PSClub - Hellas

Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά - Αυτόματα αλάρμ

Ghost Dog - Τρι 10 Ιαν 2006, 19:24:40
Θέμα δημοσίευσης: Αυτόματα αλάρμ
Στο τουτου μου αναβουν απο μονα τους τα αλαρμ οταν μπω σε καμια στοφουλα πλαγιολισθαινοντας ή στις (κοφτιασμενες) αλλαγες των ταχυτητων,κυριως οταν βρεχει... Shocked
Καμια ιδεα? Exclamation (Αν και νομιζω οτι το κανει μονο και μονο για να με απαλλαζει απο τον κοπο του να τα αναβω εγω Wink )
Με την καμια δεν θελω να το.... <<διορθωσω>> αφου και ειναι απιστευτα βολικο,απλως ειμαι περιεργος πως συμβαινει αυτο μιας και εχω βγαλει το abs... Rolling eyes (Μπορουν αραγε να αναβουν και οταν θελω να παρκαρω,ή ενεργοποιουνται μοοοονο στις καγκουριες? Razz )
Steve - Τρι 10 Ιαν 2006, 20:17:00
Θέμα δημοσίευσης:
Για πλαγιολισθήσεις δεν ξέρω, σε εμένα στην πίστα στο Αιγίνιο, ανάβαν μόνο στα απότομα φρεναρίσματα... ποτέ όμως μέσα στην στροφή Confused
kovac - Τρι 10 Ιαν 2006, 20:28:59
Θέμα δημοσίευσης:
Εγώ πάντως θυμάμαι που τα άναψες μόνος σου κάποια στιγμή... Rolling eyes Rolling eyes Laughing Laughing Laughing Laughing

Μπορούν να ανάβουν και όταν είναι να παρκάρεις:
Παρκάρεις πλαγιολισθαίνοντας (εδώ θα βοηθήσει και το χειρόφρενο...ξέρεις ποιο είναι έτσι? Twisted evil Twisted evil Twisted evil ). Wink

Αν ποτέ το βαρεθείς, μπορείς να το ανταλλάξεις με το δικό μου (επαναλαμβάνομαι το ξέρω Razz ) που δεν το κάνει. Shocked Shocked Laughing Laughing Laughing
Ghost Dog - Τετ 11 Ιαν 2006, 02:25:16
Θέμα δημοσίευσης:
kovac έγραψε:
Εγώ πάντως θυμάμαι που τα άναψες μόνος σου κάποια στιγμή... Rolling eyes Rolling eyes Laughing Laughing Laughing Laughing

Μπορούν να ανάβουν και όταν είναι να παρκάρεις:
Παρκάρεις πλαγιολισθαίνοντας (εδώ θα βοηθήσει και το χειρόφρενο...ξέρεις ποιο είναι έτσι? Twisted evil Twisted evil Twisted evil ). Wink

Αν ποτέ το βαρεθείς, μπορείς να το ανταλλάξεις με το δικό μου (επαναλαμβάνομαι το ξέρω Razz ) που δεν το κάνει. Shocked Shocked Laughing Laughing Laughing

Βρε με τοοοσο κρυο σιγα μην κουνουσα το χερι μου μεχρι τα αλαρμ..! Shocked Razz

Στο γκαραζ εμπαινα συχνα πυκνα με χειροφρενα αλλα με κραξανε (...καιιι για αυτο) οι γειτονοι! 2gunfire Τσ,τσ... Ξενερωτοι ανθρωποι! Crazy

Παντως και πριν το βαρεθω μπορεις να το παρεις για οσες βολτες γουσταρεις και μετα αααν αντεξεις (λογω κοπανηματος και θορυβου...) το κρατας... Very happy
kovac - Τετ 11 Ιαν 2006, 02:29:54
Θέμα δημοσίευσης:
Ghost Dog έγραψε:
...(λογω κοπανηματος και θορυβου...)...

Μπα, τα σκασιματάκια όταν ζεστάθηκε μου άρεσαν ήδη...εσένα? Twisted evil Twisted evil Twisted evil Laughing Laughing Laughing
(..για τις παλίες αγάπες μη μιλάς...)

Τέσπας...στο θέμα μας (σου)... Wink
Ghost Dog - Τετ 11 Ιαν 2006, 02:34:14
Θέμα δημοσίευσης:
Steve έγραψε:
..... ανάβαν μόνο στα απότομα φρεναρίσματα...

Και στα φρεναρισματα το κανει,αλλα πολυυυυυυ πιο σπανια (πρεπει να το τσαρουχωσω ασχημα)
Ασε που αυτο δεν εχει τζερτζελε... Shocked Razz Laughing Laughing
...... - Τετ 11 Ιαν 2006, 08:35:53
Θέμα δημοσίευσης:
Αρουλη το ιδιο ειχε παθει και μια φιλη με 206...
δεν ειναι τιποτα...απλα το αλαρμ δεν ειναι τηλεπαιγνιδι....το πατας με δυναμη....
επισης αν εχεις συναγερμο ισως εχει κολλησει απο κει κατι...
απενεργοποιησε τον συναγερμο και δες αποτελεσματα...αν οχι...εεεε..
Wink Wink Wink Wink
φερτο μια βολτα απο το σπιτι να στο φτιαξω...
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
christhehealer - Τετ 11 Ιαν 2006, 12:31:32
Θέμα δημοσίευσης:
Τα alarm ανάβουν αυτόματα όταν μπαίνει το ABS σε λειτουργία...
drdino - Πεμ 12 Ιαν 2006, 19:43:38
Θέμα δημοσίευσης:
christhehealer έγραψε:
Τα alarm ανάβουν αυτόματα όταν μπαίνει το ABS σε λειτουργία...

τα αλάρμ ανάβουν όταν ανιχνευτεί φρενάρισμα πανικού. Τώρα τι συμβαίνει με το αμάξι του παιδιου, κανένας διακόπτης που "παίζει" και κάνει επαφη στους κραδασμούς;
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες