PSClub - Hellas

Αθλητικές Εκδηλώσεις - "Άλλες πίστες": Εμπειρίες από "off-the record" επισκέψεις

ΝΙΚΟΣ - Τρι 25 Μάϊ 2004, 22:47:25
Θέμα δημοσίευσης: "Άλλες πίστες": Εμπειρίες από "off-the record
FRAPEOLE έγραψε:
......Και κατι ψιλο ασχετο με της Σερρες,πριν κανα μηνα πηγαμε στο Αιγινιο ενα S3-265hp,RS4 Very happy Very happy , και το αγαπημενο μου S2000 το οποιο το εκανα βολτα[πριν της 9000 δεν αλλαξα] και εχυσ@..

Το RS4 στο τελος της ευθειας εγραφε 205χλμ. απο σταση Rolling eyes Twisted evil

Και ποσο γυρναγαν στο Αιγινιο τα δυο τερατακια Question
FRAPEOLE - Τετ 26 Μάϊ 2004, 00:55:18
Θέμα δημοσίευσης:
Το χοντα γυρισε 1.57

RS4 1.54

S3 καλυτερα να μην σου πω γιατι ο ανθρωπος δεν ηταν και αυτο που λεμε κα*λοτιμωνος,[2.02] Το ιδιο ισχυει σε καλυτερο βαθμο και για το παλικαρι με το S2000.

O 50αρης με το RS4 δε κολωνει και ειπε την επομενη φορα θα γυρισει κατω απο 1.50[2 γυρους την εκανε την πιστα]

ιδωμεν..
ΝΙΚΟΣ - Πεμ 27 Μάϊ 2004, 01:26:42
Θέμα δημοσίευσης:
Μπα...Κατω απο 1:50 πολυ δυσκολο το κοβω.Ο Γκαλφας μπορει να το κατεβασει ποιο κατω αλλα και στο 1:51 που το ειχε κανει το αμαξι φοραγε σλικ και κορωνοπηνιο και εγκεφαλους και αναρτηση νταμαρι και και και..Και 106 που βολευετε τελεια εκει μεσα Wink
glf - Πεμ 27 Μάϊ 2004, 09:25:16
Θέμα δημοσίευσης:
Τη Δευτέρα θα πάει μεγάλη παρέα από Κοζάνη στο Αγίνιο. Αν πάρουμε και καμια θράκα μπορεί να πάω και γω, αφού για χρόνο δε μου καίγεται, εξατμιση φοράω τη μανίσια και δεν έβαλα τη σκούπα ενόψει καλοκαιριου...

με λίγα λόγια το αμαξι είναι οτ' μοτ΄
ΝΙΚΟΣ - Πεμ 27 Μάϊ 2004, 14:06:41
Θέμα δημοσίευσης:
glf έγραψε:
Τη Δευτέρα θα πάει μεγάλη παρέα από Κοζάνη στο Αγίνιο. Αν πάρουμε και καμια θράκα μπορεί να πάω και γω, αφού για χρόνο δε μου καίγεται, εξατμιση φοράω τη μανίσια και δεν έβαλα τη σκούπα ενόψει καλοκαιριου...

με λίγα λόγια το αμαξι είναι οτ' μοτ΄

Λες να παμε Question Ψησταρια και κοψιδια Wink
glf - Πεμ 27 Μάϊ 2004, 20:52:43
Θέμα δημοσίευσης:
λες να τ'οργανώσουμε στα σοβαρά ?
FRAPEOLE - Πεμ 27 Μάϊ 2004, 23:28:57
Θέμα δημοσίευσης:
Σαφεστατα........
ΝΙΚΟΣ - Κυρ 30 Μάϊ 2004, 19:41:42
Θέμα δημοσίευσης:
glf έγραψε:
λες να τ'οργανώσουμε στα σοβαρά ?

Παμε αν εχει καλο καιρο ριξε τηλεφωνο.
Steve - Δευ 25 Απρ 2005, 01:18:51
Θέμα δημοσίευσης: 206 σε πίστα για καρτ
Δεν είχα τί να κάνω σήμερα και είπα να εμπλουτίσουμε την συλλογή μας με βιντεάκια για 206 Cool

Υλικά για την συνταγή:

Ένα 206 ψόφιο με 90 άλογα
Ένα μπλοκέ διαφορικό
Μία πίστα για καρτ
Πολλή τρέλα Crazy

Εκτέλεση:

Παίρνουμε το 206, το βάζουμε στην πίστα για 5 λεπτά και βγάζουμε γούστα Cool

Αποτέλεσμα? Να το! (~7,1 Mb)

Ζητώ συγνώμη για την χαμηλή ποιότητα του βίντεο αλλά έγινε λάθος στον "χειριστή" της κάμερας Evil

Σημασία έχει ότι το δοκιμαστικό βγήκε μια χαρά, έπονται περισσότερα! Surprised Very happy

Σχόλια, κράξιμο, ερωτήσεις...? Sad

Ζήση, πώς το είχες πει? "Η μαμά ανάρτηση μετράει?" Thumb right
-=N4X=- - Δευ 25 Απρ 2005, 13:51:29
Θέμα δημοσίευσης:
Pote 8a pame mia mera mazi?
Ego to exo balei mesa...esi to exeis balei mesa opote na pame kamia mera together na mal****.

Sorry gia ta english alla sas grafo apo tin Malta opou eimai gia diakopes!!!
Exei k kati alles glosses alla den nomizo na sas arese na sas egrafa kati tetoio ---> 据嘎的非故入夜古俄卡苏!!!!!!
Baphomet - Δευ 25 Απρ 2005, 13:56:09
Θέμα δημοσίευσης:
να τα βαλετε να χρονομετρησετε να δουμε ποσα απιδια πιανει ο σακος... (του μπλοκε εννοω) Wink
MEMsound - Δευ 25 Απρ 2005, 16:16:55
Θέμα δημοσίευσης:
Αν και σήμερα έχω τρελή δουλεία βρήκα λίγο καιρό και είδα το βιντεάκι σου.

Μια χαρά σε βρήσκω τρελοκομείο...

Ομορφιές....

Να σου επισημάνω κάτι που πρόσεξα και που αν το βελτιώσεις θα κερδίσεις μερικά δεκατα.

Στο αριστερό εσωτερικό πέταλο στην έξοδο αργείς πολύ στην επαναφορά.
Βέβαια έτσι όπως το πάς λογικό είναι αφού αν δεν κόψεις τόσο το τιμόνι θα βγεις στα χώματα δεξιά..... αλλά μεταξύ χωμάτων και "η μουρη να κοιτάει αριστερά στην έξοδο" υπάρχει και η ευθεία....!

Ίσως αν έμπενες λίγο πιο αργά να είχες καλύτερο turn in και με την βοήθεια του μπλοκέ να μην άνοιγε η τροχιά σου.

Έτσι θα προλάβαινες να επαναφέρεις το τιμόνι (το οποίο δεν θα είχες κόψει τόσο πολύ) και θα έβγαινες κοιτώντας ευθεία και όχι αριστερα.

Εκτός και αν αυτό το τράβηγμα προς το εσωτερικό στην έξοδο στο κάνει το μπλοκέ το οποίο δεν έχεις μάθει ακόμα (απόλυτα λογικό) και στρίβεις σαν να έστριβες με κανονικό ελεύθερο διαφορικό.

Βασικά η πίστα είναι μονότονη αφού δεν έχει παρά μόνο 1 αριστερό και 2 δεξιά κλειστα πέταλο και τις 2 διαδοχικές δεξιές στο πάνω μέρος τις οποιές στρίβεις σαν μία όπως είδα.

Να φανταστώ ότι ήσουν 1-2 συνέχεια...

Γενικά μια χαρά το βλέπω το 206 σου εκεί μέσα......

Κοίτα να λείπεις από τα Μέγαρα.... Twisted evil Twisted evil

Υ.Γ. Ο κάμεραμαν έχει πάρκισσον ή όσο εσύ γύρναγες γινόταν σεισμός (διαρκείας)....???
Steve - Δευ 25 Απρ 2005, 18:02:06
Θέμα δημοσίευσης:
Baphomet έγραψε:
να τα βαλετε να χρονομετρησετε να δουμε ποσα απιδια πιανει ο σακος... (του μπλοκε εννοω) Wink

Πιάνει πολλά... αλλά μέχρι να το μάθω να το λειτουργώ όσο πιο καλά μπορώ, ο σάκος θα είναι τρύπιος και θα χάνει απίδια Sad

MEMsound έγραψε:
Αν και σήμερα έχω τρελή δουλεία βρήκα λίγο καιρό και είδα το βιντεάκι σου.

Ευχαριστώ για τον χρόνο που μου διέθεσες λοιπόν! Cool

MEMsound έγραψε:
Μια χαρά σε βρήσκω τρελοκομείο...

Ομορφιές....

Να σου επισημάνω κάτι που πρόσεξα και που αν το βελτιώσεις θα κερδίσεις μερικά δεκατα.

Στο αριστερό εσωτερικό πέταλο στην έξοδο αργείς πολύ στην επαναφορά.
Βέβαια έτσι όπως το πάς λογικό είναι αφού αν δεν κόψεις τόσο το τιμόνι θα βγεις στα χώματα δεξιά..... αλλά μεταξύ χωμάτων και "η μουρη να κοιτάει αριστερά στην έξοδο" υπάρχει και η ευθεία....!

Ίσως αν έμπενες λίγο πιο αργά να είχες καλύτερο turn in και με την βοήθεια του μπλοκέ να μην άνοιγε η τροχιά σου.

Προηγείται η κατηφόρα και είναι λίγο ζόρικο να μπεις πιο αργά. Αποκτάς ταχύτητα θες δεν θες, αν πλακωθείς στα φρένα, δεν κερδίζεις τίποτα.

MEMsound έγραψε:
Έτσι θα προλάβαινες να επαναφέρεις το τιμόνι (το οποίο δεν θα είχες κόψει τόσο πολύ) και θα έβγαινες κοιτώντας ευθεία και όχι αριστερα.

Εκτός και αν αυτό το τράβηγμα προς το εσωτερικό στην έξοδο στο κάνει το μπλοκέ το οποίο δεν έχεις μάθει ακόμα (απόλυτα λογικό) και στρίβεις σαν να έστριβες με κανονικό ελεύθερο διαφορικό.

Εεε... δεν είπα ότι το έμαθα ακόμα! Sad Γι αυτό και τρώει σφαλιάρα η μούρη Razz Βασικά σε κάθε στροφή, το τιμόνι ήταν γυρισμένο τέρμα Confused Δεν τα ακούς τα κακόμοιρα τα Continental!? Embarassed

MEMsound έγραψε:
Βασικά η πίστα είναι μονότονη αφού δεν έχει παρά μόνο 1 αριστερό και 2 δεξιά κλειστα πέταλο και τις 2 διαδοχικές δεξιές στο πάνω μέρος τις οποιές στρίβεις σαν μία όπως είδα.

Γι αυτό και λέω "206 σε πίστα για καρτ"! Δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα! Η πίστα αυτή παρόλα αυτά, επεκτείνεται, όπως είναι στο τέλος του βίντεο που πλησιάζει ο κάμεραμαν τα παιδιά, προς τα πίσω τους Wink Αλλά τον σκοπό μου τον πέτυχα: Για 5 λεπτά, έβγαλα γούστα! Twisted evil

MEMsound έγραψε:
Να φανταστώ ότι ήσουν 1-2 συνέχεια...

Μην το φαντάζεσαι πλέον, θεώρησε το δεδομένο Crying or Very sad

MEMsound έγραψε:
Γενικά μια χαρά το βλέπω το 206 σου εκεί μέσα......

Κοίτα να λείπεις από τα Μέγαρα.... Twisted evil Twisted evil

Αν δεν συμπίπτει η ημερομηνία με κάτι άλλο, θα προσπαθήσω να κατέβω! Wink

MEMsound έγραψε:
Υ.Γ. Ο κάμεραμαν έχει πάρκισσον ή όσο εσύ γύρναγες γινόταν σεισμός (διαρκείας)....???

Ο κάμεραμαν, έχει εκτός από πάρκισσον, και AIDS! Razz Προσπάθησε πάντως το παληκάρι, αλλά δεν τα κατάφερε Laughing Σημασία έχει πάντως ότι πάνω κάτω, φαίνεται το αμάξι στα περισσότερα πλάνα! Laughing Θα ακολουθήσει και κανονική λήψη με τρίποδα, κάμερα με dvd, έτσι για να βγάλουμε κι άλλα γούστα Cool
MEMsound - Δευ 25 Απρ 2005, 21:22:21
Θέμα δημοσίευσης:
Οκ my friend.

Θα σε δουμε και live λοιπόν.

