TiMoRiS έγραψε: |
Εγω θα προτεινα ενα Mini Cooper S!!! |
bakclima έγραψε: |
στ) δεν θελει μικρο σκαφος ![]() |
ultra-one έγραψε: |
1)Citroen C4 VTS 2.0 (180bhp) 2)Ford Focus RS 3)Alfa 147 2.0 4)Alfa 159 1.9 5)Subaru Impreza 2.0 (160bhp) 6)VW Golf GTi |
MOD Team, στο 1ο ποστ... έγραψε: |
...αρκεί να μην καταλήξουμε να τσακωνώμαστε πάλι μεταξύ Ευρώπης και Ιαπωνίας... Το νου σας... |
Ronin έγραψε: |
Νέο Ford Focus ST...!!
Άπλά ![]() ![]() |
tsosmoulis έγραψε: |
δινει που δινει τοσα ας δωσει κανα 2 χιλιαρικα παραπανω να παρει το magane sport που ειναι κυριολεκτικα ΤΟΥΜΠΑΝΟ!!!
και μπροστα απο τα υπολοιπα σε 0-100 και χιλιομετρο. το αγαπημενο type-r (που θελοντας και μην ειναι γνομωνας για την κατηγορια) στο km ειναι μισο δευτερολεπτο πισω!(να οι καροτσες...) RENAULT MEGANE SPORTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
και δεν νομιζω να σκοπεύει να το πάρει με 182 δόσεις (οσα και τα άλογα σου ένα πράμα...) |
Ρε συ Νικο,δεν μιλάμε για σένα και για εμένα.10 μύρια για αμάξι δεν είμαστε σε θέση να τα δώσουμε.
Αλλά στην προκειμένη περίπτωση το παλικάρι τα διαθέτει και ψάχνει να βρεί κάτι καλό,και δεν νομιζω να σκοπεύει να το πάρει με 182 δόσεις (οσα και τα άλογα σου ένα πράμα...) Μιας και η κουβέντα λοιπόν πήγε στα μεσαία γρήγορα,το συγκεκριμένο αυτοκίνητο κατ εμέ είναι οτι καλύτερο. Με λογική τιμή κτίσης και background που καίει! Έχοντας υπ'οψιν οτι τα αυτοκίνητα αυτής της κατηγορίας παίζουν σε αυτή την τιμή πάνω-κάτω (και είναι ολα δίλιτρα),μου φαίνετε λίγο χαζό να παρουσιάσουμε σαν μειονέκτημα το ποσό των 100 ευρώ της διαφοράς των τελών. |
ΝΙΚΟΣ έγραψε: |
Υ.Γ2 Steave?.....να σε ρωτησω......τελικα το μπλοκε σου δουλευει με τα 80 καθαροαιμα ή ψαχνεις παγο για να αυξησεις την ιπποδυναμη σου ![]() ![]() |
ΝΙΚΟΣ έγραψε: |
Κανετε ενα λαθος Πανος και Τασος.....Το Focus st που λετε ναι μεν καλο και σας δελεαζει η τιμη του που ειναι τσαμπα αλλα ξεχνατε οτι ειναι 2.500cc.
Εδω την πατας με τον κλασσικο τροπο.Το αγοραζεις γιατι μπορεις με οικονομιες να το φτασεις....και μολις το αγορασεις.....μετα δεν μπορεις να το συντηρησεις.Ελατε εσεις τελη του χρονου να πληροσετε 480 ευροτελη κυκλοφοριας (ζεστο το παραδακι) και την ασφαλεια του....η οποια αν το αγορασετε κιολας με δοσεις και οχι μετρητης θα σας βγει (η ασφαλεια) ο κουκος αιδονι λογο της παρακρατησης κυριοτητας μιας που ειναι με δανειο κτλ κτλ οποτε παρε εχτρα χρεωσεις στην ασφαλεια. Μην κοιτατε μονο καλο....γκαζια εχει ....φθηνο.....και και και.....Πανο πληρωσες πολλες φορες 372 ευρο για τα τελη στο 206 σου.....σκεψου να ειναι αλλα 100+...μισος μισθος δηλαδη....Ασε που αν αρχισουν αυτα τα τουρμπατα να βγαζουν προβληματα τα ποσα ειναι υπερογκα.Μην νομιζετε οτι τα 5 χρονια σε εγγυηση ειναι οπως τα λενε...Δεν τα καλυβουν ολα...Υπαρχουν παραθυρακια και παραθυρακια ... |
Sidobre έγραψε: |
..... Και στο κάτω κάτω, όποιος έχει να δώσει τόσα λεφτά για να το πάρει, σίγουρα θα έχει και να δίνει τα απαραίτητα για να το κρατήσει. Μην ξεχνάς ότι ισχύει ο κανόνας ότι για να πάρεις αυτοκίνητο θα πρέπει να κοιτάξεις ο ετήσιος μισθός σου να είναι περίπου όσο το αυτοκίνητο που παίρνεις. Οποιος πράττει διαφορετικά τον κλαίνε οι ρέγγες.
(Υπάρχει και το σχετικό "Απλώσου όσο φτάνουν τα πόδια σου...") |
TiMoRiS έγραψε: |
Εγω ξαναλεω θα επαιρνα RX8!1.300cc για τελη κ ασφαλιστρα!Πισω κινηση!Και πολυ μουρη!!! |
vinman έγραψε: | ||
Αυτα στα πλεονεκτήματα...γιατί απο μειονεκτήματα να φανε και οι κότες,με σοβαρότερο οτι θες ένα βενζινάδικο στην κυριολεξία απο πίσω σου και είναι και ακριβοσυντήρητο...Δεν είναι τυχαίο ότι το 55% απο αυτούς που το αγόρασαν τα 2 τελευταία χρόνια το έχουν πουλήσει... |
Baphomet έγραψε: | ||||
και το λάδι ξέχασες... ![]() ![]() ![]() |
sps έγραψε: |
Να πω και εγω τη γνωμη μου:
Το focus st το θεωρω τρακτερ. Ξεκιναει και με τριτη! Υπερβολικο πιστευω για Ελλαδα, οπως και το OPC. Προτεινω, cooper S, RX8, Astra Sport, A3 any, 147 any, seat leon Tfsi. |
vinman έγραψε: | ||||||
Σωστός... ![]() ![]() |
MEMsound έγραψε: |
Αν θυμάμαι καλά μιλάμε για την γυναίκα του Γιώργου...
Εκτός και αν άλλα λέμε και άλλα εννοούμε... Άρα Type-R, RS κλπ κλπ μάλλον θα της πέσουν "too much"... Από εκεί και πέρα διλιτρα στριφτάδικα υπάρχουν πολλά τα οποία είναι πολύ περισσότερο "woman friendly".... |
Ronin έγραψε: | ||
![]() ![]() ![]() ![]() Απο έναν λάτρη των αγώνων,ποτέ δεν θα το περίμενα αυτό το Post. Σπυράκο,μπάς και μπαίνει κάποιος απο το pc σου στο net ρε αγορίνα?? (εεε...ψιτ,εσύ ο υποκλοπέας...Φύγε απο το pc του Σπύρου γρήγορα...) ![]() |
Λοιπον η γυναικα μου θα αγορασει αυτοκινητο, διαθετει μεχρι 30000ευρω! |
.....407st 1800cc (τελικα την καταφερα ο π.....ς) |
brz20 έγραψε: |
Αυτος εισαι.407 2λιτρο φυσικα για να μην σου γρινιαζει μετα οτι δεν εχει γκαζι και αλλα τετοια. |
η γυναικα μου εχει ενα χιουνται αξεντ 1400 με 105 αλογα και το πηγαινει ταπα!!!! τωρα εσημερα ειναι αναμεσα σε bmw 118i 2000cc, honda civic racing 1600cc (γιατι μαλλον δεν προλαβαινει να παρει typer) και 407st 1800cc (τελικα την καταφερα ο π.....ς) |
KIRILAS 307cc έγραψε: |
....Παρτην απ'το χερακι πηγαινε την να δει το CC το διλιτρο και θελει δε θελει Peugeot θα το παρει.... |
*για λεπτομέρειες σχετικά με τις διαφορές ανάμεσα στις 2 έκδοσεις μπορεί να βοηθήσει ο κ.Stevon, αν και αν θυμάμαι καλά είναι ζάντες 17" αντί 16", πιο σφικτή ανάρτηση από του απλού 2lt (σημείωσε εδώ ότι το 1,8 έχει πιο μαλακή ανάρτηση από το απλό 2lt), διαφορετική ρύθμιση στο ESP ώστε να επεμβαίνει λιγότερο,δερμάτινο σαλόνι κ.α.... (αν και για εμένα αυτά είναι τα πιο συμαντικά) ![]() |
Εγω ειμαι πιο πολυ της ομορφιας παρα του γκαζιου. Ασχετα αν μετανιωσα που δεν πηρα το διλιτρο. |
Tωρα αν μετα βρει κανεναν μορφονιο (σαν εμενα) με κανενα ιδιο αυτοκινητο και ισως πολυ πιο ομορφο (σαν το δικο μου) και σε παρατησει δεν μπορω να στο εγγυηθω!!!!!! |
.........Tωρα αν μετα βρει κανεναν μορφονιο (σαν εμενα) με κανενα ιδιο αυτοκινητο και ισως πολυ πιο ομορφο (σαν το δικο μου) και σε παρατησει δεν μπορω να στο εγγυηθω!!!!!!... |
.........Tωρα αν μετα βρει κανεναν μορφονιο (σαν εμενα) με κανενα ιδιο αυτοκινητο και ισως πολυ πιο ομορφο (σαν το δικο μου) και σε παρατησει δεν μπορω να στο εγγυηθω!!!!!!... |
Ο ΠΑΡΑΠΟΝΕΜΕΝΟΣ ΑΣΧΗΜΟΣ έγραψε: |
Προσοχή Προσοχή...O Mr. Kyrillas-ΔιανυκτερεύωΣήμερα-ΚΡΑΚΡΑ θα σας φάει τις γκόμενες ...... |
μολις με ειπε οτι θελει παλι το 206 γιατι το ''fsi'' δεν ειναι αξιοπιστο. |
vinman έγραψε: | ||
Μήπως είναι λίγο αναποφάσιστη?? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Touristas έγραψε: | ||||
Τι σε κάνει να το λες αυτό ![]() ![]() ![]() |
Road_Runner έγραψε: |
Και τα υπόλοιπα 4100 για βενζίνες τον πρώτο μήνα ![]() ![]() ![]() |
Μητσακο ο ραλλος σου παραπανω εχει και ειναι 1600 ![]() Τωρα ειναι αναμεσα σε 206GTI vs OPEL ASTRA GTC πειτε μου μειονεκτηματα του astra γιατι μετα τις γιορτες θα παει να κλεισει ενα απο τα δυο. |
Έχουν μείνει μόνο μερικά 2,0 gris iceland ![]() |