FRAPEOLE έγραψε: |
......Και κατι ψιλο ασχετο με της Σερρες,πριν κανα μηνα πηγαμε στο Αιγινιο ενα S3-265hp,RS4 ![]() ![]() Το RS4 στο τελος της ευθειας εγραφε 205χλμ. απο σταση ![]() ![]() |
glf έγραψε: |
Τη Δευτέρα θα πάει μεγάλη παρέα από Κοζάνη στο Αγίνιο. Αν πάρουμε και καμια θράκα μπορεί να πάω και γω, αφού για χρόνο δε μου καίγεται, εξατμιση φοράω τη μανίσια και δεν έβαλα τη σκούπα ενόψει καλοκαιριου...
με λίγα λόγια το αμαξι είναι οτ' μοτ΄ |
glf έγραψε: |
λες να τ'οργανώσουμε στα σοβαρά ? |
Baphomet έγραψε: |
να τα βαλετε να χρονομετρησετε να δουμε ποσα απιδια πιανει ο σακος... (του μπλοκε εννοω) ![]() |
MEMsound έγραψε: |
Αν και σήμερα έχω τρελή δουλεία βρήκα λίγο καιρό και είδα το βιντεάκι σου. |
Μια χαρά σε βρήσκω τρελοκομείο...
Ομορφιές.... Να σου επισημάνω κάτι που πρόσεξα και που αν το βελτιώσεις θα κερδίσεις μερικά δεκατα. Στο αριστερό εσωτερικό πέταλο στην έξοδο αργείς πολύ στην επαναφορά. Βέβαια έτσι όπως το πάς λογικό είναι αφού αν δεν κόψεις τόσο το τιμόνι θα βγεις στα χώματα δεξιά..... αλλά μεταξύ χωμάτων και "η μουρη να κοιτάει αριστερά στην έξοδο" υπάρχει και η ευθεία....! Ίσως αν έμπενες λίγο πιο αργά να είχες καλύτερο turn in και με την βοήθεια του μπλοκέ να μην άνοιγε η τροχιά σου. |
Έτσι θα προλάβαινες να επαναφέρεις το τιμόνι (το οποίο δεν θα είχες κόψει τόσο πολύ) και θα έβγαινες κοιτώντας ευθεία και όχι αριστερα.
Εκτός και αν αυτό το τράβηγμα προς το εσωτερικό στην έξοδο στο κάνει το μπλοκέ το οποίο δεν έχεις μάθει ακόμα (απόλυτα λογικό) και στρίβεις σαν να έστριβες με κανονικό ελεύθερο διαφορικό. |
Βασικά η πίστα είναι μονότονη αφού δεν έχει παρά μόνο 1 αριστερό και 2 δεξιά κλειστα πέταλο και τις 2 διαδοχικές δεξιές στο πάνω μέρος τις οποιές στρίβεις σαν μία όπως είδα. |
Να φανταστώ ότι ήσουν 1-2 συνέχεια... |
Γενικά μια χαρά το βλέπω το 206 σου εκεί μέσα......
Κοίτα να λείπεις από τα Μέγαρα.... ![]() ![]() |
Υ.Γ. Ο κάμεραμαν έχει πάρκισσον ή όσο εσύ γύρναγες γινόταν σεισμός (διαρκείας)....??? |
Οκ my friend.
Θα σε δουμε και live λοιπόν. Σας φαντάζομαι εσένα και τον Kanelj να χειροφρενιάζεται σε όλη την πίστα των Μεγάρων... Κατάσταση "άντε γειά"... Εν αναμονή της επόμενης πιστοεπίσκεψης λοιπόν αν προηγούνται αλλά PSCluboevents.... ![]() ![]() |
ultra-one έγραψε: |
Πολύ έντονη η υποστροφή όμως! ![]() Το μπλοκέ φταίει? ![]() |
nido έγραψε: |
....και δώστου να καπνίζει ο εμπρός εσωτερικός τροχός!! Του Steve έχω την εντύπωση ότι τις έχει κόψει αυτές τις κακές συνήθειες! |
ultra-one έγραψε: |
Πολύ έντονη η υποστροφή όμως! ![]() Το μπλοκέ φταίει? ![]() |
Όχι δεν φταίει το μπλοκέ αλλά το ότι ο Steve Μπαίνει χωρίς γκάζι. |
Για να μην συμβεί αυτό και να λειτουργήσει το μπλοκέ πρέπει να έχει φρενάρει λίγο περισσότερο για να μπει με γκάζι ώστε να δουλέψει το μπλοκέ.
Έτσι θα έχει ελεγχόμενη έξοδο με ισχύ και όχι υποστροφή. |
Άρα θα μπορεί να επιταχύνει πιο νωρίς και δεν θα χρειάζεται να υπερδιορθώνει στην έξοδο. |
Θέλει εξάσκηση ακόμα ο Σταύρος με το μπλοκέ. |
MEMsound έγραψε: | ||
Ναι δεν έχει χαζοσπιναρίσματα (απόλυτα λογικό αφού αυτό κανει το μπλοκέ) αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι το εκμεταλλευται στο 100%... |
Πάνος έγραψε: |
Υ.Γ.Αν συμμετασχω νομιζω οτι χρειαζεται και δηλωση συμμετοχης μεσω καποιου club.
Υπαρχει καποιο θεμα στο να δηλωσω το ps; |
kane έγραψε: | ||
κλαμπ σαντουιτς,για να σαι καλυμμενος! |
Σκεφτομαι για μια συμμετοχη στο gtcc το Μαρτη στη πιστα της Τριπολης.
Εχεις κανεις εμπειρια απο την συγκεκριμενη χαραξη στη πιστα; Καποιες οδηγιες συμβουλες ή tips αν υπαρχουν; |
plaketokofths έγραψε: | ||
Θέλει αρκετό γκάζι. Ο χρόνος είναι καθαρά θέμα αυτοκινητου, τι γκάζι έχει και πόσο δυνατά φρένα. Οδηγικά η χάραξη είναι αδιάφορη. Δεν ξέρω κατα πόσο αξίζει, έστω και για την εμπειρία. |
tasos_C έγραψε: |
Steve σε ποιά πίστα μπήκες?Στη Λάρισα δεν είσαι? |
Υ.Γ.Αν συμμετασχω νομιζω οτι χρειαζεται και δηλωση συμμετοχης μεσω καποιου club.
Υπαρχει καποιο θεμα στο να δηλωσω το ps; |
Πάνος έγραψε: | ||||
Kαταλαβα. ![]() Αν κρινω απο τα παραπανω η περιγραφη σου μου θυμισε event στο Τατόι. |
MEMsound έγραψε: | ||
μίλα με τον Τάσο (τηλεφωνικα) γι αυτό. ![]() ισως κατεβαινα κι εγω για την εμπειρια της πίστας μιας και δεν εχω πάει ποτε. |
tasos_C έγραψε: |
Εχεις πάει καθόλου Μελλισοχώρι ή κουλούρι? |
Steve έγραψε: | ||
|