Σας φαντάζομαι εσένα και τον Kanelj να χειροφρενιάζεται σε όλη την πίστα των Μεγάρων...

Κατάσταση "άντε γειά"...

Εν αναμονή της επόμενης πιστοεπίσκεψης λοιπόν αν προηγούνται αλλά PSCluboevents.... Wink Wink
Steve - Δευ 25 Απρ 2005, 22:24:14
Θέμα δημοσίευσης:
Στα 5 λεπτά που κράτησε το πάρτυ, 6 φορές τράβηξα χειρόφρενο και φαινεται στο τελευταίο λεπτό του βίντεο Wink

Τα χειρόφρενα τα έχω κόψει από τον Οκτώβριο, αν εξαιρέσουμε την ανάβαση του πετάλου μετά drift και χειροφρένου που ήσουν στο κάθισμα του συνοδηγού στο Καρπενήσι Razz

Οπότε, για μόνιμο χειρόφρενο, δεν παίζει. Άντε κανα 2-3 φορές, έτσι για εφφέ Laughing

Γενικά, ήθελα απλά να δείξω ότι ο κουβάς μου με τα 90 άλογα, λειτουργεί άψογα το μπλοκέ (όσο μπορεί φυσικά), κάτι που είχε αμφισβητηθεί από ένα Ούρδικο πολυμορφικό μπλε βαν που το ξεφτυλλίζει ένα κόκκινο 106 Laughing

Σε κανα 2 ωρίτσες θα υπάρξουν άλλα 2 βίντεο (από ΝΟΚΙΑ 6630 που έχουνε γίνει απο .3gp σε .avi) με καλύτερα πλάνα και λήψη μη-πάρκισσον Cool
kanelj - Τρι 26 Απρ 2005, 06:49:29
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound έγραψε:
Οκ my friend.

Θα σε δουμε και live λοιπόν.

Σας φαντάζομαι εσένα και τον Kanelj να χειροφρενιάζεται σε όλη την πίστα των Μεγάρων...

Κατάσταση "άντε γειά"...

Εν αναμονή της επόμενης πιστοεπίσκεψης λοιπόν αν προηγούνται αλλά PSCluboevents.... Wink Wink

ρε γιατι βγαζεις βρωμες?
εγω το χειροφρενο μονο για να ξεκιναω σε ανηφορες το εχω....
Steve - Τρι 26 Απρ 2005, 06:56:37
Θέμα δημοσίευσης:
Και τα 2 μή πάρκισσον βίντεο που σας υποσχέθηκα Twisted evil

1 και 2

Twisted evil
ultra-one - Τρι 26 Απρ 2005, 13:34:16
Θέμα δημοσίευσης:
Πολύ έντονη η υποστροφή όμως! Shocked

Το μπλοκέ φταίει? Question
nido - Τρι 26 Απρ 2005, 14:38:29
Θέμα δημοσίευσης:
Το COOPER-S με τον Πανουργιά (ή τον Τσάδαρη?) το είδατε στα Μέγαρα το περασμένο ΣΚ στα Αριστεία των 4Τ? Εκεί κι αν χρειαζόταν μπλοκέ... Έδιωχνε ουρά στα φρένα στην στροφή μπροστά από την εξέδρα (Κ2?), ανάποδο, γκάζι, και δώστου να καπνίζει ο εμπρός εσωτερικός τροχός!! Του Steve έχω την εντύπωση ότι τις έχει κόψει αυτές τις κακές συνήθειες!
Wink
MEMsound - Τρι 26 Απρ 2005, 15:04:48
Θέμα δημοσίευσης:
ultra-one έγραψε:

Όχι δεν φταίει το μπλοκέ αλλά το ότι ο Steve Μπαίνει χωρίς γκάζι.

Για να μην συμβεί αυτό και να λειτουργήσει το μπλοκέ πρέπει να έχει φρενάρει λίγο περισσότερο για να μπει με γκάζι ώστε να δουλέψει το μπλοκέ.

Έτσι θα έχει ελεγχόμενη έξοδο με ισχύ και όχι υποστροφή.

Άρα θα μπορεί να επιταχύνει πιο νωρίς και δεν θα χρειάζεται να υπερδιορθώνει στην έξοδο.

Θέλει εξάσκηση ακόμα ο Σταύρος με το μπλοκέ.

nido έγραψε:
....και δώστου να καπνίζει ο εμπρός εσωτερικός τροχός!! Του Steve έχω την εντύπωση ότι τις έχει κόψει αυτές τις κακές συνήθειες!

Ναι δεν έχει χαζοσπιναρίσματα (απόλυτα λογικό αφού αυτό κανει το μπλοκέ) αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι το εκμεταλλευται στο 100%...
Steve - Τρι 26 Απρ 2005, 19:35:41
Θέμα δημοσίευσης:
ultra-one έγραψε:

Μα, το μπλοκέ, το βάζεις για να γλυτώσεις την υποστροφή!

Υπενθυμίζω πως είμαι με τις μαμά 6.0"x15" ζάντες, τα μαμά Continental 195/55/15 και τα μαμά αμορτισέρ/ελατήρια/αντιστρεπτικές/κλπ.

Τα λάστιχα, πάντα φτάνανε στο όριο τους.

MEMsound έγραψε:
Όχι δεν φταίει το μπλοκέ αλλά το ότι ο Steve Μπαίνει χωρίς γκάζι.

Μανθούουουληηη.. Μανθουλίιινοοο... Μανθουλινολίνοοο... ΑΝΟΙΞΕ ΤΑ ΗΧΕΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΕΣ ΜΟΥ ΑΝ ΜΠΑΙΝΩ ΧΩΡΙΣ ΓΚΑΖΙ Η ΟΧΙ! Evil

MEMsound έγραψε:
Για να μην συμβεί αυτό και να λειτουργήσει το μπλοκέ πρέπει να έχει φρενάρει λίγο περισσότερο για να μπει με γκάζι ώστε να δουλέψει το μπλοκέ.

Έτσι θα έχει ελεγχόμενη έξοδο με ισχύ και όχι υποστροφή.

Φρενάρισμα, και κατέβασμα σε 1η και στα 3 μικρά πέταλα, και μετά το πόδι κάτω στο πάτωμα, έτσι ώστε να δουλέψει το μπλοκέ. Γι αυτό και μπήκα στην πίστα. Για να καταφέρω λίγο παραπάνω να δουλεύω το μπλοκέ Cool

Στο μεγάλο δεξί πέταλο, αν και δεν ακούγεται καλά ο ήχος, κατεβαίνω πλακωμένος, αφήνω λίγο το γκάζι, και με το που αρχίζω να στρίβω το τιμόνι (όχι όταν το έχω ήδη στρίψει!!!), και με 2α μέσα, ΧΩΝΩ ΤΟ ΠΟΔΙ ΚΑΤΩ!!! Twisted evil Αυτό ακούγεται ξεκάθαρα και περισσότερο από όλα τα άλλα!

MEMsound έγραψε:
Άρα θα μπορεί να επιταχύνει πιο νωρίς και δεν θα χρειάζεται να υπερδιορθώνει στην έξοδο.

ΔΕΝ υπερδιορθώνω στην έξοδο. Μέσα στην στροφή, τερματίζω το τιμόνι, και στην έξοδο, το τιμόνι έρχεται ευθεία και ελαφρώς (20-30 μοίρες από την αντίθετη κατεύθυνση στιγμιαία) για να έρθει στα ίσα του το αμάξι!

MEMsound έγραψε:
Θέλει εξάσκηση ακόμα ο Σταύρος με το μπλοκέ.

Ναι, θέλω και δυστυχώς πολλή ακόμα, αλλά δεν έχω και κάποιον να μου λέει πως και τί να κάνω! Evil Ότι κάνω, προσπαθώ να το κάνω μόνος μου!

MEMsound έγραψε:
nido έγραψε:
....και δώστου να καπνίζει ο εμπρός εσωτερικός τροχός!! Του Steve έχω την εντύπωση ότι τις έχει κόψει αυτές τις κακές συνήθειες!

Ναι δεν έχει χαζοσπιναρίσματα (απόλυτα λογικό αφού αυτό κανει το μπλοκέ) αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι το εκμεταλλευται στο 100%...

Στους 2 τελευταίους γύρους, στο 206kart.mpg, πλακώνομαι στα χειρόφρενα. Φαίνεται και η καπνίλα από τον εσωτερικό τροχό, αλλά απότι μου είπανε, και ο εξωτερικός τροχός κάπνιζε Laughing (κάτι που δεν φαίνεται στην κάμερα! Evil )

Θα προσπαθήσω την επόμενη φορά να βάλω κάμερα on board Cool

Εν τω μεταξύ, έχω την εντύπωση ότι οι 2 μπροστινοί τροχοί πρέπει να αλλάξαν κάμπερ... Shocked
MEMsound - Τρι 26 Απρ 2005, 20:00:46
Θέμα δημοσίευσης:
χαχαχααχαχαχ!!!
ρε Steve είσαι περίπτωση....
θα σε παρω τηλ να σου πω για την πιστα αλλά και κάποια πραγματάκια ακόμα..... Wink

Μην ανυσηχείς για τα μαθήματα...
θα γίνει και αυτό μιας και είναι και αυτό στο προγραμμα.... Wink

ADDED...

Μια ακόμη "μισο-ανεπίσημη" πιστο-επίσκεψη έγινε στο Αιγίνιο από μέλη από την Βόρεια Ελλάδα.
http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?p=141014#141014

Πάνος - Κυρ 17 Ιαν 2010, 21:01:03
Θέμα δημοσίευσης:
Σκεφτομαι για μια συμμετοχη στο gtcc το Μαρτη στη πιστα της Τριπολης.
Εχεις κανεις εμπειρια απο την συγκεκριμενη χαραξη στη πιστα;
Καποιες οδηγιες συμβουλες ή tips αν υπαρχουν;

Υ.Γ.Αν συμμετασχω νομιζω οτι χρειαζεται και δηλωση συμμετοχης μεσω καποιου club.
Υπαρχει καποιο θεμα στο να δηλωσω το ps;
kane - Κυρ 17 Ιαν 2010, 21:04:06
Θέμα δημοσίευσης:
Πάνος έγραψε:
Υ.Γ.Αν συμμετασχω νομιζω οτι χρειαζεται και δηλωση συμμετοχης μεσω καποιου club.

κλαμπ σαντουιτς,για να σαι καλυμμενος!
Πάνος - Κυρ 17 Ιαν 2010, 21:11:32
Θέμα δημοσίευσης:
kane έγραψε:
Πάνος έγραψε:

κλαμπ σαντουιτς,για να σαι καλυμμενος!

Εκανες update στο χιουμορ σου;
tasos_C - Κυρ 17 Ιαν 2010, 21:47:30
Θέμα δημοσίευσης:
Steve σε ποιά πίστα μπήκες?Στη Λάρισα δεν είσαι?
plaketokofths - Κυρ 17 Ιαν 2010, 22:11:36
Θέμα δημοσίευσης:
Πάνος έγραψε:

Θέλει αρκετό γκάζι. Ο χρόνος είναι καθαρά θέμα αυτοκινητου, τι γκάζι έχει και πόσο δυνατά φρένα. Οδηγικά η χάραξη είναι αδιάφορη. Δεν ξέρω κατα πόσο αξίζει, έστω και για την εμπειρία.
Πάνος - Κυρ 17 Ιαν 2010, 22:16:50
Θέμα δημοσίευσης:
plaketokofths έγραψε:
Πάνος έγραψε:

Θέλει αρκετό γκάζι. Ο χρόνος είναι καθαρά θέμα αυτοκινητου, τι γκάζι έχει και πόσο δυνατά φρένα. Οδηγικά η χάραξη είναι αδιάφορη. Δεν ξέρω κατα πόσο αξίζει, έστω και για την εμπειρία.

Kαταλαβα. Crying or Very sad
Αν κρινω απο τα παραπανω η περιγραφη σου μου θυμισε event στο Τατόι.
tasos_C - Κυρ 17 Ιαν 2010, 22:59:24
Θέμα δημοσίευσης:
Πάνο αν η τιμή συμμετοχής είναι χαμηλή, αξίζει εστω και για την εμπειρία!Αυτή είναι η γνώμη μου εμένα!
Πάνος - Κυρ 17 Ιαν 2010, 23:11:40
Θέμα δημοσίευσης:
Tασο ειναι στο μυαλο μου σαν 2η επιλογη αν και εφοσον μεχρι εκεινη τη περιοδο δεν εχει διοργανωθει καποιο td.
Οσο να ναι ηδη μας λειπει μια αυτοκινητοδρομιοβολτα... Laughing
Steve - Δευ 18 Ιαν 2010, 00:50:24
Θέμα δημοσίευσης:
tasos_C έγραψε:
Steve σε ποιά πίστα μπήκες?Στη Λάρισα δεν είσαι?
Μεσοράχη, Πασχάλης.
volvos - Δευ 18 Ιαν 2010, 00:55:03
Θέμα δημοσίευσης:
ΕΓΩ παλι εχω ακουσει απο παιδια που εχουν τρεξει εκει οτι ειναι ισως καλυτερη και απο σερρες οδηγικα σε καποια σημεια......

παντως πανο αν το κρατησω θα κταβεβω και εγω σιγουρα
tasos_C - Δευ 18 Ιαν 2010, 01:20:56
Θέμα δημοσίευσης:
steve εχω πάει και γω αρκετές φορές για καρτ εκει!Για κάρτ είναι μέτρια, μια φορά έβαλα το αμάξι μέσα για καμιά 6~8 γυρους!Να σου πώ την αληθεια δε μάρεσε!Τρώει πολύ λάστιχο και οι στροφές είναι όλες πέταλα(μονο η μεγάλη είναι κάπως καλή αλλά και εκεί εχει τοίχο!).
Εχεις πάει καθόλου Μελλισοχώρι ή κουλούρι?
MEMsound - Δευ 18 Ιαν 2010, 01:37:22
Θέμα δημοσίευσης:
Πάνος έγραψε:

μίλα με τον Τάσο (τηλεφωνικα) γι αυτό. Wink
ισως κατεβαινα κι εγω για την εμπειρια της πίστας μιας και δεν εχω πάει ποτε.
plaketokofths - Δευ 18 Ιαν 2010, 02:37:16
Θέμα δημοσίευσης:
Πάνος έγραψε:
plaketokofths έγραψε:
Πάνος έγραψε:

Kαταλαβα. Crying or Very sad
Αν κρινω απο τα παραπανω η περιγραφη σου μου θυμισε event στο Τατόι.

Ναι, θυμίζει τατόι. Εχω περπατήσει, δεν έχω οδηγήσει την διαδρομή στα 2 αυτα αεροδρόμια και επιμένω οτι είναι θέμα κυρίως δύναμης του αυτοκινήτου αλλά και πεδησης.

Κάτι το οποίο ίσως ενθουσιάζει είναι λόγο του μεγάλου φάρδους του δρόμου σε κάποιες καμπές νιώθεις μια κάποια α άνεση να κανεις την υπερβολή & οτι φρενάρεις απο μεγάλες ταχύτητες.

Δεν γνωρίζω το κόστος αλλά προσωπικά θα επένδυα τα χρήματα αυτά σε επίσκεψη στην πίστα Μεγάρων ή Σερρών.

ΥΓ. πχ. η ισορροπία και η τεχνική στην γραμμή που χρειάζεται ενα αυτοκίνητο για να φρενάρει την Κ8 στην Κ9 των Μεγάρων (το αναφέρω γιατι ξέρω οτι εχεις μπει στα Μέγαρα) είναι κάτι που δεν υπάρχει στην Τρίπολη. - σε αντιδιαστολή με τις ευθείες. Μπορεί να κάνω και λάθος βέβαια

Wink
Πάνος - Δευ 18 Ιαν 2010, 08:27:52
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound έγραψε:
Πάνος έγραψε:

μίλα με τον Τάσο (τηλεφωνικα) γι αυτό. Wink
ισως κατεβαινα κι εγω για την εμπειρια της πίστας μιας και δεν εχω πάει ποτε.

Οκ. Wink

Αν ψηνεσαι και εσυ Μανθο και μπορει και ο Τακης ακομα καλυτερα να παμε και για τη παρεουλα. Cool

Ευχαριστω πολυ Γιαννη για τις υπολοιπες πληροφοριες.
Steve - Τρι 19 Ιαν 2010, 18:52:51
Θέμα δημοσίευσης:
tasos_C έγραψε:
Αμέ!
plaketokofths - Τετ 20 Ιαν 2010, 09:35:33
Θέμα δημοσίευσης:
Steve έγραψε:
tasos_C έγραψε:
Αμέ!

Μελλισοχώρι ειναι η superstage?
tasos_C - Τρι 26 Ιαν 2010, 14:35:55
Θέμα δημοσίευσης:
ναι Exclamation
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες