
tsosmoulis - Δευ 23 Ιαν 2006, 20:40:13
Θέμα δημοσίευσης:
Rolling eyes
brz20 - Δευ 23 Ιαν 2006, 22:39:57
Θέμα δημοσίευσης:
RASTAVIPER έγραψε:
brz20 έγραψε:

Φιλαρακι πες μου οτι κανεις πλακα,ετσι ???? Question Question Question Wink

Φυσικο δεν ειναι να κανω πλακα.Εκει αν κυκλοφορεις με 360 Modena ή με 911 Carrera δεν θα σε κανουν παρεα γιατι θα εισαι φτωχος.Αληθεια λετε να γνωριζουν οτι υπαρχουν αμαξια σαν τα δικα μας?
tsosmoulis - Τρι 24 Ιαν 2006, 00:01:57
Θέμα δημοσίευσης:
καλα παιδια δεν μιλαμε και για τον παραδεισο ας χαλαρωνουμε...υπαρχουν και ανθρωποι εκει που δεν εχουν πετρελαια...
και πιστεψε μια χαρα τα ξερουν και τα πεζουλακια.
παντως αυτο που ειπες για την πλατεια...δεν νομιζω οι συγκεκριμενοι κυριοι να μας δουνε σε δημοσιο χωρο! εκεινη η πιστα που ειναι οι φοτο απο εξω (αν οχι και μεσα) ειχε τοσους στρατους οσοι και οι σειχιδες που πηραν μερος!!!!
RASTAVIPER - Τρι 24 Ιαν 2006, 13:34:56
Θέμα δημοσίευσης:
Αν διαβασετε τι παιζει με την πιστα που ειναι ολα αυτα τα υπεραυτοκινητα, θα δειτε οτι υπαρχουν σεκιουριταδες και τα αμαξια τους ειναι τα τεραστια τζιπ.

Παντως παιδια, δεν ηξερα οτι κυκλοφορουσε ευρεως το Ατομ.Επειδη ειχα δει παλιοτερα ενα βιντεο απο δοκιμη αυτου του οχηματος, η επιταχυνση που επιτυγχανει αυτο το οχημα ειναι απιστευτη!!! Shocked Shocked Τι κατερχαμ λεμε και ιστοριες.Αν βρειτε κανενα σχετικο βιντεο δειτε το και θα μεινετε λαλακες!! Laughing Laughing
DrJekyll - Τρι 24 Ιαν 2006, 15:33:29
Θέμα δημοσίευσης: ...
γα** τα μαζούτ & τα πετρέλαιά σας κωλοάραβες... Mad
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες