Miltellas έγραψε: |
Για μένα το 206 1.6 16v, μου βγήκε ανώτερο των προσδοκιών μου. Σε κινητήρα, φρένα, ανάρτηση, ποιότητα κατασκευής, άνεση, διάκοσμο, εξοπλισμό.
Τα τακάκια εμπρός τα αλλάζω κάθε 12000χλμ και είναι φυσιολογικό. Με το παλιό μου Renault 5 τα άλλαζα κάθε 10000χλμ... Είναι καθαρά θέμα οδήγησης και όχι αυτοκινήτου. Οι εταιρίες που βγάζουν τακάκια για το 206, βγάζουν και προμηθεύουν για όλα τα αυτοκίνητα που κυκλοφορούν. |
christopher έγραψε: |
Θα ήθελα να (ξανα)τονίσω το θέμα με το κιβώτιο -τουλάχιστον στο 1.4, για 1600αρη δεν ξέρω. |
mick206 έγραψε: |
Α!Και κάτι άλλο.
Μου τυχαίνει αρκετές φορές να πάω να βάλω πρώτη και μιλάμε έχει τέτοια αντίσταση το κιβώτιο που νομίζω πως θα μου μείνει στο χέρι ο λεβιές!! ![]() ![]() ![]() Φρένα και κιβώτιο ταχυτήτων!!!!! |
Svstouk έγραψε: |
Έπρεπε να δεις τα φρένα του 205 για να καταλάβεις την τεράστια διαφορά που έχει γίνει στον τομέα αυτό! Το 205 δεν είχε φρένα. Είχε διακόπτη, on/off ![]() |
Svstouk έγραψε: |
Τώρα, όσο για το κιβώτιο, εννοείς ότι δεν μπαίνει η πρώτη ενώ κινείσαι, ή γενικά; Γιατί στην πρώτη περίπτωση είναι κάτι το φυσιολογικό, λόγω συγχρνιζέ αν δεν κάνω λάθος που είχε πει ο Sidobre, στη δεύτερη περίπτωση, μάλλον πρέπει να αλλάξεις βαλβολίνες! ![]() Υπάρχει αντίστοιχο topic, κοίταξέ το ![]() |