PSClub - Hellas

Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά - Τρίξιμο/συντονισμός πεντάλ φρένου

kovac - Τετ 11 Ιαν 2006, 21:04:23
Θέμα δημοσίευσης: Τρίξιμο/συντονισμός πεντάλ φρένου
Αύριο θα πάει στο γιατρό, αλλά μια εκτίμηση κι εξ αποστάσεως δεν κάνει κακό. Smile

Έχω το εξής πρόβλημα, το πεντάλ του φρένου τρίζει Ε Λ Ε Ε Ι Ν Α!!!! Confused Confused Confused
Τι εννοώ όμως λέγοντας τρίξιμο? Τρίζει όχι όταν το πατάς (οπότε απλά να θέλει π.χ. λάδωμα/γράσσο), αλλά τρίζει λες κι έχει ξεβιδωθεί!

Πιο συγκεκριμένα, είμαι στο ρελαντί και αυτό αρχίζει και συντονίζεται. Μιλάμε όμως για τρελή φασαρία πια!!! Πιο παλιά το έκανε μόνο στις λακούβες, τώρα όμως το πρόβλημα έχει γίνει εντονότατο! Αρχίζω να φοβάμαι πως θα μου μείνει στο...πόδι!
Αν το πατήσω σταματάει ο συντονισμός κάτι που ενισχύει την άποψή μου ότι πρέπει να έχει λασκάρει???? Στις λακούβες έχουμε πανηγύρια φυσικά.
Αν όπως τρίζει το σπρώξεις δεξιά σταματάει κάπως ο συντονισμός, καθώς και αν το πίασεις και το κουνήσεις αριστερά-δεξιά (δε θέλω σχόλια Razz ) θα δεις ότι "παίζει" παραπάνω από τα υπόλοιπα πεντάλ.

Ακούω γνώμες.
Steve - Τετ 11 Ιαν 2006, 21:25:51
Θέμα δημοσίευσης:
Μόνος σου ΔΕΝ νομίζω να μπορείς να κάνεις κάτι Razz

Γνώμη μου είναι να πας στο συνεργείο. Αν είναι σφίξιμο ή γρασσάρισμα, σε εμένα θα μου το κάνανε τζάμπα. Σε σένα δεν ξέρω αν θα στο χρεώσουν Razz
STELIOS - Τετ 11 Ιαν 2006, 23:39:28
Θέμα δημοσίευσης: Re: Τρίξιμο/συντονισμός πεντάλ φρένου
kovac έγραψε:
....Πιο συγκεκριμένα, είμαι στο ρελαντί και αυτό αρχίζει και συντονίζεται...

Αν το πατήσω σταματάει ο συντονισμός κάτι που ενισχύει την άποψή μου ότι πρέπει να έχει λασκάρει????...

...Αν όπως τρίζει το σπρώξεις δεξιά σταματάει κάπως ο συντονισμός, καθώς και αν το πίασεις και το κουνήσεις αριστερά-δεξιά (δε θέλω σχόλια Razz ) θα δεις ότι "παίζει" παραπάνω από τα υπόλοιπα πεντάλ...

Eτσι οπως τα λες προφανος εχει λασκαρει
kovac - Παρ 20 Ιαν 2006, 09:44:33
Θέμα δημοσίευσης:
Τελικά ο πατρογιατρός το έκανε καλά το καμάρι μου!!!! Very happy

Λεπόν, δεν ήταν το πεντάλ του φρένου, αλλά μια μλκ του συναγερμού (νομίζω η κόρνα?) που ακουμπούσε πάνω στο δοχείο για τα υγρά των φρένων και συντονιζόταν (ή αυνανιζόταν Laughing Laughing Laughing Laughing ).
Αργήσαμε μιας και αρχικά δεν μας έκανε το χατήρι να συντονιστεί (μάλλον τρόμαξε το κακόμοιρο), αλλά όταν ξεκίνησε να το κάνει το βρήκε κατευθείαν.
Κόστος 13€. Very happy
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες