mick206 έγραψε: |
Δέν αντέχω άλλο!!! Θα τρελλαθώ!!!! ![]() ![]() ![]() Απο χθές το απόγευμα εχω παρατηρήσει το εξής απίστευτο: Χωρίς να πειράξω(ούτε καν το άγγιζα) τον διακόπτη του φλάς άρχισε και αναβόσβηνε καμιά φορά το αριστερό φλάς!!!!!(και του καντράν αλλά και τα εξωτερικά λαμπάκια).Αυτό γίνεται μέχρι τώρα(όχι συνέχεια αλλά το πιάνει καμία φορά) και μου έχει σπάσει τα νεύρα!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Δέν είναι μόνο το ότι πρέπει να κρατάω το διακόπτη όταν οδηγάω,οτι δεν μπορώ να συγκεντρωθω στην οδήγηση,πέφτουν τρελλά μπινελίκια και άλλα πολλά αλλα είναι και το οτι οι άλλοι που προχωράνε πίσω απο εμένα θα με βρίζουν γιατί δεν θα ξέρουν πού θα πάω,τί θα κάνω και τα σχετικά.Απο Δευτέρα θα πάω να το κοιτάξω γιατί ήδη δύο μέρες δοκιμαστήκαν αρκετά τα νεύρα μου!!! ![]() ![]() ![]() Και τώρα θα θέσω δύο ερωτήματα: 1ο. Έχει τύχει αυτή η περίπτωση σε κανέναν άλλο;;;;; 2ο. Μήπως φταίει που βάζω τσίτα τέρμα τη μουσική και επειδή τρίζει το αμάξι να έχει κουνηθεί τίποτα;;;;Εδώ και τρείς μήνες όμως που έχω τον ενισχυτή δέν έχει παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Θα πάω ρε Ντίμι γιατί δεν μπορώ άλλο. ![]() ![]() ![]() Θα πεταχτώ τη Δευτέρα που δεν δουλεύω για να δώ τι γίνεται. Λές να γίνεται τίποτα μέσα στο τιμόνι ή απο κάτω που είναι ο εγκέφαλος,τα καλώδια,οι ασφάλειες κτλ κτλ; ![]() ![]() ![]() |
Δέν αντέχω άλλο!!! Θα τρελλαθώ!!!! ![]() ![]() ![]() Απο χθές το απόγευμα εχω παρατηρήσει το εξής απίστευτο: Χωρίς να πειράξω(ούτε καν το άγγιζα) τον διακόπτη του φλάς άρχισε και αναβόσβηνε καμιά φορά το αριστερό φλάς!!!!!(και του καντράν αλλά και τα εξωτερικά λαμπάκια).Αυτό γίνεται μέχρι τώρα(όχι συνέχεια αλλά το πιάνει καμία φορά) και μου έχει σπάσει τα νεύρα!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Δέν είναι μόνο το ότι πρέπει να κρατάω το διακόπτη όταν οδηγάω,οτι δεν μπορώ να συγκεντρωθω στην οδήγηση,πέφτουν τρελλά μπινελίκια και άλλα πολλά αλλα είναι και το οτι οι άλλοι που προχωράνε πίσω απο εμένα θα με βρίζουν γιατί δεν θα ξέρουν πού θα πάω,τί θα κάνω και τα σχετικά.Απο Δευτέρα θα πάω να το κοιτάξω γιατί ήδη δύο μέρες δοκιμαστήκαν αρκετά τα νεύρα μου!!! ![]() ![]() ![]() Και τώρα θα θέσω δύο ερωτήματα: 1ο. Έχει τύχει αυτή η περίπτωση σε κανέναν άλλο;;;;; 2ο. Μήπως φταίει που βάζω τσίτα τέρμα τη μουσική και επειδή τρίζει το αμάξι να έχει κουνηθεί τίποτα;;;;Εδώ και τρείς μήνες όμως που έχω τον ενισχυτή δέν έχει παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
fpug έγραψε: |
Λοιπον η απαντηση στο προβλημα σου. Την δευτερα που θα πας να το δεις να εχεις μαζι σου και 50 ευροπουλα γιατι θα αλλαξεις ολοκληρο τον διακοπτη. Τον αλλαξα εγω την περασμενη παρασκευη λογω του ιδιου προβληματος. ![]() |
mick206 έγραψε: | ||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Μπορείτε να μου λύσετε μία απορία ρε παιδιά? Γιατί να πληρώνουμε τα εργοστασιακά λάθη αργότερα(όπως τώρα) στα ελαττώματα που βγαίνουν κατα καιρούς;;Εντάξει δεν λέω,μπορεί να έφταιξα και εγώ που είχα δυνατά τον ενισχυτή αλλά αν δεν ακούσουμε και μουσική στο αμάξι μας.... Anyway,είδωμεν αύριο την ετυμηγορία ![]() ![]() ![]() |
konstantinos έγραψε: |
Σωστός ο fpug, το ίδιο είχα και εγώ πριν έναμιση χρόνο. Με 10 χήνες (τότε, πριν ενάμιση χρόνο) ξεμπέρδεψα. Ο διακόπτης ήταν μεταχειρισμένος. Τον μεταχειρισμένο τον βρήκε ο ηλεκτρολόγος, αφού με ρώτησε τι θα ήθελα(καινούργιο ή μεταχειρισμένο). |
Ady έγραψε: | ||
Τελικά τι έφταιγε ? Μήπως είχε χαλαρώσει κάτι και έπεφτε ο μοχλός μόνος του ?? |
konstantinos έγραψε: | ||||
Οχι, απλά κάποια καλώδια - ενώσεις είχαν γίνει αλοιφή με αποτέλεσμα να ανάβει το αριστερό flash όποτε γούσταρε. Αλλαγή μοχλού - διακόπτες και τέλος. Στην ερώτησή μου "τι φταίει?" η απάντηση αποστωμοτική "οι υψηλές θερμοκρασίες του εσωτερικού του αυτοκινήτου το καλοκαίρι.." ![]() ![]() |