meng έγραψε: |
Ψάχνω απεγνωσμένα ένα μπρελόκ για το 206. Θέλω να βρω κάτι ασημένιο είτε με το λογότυπο "206" είτε με το λογότυπο της PEUGEOT. Επισκέφτηκα αρκετά μαγαζιά ειδών αυτοκινήτου αλλά όλα έχουν τα απλά στρογγυλά ξύλινα με το αυτοκόλλητο και το πετσάκι. Έχετε κάτι υπόψη σας; |
DimiP έγραψε: | ||
εχω ασημενιο μικρο -ελαφρυ-χαριτωμενο μπρελοκ με το σημα της Peugeot δηλ. το λεοντα το οποια αγορασα απο κοσμηματοπωλειο στην τιμη των 11.000 δρχ. στην περιοχη της Νικαιας. ψαξε λιγο και κατι θα βρεθει. |
Tomcat έγραψε: | ||||
ΚΑΛΑ ΡΕ 11.ΟΟΟ για μπρελόκ?????????? Δεν είναι κάπως ακριβό για τα κλειδία του αυτοκινήτου? Να βγάλεις καινούργιο κλειδί θέλεις σχεδόν 30.000 αν θές και 11.000 για το μπρελόκ την πάτησες! |
Alex έγραψε: |
Εγω χρησιμοποιω για μπρελοκ ενα self-made το οποιο αποτελειται απο μια αλυσιδουλα, ενα κρικο και το λιονταρακι της Peugeot το οποιο ολοι εχουμε στο χερουλι του port-bagage και το τιμονι.. Αυτο το πηρα απ'το κατεστραμενο port-bagage μου μετα απο τετ-α-κε.. Δηλαδη εκτος απο "εφετζιδικο" ειναι ενα πραγματικο ιστορικο κειμηλιο.. ![]() |
Μάλλον σε κοσμηματοπωλείο θα ψάξω. Έχει δίκιο ο DimiP!!! Περίπου 30Ε είμαι διατεθειμένος να δώσω. Οκ, ευχαριστώ πολύ! |
DimiP έγραψε: |
Το Ασημι φιλε πληρωνεται, αλλιως πας σε ...πλαστικο!
μη ξεχνας: η φτωχεια θελει καλοπεραση και οπως ξερεις ειμαι εκλεκτικος για το 206 μου, δεν βαζω οτι κι οτι. |
μονο μη μου πεις οτι παλαιωτερα ησουν απο κεινους που ξηλωναν τα σηματακια των αυτ/των για να τα κανουν μπρελοκ γιατι θα λυπηθω ! |
Vini έγραψε: | ||
Ανθρωπε! Πήγαινε στην autofast στο Πεντάγωνο και πάρε ένα ασημένιο με δέρμα μπρελοκ ελαφρύ και ΚΟΥΚΛΙ που ασφαλίζεται και στην ζώνη!!!! Κόστος 8 euro .... με το σήμα της Peugeot σπέσιαλ ασήμι.... Τι 30 και 40 και 50 μου λέτε.... ![]() ![]() ![]() ![]() |
kaisaras96 έγραψε: |
Ρε παιδια γιατι δεν φτιαχνουμε μερικα μπρελοκ που να εχουν το σημα του club!Oπως εκανε τοTFRC!!!! ![]() |
-=N4X=- έγραψε: |
Aσημι λογοτυπο 206 υπαρχει οπως ηταν παλιοτερα του 106.
Το εχω εγω απο την μπουτικ της πεζο. |
-=N4X=- έγραψε: |
Οπα για κατσε...οπως ακριβως το περιγραφεις ειναι κ το δικο μου σαν απο του πορτ-μπαγκαζ αλλα πιο μικρο κ οι τσατσοι το πουλουσαν 11-13 ευρω???
Καλα εκανα κ το απαιτησα τελικα!!! |
madjas έγραψε: |
11-13 ευρω;Τι κλέφτες είναι αυτοί ρε;3 ευρώ έκανε και το πήρα τζάμπα με το αυτοκίνητο. Το κάνανε σαν δώρο(εκτός απ'την αεροτομή)!Μην ξοδευτούν και πολύ. |
madjas έγραψε: |
11-13 ευρω;Τι κλέφτες είναι αυτοί ρε;3 ευρώ έκανε και το πήρα τζάμπα με το αυτοκίνητο. Το κάνανε σαν δώρο(εκτός απ'την αεροτομή)!Μην ξοδευτούν και πολύ. |
CC-Gio έγραψε: | ||
Ti κλεφτες που ειναι 2,57 το πηρα εγω!!! ![]() ![]() ![]() |
silverpug206 έγραψε: |
Καντε κλικ εδω.. Παιρνετε το κωδικο απο εδω και πατε στην Peugeot και το ζητατε. Συνηθως δεν το εχουν και πρεπει να το παραγειλουν, εμενα εκανε καμια 10ρια μερες να ερθει... και στοιχιζε 13 ευρω!!!!!!!
To 307 ειναι πιο ομορφο καθοτι ερχετε με ζαντουλες πιο ομορφες απο αυτες που ερχετε το keyring του 206. Υπαρχει και 206 cc και 406coupe και 607...ειναι ολα τελεια....Μεχρι και RC υπαρχει και δεν μιλω για το 206 RC αλλα το concept RC |
oταν το πηρα εγω εκανε 8 ευρω! ε ρε πληθωρισμος! ![]() ![]() ![]() |
fallen_angel82 έγραψε: |
Το μπρελοκ με το λιονταράκι υπάρχει στην peugeot? Ψάχνω κάτι τέτοιο εδώ και αρκετό καιρό. |
kavaliotis έγραψε: |
Δηλαδη παω σε μια οποιαδηποτε αντιπροσωπεια αυριο με αυτον τον κωδικο ( 9665 ST ) και παραγγελνω αυτο
και μου το φερνουν με 10-15 ευρω??? Πεταγομαι αμεσως αν ειναι!!!! |
ok Ζαχαρία. thanx |
volvos έγραψε: |
Κωδικός: 9665 ΚΝ
δε ρωτατε και για αυτο ![]() |
Stevon έγραψε: | ||
Παναγιώτη έχει 16,98€ |
Ψάχνω απεγνωσμένα ένα μπρελόκ για το 206. Θέλω να βρω κάτι ασημένιο είτε με το λογότυπο "206" είτε με το λογότυπο της PEUGEOT. Επισκέφτηκα αρκετά μαγαζιά ειδών αυτοκινήτου αλλά όλα έχουν τα απλά στρογγυλά ξύλινα με το αυτοκόλλητο και το πετσάκι. Έχετε κάτι υπόψη σας; |
Ζαχαρία τα φώτα σου! Πως, που και πότε? Κατεβαίνω Αθήνα την άλλη βδομάδα. |
MEMsound έγραψε: |
Πάρα πολύ όμορφο.
e-bay να φανταστώ? |
Ζαχαρία θα περάσω από το στέκι αύριο. Παίζει να έχεις και το μπρελοκ? |