PSClub - Hellas
Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά - Νερά μέσα στη καμπίνα
mourgos7 - Δευ 26 Δεκ 2005, 20:01:21
Θέμα δημοσίευσης: Νερά μέσα στη καμπίνα
Ρε παιδια εβγαλα χ8ες τα πατακια να τα καθαρισω,οταν πηγα να μπω στο αυτοκινητο μετα απο καμια ωρα και πατησα μεσα εγινα μουσκεμα. Η μοκετα οδηγου και συνοδηγου εχει χωρις υπερβολη πανω απο 3 ποντους νερο! Απο που μπορει να μπήκε ? Μηπως υπαρχει καμια βιδα η ταπα στο πατωμα που μπορει να βγηκε? Αλλα υπενθυμιζω εχει νερα και στο πατωμα του οδηγου και στου συνοδηγου
σ.σ Εκεινη τη μερα εκανα ταξιδι και εβρεχε
Antonis78 - Τρι 27 Δεκ 2005, 08:54:32
Θέμα δημοσίευσης:
Το πιθανοτερο ειναι να εχει ξεκολλησει το παρ μπριζ και να βαζει απο εκει.Το ειχε παθει και το δικο μου αλλα μονο απο την πλευρα του οδηγου.Ειχα αλλαξει παρ μπριζ και ο μαστορας που μου το εφτιαξε δεν το κολλησε καλα με αποτελεσμα μετα απο κανα χρονο να μου δημιουργησει αυτο το προβλημα.Το πηγα και το ξανακολλησε και το προβλημα λυθηκε.
jim 106 - Σαβ 25 Μάρ 2006, 21:46:34
Θέμα δημοσίευσης:
κοιτα μηπως μπαινει απο τα ηχεια φιλε. μπορει να εχει φυγει το ναιλον απο την πορτα
Road_Runner - Κυρ 26 Μάρ 2006, 13:46:49
Θέμα δημοσίευσης:
Το αυτοκίνητο έχει 1 τάπα στο πάτωμα του οδηγού. Δεξιά στο ύψος του λεβιέ. Ομοίως και στου συνοδηγού. Βάλε λίγο μονοτικό υλικό. Και εμένα μου συμβαίνει όταν "παίζω"
στα νερά. Προφανώς θα έχει φύγει η ταπα ή θα έχει λασκάρει.
Αν συνεχιστεί πές μου.
natic21 - Δευ 03 Απρ 2006, 20:34:39
Θέμα δημοσίευσης:
kai gw to epatha ayto re paidia otan evrexe mono apo thn meria tou odigou exei 3 pontous nero..den mporw na katalavw apo pou mporei na mpikane ta nera..mono sto vathouloma pouthena allou girw apo kei
netblaster - Δευ 03 Απρ 2006, 21:51:09
Θέμα δημοσίευσης:
Αν ειναι απο τις ταπες που υπαρχουν εχει καλως!!!
Ενα φιλαρακι το ειχε παρκαρισμενο και εβρεχε και μολις πηγε να μπει βλεπει τη μερια του οδηγου μες τα νερα!!! Ειχε διαρροη το ψυγειο του καλοριφερ και το νερο εσταζε μεσα στην καμπινα...
Road_Runner - Δευ 03 Απρ 2006, 23:24:22
Θέμα δημοσίευσης:
Δεν νομίζω. Πιθανότατα έχει βγεί ή λασκάρει κάποια τάπα. Αυτό να ελέγξετε πρώτα. και αν δεν γίνει τίποτα αυτό που είπε ο Γιώργος
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες