PSClub - Hellas

Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά - Aισθητήρας πίεσης ελαστικών

vinman - Δευ 09 Ιαν 2006, 18:48:16
Θέμα δημοσίευσης: Aισθητήρας πίεσης ελαστικών
Αν και δεν εμπιστευόμουν καθόλου την συγκεκριμένη καινοτομία που έχει το αυτοκινητό μου,αποδείχθηκε οτι ήμουν λάθος...
Πιο συγκεκριμένα απο την Παρασκευή στην πίστα μου άναβε η ένδειξη οτι το πίσω δεξί λάστιχο χάνει αέρα....Κοιτάζοντας την πίεση δεν είδα κάτι το μεμπτό για να με κάνει να ανησυχήσω...Λίγη ώρα αργότερα η ένδειξη άλλαξε,έγινε κόκκινη και στην οθόνη πλέον είχε ένα λάστιχο με μια πρόκα πάνω του και ανανόσβηνε και η ένδειξη stop...Στην διπλανή οθόνη μου έδειχνε οτι η πρόκα είναι στο πίσω δεξί λάστιχο...Εγώ ο καχύποπτος και συνάμα έξυπνος πάλι δεν έδωσα σημασία σκεπτόμενος οτι πρόκειτε για λάθος ένδειξη....και συνέχισα να το κάνω εως και σήμερα παρόλο που η ένδειξη ήταν εκεί και μου έλεγε''βλάκα,έχεις πρόκα στο λάστιχο''...
Τελικά απο περιέργεια κοίταξα το λάστιχο σήμερα το απόγευμα....και ναι...το αυτοκίνητο είχε δίκιο....Υπήρχε πρόκα και μάλιστα αρκετά μεγάλη...Φανταστείτε τη ζημιά θα μπορούσα να έχω πάθει μόνο και μόνο επειδή είμαι ξεροκέφαλος....Ευτυχώς δεν έγινε ζημιά και πλέον το πάθημα θα γίνει μάθημα...
Touristas - Τρι 10 Ιαν 2006, 08:01:44
Θέμα δημοσίευσης:
Συμβαίνει αυτό μην σε προβληματίζει.
Απλά να επισημάνω ότι η τελευταία γενιά αισθητήρων είναι πολύ πιο αξιόπιστη σε σχέση με παλιότερα και θα βελτιωθούν κι άλλο. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν γίνονται λάθη από το όλο πρόγραμμα αλλά μην ξεχνάμε ότι υπάρχει για να μας προειδοποιεί , ο καλύτερος έλεγχος είμαστε εμείς οι ίδιοι.
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες