PSClub - Hellas

Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων - Προτάσεις αυτοκινήτων μέχρι 30000ευρω!!!

bakclima - Κυρ 08 Ιαν 2006, 19:45:00
Θέμα δημοσίευσης: Προτάσεις αυτοκινήτων μέχρι 30000ευρω!!!
Λοιπον η γυναικα μου θα αγορασει αυτοκινητο, διαθετει μεχρι 30000ευρω! Να σας δωσω μερικα στοιχεια λοιπον:
α) δεν θελει με τιποτα peugeot (μεχρι και το 407 το coupe της ειπα να παρει Mad )
β) της αρεσει η ταχυτητα Cool
γ) της αρεσουν οι στροφες Cool Cool
δ) προσπαθει να αποφυγει τα αυτοκινητα με δυο θεσεις (αν και θα παλεψω να παρει ενα ΤΤ)
στ) δεν θελει μικρο σκαφος Wink
ακουω προτασεις σας.

...αρκεί να μην καταλήξουμε να τσακωνώμαστε πάλι μεταξύ Ευρώπης και Ιαπωνίας... Το νου σας...

Εκ της MOD Team
MEMsound

shiba - Κυρ 08 Ιαν 2006, 20:11:26
Θέμα δημοσίευσης:
civic type r +golf gti
vinman - Κυρ 08 Ιαν 2006, 20:25:21
Θέμα δημοσίευσης:
Αφού δεν θέλει Peugeot να την χωρίσεις... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
MEMsound - Κυρ 08 Ιαν 2006, 20:38:13
Θέμα δημοσίευσης:
το Type-r μάλλον θα της πεσει πολύ σκληροπηρυνικό...

Opel Astra 2.0 T (νομίζω βγαίνει και 5πορτο... ότι πρέπει για μελλοντικές οικογενειακές υποχρεώσεις...)

μπαγάσακο τελικά και πήρες το RC και παντρεύτηκες... αυτά είναι... Cool Wink
Steve - Κυρ 08 Ιαν 2006, 20:49:44
Θέμα δημοσίευσης:
Να πας να ρωτήσεις σε άλλο forum Evil
Baphomet - Κυρ 08 Ιαν 2006, 21:00:52
Θέμα δημοσίευσης:
astra Wink
ultra-one - Δευ 09 Ιαν 2006, 11:29:13
Θέμα δημοσίευσης:
Citroen C4 VTS 2.0 (180bhp)
Ford Focus RS
Alfa 147 2.0
Alfa 159 1.9
Subaru Impreza 2.0 (160bhp)
VW Golf GTi
christhehealer - Δευ 09 Ιαν 2006, 11:37:28
Θέμα δημοσίευσης:
Αν ήμουν η Κοζανίτικη ούρδα θα σου έλεγα να περιμένει μέχρι τον Απρίλιο να πάρει το νέο Clio Sport...

αλλά επειδή δεν είμαι ο Ούρδας και είμαι εγώ, πρόσεξε τι θα κάνεις.

α) Θα πουλήσεις το RC.
β) θα σου δώσει τα 25 από τα 30 χιλιάρικα να πάρεις εσύ ένα ΤΤ 3.2 DSG...
γ) με τα 5000 που θα της μείνουν θα πάρει ένα μεταχειρισμένο Saxo 1.100 να πηγαίνει στο S/M και στην λαϊκή να φέρνει τα ψώνια για το σπίτι... και αργότερα να πηγαινοφέρνει τα παιδιά στο σχολείο και τα φροντιστήρια...
TiMoRiS - Δευ 09 Ιαν 2006, 12:12:58
Θέμα δημοσίευσης:
Εγω θα προτεινα ενα Mini Cooper S!!!
ultra-one - Δευ 09 Ιαν 2006, 13:18:59
Θέμα δημοσίευσης:
TiMoRiS έγραψε:
Εγω θα προτεινα ενα Mini Cooper S!!!

Και εγώ θα το πρότεινα, όπως και CLIO III Sport αλλά δεν τα έγραψα διότι αν διαβάσεις καλά ο φίλος μας λέει ότι δεν θέλει μικρό αμάξι:
bakclima έγραψε:
στ) δεν θελει μικρο σκαφος Wink

TiMoRiS - Δευ 09 Ιαν 2006, 13:55:11
Θέμα δημοσίευσης:
Ουπς!Δεν το παρατειρησα! Embarassed

Αλλα ειναι γα** τα αμαξακια!
Stevon - Δευ 09 Ιαν 2006, 14:39:58
Θέμα δημοσίευσης:
ultra-one έγραψε:

1)Citroen C4 VTS 2.0 (180bhp)
2)Ford Focus RS
3)Alfa 147 2.0
4)Alfa 159 1.9
5)Subaru Impreza 2.0 (160bhp)
6)VW Golf GTi

1 = Μάλον όχι (κάτι με χαλάει)
2 = Too Much (και για την ποιο σκληροπυρινική ....)
3 = Thumb right Αρκετά γρήγορο , στριφτερό , και περνάει πολύ στο γυναικείο φύλο , άρα θα της κάνει.
4 = Μπά...ενώ είναι ωραία είναι πλοίο...
5 = Μία απο τα ίδια...
6 = Δική μου γνώμη ΟΧΙ αλλά δέν ξέρω γιατί , όλες οι γυναίκες το προτιμούν.......

Συμπέρασμα, άν ήταν να επιλέξει κάποια απο αυτά που λέει ο Χάρης μεταξύ της 147 και του Golf θα ήταν η επιλογή.
Tiesto - Δευ 09 Ιαν 2006, 15:26:09
Θέμα δημοσίευσης:
Λοιπον, ανοιγουμε περιοδικο Laughing και:

147 2litri (στις στροφες και σε γκαζι ειναι κορυφη)

Α3 2λιτρο (Καλο σε κρατημα, μοτερ κορυφη, ποιοτητα αλλου!)

ΒΜW 118 (μετριο γκαζι, κρατημα κορυφη)

Focus ST (απτα καλυτερα σε στροφες και γκαζι)

Αstra ειτε GTC ειτε 5θυρο 2λιτρο (καλο στις στροφες, πολυ καλο σε γκαζι)

Golf GTi (κορυφη σε στροφες, απτα καλυτερα σε γκαζι)

Η επιλογη μου θα ηταν η 147 επειδη ειναι μακραν φθηνοτερη. Εχει παρα πολυ καλο γκαζι και στις στροφες ειναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ. Ισως απο ποιοτητα συναρμολογησης, ασφαλεια και καταναλωση να εχει προβλημα αλλα κατα τ αλλα ειναι πολυ καλο value for money. Εχει και ενα τιμονι... 2 στροφες απ ακρη σ ακρη!
gianic - Δευ 09 Ιαν 2006, 15:35:44
Θέμα δημοσίευσης:
εγω ψηφιζω c4 2.0 vts . ανετη , ευρυχωρη ,γρηγορη, στριφτερη ,πανεμορφη, γεματη gadgetακια , και μενουν και 7000 ευρω Wink
DrJekyll - Δευ 09 Ιαν 2006, 17:28:00
Θέμα δημοσίευσης: ....
Πες την Lamborghini Gallardo με 198.270 γιούρια....
Μένουν και 101.730 ΓΙΟΥΡΙΑ για μαστίχες (Συγγνώμη, ΤΣΙΚΛΕΣ!)...
Shocked Shocked Shocked
brz20 - Δευ 09 Ιαν 2006, 18:01:11
Θέμα δημοσίευσης:
Δεν θελει Peugeot??????????
Ντροπη!!!!!!!!!!!
C4 VTS που ειναι και του Group τοτε.Αλλιως Golf GTi!!
TiMoRiS - Δευ 09 Ιαν 2006, 23:57:57
Θέμα δημοσίευσης:
Ρε παιδια ξεχασαμε το RX8!!!
ΝΙΚΟΣ - Τρι 10 Ιαν 2006, 00:21:30
Θέμα δημοσίευσης:
Επειδη δεν ειμαι ο γνωστος Κακοφωνιξ που τυρανναει σε καθε τουρ μια κιθαρα μαζι με τον αλλο κοπανοπαπαρο με την μαλουρα....θα προτεινα να παρει TUPE R...Απο τα τελευταια που δινει ο Σαρακακης με χαμηλοτερη τιμη και στανταρ A/C και ηχοσυστημα που δεν ειχανε τα αλλα.

Δεν σπαει δεν χαλαει και δεν καιει ουτε λαμπα.Μεγαλο σε χωρους αρκετα...στριφτερο...γκαζι και νορμαλ κατω απο 6.000στροφες.....και θα το περνεις και καμια βολτα να πατας κανενα RC. Wink
DrJekyll - Τρι 10 Ιαν 2006, 17:21:01
Θέμα δημοσίευσης: ...
Α!Τι λέω...Διθέσια είναι η Gallardo... Very happy
Δεν τις αρέσουν τα διθέσια.... Rolling eyes

Που είσαι Τζορτζίνο???
Σου έχω μια ιδέα...ΣΟΒΑΡΑ αυτή τη φορά... Smile

S-type....Σου λέει κάτι???Τελείως εναλλακτική πρόταση έτσι?
Ευκαιρία φίλε μου...Στα 30 χιλιάρικα...θα την πεις να στα δώσει και θα τις πάρεις κιριλέ αμάξι που θα την χαζεύει όλη η Θεσσαλονίκη...!

Πάρε να έχεις!!!
===>
S-type (Collector's Edition - Rutski 6.8lt)

Σε έφτιαξα - σε έφτιαξα???
volvos - Τρι 10 Ιαν 2006, 22:39:57
Θέμα δημοσίευσης:
πουλας rc βαζεις τα 30000ευρω παιρνεις ενα καταναλλωτικο δανειο 20000ευρω και ενα επισκευαστικο για το σπιτι αλλα 30000 και πας και παιρνεις ΑΥΤΟ http://www.4troxoi.gr/forum/viewtopic.php?t=16126

αρρωστιααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα
volvos - Τρι 10 Ιαν 2006, 22:41:14
Θέμα δημοσίευσης:
και αν δεν εισαι γραμμενος στο 4τ φορουμ σου παραθετω τι παραλιγο να χασεις Laughing

ΠΩΛΕΙΤΑΙ PEUGEOT 206 S1600

TO AYTOKINHTO EINAI 2005 SPEC. (KINHTHΡΑΣ,ΚΙΒΩΤΙΟ,ΑΝΑΡΤΗΣΗ,ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΜΕΡΗ)
Technical Passport FIA

TO AYTOKINHTO ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ.

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:

Tηλ. 00393383204085 ( Αrmando )

e-mail: info@defilippiserigrafie.com

ΤΙΜΗ: 90.000 E
Tiesto - Τρι 10 Ιαν 2006, 23:42:25
Θέμα δημοσίευσης:
(και με 82000 παιρνεις M3 Laughing )
MEMsound - Τετ 11 Ιαν 2006, 01:55:25
Θέμα δημοσίευσης: Re: Προτάσεις αυτοκινήτων μέχρι 30000ευρω!!!
MOD Team, στο 1ο ποστ... έγραψε:
...αρκεί να μην καταλήξουμε να τσακωνώμαστε πάλι μεταξύ Ευρώπης και Ιαπωνίας... Το νου σας...

Evil Για τον λόγο αυτό τα άσχετα "RC vs Type-R" πόστ διαγράφηκαν... Evil

Εκ της MOD Team
MEMsound

vio - Τετ 11 Ιαν 2006, 09:27:33
Θέμα δημοσίευσης:
Επειδή είμαι και εγώ σε αυτή την αναζήτηση θα σου πώ που έχω καταλήξει:

1η επιλογή: Opel Astra OPC (240 hp)
2η επιλογή: Golf GTI (200 hp)
3η επιλογή: Golf GT (170 hp)

Η πρώτη επιλογή πιστεύω οτι είναι μακράν ανώτερη απο τον υπόλοιπο ανταγωνισμό απο άποψης value for money. Κοστίζει σχεδόν το ίδιο με το Golf (το οποίο κοστίζει τελικά όχι 28690 αλλά 30920) και σου παρέχει παραπάνω τα εξής:

1. 40 άλογα και αρκετή ροπή παραπάνω
2. Πολύ ποιο επιθετικό σχεδιασμό (απο μεριάς design)
3. Δερμάτινο σαλόνι
4. Φώτα Xenon (έλεος ποιά με αυτο το Golf..τα έχει εξτρά)
5. Φώτα τα οποία η δέσμη τους "στρίβει" στις στροφές
6. Μαγικό κουμπί πυροβολήματος Smile
7. Εννοείται (σύμφωνα με τους 4Τ) γρηγορότερο ακόμα και στα Μέγαρα

Με λίγα λόγια είναι το κάτι παραπάνω απο το κατα τα άλλα πολύ καλό Golf GTI.

Η τρίτη επιλογή αν και δεν έχει έρθει ακόμα στις αντιπροσωπίες πιστεύω οτι είναι η οικονομικότερη λύση απο όλα. Έχει φοβερή τεχνολογία, είναι παμφθηνο στα τέλη κυκλοφορίας-ασφάλειες απλά το μόνο που με χαλάει είναι οτι ναι μεν θα έχει 170 άλογα αλλά και πάλι ενα καλό Rallye θα το περνάει "Ανεταααα" (μου βγήκε πάλι η καγκουριά μου sorry).

Ελπίζω να σε βοήθησα

(Sorry στους βαμένους Γάλλους του site αλλά θεωρώ το να δώσεις 30000€ και να πάρεις ενα αμάξι που και πάλι ...τρίζει είναι μαλ***α. Σε αυτά τα λεφτά οι Γερμανοί είναι μονόδρομος

Όσο αφορά το Type-R ..
1ον: Σταμάτησε να παράγεται
2ον: Είμαι σχεδόν σίγουρος οτι ΔΕΝ πρόκειται να το βρείς καινούργιο ακόμα και στον Σαρακάκη..
3ον: Είναι ενα φοβερό αυτοκίνητο αλλά μονο για "ΑΛΩΝΙΑ" ... δεν είναι ο συνδιασμός "ΑΛΩΝΙΑ-ΣΑΛΟΝΙΑ" που πιστεύω οτι ψάχνεις. Έιναι πολυβόλο αλλά οταν πάς με ταχύτητες άνω τον 160 στην καμπίνα γίνεται ΠΟΛΕΜΟΣ!!

Αυτά
Ronin - Τετ 11 Ιαν 2006, 11:08:09
Θέμα δημοσίευσης:
Νέο Ford Focus ST...!!

Άπλά Exclamation

Cool
tsosmoulis - Τετ 11 Ιαν 2006, 12:21:21
Θέμα δημοσίευσης:
δινει που δινει τοσα ας δωσει κανα 2 χιλιαρικα παραπανω να παρει το magane sport που ειναι κυριολεκτικα ΤΟΥΜΠΑΝΟ!!!
και μπροστα απο τα υπολοιπα σε 0-100 και χιλιομετρο. το αγαπημενο type-r
(που θελοντας και μην ειναι γνομωνας για την κατηγορια) στο km ειναι μισο δευτερολεπτο πισω!(να οι καροτσες...)

RENAULT MEGANE SPORTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
Cool Cool Cool Cool Cool Cool Cool Cool Cool Cool Cool Cool Cool
Sidobre - Τετ 11 Ιαν 2006, 12:56:54
Θέμα δημοσίευσης:
Ronin έγραψε:
Νέο Ford Focus ST...!!

Άπλά Exclamation

Cool

Thumb Left

To είδα και σε παρουσίαση στο Motors TV και ψάρωσα!
Καλά το αυτοκίνητο τελικά είναι μια κατηγορία από μόνο του
Arrow Κατηγορία "τί πρέπει να έχω στο Γκαράζ μου"
ή
Arrow Κατηγορία "τί πρέπει να αγοράσω μετά από ένα αυτοκίνητο σαν το δικό μου"
DrJekyll - Τετ 11 Ιαν 2006, 13:08:48
Θέμα δημοσίευσης:
tsosmoulis έγραψε:
δινει που δινει τοσα ας δωσει κανα 2 χιλιαρικα παραπανω να παρει το magane sport που ειναι κυριολεκτικα ΤΟΥΜΠΑΝΟ!!!
και μπροστα απο τα υπολοιπα σε 0-100 και χιλιομετρο. το αγαπημενο type-r
(που θελοντας και μην ειναι γνομωνας για την κατηγορια) στο km ειναι μισο δευτερολεπτο πισω!(να οι καροτσες...)

RENAULT MEGANE SPORTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
Cool Cool Cool Cool Cool Cool Cool Cool Cool Cool Cool Cool Cool

Δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω κατά 100% με τον φίλο μου τον ΜΗΤΣΑΡΑ!!! Αυτή θα ήταν η επιλογή μου...

Όσο για το Ford Focus ST είναι μια κλάση ανώτερο από όλα τα παραπάνω αλλά είναι και 2,5lt.... Rolling eyes
MEMsound - Τετ 11 Ιαν 2006, 14:18:11
Θέμα δημοσίευσης:
Αν θυμάμαι καλά μιλάμε για την γυναίκα του Γιώργου...

Εκτός και αν άλλα λέμε και άλλα εννοούμε...

Άρα Type-R, RS κλπ κλπ μάλλον θα της πέσουν "too much"...

Από εκεί και πέρα διλιτρα στριφτάδικα υπάρχουν πολλά τα οποία είναι πολύ περισσότερο "woman friendly"....
brz20 - Τετ 11 Ιαν 2006, 16:18:54
Θέμα δημοσίευσης:
Παιδια ενα ειναι αμαξι με 30000 και λεγετε Golf GTi.Αν ηθελε Pug υπηρχε και αλλη λυση.Περνεις ενα 307 με 20000 και δινεις τα 10000 για να το φτιαξεις.Αυτο θα εκανα εγω.
ΝΙΚΟΣ - Τετ 11 Ιαν 2006, 22:45:49
Θέμα δημοσίευσης:
Κανετε ενα λαθος Πανος και Τασος.....Το Focus st που λετε ναι μεν καλο και σας δελεαζει η τιμη του που ειναι τσαμπα αλλα ξεχνατε οτι ειναι 2.500cc.

Εδω την πατας με τον κλασσικο τροπο.Το αγοραζεις γιατι μπορεις με οικονομιες να το φτασεις....και μολις το αγορασεις.....μετα δεν μπορεις να το συντηρησεις.Ελατε εσεις τελη του χρονου να πληροσετε 480 ευροτελη κυκλοφοριας (ζεστο το παραδακι) και την ασφαλεια του....η οποια αν το αγορασετε κιολας με δοσεις και οχι μετρητης θα σας βγει (η ασφαλεια) ο κουκος αιδονι λογο της παρακρατησης κυριοτητας μιας που ειναι με δανειο κτλ κτλ οποτε παρε εχτρα χρεωσεις στην ασφαλεια.

Μην κοιτατε μονο καλο....γκαζια εχει ....φθηνο.....και και και.....Πανο πληρωσες πολλες φορες 372 ευρο για τα τελη στο 206 σου.....σκεψου να ειναι αλλα 100+...μισος μισθος δηλαδη....Ασε που αν αρχισουν αυτα τα τουρμπατα να βγαζουν προβληματα τα ποσα ειναι υπερογκα.Μην νομιζετε οτι τα 5 χρονια σε εγγυηση ειναι οπως τα λενε...Δεν τα καλυβουν ολα...Υπαρχουν παραθυρακια και παραθυρακια ...
Sidobre - Πεμ 12 Ιαν 2006, 10:35:08
Θέμα δημοσίευσης:
Kαλά, Νίκο αμα αρχίσουμε να το ψάχνουμε έτσι, κάθε αυτοκίνητο μπορούμε να το βγάλουμε άχρηστο.

Μίλησα για αμάξι. Δεν είναι μόνο το γκάζι του. Και ένα Huyndai μπορείς να το πάρεις με 400 άλογα. Και; Το συνολικό αυτοκίνητο είναι φανταστικό. Αμμέσως το αμάξι γράφτηκε στα ιστορικά αυτοκίνητα.

Τώρα αν έχει 2.500 κυβικά και αν τα τέλη κυκλοφορίας είναι 800 ευρώ και αν η ασφάλεια έχει 3.000 ευρώ, δεν με απασχολεί. Μίλησα για το ίδιο το αμάξι. Και στο κάτω κάτω, όποιος έχει να δώσει τόσα λεφτά για να το πάρει, σίγουρα θα έχει και να δίνει τα απαραίτητα για να το κρατήσει. Μην ξεχνάς ότι ισχύει ο κανόνας ότι για να πάρεις αυτοκίνητο θα πρέπει να κοιτάξεις ο ετήσιος μισθός σου να είναι περίπου όσο το αυτοκίνητο που παίρνεις. Οποιος πράττει διαφορετικά τον κλαίνε οι ρέγγες.

(Υπάρχει και το σχετικό "Απλώσου όσο φτάνουν τα πόδια σου...")
Ronin - Πεμ 12 Ιαν 2006, 10:50:00
Θέμα δημοσίευσης:
Ρε συ Νικο,δεν μιλάμε για σένα και για εμένα.10 μύρια για αμάξι δεν είμαστε σε θέση να τα δώσουμε.
Αλλά στην προκειμένη περίπτωση το παλικάρι τα διαθέτει και ψάχνει να βρεί κάτι καλό,και δεν νομιζω να σκοπεύει να το πάρει με 182 δόσεις (οσα και τα άλογα σου ένα πράμα...)
Μιας και η κουβέντα λοιπόν πήγε στα μεσαία γρήγορα,το συγκεκριμένο αυτοκίνητο κατ εμέ είναι οτι καλύτερο.
Με λογική τιμή κτίσης και background που καίει!
Έχοντας υπ'οψιν οτι τα αυτοκίνητα αυτής της κατηγορίας παίζουν σε αυτή την τιμή πάνω-κάτω (και είναι ολα δίλιτρα),μου φαίνετε λίγο χαζό να παρουσιάσουμε σαν μειονέκτημα το ποσό των 100 ευρώ της διαφοράς των τελών.
Steve - Πεμ 12 Ιαν 2006, 11:13:52
Θέμα δημοσίευσης:
Ronin έγραψε:
και δεν νομιζω να σκοπεύει να το πάρει με 182 δόσεις (οσα και τα άλογα σου ένα πράμα...)

Tease Rotfl
ninjalex - Πεμ 12 Ιαν 2006, 20:34:06
Θέμα δημοσίευσης:
Φιλαρακι η λυση ειναι μια και μονο μια!!!!
ΜΕΤΑΧ. SCOOBY 2,0 STI 2002 ΣΤΡΟΓΓΥΛΟΦΑΝΑΡΟ ΜΑΜΑ!!! Wink
Αντε μετα να το πουλησεις.
Θα εχει το απολυτο εργαλειο!!!
Αλλα το προβλημα μετα θα το εχεις εσυ διοτι ολοι οι ανδρες θα την κυνηγανε!!!
Και σε βλεπω μετα να το παρατας το RC. Crying or Very sad
boxer - Πεμ 12 Ιαν 2006, 20:48:14
Θέμα δημοσίευσης:
το Leon το καινουργιο δεν το προτινατε καθολου. για μενα ομορφο ειναι,εχει χωρους, εχει καμποσα αλογακια, παιρνει βελτιωση και το βρισκω αρκετα friendly για μια κυρια! ασε που θα περισεψουν και λεφτακια οσο φουλ εχτρα και αν το παρει!
τωρα ολα τ'αλλα ειναι πολυ καλυτερα αλλα.... to much, εκτος κι αν....η ενδιαφερομενη ειναι τοσο σκληροπυρινικη οσο και τα type-R & focus ST!
ΝΙΚΟΣ - Παρ 13 Ιαν 2006, 00:36:36
Θέμα δημοσίευσης:
Ronin έγραψε:
Ρε συ Νικο,δεν μιλάμε για σένα και για εμένα.10 μύρια για αμάξι δεν είμαστε σε θέση να τα δώσουμε.
Αλλά στην προκειμένη περίπτωση το παλικάρι τα διαθέτει και ψάχνει να βρεί κάτι καλό,και δεν νομιζω να σκοπεύει να το πάρει με 182 δόσεις (οσα και τα άλογα σου ένα πράμα...)
Μιας και η κουβέντα λοιπόν πήγε στα μεσαία γρήγορα,το συγκεκριμένο αυτοκίνητο κατ εμέ είναι οτι καλύτερο.
Με λογική τιμή κτίσης και background που καίει!
Έχοντας υπ'οψιν οτι τα αυτοκίνητα αυτής της κατηγορίας παίζουν σε αυτή την τιμή πάνω-κάτω (και είναι ολα δίλιτρα),μου φαίνετε λίγο χαζό να παρουσιάσουμε σαν μειονέκτημα το ποσό των 100 ευρώ της διαφοράς των τελών.

Στα 182 εμεινες ακομα εσυ Question Twisted evil

Λες για τα 100 ευρο παραπανω.Ναι...αλλο να ειναι να δωσεις μονο 100 απο το μηδεν....αλλο να εχεις να δωσεις αλλα 100 απο τα 100 (δηλαδη 200) και αλλο να εχεις να δωσεις 100 απο τα 400. Wink

Τασο μην λεμε μονο για να λεμε......σαν αμαξι ειναι καλο συμφωνω.Αλλα δεν μπορεις να μιλας μονο για το αμαξι σαν αμαξι.

Ετσι ξερω και εγω να σου πω οτι ενα Paganni και το καθε χ paganni-focus-miura κτλ κτλ ειναι φανταστικα αυτοκινητα και ειναι γραμμενα στην ιστορια των αυτοκινητων.....το θεμα ειναι αν αυτο το αμαξι μπορουμε να το δικαιολογησουμε τα παγια εξοδα του.Ποσο μαλλον το focus που λογο της πολυ χαμηλης τιμης του μπορει να το αγορασει μεγαλη μεριδα αγοραστων 25 χρωνων πχ και ανω αλλα μετα να ειναι ''φερε και εμενα θειο'' για να το συντηρησει Wink

Βεβαια ο καθενας ξερει την τσεπη του καλυτερα απο τον καθενα αλλα μιλαμε γενικα και κουβεντα να γινετε.ΣΤο κατω κατω για μια τρελα ζουμε.Αν τον αλλον τον μπει κατι στο κεφαλι εμεις δεν μπορουμε να πουμε τιποτα.Στο κατω κατω παντα θα διαλεγουμε τα ειδικα αυτοκινητα και τις ''λαθος'' γυναικες Wink

Υ.Γ2 Steave?.....να σε ρωτησω......τελικα το μπλοκε σου δουλευει με τα 80 καθαροαιμα ή ψαχνεις παγο για να αυξησεις την ιπποδυναμη σου Question Rotfl
Steve - Παρ 13 Ιαν 2006, 02:48:53
Θέμα δημοσίευσης:
ΝΙΚΟΣ έγραψε:
Υ.Γ2 Steave?.....να σε ρωτησω......τελικα το μπλοκε σου δουλευει με τα 80 καθαροαιμα ή ψαχνεις παγο για να αυξησεις την ιπποδυναμη σου Question Rotfl

Τρία πουλάκια κάθονταν και έπλεκαν πουλόβερ Cool Μάλλιασε η γλώσσα μου να σου λέω να πάρεις το πολυμορφικό να σου δείξω από που κλ@νει το μπαρμπούνι αλλά εσύ πουθενάαα...

ΜΕΝΤΟΥΛΕΣ? Very happy

αχ0αχ0χ0α0αχ0χα0χα0χα0αχ0αχ0 Tease
ninjalex - Παρ 13 Ιαν 2006, 11:20:49
Θέμα δημοσίευσης:
ΝΙΚΟΣ έγραψε:
Κανετε ενα λαθος Πανος και Τασος.....Το Focus st που λετε ναι μεν καλο και σας δελεαζει η τιμη του που ειναι τσαμπα αλλα ξεχνατε οτι ειναι 2.500cc.

Εδω την πατας με τον κλασσικο τροπο.Το αγοραζεις γιατι μπορεις με οικονομιες να το φτασεις....και μολις το αγορασεις.....μετα δεν μπορεις να το συντηρησεις.Ελατε εσεις τελη του χρονου να πληροσετε 480 ευροτελη κυκλοφοριας (ζεστο το παραδακι) και την ασφαλεια του....η οποια αν το αγορασετε κιολας με δοσεις και οχι μετρητης θα σας βγει (η ασφαλεια) ο κουκος αιδονι λογο της παρακρατησης κυριοτητας μιας που ειναι με δανειο κτλ κτλ οποτε παρε εχτρα χρεωσεις στην ασφαλεια.

Μην κοιτατε μονο καλο....γκαζια εχει ....φθηνο.....και και και.....Πανο πληρωσες πολλες φορες 372 ευρο για τα τελη στο 206 σου.....σκεψου να ειναι αλλα 100+...μισος μισθος δηλαδη....Ασε που αν αρχισουν αυτα τα τουρμπατα να βγαζουν προβληματα τα ποσα ειναι υπερογκα.Μην νομιζετε οτι τα 5 χρονια σε εγγυηση ειναι οπως τα λενε...Δεν τα καλυβουν ολα...Υπαρχουν παραθυρακια και παραθυρακια ...

Mηπως τελικα εχει δικιο?
Cool Μαλλον εχει απολυτο δικιο!!!!!!!! Wink
Εκτος και εαν τα χρηματα ειναι περισοτερα τα οποιο μπαινουν στην τσεπη σας τοτε κανω πασο(φοιτητικο Laughing ).
MEMsound - Παρ 13 Ιαν 2006, 12:19:17
Θέμα δημοσίευσης:
Sidobre έγραψε:
..... Και στο κάτω κάτω, όποιος έχει να δώσει τόσα λεφτά για να το πάρει, σίγουρα θα έχει και να δίνει τα απαραίτητα για να το κρατήσει. Μην ξεχνάς ότι ισχύει ο κανόνας ότι για να πάρεις αυτοκίνητο θα πρέπει να κοιτάξεις ο ετήσιος μισθός σου να είναι περίπου όσο το αυτοκίνητο που παίρνεις. Οποιος πράττει διαφορετικά τον κλαίνε οι ρέγγες.

(Υπάρχει και το σχετικό "Απλώσου όσο φτάνουν τα πόδια σου...")

Εγώ πάλι θα συμφωνήσω απόλυτα με αυτό...

Το νέο Focus ST είναι κλάσεις ανώτερο από τα υπόλοιπα που έχουμε αναφέρει.
Το οικονομικό είναι άλλο θέμα.
Αν έχεις λεφτά για αγορά και συντήρηση το παίρνεις.
Αν δεν έχεις παίρνεις κάτι άλλο το οποίο να ταιριάζει στα οικονομικά σου.

Είναι εξαιρετικά απλό...

Επίσης είμαστε στο όριο να βρεθούμε off-topic...!
TiMoRiS - Παρ 13 Ιαν 2006, 12:25:57
Θέμα δημοσίευσης:
Εγω ξαναλεω θα επαιρνα RX8!1.300cc για τελη κ ασφαλιστρα!Πισω κινηση!Και πολυ μουρη!!!
sps - Παρ 13 Ιαν 2006, 19:23:56
Θέμα δημοσίευσης:
Να πω και εγω τη γνωμη μου:
Το focus st το θεωρω τρακτερ.
Ξεκιναει και με τριτη!
Υπερβολικο πιστευω για Ελλαδα, οπως και το OPC.

Προτεινω, cooper S, RX8, Astra Sport, A3 any, 147 any, seat leon Tfsi.
vinman - Σαβ 14 Ιαν 2006, 01:14:33
Θέμα δημοσίευσης:
TiMoRiS έγραψε:
Εγω ξαναλεω θα επαιρνα RX8!1.300cc για τελη κ ασφαλιστρα!Πισω κινηση!Και πολυ μουρη!!!

Αυτα στα πλεονεκτήματα...γιατί απο μειονεκτήματα να φανε και οι κότες,με σοβαρότερο οτι θες ένα βενζινάδικο στην κυριολεξία απο πίσω σου και είναι και ακριβοσυντήρητο...Δεν είναι τυχαίο ότι το 55% απο αυτούς που το αγόρασαν τα 2 τελευταία χρόνια το έχουν πουλήσει...
Baphomet - Σαβ 14 Ιαν 2006, 04:05:27
Θέμα δημοσίευσης:
vinman έγραψε:
TiMoRiS έγραψε:

Αυτα στα πλεονεκτήματα...γιατί απο μειονεκτήματα να φανε και οι κότες,με σοβαρότερο οτι θες ένα βενζινάδικο στην κυριολεξία απο πίσω σου και είναι και ακριβοσυντήρητο...Δεν είναι τυχαίο ότι το 55% απο αυτούς που το αγόρασαν τα 2 τελευταία χρόνια το έχουν πουλήσει...

και το λάδι ξέχασες... Laughing Laughing Laughing
vinman - Σαβ 14 Ιαν 2006, 10:25:21
Θέμα δημοσίευσης:
Baphomet έγραψε:
vinman έγραψε:
TiMoRiS έγραψε:

Σωστός... Wink Wink
Ronin - Σαβ 14 Ιαν 2006, 11:24:38
Θέμα δημοσίευσης:
sps έγραψε:
Ξεκιναει και με τριτη!

Shocked Shocked Shocked Shocked

Απο έναν λάτρη των αγώνων,ποτέ δεν θα το περίμενα αυτό το Post.

Σπυράκο,μπάς και μπαίνει κάποιος απο το pc σου στο net ρε αγορίνα??

(εεε...ψιτ,εσύ ο υποκλοπέας...Φύγε απο το pc του Σπύρου γρήγορα...)

Very happy
brz20 - Σαβ 14 Ιαν 2006, 12:07:54
Θέμα δημοσίευσης:
vinman έγραψε:
Baphomet έγραψε:
vinman έγραψε:
TiMoRiS έγραψε:

Σωστός... Wink Wink

Θα συμφωνισω και εγω.Εξαλλου ακομα δεν ξερουμε ποσο αξιοπιστος ειναι ο Renesis.Ολα τα Rx8 που εχουν πουληθει δεν πιστευω να εχουν παει πανω απο 100000 χιλιομετρα.
DIMCHRI - Σαβ 14 Ιαν 2006, 15:47:59
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound έγραψε:
Αν θυμάμαι καλά μιλάμε για την γυναίκα του Γιώργου...

Εκτός και αν άλλα λέμε και άλλα εννοούμε...

Άρα Type-R, RS κλπ κλπ μάλλον θα της πέσουν "too much"...

Από εκεί και πέρα διλιτρα στριφτάδικα υπάρχουν πολλά τα οποία είναι πολύ περισσότερο "woman friendly"....

παρτης ενα 206 cc d;ilitro.
θα της αρέσει σίγουρα
sps - Κυρ 15 Ιαν 2006, 10:20:13
Θέμα δημοσίευσης:
Ronin έγραψε:
sps έγραψε:
Ξεκιναει και με τριτη!

Shocked Shocked Shocked Shocked

Απο έναν λάτρη των αγώνων,ποτέ δεν θα το περίμενα αυτό το Post.

Σπυράκο,μπάς και μπαίνει κάποιος απο το pc σου στο net ρε αγορίνα??

(εεε...ψιτ,εσύ ο υποκλοπέας...Φύγε απο το pc του Σπύρου γρήγορα...)

Very happy

Laughing Laughing Laughing
Kαλο Πανο!
Να συμπληρωσω οτι κατι με χαλαει στο φοκους.Πολυ μπροστοβαρο, και υπερβολη ο 2.5 σε ενα χατς.
Γενικα, θεωρω οποιοδηποτε αμαξι με πανω απο 200 αλογα με κινηση μονο μπροστα υπερβολη.
Εξαλλου αλλο οι αγωνες και αλλο η καθημεριμη μας μετακινηση, ποσο μαλλον οταν προκειται και για την οικογενεια μας.
Τωρα για τις επιλογες μου, εγραψα με γνωμονα τι θα μπορουσε να επιλεξει το γρηγορο ασθενες φυλο, και οχι τις δικες μου επιλογες.
smpokos - Κυρ 15 Ιαν 2006, 15:09:39
Θέμα δημοσίευσης:
ρε αυ γιωργο τι αυτοοκινητο εχει τωρα η δικια σου?
tsosmoulis - Κυρ 15 Ιαν 2006, 15:14:50
Θέμα δημοσίευσης:
RC φιλε!σου θυμιζω....
bakclima έγραψε:
Λοιπον η γυναικα μου θα αγορασει αυτοκινητο, διαθετει μεχρι 30000ευρω!

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
bakclima - Κυρ 15 Ιαν 2006, 19:58:08
Θέμα δημοσίευσης:
η γυναικα μου εχει ενα χιουνται αξεντ 1400 με 105 αλογα και το πηγαινει ταπα!!!! τωρα εσημερα ειναι αναμεσα σε bmw 118i 2000cc, honda civic racing 1600cc (γιατι μαλλον δεν προλαβαινει να παρει typer) και 407st 1800cc (τελικα την καταφερα ο π.....ς)
vinman - Κυρ 15 Ιαν 2006, 20:11:55
Θέμα δημοσίευσης:
bakclima έγραψε:
.....407st 1800cc (τελικα την καταφερα ο π.....ς)

Δίλιτρο να πάρει... Wink Wink Wink
brz20 - Κυρ 15 Ιαν 2006, 20:25:02
Θέμα δημοσίευσης:
Αυτος εισαι.407 2λιτρο φυσικα για να μην σου γρινιαζει μετα οτι δεν εχει γκαζι και αλλα τετοια.
vinman - Κυρ 15 Ιαν 2006, 20:27:31
Θέμα δημοσίευσης:
brz20 έγραψε:
Αυτος εισαι.407 2λιτρο φυσικα για να μην σου γρινιαζει μετα οτι δεν εχει γκαζι και αλλα τετοια.

Ακριβώς... Twisted evil Wink
MEMsound - Κυρ 15 Ιαν 2006, 20:49:23
Θέμα δημοσίευσης:
bakclima έγραψε:
η γυναικα μου εχει ενα χιουνται αξεντ 1400 με 105 αλογα και το πηγαινει ταπα!!!! τωρα εσημερα ειναι αναμεσα σε bmw 118i 2000cc, honda civic racing 1600cc (γιατι μαλλον δεν προλαβαινει να παρει typer) και 407st 1800cc (τελικα την καταφερα ο π.....ς)

Για ΚΑΝΕΝΑ λόγο 407 1,8.
Πάρτε το 2,0 (η διαφορά στην τιμή είναι αστεία) και μάλιστα την εκδοση SPORT*.
Αφού γουστάρει "τάπα" θα της κάτσει μια χαρά...

Το 118 είναι ψόφιο...(αναλογικά με την τιμή του και τα κιβικά του)
To Civic το σκεφτόμουν και γω κάποτε (και θεωρώ ότι είναι σχετικά καλκή αγορά στα κιβικά του) αλλά υπάρχουν ετοιμοπαράδοτα? Φυσικά δεν συγκρίνεται με το 407...

*για λεπτομέρειες σχετικά με τις διαφορές ανάμεσα στις 2 έκδοσεις μπορεί να βοηθήσει ο κ.Stevon, αν και αν θυμάμαι καλά είναι ζάντες 17" αντί 16", πιο σφικτή ανάρτηση από του απλού 2lt (σημείωσε εδώ ότι το 1,8 έχει πιο μαλακή ανάρτηση από το απλό 2lt), διαφορετική ρύθμιση στο ESP ώστε να επεμβαίνει λιγότερο,δερμάτινο σαλόνι κ.α.... (αν και για εμένα αυτά είναι τα πιο συμαντικά) Wink
KIRILAS 307cc - Δευ 16 Ιαν 2006, 00:02:14
Θέμα δημοσίευσης:
Πως τα καταφερνεις ρε συ Γιωργο δε μπορω να καταλαβω....

Πριν λιγο καιρο σου βρισκαμε λυσεις για το αν θα παρεις RC η αν θα παντρευτεις, τωρα μας ζητας να σου βρουμε αυτοκινητο για την γυναικα σου, σε λιγο θα μας ζητησεις να σου πουμε και με τι αυτοκινητακια θα παιζει ο γιος σου, MAJORETTE η ΒURAGO....

EΛΕΟΣ ΠΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΣΟΥ ΤΑ ΛΥΣΟΥΜΕ?? Evil
KIRILAS 307cc - Δευ 16 Ιαν 2006, 00:18:06
Θέμα δημοσίευσης:
Λοιπον ας σου απαντησω και λιγο σοβαρα τωρα γιατι εσυ εισαι ικανος να παρεξηγηθεις κιολας...

Καλα ολα αυτα που ειπαν οι προλλαλησαντες αλλα εμενα η γνωμη μου ειναι οτι ολα αυτα ειναι καπως υπερβολικα.

Θεωρω υπερβολη τα 200 + αλογα για μια κοπελα που θελει να κανει βολτες να γουσταρει, κανενα ταξιδι με ανεση και ασφαλεια πανω απ'ολα και αυριο μεθαυριο να κανει και κανενα κουτσουβελο να το πηγαινει στο σχολειο...

Εγω ειμαι πιο πολυ της ομορφιας παρα του γκαζιου. Ασχετα αν μετανιωσα που δεν πηρα το διλιτρο. Το μετανιωσα γιατι σε αυτο το σκαφος ο 16αρης ο κινητηρας ειναι πολυ μικρος.
οποτε??
Παρτην απ'το χερακι πηγαινε την να δει το CC το διλιτρο και θελει δε θελει Peugeot θα το παρει.
Tι αντρας εισαι αν δεν μπορεις να της το επιβαλεις...
Tωρα αν μετα βρει κανεναν μορφονιο (σαν εμενα) με κανενα ιδιο αυτοκινητο και ισως πολυ πιο ομορφο (σαν το δικο μου) και σε παρατησει δεν μπορω να στο εγγυηθω!!!!!!
MEMsound - Δευ 16 Ιαν 2006, 01:40:24
Θέμα δημοσίευσης:
KIRILAS 307cc έγραψε:
....Παρτην απ'το χερακι πηγαινε την να δει το CC το διλιτρο και θελει δε θελει Peugeot θα το παρει....

Είναι και αυτή μια άριστη επιλογή (οριακά στα 30.000ε)
Σημείωσε επίσης ότι το 2λιτρο CC έχει πλέον ελαφρώς βελτιωμένο κινητήρα σε σχέση με τον 2λιτρο του 206GTI (141ps έναντι 138ps) και είναι πολύ πιο νεανικό από το 407 και θεωρώ ότι οι γθναίκες το "πάνε" περισσότερο.

Στα μείον θα έβαζα μόνο την πιο δύσκολη πρόσβαση στο πίσω κάθισμα και τον λιγότερο οικογενειακό χαρακτήρα σε σχέση με το 407. Wink
Stevon - Δευ 16 Ιαν 2006, 10:00:33
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound έγραψε:

*για λεπτομέρειες σχετικά με τις διαφορές ανάμεσα στις 2 έκδοσεις μπορεί να βοηθήσει ο κ.Stevon, αν και αν θυμάμαι καλά είναι ζάντες 17" αντί 16", πιο σφικτή ανάρτηση από του απλού 2lt (σημείωσε εδώ ότι το 1,8 έχει πιο μαλακή ανάρτηση από το απλό 2lt), διαφορετική ρύθμιση στο ESP ώστε να επεμβαίνει λιγότερο,δερμάτινο σαλόνι κ.α.... (αν και για εμένα αυτά είναι τα πιο συμαντικά) Wink

Πολύ σωστά...Κε Top posting man of the year..... Silly
Αυτά είναι τα ποιο σημαντικά....μετά έχουμε λεπτομέρειες(αισθητικές)
1)Καθίσματα τύπου Bucket
2)Επένδυση τιτάνιο στο ταμπλό και στις πόρτες
3)Πίνακα οργάνων λευκό
4)Δερμάτινο τριάκτινο τιμόνι, με διακόσμηση τιτάνιο. Wink
DrJekyll - Δευ 16 Ιαν 2006, 11:51:18
Θέμα δημοσίευσης:
KIRILAS 307cc έγραψε:
Εγω ειμαι πιο πολυ της ομορφιας παρα του γκαζιου. Ασχετα αν μετανιωσα που δεν πηρα το διλιτρο.

Δηλώσεις! Δηλώσεις!!! Laughing Laughing Laughing
KIRILAS 307cc έγραψε:
Tωρα αν μετα βρει κανεναν μορφονιο (σαν εμενα) με κανενα ιδιο αυτοκινητο και ισως πολυ πιο ομορφο (σαν το δικο μου) και σε παρατησει δεν μπορω να στο εγγυηθω!!!!!!

Προικοθήρα! Έ προικοθήρα!!!
DIMCHRI - Δευ 16 Ιαν 2006, 17:57:45
Θέμα δημοσίευσης:
KIRILAS 307cc έγραψε:

.........Tωρα αν μετα βρει κανεναν μορφονιο (σαν εμενα) με κανενα ιδιο αυτοκινητο και ισως πολυ πιο ομορφο (σαν το δικο μου) και σε παρατησει δεν μπορω να στο εγγυηθω!!!!!!...

λοιπόν για να κάνω τον δικηγόρο του διαβόλου, για να σε βρει ομορφονιε, πρέπει να σε δει, και για να αρέσεις πρέπει να σε δει καλά, αλλα πως θα σε δει καλά όταν θα σε βλέπει μόνο από εναν τόσο δα μικρούλι καθρέπτη που βρίσκεται στην μέση του παρμπριζ ? και τόσο γρήγορα που θα σε πρνάει ούτε απο αυτόν τον καθρέπτη θα μπορεί να σε δει γιατί θα εξαφανίζεται αμέσως.... οπότε... άστο καλύτερα.

πάντως πιστεύω ότι είναι καλή πρόταση αν και το δίλιτρο το καινούργιο νομίζω ξεκιναει από τις 31000 το ποιό απλό.
tsosmoulis - Δευ 16 Ιαν 2006, 20:19:37
Θέμα δημοσίευσης:
KIRILAS 307cc έγραψε:

.........Tωρα αν μετα βρει κανεναν μορφονιο (σαν εμενα) με κανενα ιδιο αυτοκινητο και ισως πολυ πιο ομορφο (σαν το δικο μου) και σε παρατησει δεν μπορω να στο εγγυηθω!!!!!!...

ωχ μοναχα τιποτα τετοιο να γινει και βλεπω να φερνει το psclub β.ελλαδος κατι σε ναγκασακι-χιροσιμα κτλ...

KIRILAS 307cc - Δευ 16 Ιαν 2006, 20:56:05
Θέμα δημοσίευσης:
E ειστε εγκαθετοι..

τοσοι ανθρωποι γραψαν μονο εμενα σχολιαζετε.....

ΠΙΣΩ ΟΛΟΙ.... μια πλακα τον εκανα ρε!!!!
tsosmoulis - Δευ 16 Ιαν 2006, 21:05:41
Θέμα δημοσίευσης:
ειναι επειδη σε ζηλευουμε ομορφονιε μου
Cool Laughing Cool Laughing Cool Laughing Cool Laughing
DrJekyll - Τρι 17 Ιαν 2006, 11:58:13
Θέμα δημοσίευσης: ...

Προσοχή Προσοχή...O Mr. Kyrillas-ΔιανυκτερεύωΣήμερα-ΚΡΑΚΡΑ θα σας φάει τις γκόμενες και θα ρημάξει τις προίκες που τόσο καιρό με περισσή πονηριά και χάρη ζαχαρώνατε!!!

Πέρα από την πλάκα - πιστεύω ότι ΚΑΙ το Astra OPC είναι πάρα πολύ καλή επιλογή σε αυτή την κατηγορία...
KIRILAS 307cc - Τετ 18 Ιαν 2006, 23:52:11
Θέμα δημοσίευσης: Re: ...
Ο ΠΑΡΑΠΟΝΕΜΕΝΟΣ ΑΣΧΗΜΟΣ έγραψε:

Προσοχή Προσοχή...O Mr. Kyrillas-ΔιανυκτερεύωΣήμερα-ΚΡΑΚΡΑ θα σας φάει τις γκόμενες ......

καλοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο.......

Ε, εσεις οι υπευθυνοι απο την αθηνα, εχτε καμια διευθυνση απο 4Χ4 club για τον φιλο μου τον jekyll??
Πιστευω πως δεν υπαρχει κατι που θα του κινησει το ενδιαφερον σ'αυτο το site και γραφει ολο χαζομαρες!!!!
bakclima - Πεμ 06 Απρ 2006, 17:57:10
Θέμα δημοσίευσης:
πω πω!!!!!!!!!!! αυτη η γυναικα θα με σκασει!!!!!!!!!!
MEMsound - Πεμ 06 Απρ 2006, 18:53:09
Θέμα δημοσίευσης:
...και ξέρεις πιο είναι το χειρότερο .....πλέον δεν μπορείς να την χωρίσεις.... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Silly Tease Dizzy2
tsosmoulis - Παρ 07 Απρ 2006, 08:51:44
Θέμα δημοσίευσης:
φυσικά και μπορεί!δεν τον έχουμε για παντρειά τον μόντελο ακόμα!! Cool Cool
bakclima - Σαβ 08 Απρ 2006, 01:17:37
Θέμα δημοσίευσης:
για αλλο λογο το ειπα ας αρχισω λοιπον: ξεκινησαμε για το 2λιτρο το lexus ομως σταματησε η κυκλοφορια του και βγαινει 2,5 και πανω, ηθελε το typer ακουσε (ευτυχως) απο ενα φιλο της οτι του εβγαλε πολλα μηχανικα προβληματα, πηγαμε σε 407 πολυ πλοιο και η γυναικα μου εχει 1,60 υψος, ειπε μετα οτι θελει την octavia rs το μετανιωσε γιατι θα καιει πολυ, τις προτεινα το lasetti 1500κυβικα ειναι πολυ φτηνο, ηθελε πολυ το astra 16 opc δεν της το περνει με τιποτα ο πατερας της, ειπαμε μετα το 307 δεν τις αρεσε ειναι λεει σαν καμπυλα, και εκει που την ειχα πεισει (ετσι νομιζα) για το 206gti 16αρι γυρναει ενα απογευμα και με λεει το megane το cc 1600, σημερα με ειπε την octavia 1800 4x4, αντε να δουμε αυριο τι αυτοκινητο θα με πει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
MEMsound - Σαβ 08 Απρ 2006, 09:57:42
Θέμα δημοσίευσης:
Dizzy2 Rotfl Rotfl Tease
bakclima - Τρι 11 Απρ 2006, 21:08:32
Θέμα δημοσίευσης:
μολις με ειπε οτι θελει παλι το 206 γιατι το ''fsi'' δεν ειναι αξιοπιστο.
vinman - Τετ 12 Απρ 2006, 05:27:41
Θέμα δημοσίευσης:
bakclima έγραψε:

Μήπως είναι λίγο αναποφάσιστη?? Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Touristas - Τετ 12 Απρ 2006, 07:04:52
Θέμα δημοσίευσης:
vinman έγραψε:
bakclima έγραψε:

Μήπως είναι λίγο αναποφάσιστη?? Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Τι σε κάνει να το λες αυτό Question Question Silly
vinman - Τετ 12 Απρ 2006, 17:49:06
Θέμα δημοσίευσης:
Touristas έγραψε:
vinman έγραψε:
bakclima έγραψε:

Τι σε κάνει να το λες αυτό Question Question Silly

Έλα μου ντε... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
brz20 - Τετ 12 Απρ 2006, 22:12:57
Θέμα δημοσίευσης:
Το Passat ειναι πολυ ωραιο αμαξι και σε πολυ καλη τιμη.
bakclima - Πεμ 13 Απρ 2006, 15:35:07
Θέμα δημοσίευσης:
ειναι ομως λιγο πλοιο και εχει fsi κινητηρα μεγαλο μειονεκτημα για μενα Wink
pezomania - Παρ 14 Απρ 2006, 13:17:05
Θέμα δημοσίευσης:
Subaru Impreza NEW 2.0 160hp!!! 4κινηση και boxer κινητήρα...
bakclima - Παρ 14 Απρ 2006, 17:56:59
Θέμα δημοσίευσης:
2.0 με 160hp MONO Shocked Shocked
MEMsound - Παρ 14 Απρ 2006, 18:56:56
Θέμα δημοσίευσης:
...λόγω μπόξερ...
έχει βέβαια άλλα προσόντα βλ 4κίνηση Wink
brz20 - Σαβ 15 Απρ 2006, 12:54:58
Θέμα δημοσίευσης:
Ειναι το Subaru στην κατηγορια των 30 και κατω?Νομιζα οτι ειναι πιο ακριβο.Τελος παντων.Εγω ενα αμαξι που βλεπω συνεχεια κατω απο το σπιτι μου και το συμπαθω μερα με την μερα ολο και περισσοτερο ειναι το RX8.Και το "μικρο" κανει 28000 ευρω.Μια χαρα τιμη εχει.
bakclima - Σαβ 15 Απρ 2006, 18:08:25
Θέμα δημοσίευσης:
rx8 ο κωλος πολυ ομορφος η μουρη ομως πολυ ασχημη για μενα, αφηστε τωρα που τις αλλαξα τα μυαλα και θελει το 206gti...
pezomania - Δευ 17 Απρ 2006, 10:17:00
Θέμα δημοσίευσης:
To SUBARU έχει κοντά στα 26000€.

Μόνο 160??? Το 2.0 407 έχει 137hp. To Mazda 6 έχει 145hp κτλ

Από τα 2.0 οικογενειακά είναι από τα πιο δυνατά 0-100 8" και 4κίνηση!!!
manosm3 - Τρι 18 Απρ 2006, 01:05:07
Θέμα δημοσίευσης:
Θα μιλησει ο κολλημενος! χεχεχεχε
Με 30 χιλιαρικα παιρνεις Μ3 Ε36, ή ενα πολυ καλο Ε36 και σου μενουν πολλα ρεστα.
sps - Τρι 18 Απρ 2006, 09:14:04
Θέμα δημοσίευσης:
Mazda RX8 με 25900!!!
Road_Runner - Τρι 18 Απρ 2006, 11:14:02
Θέμα δημοσίευσης:
Και τα υπόλοιπα 4100 για βενζίνες τον πρώτο μήνα Laughing Laughing Laughing
tsosmoulis - Τρι 18 Απρ 2006, 12:15:43
Θέμα δημοσίευσης:
κοίτα ρε συ που φτάσαμε και στο σημείο να σνομπάρουμε 160 άλογα... Rolling eyes
bakclima - Τρι 18 Απρ 2006, 21:26:00
Θέμα δημοσίευσης:
Μητσακο ο ραλλος σου παραπανω εχει και ειναι 1600 Wink
Τωρα ειναι αναμεσα σε 206GTI vs OPEL ASTRA GTC πειτε μου μειονεκτηματα του astra γιατι μετα τις γιορτες θα παει να κλεισει ενα απο τα δυο.
sps - Τρι 18 Απρ 2006, 22:43:15
Θέμα δημοσίευσης:
Road_Runner έγραψε:
Και τα υπόλοιπα 4100 για βενζίνες τον πρώτο μήνα Laughing Laughing Laughing

Δε νομιζω καποιος που δινει 30.000 για αυτοκινητο, να εχει προβλημα με τις βενζινες Wink Wink Wink
bakclima - Τετ 19 Απρ 2006, 19:49:13
Θέμα δημοσίευσης:
χε χε!!!! απο βδομαδα θα παμε στη lion να το κλεισουμε Exclamation Wink Laughing Thumbs Up
MEMsound - Πεμ 20 Απρ 2006, 08:42:59
Θέμα δημοσίευσης:
bakclima έγραψε:
Μητσακο ο ραλλος σου παραπανω εχει και ειναι 1600 Wink
Τωρα ειναι αναμεσα σε 206GTI vs OPEL ASTRA GTC πειτε μου μειονεκτηματα του astra γιατι μετα τις γιορτες θα παει να κλεισει ενα απο τα δυο.
gti 1,6 ή 2,0? Έχουν μείνει μόνο μερικά 2,0 gris iceland Rolling eyes
Stevon - Πεμ 20 Απρ 2006, 11:59:07
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound έγραψε:
Έχουν μείνει μόνο μερικά 2,0 gris iceland Rolling eyes

....2...... Whistling
tsosmoulis - Πεμ 20 Απρ 2006, 12:06:41
Θέμα δημοσίευσης:
καλά ε έτσι και την έπεισες να πάρει 16άρι 206 είσαι πολύ μεγάλη μούμια...και τί έγινε ρε αλητάμπουρα αν το κορίτσακι έχει πιο γρήγορο αμάξι από εσένα? Cool Cool
εκτός και αν τα περισευούμενα χρήματα τα ρίξει στο σπιτικό σας Laughing
bakclima - Παρ 21 Απρ 2006, 09:40:26
Θέμα δημοσίευσης:
το 16αρι!!! Wink , τις εχω απαγορευσει να παρει 2000κ.εκ. ή σε μαυρο ή σε κοκκινο θα το παρει, αν θελει καμια φορα να κανει καμια γρηγορη βολτα ας παρει το δικο μου Wink . Ασε που ακομα δεν το πηρε θελει φαναρια, σκουπα και χταποδι Shocked Shocked Shocked Shocked
tsosmoulis - Παρ 21 Απρ 2006, 10:02:55
Θέμα δημοσίευσης:
είσαι μεγάλη μούμια...αλλά για να προστατευθείς λίγο κράτα τον alex μακρυά μην της δώσει κανα hint για καμμιά τρελλή μοντίφα και βρεθείς προ εκπλήξεος! Laughing Laughing
bakclima - Παρ 21 Απρ 2006, 10:27:01
Θέμα δημοσίευσης:
σωστα τα λες αδερφε Wink Embarassed
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες