PSClub - Hellas

Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων - 106 Rallye 0-100 σε 5,9?

Tiesto - Τρι 17 Ιαν 2006, 23:38:04
Θέμα δημοσίευσης: 106 Rallye 0-100 σε 5,9?
Αυτο το θεμα κουβεντιαζεται μεσα στο club μας. Μιλησα με τον Μανθο αλλα ολων σας η γνωμη ειναι πολυτιμη.

Αν εχετε διαθεση σχολιαστε.

http://www.opel-club.gr/viewtopic.php?t=1661&postdays=0&postorder=asc&start=0

Για να μην σας κανω να διαβαζετε ολο το topic, το Rallye ειναι 150 αλογα, απο βαρος μονο η ρεζερβα εχει αφαιρεθει, απο κιβωτιο φοραει κοντο με 4φτερο συμπλεκτη. Οι μετρησεις εγιναν με 2 ατομα (το πως το λενε στο 1ο post).

Η αποψη μου ειναι πως τετοιος χρονος δεν μπορει να επιτευχθει απο ενα Rallye 150 bhp με αυτα που εχει πανω και σε αυτες τις συνθηκες.

Ευχαριστω Razz
Gsi 16v Turbo - Τετ 18 Ιαν 2006, 00:02:30
Θέμα δημοσίευσης:
Eγω τις αποψεις μου τις εχω αναφερει στο τοπικ.Οποιος δε βαριεται ας το διαβασει να μας πει την αποψη του.
vinman - Τετ 18 Ιαν 2006, 00:06:42
Θέμα δημοσίευσης:
Shocked Shocked Shocked Confused
Gsi 16v Turbo - Τετ 18 Ιαν 2006, 00:13:04
Θέμα δημοσίευσης:
Αφου δεν καταφερα να παρω τις απαντησεις στις ενστασεις μου αποφασισα να τα βοηθησω τα παιδια για καλυτερες επιθοσεις:

Λοιπον επειδη ακρη μαζι σας δε βγαζω θα σας βοηθησω να κανετε καλυτερους χρονους.
Ξεκιναμε:
Βαλτε προγραμμα....θα πιασουμε τα 5'' ακριβως.
Βαλτε ημισλικ ...σπαμε τα 5'' για πλακα και παμε 4,6''
Ελαφρωστε το....παμε 4'' ξερα
Χταποδι εχετε;;;;Οχι;;;;;;γρηγορα για χταποδι και 4,1''
Βαλτε μπλοκε....3,6''
Φτιαχτε λιγο το καπακι....3'' ξερο
Μεγαλυτερη πεταλουδα...2,5''
Καταργηστε το υδραυλικο για να μη χανουμε αλογα.....2,1''
Καταργηστε και το Air condition .....1.5''

Αντε και με Drag slik M tompson παμε για 1'' ξερο με 150 αλογααααα..........

Ελπιζω να βοηθησα.Οταν επισης γραφτει στα ρεκορ γκινες ελπιζω να αναφερετε την πολυτιμη βοηθεια μου στο θεαρεστο εργο σας <<ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΙΛΟΥ>>
Lef205 - Τετ 18 Ιαν 2006, 00:33:05
Θέμα δημοσίευσης:
Aυτα που λετε ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.
απλα.
Αντε το 5,9 πες οτι το πιστευεις.Το 13,8 για το 400αρι που το πας?

Εδω το σαξο του "επιτυχια" που θεωρειται το πιο γρηγορο κοντραδικο μονοπεταλουδο,στο RWYB εκανε 14,5 με φουλ ελαφρωμα και mikey tomson.Ας μην τρελαινομαστε.Κατι λαθος γινεται στις μετρησεις.

Ενδεικτικα αναφερω οτι το δικο μου με αγωνιστικο εξοπλισμο ζυγισμενο στα 910 κιλα με κορωνοπηνιο μπλοκε και πεζοσπορισιους ημισλικ και δυο ατομα μετρημενο στα 155+ αλογα, επαιζε στα 7,5 και κατω στο 0-100.

Επισης οπως λεει και ενα σοβαρο περιοδικο βελτιωσεων,ενδεικτικα στοιχεια για ενα αυτοκινητο ειναι το 60-160(δηλαδη ρολαριστες δευτερες μεχρι τελειωμενες τετατρες) και το 400 αρι.
Το 0-100 δεν μου λεει κατι.

Τελος, στο ραλλακι κανατε μονο μια μετρηση και εβγαλε αυτο ή κανατε πολλες και εδειχναν το ιδιο?
MEMsound - Τετ 18 Ιαν 2006, 00:43:31
Θέμα δημοσίευσης:
Mε μόνο 150ps, ελάχιστο ελάφρωμα και ΙΔΙΩΣ κοντό διαφορικό 0-100 σε 5,9sec (πραγματικά = μέτρηση με VBOX) ΔΕΝ κάνει με κανένα τρόπο που να χτυπατε τον κώλο σας κάτω/πάνω/δεξία/αριστερά κλπ κλπ...

Για να γίνει καλός χρόνος (με την καμία όμως 5,9) απαιτείται κ/π 14/60 και ροπή στο μοτέρ τέτοια που με το που θα μπει η 2α και η 3η να μην κρεμάσει καθόλου + λάστιχα "τουλάχιστον"* ημισλίκ μαζί με μπλοκέ ώστε να μην χάσει στην εκκίνηση +ελάφρωμα.

Όποιος πιστεύει το αντίθετο ας το πει να κανονήσουμε μέτρηση με VBOX όποτε και όπου θέλει... Wink Wink

Και οι υπόλοιπες μετρήσεις των υπόλοιπων αυτοκινήτων μου φαίνονται υπεραισιόδοξες οπότε θεωρώ ότι το μηχάνημα μέτρησης μάλλον είναι υπεαισιόδοξο... Laughing Laughing Laughing Laughing

(*ειδάλως μπαλόνια...)
Lef205 - Τετ 18 Ιαν 2006, 00:47:28
Θέμα δημοσίευσης:
Ειδα μεσα στο φορουμ του οπελ κλαμπ ενα ποστ σχετικα με ενα αγωνιστικο ραλλυ μονοπεταλουδο που εκανε 6,9 στο 0-100.

Εδω πρεπει να τονισουμε οτι ενα ραλλακι στημενο για αγωνες εχει τελειως αλλο γραναζωμα απο ενα ραλλακι στημενο για 400αρι.Στους αγωνες το τελευταιο που σε νοιαζει ειναι το 0-100 αφου χρειαζεται μονο στην εκκινηση και αν. Wink

Δεν σημαινει οτι ενα τετοιο μοτερ με σωστες σχεσεις δεν μπορει να κατεβασει ακομη πιο κατω τον χρονο στο 0-100, αλλα εδω μιλαμε για 189 αλογα,οχι για 148!
MEMsound - Τετ 18 Ιαν 2006, 00:50:38
Θέμα δημοσίευσης:
Lef205 έγραψε:
Ειδα μεσα στο φορουμ του οπελ κλαμπ ενα ποστ σχετικα με ενα αγωνιστικο ραλλυ μονοπεταλουδο που εκανε 6,9 στο 0-100.

Εδω πρεπει να τονισουμε οτι ενα ραλλακι στημενο για αγωνες εχει τελειως αλλο γραναζωμα απο ενα ραλλακι στημενο για 400αρι.Στους αγωνες το τελευταιο που σε νοιαζει ειναι το 0-100 αφου χρειαζεται μονο στην εκκινηση και αν. Wink

Δεν σημαινει οτι ενα τετοιο μοτερ με σωστες σχεσεις δεν μπορει να κατεβασει ακομη πιο κατω τον χρονο στο 0-100, αλλα εδω μιλαμε για 189 αλογα,οχι για 148!

Αυτό ακριβώς εννοώ και εγώ!!!! Wink
brz20 - Τετ 18 Ιαν 2006, 02:17:58
Θέμα δημοσίευσης:
Το πρωτο στοιχειο ειναι τα 0-100.Μετα,το δευτερο και το τριτο στοιχειο προκειτε για ζευγος.Πριν το @ ειναι ο χρονος για το 400αρι και μετα το @ ειναι η ταχυτητα εξοδου.Αν ειναι ετσι οπως το λεω εχει γινει τρελη λαθαρα.
Πως μπορει να κανει τα 0-100 σε 5.9 δευτερολεπτα και να εχει ταχυτητα εξοδου ΜΟΝΟ 149.5 χιλιομετρα/ωρα?????Δεν ειναι καπως παραλογο?Κανονικα στο 1000αρι θα επρεπε να ειχε απογιωθει το ραλακι.Αυτα τα πραγματα δεν γινονται.
Stevon - Τετ 18 Ιαν 2006, 10:18:01
Θέμα δημοσίευσης: Re: 106 Rallye 0-100 σε 5,9?
Tiesto έγραψε:

http://www.opel-club.gr/viewtopic.php?t=1661&postdays=0&postorder=asc&start=0

Διάβασα τις 9 απο τις 12 σελίδες , ένα πράγμα έχω να πώ......

Shocked Shocked Shocked Laughing W00t Tease Hunter Rotfl

P.S:Sorry για τα Emoticons αλλά τί να γράψω.....

MEMsound - Τετ 18 Ιαν 2006, 10:28:48
Θέμα δημοσίευσης:
Cool Cool Cool Cool Cool Cool Cool Cool Cool Cool Cool Cool Cool Cool Cool
kanelj - Τετ 18 Ιαν 2006, 10:46:28
Θέμα δημοσίευσης:
Πω πω αυτα μου θυμιζουν το 206club πριν καμποσα χρονια που εγραφε ο καθενας οτι του λεγανε!! Laughing Laughing

Εδω μιλανε για rallye και συγκρινουν Subaru wrx 300hp μαζι του!!!
Shocked

Οπως ειπε και ενα παλικαρι,το ραλλακι με τα 150 αλογα κανει χρονους οσο μια Ferrari Modena!!! Laughing Laughing Laughing Laughing

Παραπληροφοριση στο MAXimum!!!
RASTAVIPER - Τετ 18 Ιαν 2006, 11:03:45
Θέμα δημοσίευσης:
kanelj έγραψε:
Πω πω αυτα μου θυμιζουν το 206club πριν καμποσα χρονια που εγραφε ο καθενας οτι του λεγανε!! Laughing Laughing

Εδω μιλανε για rallye και συγκρινουν Subaru wrx 300hp μαζι του!!!
Shocked

Οπως ειπε και ενα παλικαρι,το ραλλακι με τα 150 αλογα κανει χρονους οσο μια Ferrari Modena!!! Laughing Laughing Laughing Laughing

Παραπληροφοριση στο MAXimum!!!

Ναι ναι, σε λιγο θα μας πουνε οτι αν βγαλουν και τα καπακια απο τους καθρεπτες για ελαφρωμα, θα ριχνει και σε VIPER!!! Razz Razz Razz Razz
Stevon - Τετ 18 Ιαν 2006, 12:06:59
Θέμα δημοσίευσης:
RASTAVIPER έγραψε:

Ναι ναι, σε λιγο θα μας πουνε οτι αν βγαλουν και τα καπακια απο τους καθρεπτες για ελαφρωμα, θα ριχνει και σε VIPER!!! Razz Razz Razz Razz

Να σου πώ...αυτό πιάνει και σε εμένα που τα έχω ήδη ελαφρωμένα τα καπάκια.....???έ????Να το δοκιμάσω άν λέει.... Laughing Laughing Tease
kanelj - Τετ 18 Ιαν 2006, 12:15:44
Θέμα δημοσίευσης:
Εισαι τρελος??
Βγαλε τελειως τους καθρεφτες γιατι σου κοβει και απο βαρος αλλα και απο αεροδυναμικη!

Κρατα μονο το καθρεφτακι του καθρεφτη (Τι ειπα τωρα?!?! Shocked ) και να το κρατας στο χερι σου οταν οδηγεις και οταν το χρειαζεσαι βγαζε το χερι εξω!
Ομοιως και για του συνοδηγου!Βαλε καποιον να το κραταει!

Α βγαλε και τα παπουτσια οταν οδηγεις...αφαιρεις βαρος!
Επισης κατα πατακια!
Α!Και που εισαι...βγαλε και τα μαξιλαρακια του καθισματος!
και το ρολοι σου....
και το εσωρουχο σου ...
και και και ...
kanelj - Τετ 18 Ιαν 2006, 12:22:05
Θέμα δημοσίευσης:
Περα απο την πλακα τωρα...νομιζω οτι εχει ξεφυγει η κατασταση με το θεμα της βελτιωσης!
Οτι θελει λεει ο καθενας!Ολοι γινανε ειδικοι...
Τωρα πως γινεται αυτο....
Και για να μην σπευσει αμεσως καποιος και πει "μιλαει και αυτος,που τα ξερει ολα" να ξεχαθαρισω οτι δεν προσπαθω να κανω τον εξυπνο και τον γνωστη,οπως μερικοι κανουν,αλλα υπαρχουν πολλοι ασχετοι εκει εξω ρε γα**το...
Ουτε τα στοιχειωδη δεν ξερουν πολλοι!

Και μετα γκρινιαζουμε για τους μηχανικους που μας χαλασαν το αυτοκινητο!
Εμ,αν δεν ξερουμε ποιος κανει τι και πως το κανει,(κοινως να ειναι ασχετος) μετα μας φταιει αυτος!
Tiesto - Τετ 18 Ιαν 2006, 12:30:16
Θέμα δημοσίευσης:
η συγκριση με wrx και skyline γινεται καθαρα για θεμα χρονων και σαν επιχειρημα για να καταλαβουν τι ακριβως λενε.

Αν διαβασετε το τελευταιο post θα δειτε πως δεν βγαινει τοση ακρη. ειδικα εσυ μανθο αν δε το χεις διαβασει κανε μια την καλη να γελασεις lol

σε λιγο θα ειμαι σαν το παλικαρακι στην υπογραφη του γιαννη
kanelj - Τετ 18 Ιαν 2006, 12:32:16
Θέμα δημοσίευσης:
Πολυ παλια εφτιαχνες το αυτοκινητο σου για να πηγαινει καλυτερα (εως και πολυ γρηγορα)

Μεχρι πριν λιγο καιρο,το εφτιαχνες για να περνας τον κολλητο σου που σε κοροιδευε!

Σημερα...εχει καταντησει το θεμα,να μην φτιαχνει ο καθενας το αμαξι του για την δικη του ευχαριστηση,αλλα επειδη ειναι της μοδας!

Και κατι τελευταιο που αργα ή γρηγορα το καταλαβαινουν λιγοι,δυστυχως ειναι το εξης:

Σημερα το γρηγοροτερο αυτοκινητο δεν το εχει αυτος που το εχει παει στον πιο καλο μαστορα ή εχει βαλει τα πιο εξυπνα πραγματακια!
Το εχει αυτος που εχει τα περισσοτερα χρηματα!

Αυτο δεν λεγεται βελτιωση,λεγεται μ@λ@κι@!
Προσωπικα το θεωρω κοροιδια να σκας τοσα χρηματα μονο και μονο στην ουσια,για να πεις στον αλλον: "κοιτα τι του εχω κανει του αυτοκινητου μου,του εχω σκασει 248.000ευρω για να το κανω ετσι και σε περναει απο πανω!"

Ε χαιρω πολυ ρε φιλε!Αφου εισαι παπ**ας και εσκασες τοσα οσο κανει και ενας πυραυλος την ΝΑSA!

Τεσπα!Ετσι μου ηρθε και ειπα την σκεψη μου!
Ετσι κι αλλιως εγω ξανα με βελτιωσεις....γιοκ!
Ελπιζω μερικοι να βαλουν λιγο μυαλο για το καλο τους και μονο!
Φιλικα παντα!
Kouzman - Τετ 18 Ιαν 2006, 12:46:16
Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl

Splat Splat Splat Splat Splat Splat Splat Splat Splat Splat Splat Splat Splat Splat Splat Splat Splat Splat Splat

ας σοβαρευτουμε λιγο....

χωρις πλακα τωρα...

το 13.6 τετρακοσαρι πρεπει να συνοδευεται απο 160+++ ταχυτητα εξοδου.....

...εκτος αν αφησε γκαζι.... Silly Silly Silly Silly Silly Silly Silly
Honda - Τετ 18 Ιαν 2006, 12:47:34
Θέμα δημοσίευσης:
corsadi έγραψε:
Δεν εχει μπλοκε!Κοφτη στις 7900.Λαστιχα δρομου Gislaved Speed 506.Εννοειται οτι σπιναρε στην εκκινηση!Φοραει ραλισιο σαζμαν με 14/60 νομιζω.Τα 100 τα πιανει με 2α.Μεχρι πριν μερικες μερες ειχε τριφτερο αλλα ριμαξε το σαζμαν κ τον αλλαξε.Το 5,9 το εκανε το αλλο rallye με τον τετραφτερο το οποιο εχει δευτερα 120...!Επαναλαμβανω,ολες οι μετρησεις εγιναν με ενα ατομο!
Επισης,επειδη αναφερθηκε ο Gsi σε Μ3 321,το συγκεκριμενο Rallye πετυχε πριν λιγο καιρο Μ3 321 Cabrio με 4 ατομα(2 αντρες,2 γυναικες) ενω αυτος ηταν μονος του κ μεχρι τελειωματα 4ης στα 190+ ηταν μπροστα 4-5 αυτοκινητα κ μετα αρχισε να μαζεβει το ΒΜW!Ενω κ Μ3 286 που εχει πετυχει του εχει ριξει πολυ ξυλο κι αυτου,μεσα στην πολη ομως...

Sorry kiolas paides alla to 1o rallye pou leme ekane 6.1 an vlepate stin prwti selida.
Gia to 2o den kseroume tpt
Episis kaneis den anefere ALOGA gia kanena apo ta 2 !!!
Oi metriseis eginan me 1 ATOMO

Kai paizei metrisi me VBOX ??? Eimaste Salonika giayto rotaw.
[/quote]

Exclamation Θα παρακαλέσω να γραφετε ΜΟΝΟ με μικρά Ελληνικά και όχι με greeklish Exclamation
Οδηγίες εδώ

Εκ της MOD Team
MEMsound

kanelj - Τετ 18 Ιαν 2006, 12:52:10
Θέμα δημοσίευσης:
με σασμαν 14/60 και πιανει με 2α 120?!?!?!
Λιγο δυσκολο το βλεπω αυτο.... Rolling eyes
Τεσπα,μπερδευτικα με το 1ο και το 2ο και τουμπαλιν! Razz
Το θεμα ειναι ή το παλικαρι που μετρησε τις επιδοσεις δεν τις εκανε σωστα ή δεν μας λεει ολη την αληθεια Exclamation Cool

Σορρυ κιολας ε?
Smile
Sidobre - Τετ 18 Ιαν 2006, 12:58:59
Θέμα δημοσίευσης:
Μήπως οι μετρήσεις έγιναν εδώ;

http://www.adventureprone.com/travel/photos/DSCF0188.JPG

Λέω εγώ τώρα....
Tiesto - Τετ 18 Ιαν 2006, 13:03:10
Θέμα δημοσίευσης:
χαχαχαχαχαχα

Φιλε Honda ειστε 3 ατομα που ο καθενας λεει διαφορετικα πραγματα. 150 αλογα εχουν πει τα παιδια πως ειναι το Rallye που εκανε το 5.9 αλλα ενα αλλο παιδι ειπε πως αυτο εχει 2α που να τελειωνει στα 120. Αυτο δεν ειναι κοντο σαζμαν. ειναι μακρυτερο απτο μαμα. ειλικρινα εχω μπερδευτει στο τι εχει, δεν εχει, κανει δεν κανει αυτο το Rallye (που εκανε το 5.9).

Αν οι mods εδω βαρεθουν να διαβαζουν αυτα που λεμε τους δινω το οκ (αν το χρειαζονταν Laughing) να σβησουν το topic.

Για να προλαβω την παρατηρηση επισης, φιλε Honda pls γραφε ελληνικα επειδη ειναι ενας απτους κανονες των παιδιων εδω. Smile

(Ενα topic μεταφεραμε. Μην μεταφερουμε και τον τροπο λειτουργειας του opel-club στο psclub...)
Tiesto - Τετ 18 Ιαν 2006, 13:15:23
Θέμα δημοσίευσης:
kanelj έγραψε:
Πολυ παλια εφτιαχνες το αυτοκινητο σου για να πηγαινει καλυτερα (εως και πολυ γρηγορα)

Μεχρι πριν λιγο καιρο,το εφτιαχνες για να περνας τον κολλητο σου που σε κοροιδευε!

Σημερα...εχει καταντησει το θεμα,να μην φτιαχνει ο καθενας το αμαξι του για την δικη του ευχαριστηση,αλλα επειδη ειναι της μοδας!

Και κατι τελευταιο που αργα ή γρηγορα το καταλαβαινουν λιγοι,δυστυχως ειναι το εξης:

Σημερα το γρηγοροτερο αυτοκινητο δεν το εχει αυτος που το εχει παει στον πιο καλο μαστορα ή εχει βαλει τα πιο εξυπνα πραγματακια!
Το εχει αυτος που εχει τα περισσοτερα χρηματα!

Αυτο δεν λεγεται βελτιωση,λεγεται μ@λ@κι@!
Προσωπικα το θεωρω κοροιδια να σκας τοσα χρηματα μονο και μονο στην ουσια,για να πεις στον αλλον: "κοιτα τι του εχω κανει του αυτοκινητου μου,του εχω σκασει 248.000ευρω για να το κανω ετσι και σε περναει απο πανω!"

Ε χαιρω πολυ ρε φιλε!Αφου εισαι παπ**ας και εσκασες τοσα οσο κανει και ενας πυραυλος την ΝΑSA!

Τεσπα!Ετσι μου ηρθε και ειπα την σκεψη μου!
Ετσι κι αλλιως εγω ξανα με βελτιωσεις....γιοκ!
Ελπιζω μερικοι να βαλουν λιγο μυαλο για το καλο τους και μονο!
Φιλικα παντα!

ετσι ειναι αλλα ρε συ παντα ετσι δεν ηταν? ηθελε λεφτα η βελτιωση. Αν τα χεις εισαι ωραιος. Αν δεν τα χεις παλευεις να τα μαζεψεις.
kanelj - Τετ 18 Ιαν 2006, 13:22:43
Θέμα δημοσίευσης:
Δεν καταλαβες το νοημα μου!
Σημερα δεν μαζευεις λεφτα για να φτιαξεις το αμαξι σου οπως σου αρεσει εσενα!
Το φτιαχνεις για να δειχνεις στον αλλον οτι εχεις λεφτα!
Wink

Οχι εσυ προσωπικα,ετσι?! Cool
brz20 - Τετ 18 Ιαν 2006, 13:45:13
Θέμα δημοσίευσης:
Ετσι ειναι.Ολοι πλεον,ακομα και η γιαγια που το θελει μονο για ψωνια,εχουν μια εξατμηση.Ετσι για να ακουγονται.Αφηστε που ολοι το παιζουν γρηγοροι.Γονατιζουν την πρωτη με μια ξερογκαζια ετσι για φιγουρα.Αυτο για μενα δεν ειναι βελτιωση.Τελος παντων στο θεμα μας.Ενα ραλακι με 150 για να κανει τετοιο χρονο(αφηστε που δεν γινετε)πρεπει να παει μονο ο οδηγος με τις ροδες.Το Power Techniques εχει παρουσιασει πολλα 106 με 150 και βαλε αλογα.Εχετε δει χρονο στα 5,9?????
MEMsound - Τετ 18 Ιαν 2006, 13:47:32
Θέμα δημοσίευσης:
Tiesto έγραψε:
....Αν διαβασετε το τελευταιο post θα δειτε πως δεν βγαινει τοση ακρη. ειδικα εσυ μανθο αν δε το χεις διαβασει κανε μια την καλη να γελασεις ....

το έχω διαβάσει και άκρη δεν έβγαλα.
Αν δεν μας πει κάποιος ακριβή χαρακτηριστικά του όποιου 106 συμπέρασμα δεν θα βγει.

Πάντως για να κάνει 106 πραγματικά (=VBOX*) 5,9" πρέπει να είναι:
~190 άλογα
με 14/60 + μπλοκέ τύπου ΑΤΒ
τελείως ελαφρωμένο στο πίσω μέρος
χωρίς πίσω αμορτισέρ ή έστω τελείως σκληρό για να μην κάθετε σε αλλαγές και εκκίνηση και
με λάστιχα dragster...

και πάλι είναι εξαιρετικά δύσκολο.
Υπάρχουν θέματα όπως η αδράνεια και η πρόσφυση που δεν ξεπερνούνται ευκολα Wink

*αναφέρομαι σε Live μέτρηση γιατί τα νούμερα των περιοδικών είναι πολλές φορές μαγειρεμένα...

υ.γ. VBOX μπορεί να βρεθεί για εδώ στην Αθήνα, για Θεσσαλονίκη δεν έχω ιδέα.
kanelj - Τετ 18 Ιαν 2006, 13:47:48
Θέμα δημοσίευσης:
Φαντασου δεν εχει γραφτει κανενα με 5,9 και γραφουν παντα πολυ μικροτερο απο αυτο που πραγματικα ειναι στα περιοδικα! Laughing
Tiesto - Τετ 18 Ιαν 2006, 14:03:32
Θέμα δημοσίευσης:
kanelj έγραψε:
Δεν καταλαβες το νοημα μου!
Σημερα δεν μαζευεις λεφτα για να φτιαξεις το αμαξι σου οπως σου αρεσει εσενα!
Το φτιαχνεις για να δειχνεις στον αλλον οτι εχεις λεφτα!
Wink

Οχι εσυ προσωπικα,ετσι?! Cool

α καλα ναι. Οσοι το κανουν αυτο ειναι...

αυτο ελειπε να το λεγες για μενα Shoot Very happy
brz20 - Τετ 18 Ιαν 2006, 14:04:12
Θέμα δημοσίευσης:
Τι ειναι τα δευτερολεπτα?Φυστικια????
Ενα στοιχειο ακομα για αποδειξη.Σκεφτητε οτι οταν ο κατασκευαστης αναφερει οτι καποιο αμαξι πετυχενει τα 0-100 σε 8 δευτερολεπτα ας πουμε συμενει οτι εχει κανει την πιο ιδανικη εκκινηση(χωρις χασιμο) και εχει κανει τις πιο ιδανικες αλλαγες.Δηλαδη ενα ιδανικο σκηνικο.Αρα απεχουμε και απο την πραγματικοτητα γιατι δεν ειναι ιδανικη.Μηπως τελικα ειχε κιβωτιο απο μονοθεσιο της F1 που για καθε αλλαγη χριαζετε καπου στα 0.4 δευτερολεπτα και οδηγος ηταν ο Schumi?
tsosmoulis - Τετ 18 Ιαν 2006, 16:14:05
Θέμα δημοσίευσης:
Ενταξει ρε παιδια καταλαβαμε οτι δεν γινεται να γραψει το ραλλακι τετοιο χρονο.τωρα αν ο καθενας λεει και μια παρομοιωση δεν θα βγει τπτ απο την κουβεντα!
Ο τροπος που εκαναν τις μετρησεις τα παιδια ηταν 'καπως' μπακαλικος (δεν θελω να παρεξηγηθω) και με αυτο εννοω οτι κανανε μετρηση αποστασης με gps μετα τα μετεφεραν σε αλλο προγραμμα κτλ κτλ κτλ. Το να γινει το λαθος, γιατι μιλαμε για πραξεις που περιλαμβανουν αρκετα ψηφια λογω δευτερολεπτων κτλ, ειναι πολυ ευκολο.
ειναι και αυτη η δειψα για επιδοσεις που εχει ο καθε ανθρωπος που ασχολειται με το tuning οποτε ας μην πετροβολουμε μια προσπαθεια καποιων ατομων που απλα προσπαθουν, οπως ολοι οι αλλοι.
ενταξει δεν γραφει 5.9 8α γραφει 7-8 και τι εγινε μωρε?κατσε στο φαναρι και παρτου τα σωβρακα!
αλλα τελικα για αυτο συζηταμε?αν ειναι οντως τοσο γρηγορο αυτο το ραλλακι?η οτι τα αυτοκινητα αλλων δεν ειναι τοσο γρηγορα? αναφερθηκε πριν οτι το tuning ειναι για προσωπικη ευχαριστηση και ετσι ακριβως το βλεπω κι εγω. Ομως με αυτα που βλεπω δυστυχως δεν ειναι τελικα μονο για προσωπικη ευχαριστηση. ειπαμε να αποταθουμε της καγκουριας αλλα τελικα αυτο ειναι πολυ δυσκολο αποτι φαινεται. ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΩ!!!!

Εντελως φιλικα.
Ελπιζω να μην πυροβολισετε γιατι ετσι κιαλλιως οι αποψεις δεν αλλαζουν ευκολα. Αν καποιος θελει οντως να συζητησει σοβαρα he's welcome.
brz20 - Τετ 18 Ιαν 2006, 16:37:05
Θέμα δημοσίευσης:
Εντελως μπακαλικος.Οσο γρηγορο και να ειναι τετοιο χρονο ειναι πολυ δυσκολο να βγαλει ενα αμαξι 150 αλογων με 900 κιλα.Το σιγουρο ειναι οτι θα πινει πολυ αιμα απο κατι αλλα στα φαναρια.
Gsi 16v Turbo - Τετ 18 Ιαν 2006, 16:47:59
Θέμα δημοσίευσης:
Εγω ειπα στα παλικαρια οτι οι χρονοι τους ειναι αντε γεια.Εφερα πολλα παραδειγματα με χρονους,αλλα............ Confused
brz20 - Τετ 18 Ιαν 2006, 17:00:46
Θέμα δημοσίευσης:
αλλα.....δεν σε ακουει κανεις
Confused Confused Confused Confused Confused Confused Confused Confused Confused
Gsi 16v Turbo - Τετ 18 Ιαν 2006, 17:09:57
Θέμα δημοσίευσης:
Οντως....αν διαβασεις τις πρωτες σελιδες,οχι τις τελευταιες που γινεται αλαλουμ θα καταλαβεις τις ενστασεις μου που ειναι συγκεκριμενες. Very happy
Ronin - Τετ 18 Ιαν 2006, 17:33:05
Θέμα δημοσίευσης:
Άμα μπώ και τους γράψω οτι έχω ανοίξει με το εν λόγο 106 και του έριξα 1 κολώνα μέχρι τα 220 της τελικής μου,θα στρώσουν?

Η τρέλλα με τρέλλα αντιμετωπίζετε παιδιά.Χρόνια τώρα...
brz20 - Τετ 18 Ιαν 2006, 18:37:40
Θέμα δημοσίευσης:
Μπορει στο τελος ομως να βγεις εσυ τρελος.Μονο εσυ.Στην Ελλαδα βρισκεσε δεν πιστευω να συμφερει να κανει κατι τετοιο γιατι οσοι το εχουν πιστεψει θα πρεπει να τους αντιμετωπισεις.Δυσκολο
Tomakos - Τετ 18 Ιαν 2006, 19:52:37
Θέμα δημοσίευσης:
Λοιπόν, το ότι ένα ραλλί με 150 άλογα είναι ΣΙΓΟΥΡΟ Exclamation ότι δεν μπορεί να κάνει τέτοιο χρόνο(εκτός αν μετρήθηκε με τη μέθοδο που λέει ο πρόεδρος Laughing ).Απο κεί και πέρα το να κάτσουμε να αποδείξουμε στα παιδιά ότι έχουν κάνει λάθος θα μας οδηγήσει στο να κάνουμε συνέχεια κύκλους στη συζήτηση και δεν θα μας βγάλει πουθενά!
Άλλωστε είναι γνωστό ότι στην Ελλάδα όλοι έχουν το γρηγορότερο αμάξι και τους περνάνε όλους!!!!! Tease

Πάντα φιλικά....
vinman - Τετ 18 Ιαν 2006, 21:12:24
Θέμα δημοσίευσης:
Εμένα πάντως όλα μου φαίνονται λογικά απο τη στιγμή που το 206 του Μάνθου τα πιάνει σε 3,2.....το δικό μου σε 2,8....του stevon σε 2,6....και του Batman σε 1,3.... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
SnakeMJK - Τετ 18 Ιαν 2006, 22:17:02
Θέμα δημοσίευσης:
Το δικό μου κάνει τα ίδια δευτερόλεπτα, αλλά στις 3 ρόδες Laughing Laughing Laughing
405 T 16 - Κυρ 22 Ιαν 2006, 03:11:16
Θέμα δημοσίευσης:
ΤΟ RALLYE 16V ΜΕ ΚΟΦΤΗ 7200 ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΙΑΝΕΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΕΔΕΩΝ ΚΙΒΩΤΙΟΥ-ΔΙΑΦΟΡΙΚΟΥ ΠΙΑΝΕΙ ΤΑ 95ΧΛΜ/Ω
bob - Τρι 07 Φεβ 2006, 13:00:16
Θέμα δημοσίευσης:
Αν και οπως εχετε γραψει και εσεις με 150 αλογα και σχεδον νορμαλ βαρος εκανε 5,9 ειναι μαλλον ανουσιο να συζηταμε αν ισχυει ή οχι Shocked Shocked να αναφερω οτι 106 16V με 150-160 αλογα (μιας και με τα δυναμομετρα υπαρχει αλλο θεμα, αλλα τελος παντων καπου εκει ειναι) ημισλικ 14" soft , νορμαλ βαρος, 2 ατομα (100 κιλα ενας 80 αλλος) εκανε με v-box (σε ευθεια) 2 φορες 7,47! Shocked με ενα ατομο επεφτε περι στα 7+ πολυ λιγα.
τωρα για το 5,9..
μπορει να ειναι τυπογραφικο λαθος ή να μετρηθηκε με ενα ατομο σε μεγαλη κατηφορα (οποτε το βαρος μειωθηκε δραματικα) ή... Shocked
MEMsound - Τρι 07 Φεβ 2006, 13:11:11
Θέμα δημοσίευσης:
Θα συμφωνήσω απόλύτως. Wink
bob - Τρι 07 Φεβ 2006, 13:30:10
Θέμα δημοσίευσης:
Α και κατι αλλο που θυμηθηκα για να ειναι μετρο συγκρισης..
bmw 325 4κινητη 1200 κιλα με μοτερ περι τα 200++ με ενα ατομο 100 κιλων εβγαλε 0-100 απο τα καλυτερα 6,8 περιπου!! Shocked Rolling eyes
Tiesto - Τρι 07 Φεβ 2006, 15:57:04
Θέμα δημοσίευσης:
απο τον ιδιοκτητη του rallye 149 p.s...:
1.το αυτοκινητο μαλλον ειναι γυρω στα 160 σε αλλο δυναμομετρο κ οι επιδοσεις 0-100 6.1 400αρι 13.9 με 153 δεν ειναι παραλογες αν υπολογισεις οτι τα 100 χλμ τα πιανει με 2α στις 7700 στρ με σαζμαν απο 1.6 8βαλβιδο.
2.στα 400μ με ταπερ εχω διαφορα 3 αυτοκινητα χαλαρα
3.πατησα με focus rs απο 2α κ μεχρι τα 180 ειμουν 2 αυτοκινητα μπροστα.
4.απο σταση με m3 321 4 ατομα φορτωμενο το m3 μεχρι τελειωμα 4ης ηταν 3-4 πισω.
5.με s3 προγραμμα πορτα-πορτα στα 1000 μ
6.με rx-8 δεν ασχολουμαι..
αυτα φτανουν..
τα αυτοκινητο μου φοραει reprofile μπουμπη 272 με 9.3 σκουπα -εξατμιση p.sport χωρις καταλυτη συμπιεση 11.2 ,ροοικη ,προγραμμα με κοφτη στις 7900 ,τροχαλια στροφαλου αλουμινιου και 16.65 σαζμαν.
το αυτοκινητο ειναι 3φυσο κ το προγραμμα δεν ειναι οτι καλυτερο.δεν εχει a/c ουτε ρεζερβα δηλαδη γυρω στα 880 με 900 κιλα.λαστιχα 185/55/14 με kosei κ1.
kanelj - Τρι 07 Φεβ 2006, 17:01:29
Θέμα δημοσίευσης:
E αστον να λεει!
Cool

M3??????
Focus rs????
και με s3 Πορτα πορτα?!?!
χα χα χα χα χα χα χ α χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χαχα !!!
ΝΙΚΟΣ - Τρι 07 Φεβ 2006, 23:18:28
Θέμα δημοσίευσης:
Ρε παιδια....5.9 Shocked Shocked Shocked Shocked για 106 Shocked Shocked Shocked

Βρε...μπας και μιλατε τοση ωρα για του Παπαχριστοπουλου (racer) το αναβασιαρικο και δεν πηρα χαμπαρι ή το MAXI της LION Question
Tiesto - Τρι 07 Φεβ 2006, 23:48:41
Θέμα δημοσίευσης:
Δεν ξερω αν το χω πει αλλα η μετρηση εχει γινει με 1 ατομο μεσα ε. Μονο οδηγος.
manosm3 - Τετ 08 Φεβ 2006, 01:05:06
Θέμα δημοσίευσης:
Ρωτηστε τον τι ωρα εγιναν αυτες οι κοντρες και τι ωρα κοιμαται-ξυπναει... Laughing Laughing
Υπαρχει πειρπτωση να ηταν μπροστα απο τσουλητες με το focus? Μπας και ηταν 1.6;
Το Μ3 σε αυτα τα χλμ λογω ροπης του χει φυγει χαλαροτατα...
bob - Τετ 08 Φεβ 2006, 02:29:49
Θέμα δημοσίευσης:
Tiesto έγραψε:
υπολογισεις οτι τα 100 χλμ τα πιανει με 2α στις 7700 στρ με σαζμαν απο 1.6 8βαλβιδο.

και 16.65 σαζμαν.
το αυτοκινητο ειναι 3φυσο κ το προγραμμα δεν ειναι οτι καλυτερο.δεν εχει a/c ουτε ρεζερβα δηλαδη γυρω στα 880 με 900 κιλα.λαστιχα 185/55/14 με kosei κ1.

Αν δεν κανω λαθος ετσι και αλλιως το 16V και με μαμα κοφτη πιανει τα 100 με 2α!!
για πειτε του να του κανει ενα καλο ελαφρωμα (ανετα αλλα 80 κιλα) να αδυνατησει και αυτος λιγο και χαλαρα θα πιασει και modena! Shocked
μη σου πω να βαλει και αγραφο, βλεπω και να τις ριχνει κιολας!! Laughing
αν το αυτοκινητο ειναι τοσο δυνατο τοτε δε θα ξεκιναει λογω προσφυσης!

κατι αλλο..
υπαρχει καποιο διαγραμμα με το 0-100 του??ξερει κανενας?
Tiesto - Τετ 08 Φεβ 2006, 02:35:03
Θέμα δημοσίευσης:
Αυτο πρεπει να ναι αλλα δεν ξερω τι ειναι η αριστερη στηλη

http://img79.imageshack.us/my.php?image=rallye4si.jpg
bob - Τετ 08 Φεβ 2006, 02:36:02
Θέμα δημοσίευσης:
Tiesto έγραψε:

οκ Wink

η δεξια τι ειναι??

λογικα πρεπει να ειναι η αριστερη τα μετρα

λοιπον..
η αριστερη καθετη στηλη ειναι μετρα
η δεξια ειναι χιλιομετρα/ωρα
η διακεκομενη ειναι αποσταση/sec
η αλλη ειναι ταχυτητα/sec

το διαγραμμα ειναι νομιζω οτι να ναι... Shocked
κανει 0-60 σε 2.5!!!!!!!!!ημαρτον τι αλλο θα ακουσουμε!! Shocked
μονο και μονο αυτο αρκει νομιζω!!με λαστιχα νορμαλ??
αν μπορεσω θα ανεβασω διαγραμμα απο 4κινητο να δειτε για τι συζηταμε.. Shocked
Lef205 - Τετ 08 Φεβ 2006, 02:54:09
Θέμα δημοσίευσης:
Tiesto έγραψε:
απο τον ιδιοκτητη του rallye 149 p.s...:
1.το αυτοκινητο μαλλον ειναι γυρω στα 160 σε αλλο δυναμομετρο κ οι επιδοσεις 0-100 6.1 400αρι 13.9 με 153 δεν ειναι παραλογες αν υπολογισεις οτι τα 100 χλμ τα πιανει με 2α στις 7700 στρ με σαζμαν απο 1.6 8βαλβιδο.
2.στα 400μ με ταπερ εχω διαφορα 3 αυτοκινητα χαλαρα
3.πατησα με focus rs απο 2α κ μεχρι τα 180 ειμουν 2 αυτοκινητα μπροστα.
4.απο σταση με m3 321 4 ατομα φορτωμενο το m3 μεχρι τελειωμα 4ης ηταν 3-4 πισω.
5.με s3 προγραμμα πορτα-πορτα στα 1000 μ
6.με rx-8 δεν ασχολουμαι..
αυτα φτανουν..
τα αυτοκινητο μου φοραει reprofile μπουμπη 272 με 9.3 σκουπα -εξατμιση p.sport χωρις καταλυτη συμπιεση 11.2 ,ροοικη ,προγραμμα με κοφτη στις 7900 ,τροχαλια στροφαλου αλουμινιου και 16.65 σαζμαν.

100 με δευτερα και με σασμαν απο 1.6 8ν? Shocked

Με το ταπερ παιζει να τον περναει αλλα οχι με τοση διαφορα.

Για τα υπολοιπα δεν σχολιαζω,ειδικα για τη Μ3.(εκτος και αν κουβαλαγε 10 σακια τσιμεντο στο πορτμπαγκαζ της.)

Ο κοφτης και στις 15000 στροφες να μπει,δεν εχει νοημα,συνηθως τετοια σταδια σαν αυτο που αναφερει,μετα τις 7 κατι δεν εχει λογο να τα πιεζεις.

Για το βαρος,ενα αυτοκινητο που βγαινει 950 απο το εργοστασιο δεν μπορει να παει 880 χωρις αρκουδα και ρεζερβα,το δικο μου φουλ ελαφρωμενο με κειτζ δευτερο καθισμα και πυροσβεση βγηκε 910.

Με τις μετατροπες γενικα που αναφερει,το αυτοκινητο παιζει γυρω στο 7,4+ στο 0-100.

Το 6,1 ειναι υπεραισιοδοξο,οπως το 5,8.
Lef205 - Τετ 08 Φεβ 2006, 02:55:43
Θέμα δημοσίευσης:
Γενικα μεταφερετε το τοπικ στα αινιγματα και ανεκδοτα να τελειωνουμε! Laughing
bob - Τετ 08 Φεβ 2006, 02:57:10
Θέμα δημοσίευσης:
Lef205 έγραψε:

καλο!!! Laughing
για να εχουμε ενα μετρο συγκρισης!!
το ενα ειναι bmw 325 4κινητη περιπου 200++ αλογα και το αλλο ειναι 106 rallye 16V μετρημενο στο power 147 αλογα,εκκ/ρους, ροικη, σκουπα, με μπλοκε μπουμπι και 185/55/14 λαστιχα.
οι μετρησεις ειναι με 2 ατομα συνολικα 170 περιπου κιλα.απο τα καλυτερα που εχει γραψει η bmw ειναι περιπου 6,8 με ενα ατομο.
μετρησεις με v-box (οχι περιοδικου) σε ευθεια και πολυ καλη ασφαλτο!
τα συμπερασματα δικα σας!
http://i50.photobucket.com/albums/f331/kostas5891/metrhsh.jpg
Lef205 - Τετ 08 Φεβ 2006, 03:47:25
Θέμα δημοσίευσης:
Romilos,ποτε θα μας πεις για το δικο σου?Ακουγεται ωραια και ασυνηθιστη μετατροπη!Θελουμε διαφορες πριν και μετα,κοστος κλπ!Οχι ομως σε αυτο το τοπικ για να μην χαλαμε τις ομορφιες για το ραλλι που στο τελος θα μας πουν οτι τη λεει και σε hayabusa!
bob - Τετ 08 Φεβ 2006, 03:52:57
Θέμα δημοσίευσης:
Lef205 έγραψε:
Romilos,ποτε θα μας πεις για το δικο σου?Ακουγεται ωραια και ασυνηθιστη μετατροπη!Θελουμε διαφορες πριν και μετα,κοστος κλπ!Οχι ομως σε αυτο το τοπικ για να μην χαλαμε τις ομορφιες για το ραλλι που στο τελος θα μας πουν οτι τη λεει και σε hayabusa!

οκ θα ανοιξω ενα αλλα ελπιζω στο σωστο μερος Embarassed
romilos..ποιος ειναι αυτος? Cool Laughing (πλακα κανω)
Tomcat - Τετ 08 Φεβ 2006, 04:06:04
Θέμα δημοσίευσης:
bob έγραψε:
Lef205 έγραψε:

καλο!!! Laughing
το ενα ειναι bmw 325 4κινητη περιπου 200++............

Αρχηγέ μου ...έχεις καμία σχέση...με Ε.Μ.Π. γιατι είμαι σχεδόν σίγουρος..οτι αυτή την Μπέμπα...κάπου την ξέρω...

Αμα μου λές...και VBox..ιδιωτικό......

Η 4ηκίνητη 325 νομίζω δεν είσηχθει επίσημα πότε στην Ελλάδα... και το συγκεκριμένο είναι απο Γερμανία...
bob - Τετ 08 Φεβ 2006, 04:16:24
Θέμα δημοσίευσης:
Tomcat έγραψε:
bob έγραψε:
Lef205 έγραψε:

καλο!!! Laughing

Αρχηγέ μου ...έχεις καμία σχέση...με Ε.Μ.Π. γιατι είμαι σχεδόν σίγουρος..οτι αυτή την Μπέμπα...κάπου την ξέρω...

Η 4ηκίνητη 325 νομίζω δεν είσηχθει επίσημα πότε στην Ελλάδα... και το συγκεκριμένο είναι απο Γερμανία...

Cool Wink
Tomcat - Τετ 08 Φεβ 2006, 04:26:25
Θέμα δημοσίευσης:
bob έγραψε:
Tomcat έγραψε:
bob έγραψε:
Lef205 έγραψε:

καλο!!! Laughing

Cool Wink

Kατάλαβα...... 2gunfire 2gunfire 2gunfire 2gunfire το Άτιμο!
brz20 - Τετ 08 Φεβ 2006, 05:44:21
Θέμα δημοσίευσης:
Very happy Very happy Very happy Very happy Laughing Laughing Laughing Very happy Very happy Very happy Very happy
bob - Τετ 08 Φεβ 2006, 10:28:55
Θέμα δημοσίευσης:
brz20 έγραψε:
Very happy Very happy Very happy Very happy Laughing Laughing Laughing Very happy Very happy Very happy Very happy

Shocked Scratch Smile
Tiesto - Τετ 08 Φεβ 2006, 13:37:14
Θέμα δημοσίευσης:
bob έγραψε:
Tiesto έγραψε:

οκ Wink

η δεξια τι ειναι??

λογικα πρεπει να ειναι η αριστερη τα μετρα

λοιπον..
η αριστερη καθετη στηλη ειναι μετρα
η δεξια ειναι χιλιομετρα/ωρα
η διακεκομενη ειναι αποσταση/sec
η αλλη ειναι ταχυτητα/sec

το διαγραμμα ειναι νομιζω οτι να ναι... Shocked
κανει 0-60 σε 2.5!!!!!!!!!ημαρτον τι αλλο θα ακουσουμε!! Shocked
μονο και μονο αυτο αρκει νομιζω!!με λαστιχα νορμαλ??
αν μπορεσω θα ανεβασω διαγραμμα απο 4κινητο να δειτε για τι συζηταμε.. Shocked

η αριστερη δεν γινεται να ναι μετρα. βγαινει στο 400αρι με 80 χλμ/ωρα? Laughing
bob - Τετ 08 Φεβ 2006, 13:40:48
Θέμα δημοσίευσης:
ειναι οντως μετρα απλα θα πρεπει να χρησιμοποιησεις τη διακεκομενη που ειναι για αποσταση!!
η αλλη ειναι για ταχυτητα Smile
η διακεκομενη "διαβαζεται" στον αριστερο αξονα ενω η αλλη στον δεξη
αν φερεις μια καθετη στα δευτερολεπτα θα τεμνει και τις δυο καμπυλες και θα εχεις σε καθε χρονο την αποσταση και τα χιλιομετρα
TURBO - Τετ 29 Μάρ 2006, 16:05:25
βρε-βρε τον tiesto.....
gulik - Τετ 06 Απρ 2011, 18:19:25
Θέμα δημοσίευσης:
405 T 16 έγραψε:
ΤΟ RALLYE 16V ΜΕ ΚΟΦΤΗ 7200 ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΙΑΝΕΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΑ 95ΧΛΜ/Ω

Ξέθαψα το... όμορφο αυτό topic για να ρωτήσω αν ισχύει το παραπάνω quote.
m_r_c - Τετ 06 Απρ 2011, 19:58:36
Θέμα δημοσίευσης:
gulik έγραψε:
405 T 16 έγραψε:
ΤΟ RALLYE 16V ΜΕ ΚΟΦΤΗ 7200 ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΙΑΝΕΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΑ 95ΧΛΜ/Ω

Ξέθαψα το... όμορφο αυτό topic για να ρωτήσω αν ισχύει το παραπάνω quote.

Με 185/55/14 περίπου 98.5 χλμ.
XSive - Τρι 07 Ιούν 2011, 18:13:26
Θέμα δημοσίευσης:
Αφού το ξεθάψατε να πω την γνώμη μου. Το 5.9 για το ραλλάκι είναι απόλυτα εφικτό αν: Το ραλλάκι από στάση, κι η νταλίκα που έρχεται από πισω πηγαίνει με 162km/h. Την στιγμή της επαφής ξεκινάει η μέτρηση. Στα 5.9 έχουν έρθει τα 100. Η ταχύτητα εξόδου είναι χαμηλή γιατί η νταλίκα έχει αρχίσει να φρενάρει. Στο τέλος όμως έχεις κάνει 0-100 5.9s και το αμάξι σου είναι έτσι:

plaketokofths - Τρι 07 Ιούν 2011, 18:19:31
Θέμα δημοσίευσης:
XSive έγραψε:
Αφού το ξεθάψατε να πω την γνώμη μου. Το 5.9 για το ραλλάκι είναι απόλυτα εφικτό αν: Το ραλλάκι από στάση, κι η νταλίκα που έρχεται από πισω πηγαίνει με 162km/h. Την στιγμή της επαφής ξεκινάει η μέτρηση. Στα 5.9 έχουν έρθει τα 100. Η ταχύτητα εξόδου είναι χαμηλή γιατί η νταλίκα έχει αρχίσει να φρενάρει. Στο τέλος όμως έχεις κάνει 0-100 5.9s και το αμάξι σου είναι έτσι:

είσαι σε καλό δρόμο!
MEMsound - Τρι 07 Ιούν 2011, 18:35:22
Θέμα δημοσίευσης:
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Θ Ε Ι Κ Ο !
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
nikosdramapt52 - Πεμ 06 Οκτ 2011, 13:48:39
Θέμα δημοσίευσης:
Υπαρχει κ αλλος τροπος, να το πεταξεις απο αεροπλανο αλλα κ παλι λιγο δυσκολα να τα πιασει σε 5,9''!
nikosdramapt52 - Πεμ 06 Οκτ 2011, 13:50:37
Θέμα δημοσίευσης:
XSive έγραψε:

Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl
AntuaN - Πεμ 13 Οκτ 2011, 15:53:05
Θέμα δημοσίευσης:
XSive έγραψε:

Ετσι μαλιστα... Rotfl Βγαζει νοημα.
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες